Igen engem is ez zavart!A beadások pontatlanságát már "megszoktam" de a rövid passzoknál is sokat elpuskázott!Ami meg nagyon zavart az az, hogy mikor Diaby végül is szabálytalanul szerelte/fellökte akkor fekve maradt annak ellenére, hogy a bíró tovább engedte!Ezek nekem nem szimpatikusak és ilyet többször is látunk tőle!Slither írta:Az a baj, hogy már nem csak a beadásai rosszak, de még a rövid passzokat is elszabja. Hétvégén a Real ellen nem hibázhat ennyit!
Daniel Alvés
- albicelesteX
- A Vadász

- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Azon gondolkoztam meccs kozben, hogy Messinek, Xavinak, Pedronak, vagy Bojannak probal olyan kegyetlenul centerezgetni.Slither írta:Az a baj, hogy már nem csak a beadásai rosszak, de még a rövid passzokat is elszabja. Hétvégén a Real ellen nem hibázhat ennyit!
I <3 FCB
Hétvégén Puyol 10x jobb szélső játszott nála. És az a gáz,hogy 2010ben egy kezemen meg tudom számolni hány értelmes beadása volt. :SalbicelesteX írta:Én megmondom őszintén kicsit pipa voltam rá a meccs alatt!Nem tudott két értelmeset passzolni a beadásai meg egyrészt feleslegesek,mert kinek ívelgette fel?A másik meg hogy full pontatlanok a beadásai rendszeresen!
Gyerünk Dani,mert rád is szükség van
- albicelesteX
- A Vadász
Én megmondom őszintén kicsit pipa voltam rá a meccs alatt!Nem tudott két értelmeset passzolni a beadásai meg egyrészt feleslegesek,mert kinek ívelgette fel?A másik meg hogy full pontatlanok a beadásai rendszeresen! 

- faithnomore
- Entrenador del Barça
Hát mit ne mondjak nem nagyon tetszett amit tegnap csinált az Arsenal ellen támadásban... annyira gyengék a beadásai hogy szörnyű
ezen valahogy sürgősen változtatni kell, mert Messi középre hozatalával nagyon gyengül a jobb oldali támadás

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Daniel Alvés
a beadásai vagy nagyon jók, vagy nagyon rosszak, olyan jó közepeset nemtud adni 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Persze! Egyértelmű, hogy direkt volt.
Talán ő az aki a legjobban hiányozna, ha el lenne tiltva.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikor volt az utolsó értékelhető beadása?
A Madrid ellen?
Azóta nem emlékszem értelmes beadásra tőle. És néha olyan buta megoldást választ,hogy a hajam égnek áll
Na nembaj Dani, Arsenal ellen összekpani magad
A Madrid ellen?
Azóta nem emlékszem értelmes beadásra tőle. És néha olyan buta megoldást választ,hogy a hajam égnek áll

Na nembaj Dani, Arsenal ellen összekpani magad

1. idöhúzáskudu írta:Gondolom direkt volt a mai sárga lapja. Inkább a Bilbao ellen ne játsszon, mint a Real ellen![]()
2. játszhat a clásicon

3. pihenhet 1 kicsit
--> ritka az ilyen, de örülök, hogy kisárgázta magát

Més que un club.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pontosan! Én szurkoltam is neki sárgáért... Nagyon kelleni fog a Real ellen, az meg nem is baj, hogyha pihen a jövőhéten. Jót fog neki tenni.kudu írta:Gondolom direkt volt a mai sárga lapja. Inkább a Bilbao ellen ne játsszon, mint a Real ellen![]()
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- LM10
- Director del Fútbol
Szerintem is ez volt bennekudu írta:Gondolom direkt volt a mai sárga lapja. Inkább a Bilbao ellen ne játsszon, mint a Real ellen![]()

Gondolom direkt volt a mai sárga lapja. Inkább a Bilbao ellen ne játsszon, mint a Real ellen

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Én pedig eléggé csodálkozom rajta. Oda is Maicon-Alves szélsőpárost várna az ember...haze71 írta:Majd Te megmondod!fcb4ever írta: Mért, mégiski lenne a legjobb jobbhátvéd?
Minden esetre nem csodálom, hogy nem kezdő a brazil válogatottban.
Més que un club.
Majd Te megmondod!fcb4ever írta: Mért, mégiski lenne a legjobb jobbhátvéd?
Minden esetre nem csodálom, hogy nem kezdő a brazil válogatottban.
Mért, mégiski lenne a legjobb jobbhátvéd?haze71 írta:(Ja, mikor nem voltak fenn időben a meccsek! Emlékszem!.
Jobban képben vagy velem, mint én magam! Ez dícséretes! De több szót tényleg nem ér az egész.)
Így van! Egy jó Alvesre nagy szükség lenne! És ha jó produkcióval áll elő, ígérem, megdícsérem!
Més que un club.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Szerintem mostanában akkora a "szórása" Alvesnek, hogy ez nem kijelenthető, szerintem csak oda sikerülnek!Bányász írta:Egyébként az tűnt fel(és gondolom nem csak nekem),h a beadásaival rendre Messit keresi.A beadások nem sikerültek tegnap,

