Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fecooo, kicsit visszább már írta, h valami olyasmi h "Értetek megéri" talán.Sanama írta:De mi volt a pólójára írva?
Google fordító szerint:
para vos valen - for you are worth
Valami üzenet a szurkolóknak,vagy mi?
Megerősödött a konkurencia, Rooney személyében.Fecooo írta:megismétlem, a tegnapi gondolataimat: Elvárom a csapattól a BL-győzelmet, mert nincs igazság a Földön, ha Messi nem védheti meg az egyéni címeit...
Ehhez hozzájárulhatnak ám az Argentin válogatott tagjai is.Fecooo írta:megismétlem, a tegnapi gondolataimat: Elvárom a csapattól a BL-győzelmet, mert nincs igazság a Földön, ha Messi nem védheti meg az egyéni címeit...
Pont erre gondoltam én is, amikor megláttam Pepet a magaslatonIlúvatar írta:Istenem Pep, remélem LÁTTA odafentről, hogy Messinek a helye az JOBBSZÉLEN van
És ott már csak 2 pont, azaz 1 gól Rooney előnye.Fecooo írta:az aranycipőhöz elég, ha a bajnoki gólokban megelőziSanama írta:Rooney 30meccs alatt lőtt 25-t
Messi 26alatt jár 22nél.
Bőven meglőzheti ha a Bl-ben is elkezdi a góllövést.
Tudom,de szebb lenne ha úgy összességben kiütné RooneytFecooo írta:az aranycipőhöz elég, ha a bajnoki gólokban megelőziSanama írta:Rooney 30meccs alatt lőtt 25-t
Messi 26alatt jár 22nél.
az aranycipőhöz elég, ha a bajnoki gólokban megelőziSanama írta:Rooney 30meccs alatt lőtt 25-t
Messi 26alatt jár 22nél.
szvsz Rooney-ra gondolt.S.Agüero írta:Shrek?Fecooo írta:ő nem Vkinga, ebben 100000%-ig biztos vagyok, mert azért nagyon könnyen fel lehet ismerni a "hősnőt" irományairól
ON: már közeledik Shrekhez a gólok számát tekintve, szóval az aranycipő se kizárt még![]()
de a csapat nőjön fel hozzá!![]()
Shrek?Fecooo írta:ő nem Vkinga, ebben 100000%-ig biztos vagyok, mert azért nagyon könnyen fel lehet ismerni a "hősnőt" irományairól
ON: már közeledik Shrekhez a gólok számát tekintve, szóval az aranycipő se kizárt még![]()
de a csapat nőjön fel hozzá!
Fecooo írta:ő nem Vkinga, ebben 100000%-ig biztos vagyok, mert azért nagyon könnyen fel lehet ismerni a "hősnőt" irományairól
de a csapat nőjön fel hozzá!
gygerike írta:vkinga?:D Csak nem ismét a köreinkebn köszönthetünk?:D Am téll nem kicsit játszott ma a srác csak igy tovább. 2 aranylaszti zsínorban ?S.Agüero írta:Te fiú vagy vagy lány?Messike írta:Igen,valószínűleg az Unicef-fel függ össze.....nem elég,hogy focistaként egy csoda...de emberileg is!!Arany szíve van!!! ÁÁÁÁ Leoo....a világ a lábaid előtt hever!!![]()
Most megnéztem a topicod és csak a Leo Messi topicba írtál![]()
Bocs az offért
Talán szerelmes vagy belé?Nem lenne csúnya. Bár ahoz is ugyan annyi vagy még több munka kénne mint tavaly és tartani ezt a formát, de Leo képes lehet rá
vkinga?:D Csak nem ismét a köreinkebn köszönthetünk?:D Am téll nem kicsit játszott ma a srác csak igy tovább. 2 aranylaszti zsínorban ?S.Agüero írta:Te fiú vagy vagy lány?Messike írta:Igen,valószínűleg az Unicef-fel függ össze.....nem elég,hogy focistaként egy csoda...de emberileg is!!Arany szíve van!!! ÁÁÁÁ Leoo....a világ a lábaid előtt hever!!![]()
Bocs az offért
Talán szerelmes vagy belé?
S.Agüero írta:Te fiú vagy vagy lány?Messike írta:Igen,valószínűleg az Unicef-fel függ össze.....nem elég,hogy focistaként egy csoda...de emberileg is!!Arany szíve van!!! ÁÁÁÁ Leoo....a világ a lábaid előtt hever!!![]()
Bocs az offért
Talán szerelmes vagy belé?
Te fiú vagy vagy lány?Messike írta:Igen,valószínűleg az Unicef-fel függ össze.....nem elég,hogy focistaként egy csoda...de emberileg is!!Arany szíve van!!! ÁÁÁÁ Leoo....a világ a lábaid előtt hever!!![]()