Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
MessiFan írta:Ez a csöppség szerintem simán lehetne az övé.El fanático írta:Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
Le volt már fotózva több kigyerekkel, mivel mindkét bátyja nős már, így lehetnek az unokaöccsei, de sokan a rajongók közül is szeretik lefotózni a gyereküket egy sztárral.
Mindenesetre ez a Leo gyereke dolog erősen hápog.
Nem olvastam róla csak feltűnt hogy egy kisfiúval van a camp nouban az ünnepségen.
Ez a csöppség szerintem simán lehetne az övé.El fanático írta:Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.
Le volt már fotózva több kigyerekkel, mivel mindkét bátyja nős már, így lehetnek az unokaöccsei, de sokan a rajongók közül is szeretik lefotózni a gyereküket egy sztárral.
Mindenesetre ez a Leo gyereke dolog erősen hápog.

Hol olvastad, hogy Messinek van egy fia? Amúgy Leo amilyen családcentrikus, biztosan együtt nyaralna a kisfiával, ha lenne neki.MessiFan írta:Kisfiáról nincsenek képek? Mert kezdek kételkedni hogy az az ő fia volt az ünnepléskor.

meg pénze...Barcaman14 írta:Úgy látom Leonak a párválasztáshoz is van tehetsége!

albicelesteX írta:Erről a lányról lehet több képet látni valahol?Nagyon ott van a csaj a szeren...Vinném én a táskáját...(L)

Komolyodik a legény, meg gazdagodik.Fecooo írta:kezd nem "messis" lenni a kinézete... 1-2 éve még melegítőfelsőben jelent meg egy FIFA rendezvényen is... reméljük, h csak a külseje változik...

kezd nem "messis" lenni a kinézete... 1-2 éve még melegítőfelsőben jelent meg egy FIFA rendezvényen is... reméljük, h csak a külseje változik...Kardi írta:azért nagy hurka hogy a csajjal cipelteti a táskát....ráadásul ilyennel

Hát nem értettem semmit spanyol nyelvtudás híján, de elég mulatságos volt.forlán10 írta:és amikor Messi azt hitte hogy minden díjat ő nyert: http://www.youtube.com/watch?v=I6fIeywb ... re=related

Hát mondjuk nem a csókolgatás segít, de ő hasonlatosan Mourinhóhoz , leveszi a csapatról a terhet, annyira feltűnően viselkedik, mindenesetre azért Mou edzősködni is tud. Most már befejezem az offot, elnézést.MessiFan írta:Off:Ezért sem értem miért akarnak vele hosszabbítani? Lehet hogy a játékosoknak lendületet ad az hogy Diego Armando Maradona ölelgeti meg csókolgatja akármit csinál? Mert szerintem nincs sok köze az edzősködéshez és ez meg is látszott.miihii írta:nagyon elgondolodtatott akkor,h nem e valóban csak egy báb ő.Mert nagyon úgy nézett ki ...
Off:Ezért sem értem miért akarnak vele hosszabbítani? Lehet hogy a játékosoknak lendületet ad az hogy Diego Armando Maradona ölelgeti meg csókolgatja akármit csinál? Mert szerintem nincs sok köze az edzősködéshez és ez meg is látszott.miihii írta:nagyon elgondolodtatott akkor,h nem e valóban csak egy báb ő.Mert nagyon úgy nézett ki ...
Ez a gondolat nekem is megfordult a fejemben,látva a meccseket.Az egyik legemlékezetesebb jelenet az volt nekem,amikor mutatták Diegot a padnál,közben a segítők magyaráztak neki.Figyelt,mint az állat,h mit is mondanak neki,de nem úgy,mint ahogy minden edző szokott,amikor a segítőik valamit észrevételeznek,hanem nekem úgy jött le,h magyarázták neki,h mit is kell tennie.Főleg azért tűnt furának,mert közben felpillantott a kivetítőre és amikor látta,h ő van rajta,láthatóan zavarba jött,kapásból a pálya felé fordult (olyan hirtelen,mint akit inflagranti rajtakaptak),karba fonta a kezét és azzal a feszülten koncentráló arccal nézett a pályára.De a szeme sarkából fel-fel pillantott,h mutatják e.Ez így most leírva nem tűnik olyan furcsának,mint maga a jelenet volt,de nagyon elgondolodtatott akkor,h nem e valóban csak egy báb ő.Mert nagyon úgy nézett ki ...fanbarca írta: Hát, végül is így volt, mert egyes vélemények szerint Maradonának nem volt sok szerepe a csapatok összeállításában és a taktika megválasztásában, megbeszélésében, hanem ő csak azzal volt megbízva, hogy a játékosokat feltüzelje, élményeivel segítsen nekik, de a taktikát a segédedzők dolgozták ki, tőlük származott minden. Valószínűleg azért lett mégis ő a vezetőedző, hogy a sajtó előtt le tudja venni a terhet a csapatról.
Bocsánat az offért.

Ez is marha jó:)