Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Pont ezt akartam írni!A gólja ellenére nekem kevés volt,tényleg rohangált,de nálam sem védekezésben sem támadásban nem hozta azt amit kellett volna.Sanama írta:A gólja szép volt,tavaly is lőtt 1 (fejelt) hasonlót azt hiszem.
De!
A góljától eltekintve,nekem nagyon nem tetszik a teljesítménye. Adriano klasszisokkal jobban játszott ezen a poszton.
Beadásokat még most sem tanulta meg,lőni is csak a lelátóra képes.
A hajtás illetve futás,nála alap,arról nem mondok semmit,de persze megvolt.
Ezt a szerződéshosszabbítását is minél előbb meg kéne oldani.
Remélem összeszedi magát.
Sanama írta:A gólja szép volt,tavaly is lőtt 1 (fejelt) hasonlót azt hiszem.
De!
A góljától eltekintve,nekem nagyon nem tetszik a teljesítménye. Adriano klasszisokkal jobban játszott ezen a poszton.
Beadásokat még most sem tanulta meg,lőni is csak a lelátóra képes.
A hajtás illetve futás,nála alap,arról nem mondok semmit,de persze megvolt.
Ezt a szerződéshosszabbítását is minél előbb meg kéne oldani.
Remélem összeszedi magát.
Jó kép.Drigo írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... a&g_id=133
Külön felhívnám a figyelmet a csodaszép nadrágjáraBentleyvel jár, ilyen nadrággal, de legalább a mezem összefirkálta.
de bazz... hogy találkozol velük ilyen lazán? mintha mindennapos emberek lennének ők...Drigo írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu= ... a&g_id=133
Külön felhívnám a figyelmet a csodaszép nadrágjáraBentleyvel jár, ilyen nadrággal, de legalább a mezem összefirkálta.
Ez nagy!! En is rajongok Neymarert!!!!!!!!!!!!#Neymar# írta:Na mi történt Alves barátunkkal??Fentmaradt rajta a vérnyomásmérőő???![]()
![]()
![]()
http://www.imagebam.com/image/ad3f2f92536278
pedig jó lenne, ha összejönne. szívesen elnézném még itt egy jó pár évig. egyelőre nem tudok más játékost elképzelni az ő pozíciójában, max van der Wielt, de őt se most, hanem csak kb 3 év múlva. vagy mondjuk Azpiliciétát. szóval bízok a vezetőségbenCharlie írta:Dani kevesli a pénzt amit kapna az új szerződésével. Nem sikerült első körbe meghosszabbítani a szerződését.
C.
Maicon jobb, mint Dani. Egyénileg. De, ha odavesszük mind a kettő mellé Messit, akkor nekem Dani erősebbnek tűnik (még nem volt lehetősége Maiconnak és Messinek együtt játszani, de amit Alvessel produkál azt elég nehéz felülmúlni.Henry23 írta:hát remélem többet játszik alves a vb mint eddig a válogatotban és remélem nem csak csere lesz![]()
![]()
mert szerintem jobb mint maicon
FCB1899 írta:most lehet hogy nagyon nagy hülyeséget kérdezek,de most nincs kedvem utánanézni:D
ugye megy Alves a VB-re?azt hallottam a a szöv.kapitány értelmi szintjáről hogy Ronaldinho-t otthonhagyta,úgyhogy ezek után semmin nem lepődnék meg:D
Köszi szépensjd írta:Meccs Gól Gólpasszfcb4ever írta:Valaki le tudná írni Maicon idei statisztikáit? (gól, gólpassz, meccsszám)
Csak hogy össze tudjam hasonlítani Alvessel
BL 12 1 1
Serie A 33 6 11
valamint vt egy szuperkupa és 5 kupameccse de ezeken nem ért el semmit