Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miattunk nem lehet, vagy legalábbis a szurkolók egy része miatt. nemhogy öt vagy három, de szerintem kettő, talán egy évet se viselnének el kupa nélkül, úgy hogy második, harmadikok vagyunk a bajnokságban. jönne a szokásos edző elküldő sablon.albicelesteX írta:Az úgy korrekt,de amíg megy a szekér addig maradjon és rekordokat állítgasson...Amúgy azt nem értem itt miért nem lehet úgy mint pl. a Manchesternél...
Üdv!!!Sport2 21:00!!!MessiyBojan írta:Üdv. Valaki megtudná mondani hogy a tv-ben leadják-e a Barcelona-Deprotivo meccset?... előre is köszönöm
Maxwellben is van ráció, hisz Adriano nagyot robbant a balszélen, sokkal megbízhatóbb lett,mint Maxi, az ő távozáásval viszont kell egy csere jobbekk(talán Montoya?)albicelesteX írta:Én is Milito-ra és Jeffren-re tippelek,de még oda tenném talán Maxwellt is.
Szerintem idén max Militot és Jeffrent. A többiek nem kérdésesek, én meg Keitát küldeném, de ő Pep nagy kedvence, szóval az előbbi 2 játékosra tippelnék. Idén inkább több érkező legyen, mint távozó, mert tavaly nyáron már tisztogattunk rendesen( Márquez,Henry,Csiga,Ibra,Touré)albicelesteX írta:Én arra vagyok kíváncsi,hogy a nyáron kit küld el...Az Ő eligazolása még odébb van ebben biztos vagyok.
Ebből a csapatból igazán már nincs kit elküldeni. Mindenki vagy az ő embere mint Keita, vagy saját nevelés, vagy már ő hozta a csapathoz. Magatartással semmi baj nincs senkinél, kivéve Alves, akivel most hosszabbítottak, Busquetset, aki az ő embere és mellesleg szintén kumma jól játszik, meg talán Piqué nagyképűsködik idén, akit elküldeni viszont öngyilkosság.albicelesteX írta:Én arra vagyok kíváncsi,hogy a nyáron kit küld el...Az Ő eligazolása még odébb van ebben biztos vagyok.
Én szerintem jövőre még itt marad,de utána biztosra veszem a távozását,ahogy azt is mondta hogy nem marad örökre a Barcelona kispadján,de ne legyen igazam maradhatna még jó pá évigBarcaman14 írta:"Az Inter egy remek klub, de nekem szerződésem van a Barçával a következő esztendőre is"
Nem szokott a levegőbe beszélni. A mondat második részével szerintem le is lehet zárni a találgatásokat vele kapcsolatban. A jövő évet még biztosan itt kezdi, és reméljük ez még egy jó ideig így is lesz!
Ibráért vagy nem Ibráért és Guardiolával vagy Guardiola nélkül, de jó lenne már Samut inkább itt látni.daffy írta:eladja a barcának ibráértPavel írta:A kacsához egy kérdés.
Mit fog csinálni Samuval?
Mit bökött ki? Azt,hogy lassan lejár itt az ideje...Semmi többet.Ilúvatar írta:Egyszer már kibökte az olasz lapnak, és az meg nyilvánosságra hozta.Sanama írta:Majd ha Ő azt mondja,akkor elhiszem.
a hatalmas kérdőjel az, hogy mikor? Most nyáron vagy jövő nyáron?
eladja a barcának ibráértPavel írta:A kacsához egy kérdés.
Mit fog csinálni Samuval?
Nem, már a BL döntő előtt!Ilúvatar írta:Akkor most nyáron elmegy pep Interbe?