Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen van. Énlui1698 írta:64/64? Tiszta szégyen.
Amúgy már befejezhetné ezt a minden meccsen góltrúgok hülyeséget.
Mit gondol, hogy van aki ezt szereti?
Én most arany ászokot nyelek. nekem keserűbb, mint mondjuk a heineken. Ennél csak jobb lehet az estrella...Varga írta:Pedig nem jó. Legalábbis nekem sokkal jobban ízlik egy 190 Ft-os Kozel.
Pedig nem jó. Legalábbis nekem sokkal jobban ízlik egy 190 Ft-os Kozel.Lionel85 írta:Messi egy Estrella Damm-reklámban
http://www.youtube.com/watch?v=MSNzfb3r1kc
Épp a hétvégén lettem figyelmes a Tesco polcain erre a sörremere, de az ára kicsit eltántorító volt.409 volt egy üveg, de egyszer akkor is megkóstolom, hogy érezzem Barcelona ízét.
Vagy a Ceuta elleni első meccs. Igaz, akkor nem is játszott. XDFecooo írta:asszem igen
egyébként elég lazán termeli a gólokat, még csak 17-et lőtt
még bevág 2010-ben úgy 10-et, és az elég is lesz
az a durva, h sok csatár már akkor jónak számít, ha egész idényben lő 17 gólt...
Rubin?Fecooo írta:gyorsasági kvízkérdés:
ki mondja meg először, melyik volt az utolsó meccs, amikor Messi nem lőtt gólt? hány meccse rúg folyamatosan gólokat?
Nem egészen értem, hogy ezt most mire is alapozod. Tavaly ősszel nekem annyira nem volt meggyőző, sokszor elég önző volt. Idén lövi zsákszámra a gólokat, csapatjátékban ismét kiemelkedő, szinte nincs rossz megmozdulása. Nem tudom, hogy tavaly ennél miben volt jobb? Szerintem év vége felé pont ilyen volt, mint amilyen most. Talán egy kicsit fáradtabb.Henry23 írta:szerintemmessinek még formába kell ledülnie az el clasicoig mert nem meg neki úgy mint tavaly de rem. nemsokárra jobb lesz mint tavaly de még igy is jobb mint cr7 !!!
![]()
![]()
Nem néztem utána, de nem hiszem, hogy tévedek, ha azt írom, hogy jóval jobban áll gólok terén, mint tavaly és a mutatott játékra abszolút nem lehet panasz...Henry23 írta:szerintemmessinek még formába kell ledülnie az el clasicoig mert nem meg neki úgy mint tavaly de rem. nemsokárra jobb lesz mint tavaly de még igy is jobb mint cr7 !!!
![]()
![]()
Azért Rijkaard alatt még nagyon fiatal, és nagyon sérülékeny volt, de már akkor is látszott, h nemcsak egy a sokból. Már 2007-ben ő volt az, aki mesterhármasával döntetlenre mentette az El Clasico-t. Ja, és már Rijkaardnál is az utolsó szezonban gyakran feltűnt középen, szóval igazából ez sem Pep találmánya.Tocy írta:Rijkaardnál egy volt a sokból, Pepnél egyértelműen ő a csapat lényege, köré van építve az egész...szerintem ő úgy gondolja, hogy Messi túl tehetséges és gólérzékeny ahhoz, hogy a vonal mellett játsszon. Ami biztos, hogy középen még nagyobb zavart tud okozni, de most lényegében klasszikus középcsatár nélkül játszunk. Így ki lehet aknázni a világ legjobb játékosának tudását, amivel a többi csapat fölé emel minket, de itt lehet beszélni arról is, hogy túlságosan függünk tőle.
Talán nem jogtalanul. A 08/09-s szezonban azért még többnyire szélen játszott, és gólokban sem maradt el nagyon a tavalyitól, teljesítményben meg sztem jobb is volt 2 éve. Meg eleve a csapat játékának sztem jobbat tenne, ha Messi szélen játszana, bent meg klasszikus középcsatár. Ettől függetlenül sokat cserélhetnék a támadók a posztjaikat meccs alatt, ami már Rijkaardnál is bevett szokás volt. Ezért is volt annyira jó nekünk Etoo, ő erre a taktikára tökéletes volt, mert gyakran ment ki a szélekre, és ott is hasznos tudott lenni.Pedig tavaly, és még idén is(!) olvastam 1-2 kommentárt, amely szidta Pepet, hogy játsszon már végre Leo az eredeti posztján....
hol fog ez az ember megallni?????mert ha nem lesz serules es nem jon valamien idiota elnok,vagy nem tortenik nagy hulyeseg a klubbnal messi papa...hat nemtom de elkepeszto hhogyan rugdossa a golokat...meg pelet is beerheti,igaz o se rugot keveset
olvashatsz most is:ab1daL írta:"Itt természetesen nem arra kell gondolni, hogy Guardiola egy varázsló a szó szoros értelmében, hanem arra, hogy egyértelműen olyan taktikát alkotott, mely a legjobban képes kiaknázni Lionel Messi képességeit. A gyakori, középen való szerepeltetése egyértelműen gyilkos húzás volt"
Pedig tavaly, és még idén is(!) olvastam 1-2 kommentárt, amely szidta Pepet, hogy játsszon már végre Leo az eredeti posztján....