2010.03.22. 01:59:00
hihetetlen, hogy ősszel mennyien kételkedtek benne, csak mert a válogatott fordulók után (és szerintem azok hatására) magához képest kicsit leeresztett. itt kritizálták, meg a sport tv-n olvasták be a hülyébbnél hülyébb sms-eket, hogy milyen gyenge formában van, ami egyszerűen hazugság volt. ahogy messi kezdte ezt az évet, az kb azt sugallta, hogy ez a szörnyeteg válik belőle, aki most.
a második góljánál az a csel, miután lerázta a védőt, egyszerűen megmagyarázhatatlan. persze értem, hogy egyszerűen csak eltolta balra, de hogy? nem veszít semmit a sebességéből, annyira tükörsima a mozgása, mintha PES-sel játszanék. irreális ez a fickó. hogy lehet-e belőle minden idők legjobbja, azt nem tudom, de hogy ember még nem élt ilyen szintű labdavezetési technikával, az már most holtbiztos. se pelé, se maradona, se cruyff, se ronaldo, se senki. ez egy új szint mindenhez képest. egyszerűen semmi flikk-flakkra sincs szüksége, mert annyira túlmegy a tökéletesen is a technikája, hogy a legszimplább dolgokkal tönkreveri az embereket.
viszont a csapat nem engedheti meg magának, hogy egy ember döntse el a mérkőzéseket.