daffy írta:krampusz írta:Remélem, hogy Pep nyilatkozatai csak a nyilvánosságnak szólnak "játékkal" kapacsolatban. Ha igen, akkor nincsen "nagy" baj.....
ugyan nem szeretnék vitát,de eddig is pont ilyeneket nyilatkozott,szóval baj éppenséggel lehet.
Baj az tényleg van. Mégpedig az, hogy Pep komolyan lenyilatkozik ilyeneket. Mivel nem egy hazug ember benyomását kelti, hanem őszinte embernek látszik, ezért úgy kell venni a nyilatkozatait, ahogy előadja. Márpedig ha ő ezzel a játékkal elégedett, akkor tényleg hatalmas gond van. Mert ha elégedett vele, akkor itt semmi változás nem lesz. Ha felvállalná azt, hogy igenis trágya volt a csapat (és nemcsak tegnap, hanem 3-4 meccse biztosan) és kiemelné a sajtó előtt, hogy sürgősen elfog beszélgetni a játékosokkal a gyenge teljesítményt miértjét illetően, akkor nem lenne gond. Így viszont van. Mert a nyilatkozata alapján tetszik neki ez a lélektelen játék. Szerintem túlságosan is tiszteli, szereti a játékosait ahhoz, hogy lehordja őket, ha gyengén teljesítenek. Mivel itt az elmúlt 3 év kupatermése, ezzel Pep szemében halhatatlan istenekként léteznek a játékosai, akikre egy csúnya szót nem mondhat. Ez viszont a csapat rovására megy és akkor sem ismeri el, hogy gyengék vagyunk, ha tényleg így van. Márpedig most gyengén muzsikál a csapat és ezt nem ismeri el Pep.
Eddig minimum három alkalommal hallottuk (Sociedad 2-2, Valencia 2-2, Getafe 0-1), hogy tanultunk a hibákból, többet ilyen nem fordulhat elő és legalább 2 meccse azt halljuk (Espanyol 1-1, Villarreal 0-0), hogy több pontot nem veszthetünk. Ezekből a pontvesztésekből egy cseppet sem tanult a csapat, mert mindig megmutatják idegenben, hogy egyszerűen nem tudnak játszani.
Kíváncsi vagyok, az elkövetkező időszakban (már a Valencia elleni kupameccsen is) hogyan reagál a csapat, összekapják végre magukat, vagy tényleg csak a szájjal való focizás marad, akkor eltemethetjük magunkat. Ha megemberelik magukat és dacból lehozzák az idényt, akkor nem lehet nagy gond (maximum csak a bajnoki címre nem érünk oda), a két kupáért még lehet küzdeni. Én ezt kívánom és azt, hogy Pep a híres játékos-motiválását vegye már elő, mert ahogy telik az idő, úgy lesz egyre kevesebb mód a fejlődésre. Márpedig itt fejlődni kell!