Bob_Marley írta:
Igazából erről eszembe jut valami....Egy bizonyos Cesc!Nem akarom elindítani a palota forradalmat, de vele szembe meg sokszor az a támadási felület, hogy nem bírta kivárni a sorát...Na akkor hogy is van ez!Eddig nem szóltam hozzá, míg biztossá nem vált a dolog, borzasztóan sajnálom, hogy elmegy Romeu, legnagyobb kedvencem volt az Atleticből!Nagyon labdabiztos, nem vállalja túl, okosan leosztogatja oldalra, s védőként is megállta a helyét!Nagyon remélem, hogy őt is visszahozzuk, mert az első csapatban is pl a Sevilla ellen kifejezetten jól mozgott, s süt róla a magabiztosság!
szerk: persze hogy nem teljesen azonos a 2 történet, mert pénzügyileg más, de én nem is ezt mondtam, hanem egyikük sem tud várni, de míg az egyik "köz utálatnak örvend", a másik meg jó lesz ott....Más korban is pénzben is, de mégis
Cescet nem csípem, de egyáltalán nem azért, mert lelépett. Ha 16 éves lennék és valaki olyan pénzt ajánlana(2-3 évre), amit lehet h ha maradok lehet csak egy élet alatt keresek meg, gondolkodás nélkül lépnék. Cesc azért ellenszenves, mert 2 segget nyal egyszerre. A Barca álmai csapata, szeretne visszatérni, szeretne itt játszani, de azért az Arsenalos szerződését meghosszabbítja és egyszer se erősködött Wengernél h leléphessen. Nem haragszom azért, mert annak idején lelépett, hanem azért, mert most nem mondja meg mit akar. Ha annyira itt akarna játszani, akkor már itt lenne. Neki kényelmes h istenítik az Arsenalnál, azokat h csak itt szeretne azonkívül játszani meg azért mondta, mert ez a világ legjobb csapata. Ha nem lenne a Barca ennyire erős, csak mondjuk egy Arsenal-szint, biztos vagyok benne h nem érdekelné a csapat.
Szemétség amit csinál az Arsenal szurkolókkal szemben, hiszen azok megértenék ha le akarna lépni, de ehelyett minden évben stresszeli őket a bizonytalanságával és szemétség, amit a Barcával csinál, hiszen úgy tesz, mintha nagyon jönni akarna, jönnek az ajánlatok, mert a klubvezetők számítanak arra h ezt Wengernek is megmondja, de aztán semmi.
Neki tökmindegy h hol játszik. Nem érdekli a Barca, csak a hírnév. Emiatt is nehéz döntenie, hiszen míg az Arsenalnál istenítik, itt közel se lenne olyan fontos, de jönnének legalább a kupák.
Épp emiatt semleges nekem. Ha jön, jó, erősödünk, ha nem jön, az se baj, nem lesz túlzsúfolva a kp.