Ha jól számoltam 29! Bajnokság: 17, BL: 6 Klub VB: 2 Spanyol Szuperkupa: 3 Európai Szuperkupa: 1Capon írta:Ezzel a 2 találatával együtt hány gólnál jár a szezonban??
Ez biza' így van!LM10 írta:Ha jól tudom Messi beállította Pedro rekordjátMind a 6 kupasorozatban(Bajnokság,BL,Spanyol kupa, Spanyol és Európai szuperkupa, Klub VB) 1 naptári éven belül, mindenhol szerzett gólt
bali 15 írta:Érdekes volt a tegnapi szerepköre. Tulajdonképpen ilyen igazi 10-es irányító volt aki feltör a kp-ról. A válogatottban próbálják ezt ráerőltetni, de nem megy neki jól. De tegnap egészen jól csinálta.
Talán 2014-re teljesen olyan lesz mint Maradona.
erről most EZ jutott az eszembesamy85 írta:Messi be fog találni... ez már olyan hogy az ő gólja nélkül nincs klasszikus... kb!
Pepe v Ramos? ingyen lessz a ringlisspil
82/30 - wikiLG írta:CR amúgy hogy áll ebben a tekintetben?
Szép, ha nem lesz komolyabb visszaesése, akkor valóban esélyes lehet a megdöntésére, főleg ha a csapat is ilyen erős marad, és ugye mindig sokáig eljutunk.shutterisland írta:lecsekkoltam a bajnokok ligája örök-góllövőlistát...
raul 71-el vezet, messinek 43 van![]()
![]()
ha figyelembe vesszük, hogy 24 éves, akkor kb. 10 éve van még megrúgni azt a 28 gólt...ja és még idén is hátra van (remélhetőleg) a java.
ha nem esik vissza jelentősen a csapat, és nem zárják el jelentősen a gólcsapot cuccittini úrnál, akkor kacagva fogja megdönteni szerintem 5 szezonon belül
azért az sem lesz kicsi dolog, főleg, hogy ha megnézzük, kit is taszít le a trónról
a jelenlegi mezőnyből egyedül c.ronaldonak van reális esélye ilyen magasságokba elérni, de rá is 12 bl gólt ver messi
elvileg csoportban könnyebb dolga lehetne, viszont az egyenes kiesésben is jól megy neki (arsenal elleni meccsek, clasicó tavaly, döntőben gólok,stb...)ozsimiki írta:Bl azért necces kérdés. Csoportkörben kell majd megszórja magát minden évben, bár pont Ő az,aki képes nagyobb csapatok ellen is szerezni 2gólokat is.
Csúcs meglehet neki, és ha CR sokáig marad ebben a Madridban,akkor akár ők ketten lesznek a dobogón. 1., és 3. szereposztásban.
volt még a "Bojan és Messi valamilyen távoli rokonok" nevezetű hírecske amihez mellékeltek egy családfát.csababarca írta:köszi az infót daffy.
De így sem értem,miért jó így hívni...másra nem tudok gondolni,csak a vicces hangzásra,bár aki ezen jót szórakozik...
ha jól tudom, a teljes, hivatalos neve az : luis lionel andrés messi cuccittinicsababarca írta:köszi az infót daffy.
De így sem értem,miért jó így hívni...másra nem tudok gondolni,csak a vicces hangzásra,bár aki ezen jót szórakozik...