A gól gyönyörű volt, de a meccs már nem annyira, At.ma 4-2re győzöt...#Neymar# írta:Hát egy kicsit perfekt volt ez a gól.Éljen Ronnie!Fecooo írta:utolsó Barca mezben lőtt gólja...

A gól gyönyörű volt, de a meccs már nem annyira, At.ma 4-2re győzöt...#Neymar# írta:Hát egy kicsit perfekt volt ez a gól.Éljen Ronnie!Fecooo írta:utolsó Barca mezben lőtt gólja...
Hát egy kicsit perfekt volt ez a gól.Éljen Ronnie!Fecooo írta:utolsó Barca mezben lőtt gólja...
hihetetlen számok...ez az ember futballra születettFecooo írta:R10 nem szerzett 145 gólt Barcásként
207 hivatalos meccsen 95 gólja és 78 gólpassza lett(forrás: wiki)
Az pedig itt van az elején,de összefoglalja Ronnie legszebb mozdulatait a 2005-2006-os sorozatban amit a Chelsea és az Arsenal ellen is csinált,de benne van az EL Clásico isbali 15 írta:Köszönöm levproff!
Igen ez az!
Nagy kedvencem még a San Siroban nyújtott teljesítménye a 2006-os BL elődöntőben. Egyszerre hülyítette Gattusot meg Nestat![]()
Ja bocsR10 nem szerzett 145 gólt Barcásként Wink
Szerintem az Ossasuna elleni gólra gondolsz. Erre!bali 15 írta:Nagyon klassz találat. Igen ez is. Nekem is van egy favorit találatom tőle csak már nem tudom hogy kinek és mikor lőtte.lehet, h volt látványosabb gólja, lehet, h volt szebb, de zseniálisabb nem hiszem, h volt ENNÉL! (Chelsea elleni visszavágó álló helyzetből...)
csak emlékeztetőül linkeltem be WinkDe a mozdulatsor az máig bennem van: közvetlenül a kapu előtt megkapta a labdát úgy kb 2 méterre. Aztán nem lőtte rá rögtön hanem felpördítette maga mögé és afféle fél olló testhelyzetből könyörtelenül bebombázta. Arra emlékszem még hogy az a mez volt rajtuk ami a te videódban is hordanak a játékosok.
Jöhet Pelé az 1200 góljával de egyik sem olyan szép mint Ronaldinho 145 találata Barcelonai éveiben.
Nagyon klassz találat. Igen ez is. Nekem is van egy favorit találatom tőle csak már nem tudom hogy kinek és mikor lőtte.lehet, h volt látványosabb gólja, lehet, h volt szebb, de zseniálisabb nem hiszem, h volt ENNÉL! (Chelsea elleni visszavágó álló helyzetből...)
csak emlékeztetőül linkeltem be Wink
Ez a gólja bennem is nagyon megmaradt. Mikor állt a labda mögött, nekem nem 1 másodpercnek tűnt, hanem legalább 10-nek. Mondtam is magamban, hogy Úristen mikor lövi már el?! Aztán mégjobban lefagytam, mikor gól is lett belőle.Fecooo írta:lehet, h volt látványosabb gólja, lehet, h volt szebb, de zseniálisabb nem hiszem, h volt ENNÉL! (Chelsea elleni visszavágó álló helyzetből...)
csak emlékeztetőül linkeltem be
Áhh, hihetetlen.Fecooo írta:lehet, h volt látványosabb gólja, lehet, h volt szebb, de zseniálisabb nem biztos, h volt ENNÉL! (Chelsea elleni visszavágó álló helyzetből...)
csak emlékeztetőül linkeltem be
Soha nem fogom megérteni ezt a gólt.Fecooo írta:lehet, h volt látványosabb gólja, lehet, h volt szebb, de zseniálisabb nem biztos, h volt ENNÉL!
jópár hete még így volt, ezek szerint változott a program!miihii írta:Ezt honnét szedted?Mert abban az időben BL összefoglalót,majd a selejtező visszavágót nyomnak.Kardi írta: ....amúgy a DigiSport elvileg adni fogja a meccset!![]()
Dinho pedig remélem nagy kedvvel fog játszani és varázsol egy kicsit a korábbi sikerek helyszínén.Akárhogy is,jó lesz újra itt látni...