Úgy, ám.mindorokke_barca írta:a 2003-2004-es idegenbeli a kedvencem. Gyönyörű volt az a halvány barna a keresztcsíkokkal

Úgy, ám.mindorokke_barca írta:a 2003-2004-es idegenbeli a kedvencem. Gyönyörű volt az a halvány barna a keresztcsíkokkal
a 2003-2004-es idegenbeli a kedvencem. Gyönyörű volt az a halvány barna a keresztcsíkokkal
1920-as tök olyan mint a Sampdoria meze. Bejövős.barca 1986 írta:http://www.classicfootballshirts.co.uk/ ... _info.html
gondoltam, csak nem voltam róla meggyőződve....fcbarca0827 írta:Arra nem gondoltál, hogy a citrom az alternatív...?Rewolution5 írta:értem én fiúk, de a kérdésemre ugysem kaptam választ
Arra nem gondoltál, hogy a citrom az alternatív...?Rewolution5 írta:értem én fiúk, de a kérdésemre ugysem kaptam választ
Nem totál-sárgába. (Szerintem ez először volt.) Hanem, ahogy írtad sárga-feketébe. Nadrág volt feka. De a főoldalon a képeknél megnézheted.Zokneenho írta:Tuti,hogy ilyen totál sárgába nyomtuk az utóbbi időbe,mint a hétvégén? Mert én ahogy emlékszem,mindig is sárga-feketébe voltunk,ha ez a sárga volt. Vagy csak nem tűnt föl?:)
A fekete nagyon diplomatikus választás.Messa írta:Egyébként én jövőre örülnék egy fekete idegenbeli meznek. Rég volt, vagy nem is tudom hogy volt-e fekete mezünk... Ugye a 2004/05-ös az kék-fekete volt.
Tudom korai erről beszélni, de szvsz egy fekete idegenbeli ütne. Szerintetek?
fospinkbarackba...
A hétvégén, ugye nem láttad a meccset?Rewolution5 írta:vannak még alternatív mezek?? utóbbi időbe csak pinket és granátvörös kéket látok a fiúkon... szerk.: nekem is bejön a fekete
Ennél a rózsaszinnél biztos jobb lenne. Nekem ez a pink nagyon nem jön be. Viszont a Mallorca elleni tiszta sárga tetszett.Messa írta:Egyébként én jövőre örülnék egy fekete idegenbeli meznek. Rég volt, vagy nem is tudom hogy volt-e fekete mezünk... Ugye a 2004/05-ös az kék-fekete volt.
Tudom korai erről beszélni, de szvsz egy fekete idegenbeli ütne. Szerintetek?
Hát annyira nem ütött volna el a Mallorca mezétől, szép volt ez a sárga, kicsit a Tottenham harmadik mezére hajazott. Nekem bejött, így full sárgán.Capon írta:Na tegnap sem a Barbie mezben játszottunk. Hogy van most ez? Mégis csak az az idegenbeli mezünk idén. Elég mókás Ibrán és Yayán a rózsaszín mez. Kb. úgy áll rajtuk mint tehénen a gatya.
Beleizzadnak meccs közben, és nedvesen más színű lesz.davi10 írta:Csak én látom így, vagy a legtöbb mezen (pl. az idein meg a 07-08 as) a vörös szín sokszor sötétebb, mint az első meccseken. Pl. amikor volt Henry meg Ibra bemutatása, att sokkal világosabb volt a vörös szín...
Valóban. Tényleg jól nézne ki.Sergi írta:Az idei mezekről eleddig nem szóltam,de...
Hazai "elmegy",idegenbeli no comment...
Hogy miért nem tetszik?
Emlékszik vki a csapat 04-05-ben használt,elvileg idegenbeli,de a hazai mezzel való színmegegyezése miatt ritkán használt mezére???
http://www.kitbag.com/product_images/la ... 62-451.jpg
Nos,ezt a mezt el tudnátok képzelni gránát-kék színkompozícióval???
Balról jobbra,vagy jobbról balra lenne gránát az mind1...
Sztem cool lenne...de ez mind fiktív....
Megkérdezhetem h ezt honnan veszed??Titinho írta:Amikor Cesc az Arsenalhoz szerződött, akkor Peptől kapott egy ajándékot, egy Barca mezt, a hátulján egy 4-es számmal és Guardiola felirattal, és a következő volt ráírva:barca99 írta:Nekem is lenne rá egy pár forintom, hogy lassan Marquezt sem fogják itt marasztalni, és Cescé lesz a 4-es.Perrero írta:HA Cesc jön, akkor 10000%, hogy 4esben lesz
"Egyszer visszatérsz és te fogod a Barca 4-es mezét viselni."
De szép is lenne...