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Ezzekel abszolút egyet értek! Könnyű másokat kritizálni de egy rossz meccsen is vannak olyan játékosok akik, mondjuk ki, a belüket is kihajtják és itt ki kell emelni ALVES nevét, ezek után nem lehet mit mondani aki nem így látja az menjen sakkozni!!!! (nincs semmi bajom a sakkozókkal!!!:D)
haze71 írta:OFF: Negatív véleményt sokkal könnyebb formálni. (látom ez neked is megy) De hogy az eurobarca staff-al kapcsolatban kritizálnék? Nem emlékszem.
ON: Nekem nem csak a beadásokkal van bajoom, hanem az összjátékkal is és egyéb technikai problémákat is látok nála. Egyébként alapból minden Barca játékos tudása átlagon felüli, máskülönben nem itt játszanának. Ezért ha valamelyikük a tudásszintja alatt teljesít, könnyen formálódik kritika vele szemben. Egy mérkőzésen mindenkinek több a jó megmozdulása, mint a rossz. Mégis a rossz alapján alkotunk véleményt. Ez így valóban igazságtalan.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hasznosan játszik, többnyire jól passzol, és nagy teherbírású mind elől mind hátul, de ezek a beadások kiakasztanak! Hogy nem lehet tudni 15 métert beadni? Hogy lehet kivágni a stadionból minden egyes labdát. Semmi érzést nem tud beleadni. Bosszantó, rettentően bosszantó. Nekiállhatna edzésen vagy azután gyakorolni, mert baromi hasznos lenne ha néha odatudná tenni Ibra fejére. Talán ennyi a különbség közte és Maicon között.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ha csak azok nem sikerülnének...de sajnos mint ahogy lentebb írták mostanában a passzok se az igaziak,nagyon sok az eladott labda(bár tegnap ez mindenkire hatványozottan igaz volt).Védekezésben viszont valóban minden igényt kielégítő amit nyújt mostanság.A beadások nem sikerültek tegnap,
Egyébként az tűnt fel(és gondolom nem csak nekem),h a beadásaival rendre Messit keresi.Legalábbis tegnap is vagy három szitura emlékszem amikor Messi érkezett a hosszún Alves pedig az Ő fejét kereste.Ez nem rossz de néha igazán megpróbálhatná fejbe rúgni Ibrát is a labdával mert lehetséges,h hatékonyabb lenne fejjel mint Messi...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Dani kiemelkedőtt nyújtott tegnap a védekezésben. A sokszor bizonytalankodó Puyol helyett jó párszor mentett. És ez egyébként már több meccs óta így van: Dani nagyot alkot a védelemben.
A beadások nem sikerültek tegnap, azok tényleg katasztrofálisak voltak. Pedig főleg Ibrának szüksége lenne a jó beadásokra, mint egy falat kenyérre.
Szóval összességében nem mondanám, hogy Dani gyenge - csak a beadásai nem sikerülnek mostanság.
A beadások nem sikerültek tegnap, azok tényleg katasztrofálisak voltak. Pedig főleg Ibrának szüksége lenne a jó beadásokra, mint egy falat kenyérre.
Szóval összességében nem mondanám, hogy Dani gyenge - csak a beadásai nem sikerülnek mostanság.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Igazsátalan valahol, ez így van, viszont azzal a kevés rossz megmozdulással esetlegesen nehéz helyzetbe hozhatja csapatát, ami kihatással lehet a végeredményre. Ez viszont nem elhanyagolható szempont és általában a kritikák pont emiatt érnek egy-egy játékost. Hiába szántja fel a pályát 89 percen keresztül, ha mondjuk a 90. percben csinál egy tizenegyest és azzal elúszik a meccs.haze71 írta:Egy mérkőzésen mindenkinek több a jó megmozdulása, mint a rossz. Mégis a rossz alapján alkotunk véleményt. Ez így valóban igazságtalan.

(Ja, mikor nem voltak fenn időben a meccsek! Emlékszem!.
Jobban képben vagy velem, mint én magam! Ez dícséretes! De több szót tényleg nem ér az egész.)
Így van! Egy jó Alvesre nagy szükség lenne! És ha jó produkcióval áll elő, ígérem, megdícsérem!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Tippjáték topicban hőbörögtél anno,de annyit nem ér az egész,hogy ezen csámcsogjunk.
Lényeg,hogy javuljon az egész csapat Alvessel együtt,mert a tegnapi teljesítmény nagyon kevés.Ebben azt hiszem,egyetérthetünk.

Lényeg,hogy javuljon az egész csapat Alvessel együtt,mert a tegnapi teljesítmény nagyon kevés.Ebben azt hiszem,egyetérthetünk.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
OFF: Negatív véleményt sokkal könnyebb formálni. (látom ez neked is megy) De hogy az eurobarca staff-al kapcsolatban kritizálnék? Nem emlékszem.
ON: Nekem nem csak a beadásokkal van bajoom, hanem az összjátékkal is és egyéb technikai problémákat is látok nála. Egyébként alapból minden Barca játékos tudása átlagon felüli, máskülönben nem itt játszanának. Ezért ha valamelyikük a tudásszintja alatt teljesít, könnyen formálódik kritika vele szemben. Egy mérkőzésen mindenkinek több a jó megmozdulása, mint a rossz. Mégis a rossz alapján alkotunk véleményt. Ez így valóban igazságtalan.