Leo Messi
Milyen para lenne, ha klónoznák...
Ugye azt tudjuk, hogy egy embert a génjei és a környezeti tényezők bonyolult visszacsatolásai határoznak meg.
Messi klónjánál nem kéne mást tenni, csak időben beíratni egy focicsapathoz...
Ugye azt tudjuk, hogy egy embert a génjei és a környezeti tényezők bonyolult visszacsatolásai határoznak meg.
Messi klónjánál nem kéne mást tenni, csak időben beíratni egy focicsapathoz...
- robbyt
- Barça B
Egy kis statisztika!
Forrás:Index.hu
"Messi csúcsokat döntött ezen a meccsen. Rivaldo barcelonai BL-gól rekordját. Nyolc góljával lehagyta Cristiano Ronaldót a BL-góllövőlistán. Wayne Rooneyt leelőzve a legfiatalabb futballista, aki mesterhármast lőtt a BL-ben és a nyolcadik ilyen játékos. Eddig hat futballista volt a BL-, vagy BEK-meccsen, aki négy gólt szerzett egy meccsen. Ezek: Marco van Basten (Milan), Simone Inzaghi (Lazio), Dado Prso (Monaco), Ruud van Nistelrooy (Manchester United), Andrij Sevcsenko (Milan) Puskás Ferenc (Real Madrid). És Lionel Messi a hetedik, öt éve az első."
"Érdemes Lionel Messi szezonbeli mutatóit végignézni: Bajnokság: 27 meccs 26 gól, 9 gólpassz. Kupa: 4 meccs, 3 gól. Európai kupa: 9 meccs 7 gól, 1 gólpassz. Klub-vb 2 meccs, 2 gól. Összesen: 42 meccs, 38 gól, 10 gólpassz."

Forrás:Index.hu
"Messi csúcsokat döntött ezen a meccsen. Rivaldo barcelonai BL-gól rekordját. Nyolc góljával lehagyta Cristiano Ronaldót a BL-góllövőlistán. Wayne Rooneyt leelőzve a legfiatalabb futballista, aki mesterhármast lőtt a BL-ben és a nyolcadik ilyen játékos. Eddig hat futballista volt a BL-, vagy BEK-meccsen, aki négy gólt szerzett egy meccsen. Ezek: Marco van Basten (Milan), Simone Inzaghi (Lazio), Dado Prso (Monaco), Ruud van Nistelrooy (Manchester United), Andrij Sevcsenko (Milan) Puskás Ferenc (Real Madrid). És Lionel Messi a hetedik, öt éve az első."
"Érdemes Lionel Messi szezonbeli mutatóit végignézni: Bajnokság: 27 meccs 26 gól, 9 gólpassz. Kupa: 4 meccs, 3 gól. Európai kupa: 9 meccs 7 gól, 1 gólpassz. Klub-vb 2 meccs, 2 gól. Összesen: 42 meccs, 38 gól, 10 gólpassz."
Na még jo ápr.20 Inter-Barca ismént idegenbe kezdeni:DRemélem megdől Mourinho rekordja
- Riadtribizli
- Barça B
Remélem Lio olvasod a fórumot! (ehe ehe...
)
Csak ennyit üzennék:
TE VADÁLLAT TEEEEEEEEEE!!!

Csak ennyit üzennék:
TE VADÁLLAT TEEEEEEEEEE!!!

- Lionel86
- Jugador d'estrella
Az én egyik kutyámat úgy hívják hogy Messi, a másik Xavi!!!
Lionel85 írta:Egyszer a fiamnak Lionel lesz a keresztneve, az tutibiztos! Ha nem engedélyezik, akkor is minden jogi ügyet megkísérlek rá, hogy elfogadják!!!
robbyt!
Hát ezt én is igy gondolom!
De én az egész csapatnak örülök,h ilyen játékot tudnak nyujtani.több mint 500 passz....jézusom:D
Hát ezt én is igy gondolom!
De én az egész csapatnak örülök,h ilyen játékot tudnak nyujtani.több mint 500 passz....jézusom:D
Egy biztos: Horváth Ferinek minimum két orgazmusa volt a meccs alatt

Hát igen jo lenne megdönteni:DBár egy sima győzelem is elég!:D
- Barcaforever
- Director del Fútbol
1 ember kivételével mindenki érezte...Andris írta:Fernando tősgyökeres Barcelonista, nektek pedig illene érezni az iróniát.
Ugye idén VB és már-már hagyomány, h a VB-n kimagaslón játszó ember nyeri el az aranylabdát, de játszon bárhogy is nyáron elég nagy szégyen lenne a szavazók felé, ha nem ismét neki adnák ezt a díjat.Olyan szinten, mindenki előtt jár futball tudásban, h az ember nézi és csak annyit tud mondani, h ilyen nincs.
Végül egy kis nosztalgia, aki esetleg nem emlékezne rá.Where history started....
http://www.youtube.com/watch?v=hv29hHtgrMg

- BarcaBerni
- Barça C
Az enyémnek is Lionel 85! De nekem majd Barcelonában nem kell ezt kérvényezni! 

messi most melegített hétvégére. ott jön az igazi tüzijáték. tavaly felálított 6-os rekordot meg kéne dönteni..istyke6 írta:gyerekek, en 3 golt megtartottam volna a hetvegere a Messi helyeben

-
- Entrenador del Barça
Ez van.
Van Messi és van a világ többi játékosa.
Több, mint 22 éve nézek focit láttam egy pár jó játékost, de ilyen jót még nem, és nem a tudását dicsérem(azt is lehetne), hanem a hozzáállását.
Nagyon örülök, hogy nálunk van.
Van Messi és van a világ többi játékosa.
Több, mint 22 éve nézek focit láttam egy pár jó játékost, de ilyen jót még nem, és nem a tudását dicsérem(azt is lehetne), hanem a hozzáállását.
Nagyon örülök, hogy nálunk van.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
egyenesen add a MESSI nevetLionel85 írta:Egyszer a fiamnak Lionel lesz a keresztneve, az tutibiztos! Ha nem engedélyezik, akkor is minden jogi ügyet megkísérlek rá, hogy elfogadják!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
manapság már hívhatnád gumibogyószörpnek is, nem hiszem,h a Lionelbe belekötnénekLionel85 írta:Egyszer a fiamnak Lionel lesz a keresztneve, az tutibiztos! Ha nem engedélyezik, akkor is minden jogi ügyet megkísérlek rá, hogy elfogadják!!!

ON

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- albicelesteX
- A Vadász
Legjobb!Nem találok más szót rá!Hatalmas kedvvel játszik!Egy zseni!
Off:Iluvatar Te írtál az üzenő csíkra?
Off:Iluvatar Te írtál az üzenő csíkra?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az se igen rémlik mikor volt Blben
utoljára gólkirályi cím védés, bár lehet,h nem oly rég, mindenesetre most így nem ugrik be 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Megvehetik, csak nevezzék át magukat Barca B-re.Bobán írta:Na ezt a Real meg ne hallja!!ALEXDP írta:vajon mennyit merne érte most ajánlani bárki???

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Már 8 gólos a bl-ben.
Már pályázatot kéne hirdetni az ügyben hogy megtaláljuk a megfelelő jelzőt rá. A lexikonban meg a "legjobb" szó szinonímájaként fel kell jegyezni Messi nevét. 
szerk: látom valaki élt hasonló ötlettel elöttem.

szerk: látom valaki élt hasonló ötlettel elöttem.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

messi fn. kiváló játékos, focista zseni (eredete lásd: Lionel Messi)