gergo9 írta:Idén eddig egy-két fokkal haloványabb a megszokottnál , sok az alibi lényegében örülök hogy a Villareal ellen nélküle is a megszokott henger volt. Azért elég régen volt az mikor rangadón Xavi padon kezdett, lehetséges hogy célzás , jelzésértékű volt ez Pep-től. Egyébként nagyon helyesen.
Ne beszélj már butaságot... Milyen jelzés? Kinek jelzés? A csapat alap kövének? Ezzel olyat mondtál,mintha a Realban CR padozna és az jelzés lenne számára...
Jobbra ő nem lesz képes. 32éves mindjárt mit vártok tőle? Pályafutása csúcsa szerintem mögötte van,akármennyire szeretem. Az szerintem az EB-n kezdődött és tavalyig tartott.(bő 3év) Innen már csak lefelé fog menni,de még így is a legjobb a középpályán,ez nem vitás.
Most ez drasztikusan hangzott, persze nem ennyire feltűnő ez,szépen lassan fog ő "visszavenni" már amennyire visszafog. De nem fogok meglepődni ha jövőre már mondjuk többet lenne padon.(12/13as szezonban)
Puyol is mekkora játékos, és fél éve (vagy több? ) egy nyomorult sérüléssel küzd... Az idő meglátszik rajtuk is.