Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.16. 12:05:45

Barcagirl24 írta: Igaz - igaz, viszont azt bekell látni, hogy aranylabdához vezető út a Bajnok Ligája győzelem, esetleg a VB. Nem hiszem, hogy mostanság tudsz mondani olyan játékost aki BL győzelem nélkül kapta meg az arany lasztit :roll:
BL győzelem nélkül: Owen, Figo, Cannavaro, Rivaldo, Nedved, Sevcsenko, Ronaldo, Zidane, Ronaldinho! :wink:

De tény, hogy ezek közül VB-ért kapta: Cannavaro, Zidane, Ronaldo.

A 2000-es évek óta csak CéRoni és Kaká kapta a BL győzelem után! :wink:

Bocsi az óriási OFF-ért! :wink:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.19. 13:13:41-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.16. 12:01:31

Chino írta:Nem hiszem, hogy csak a Bl-döntőn muatatott teljesítménye dobja a kezébe az aranylabdát.
Ilyen szezont, minden fronton egyetlen játékos sem művelt. Nem csak az eredményességén látszott (bár 38 gól nem semmi) hanem amit meccs közben a pályán művelt. Egyszerre volt veszélyes a kapura és támadás-előkészítő, elég csak megnézni a gólpasszait, valamint végigrobotolta az összes meccsét és mindent iszonyú technikásan. Öröm volt nézni. Még van egy fontos dolog, ami nagyban befolyásolja, hogy egy jó ideje több mint a kedvenc játékosom, hogy olyan alázattal viselkedik pályán belül és kívül egyaránt, ahogy nem sok játékost láttam. Pláne nem ilyen képességekkel megáldva. Emiatt nem is hiszem hogy elszállna, és meg hova fejlődhet...
Igaz - igaz, viszont azt bekell látni, hogy aranylabdához vezető út a Bajnok Ligája győzelem, esetleg a VB. Nem hiszem, hogy mostanság tudsz mondani olyan játékost aki BL győzelem nélkül kapta meg az arany lasztit :roll:
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.16. 11:53:53

Chino írta:Nem hiszem, hogy csak a Bl-döntőn muatatott teljesítménye dobja a kezébe az aranylabdát.
Ilyen szezont, minden fronton egyetlen játékos sem művelt. Nem csak az eredményességén látszott (bár 38 gól nem semmi) hanem amit meccs közben a pályán művelt. Egyszerre volt veszélyes a kapura és támadás-előkészítő, elég csak megnézni a gólpasszait, valamint végigrobotolta az összes meccsét és mindent iszonyú technikásan. Öröm volt nézni. Még van egy fontos dolog, ami nagyban befolyásolja, hogy egy jó ideje több mint a kedvenc játékosom, hogy olyan alázattal viselkedik pályán belül és kívül egyaránt, ahogy nem sok játékost láttam. Pláne nem ilyen képességekkel megáldva. Emiatt nem is hiszem hogy elszállna, és meg hova fejlődhet...
Igazad van, nemcsak azért kapta, és tökéletesen egyetértek minden szavaddal. Nekem is ezért ő a kedvenc játékosom. Azt mondta egyszer, hogy sok időt tőlt a szeretteivel, és ha elszállna, akkor ők helyre tennék.

Remélem, ősszel legyőzik Brazíliát. Érdekes lesz, ha Dani Alves a kezdőben lesz. Remélem, vigyázz a barátjára, és nem sérül le.
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.16. 11:32:30

Nem hiszem, hogy csak a Bl-döntőn muatatott teljesítménye dobja a kezébe az aranylabdát.
Forca Barca!!!!
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.16. 10:24:20

Bányász írta:
bencebarca írta:Egyet ne felejtsünk el!!A most agyonsztárolt C.Ronaldo hol volt 22 évesen?Egyáltalán neki szóbajöhetett 22 éves korában hogy ő kapja az aranylabdát?Senki se értsen félre..én nem becsülöm le C.ronaldot..szerintem is egy nagyon játékos...sőt azt is elismerem hogy a világ legjobbja------->persze csak Messi után :D :wink:
Hát nem sokkal hátrébb mint Messi.És 23 évesen kapta az aranylabdáját...
Messi 21 évesen nyert BL-t a csapatával és fejelt gólt, amivel az aranylabdát reméljük bebiztosította. Volt, aki azt írta, hogy nem döntött el meccset. pedig azt tette, mert 3 gólt már nehéz lett volna a MU-nak a Barca ellen lőnie. Számít az az egy-két év. CR-re a BL döntő beli fejese miatt is szavaztak tavaly.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.16. 10:17:47

bojanfan írta:ennek is már 4 éve...
pedig az ilyen vanczák-féle senkiket biztos az első meccsén cumiztatta volna. :)
én ezt a mozdulatot élőben láttam :) tök jó érzés ott lenni egy leendő aranylabdás BARCELONA sztár első válogatottságán 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.16. 10:12:32

ennek is már 4 éve...
pedig az ilyen vanczák-féle senkiket biztos az első meccsén cumiztatta volna. :)
♥fcbarca.♥
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.15. 22:45:39

bencebarca írta:Egyet ne felejtsünk el!!A most agyonsztárolt C.Ronaldo hol volt 22 évesen?Egyáltalán neki szóbajöhetett 22 éves korában hogy ő kapja az aranylabdát?Senki se értsen félre..én nem becsülöm le C.ronaldot..szerintem is egy nagyon játékos...sőt azt is elismerem hogy a világ legjobbja------->persze csak Messi után :D :wink:
Hát nem sokkal hátrébb mint Messi.És 23 évesen kapta az aranylabdáját...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
bencebarca
Barça C

2009.07.15. 22:37:04

Egyet ne felejtsünk el!!A most agyonsztárolt C.Ronaldo hol volt 22 évesen?Egyáltalán neki szóbajöhetett 22 éves korában hogy ő kapja az aranylabdát?Senki se értsen félre..én nem becsülöm le C.ronaldot..szerintem is egy nagyon játékos...sőt azt is elismerem hogy a világ legjobbja------->persze csak Messi után :D :wink:
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.15. 15:22:53

csyrybyry írta:
bencebarca írta:Messi nagyon nagyon jó játékos.Évről évről évre rengeteget fejlődik.a video valóban 2006-os és akkor messi még csak 18 éves volt ha jól tudom.Azóta elég sok idő eltelt és messiből nagy játékos lett...de még egykét év és a mostani teljesítményénél még jobb lesz...

Amikor 17 évesen ellenünk bemutatkozott az argentin csapatban és nem egészen 1 perc elteltével kiállították, "fél hülyére" röhögtem magam, mert annyira rühelltem azt a felhajtást, amit körülötte rendeztek. :lol:
Azóta az ellenszemvem a legnagyobb "szerelembe" váltott. Messi birtokolja
a maximális elismerésemet és csodálatomat. Én Johann "császár" óta nem szerettem ennyire senkit!
Nem lehet kétséges számára az idei aranylabda, és biztos vagyok benne, hogy több is lesz még! =D>
Neki sajnos nem voltak azok kellemes emlékek, hogy olvastam, mert sajnos nem láttam. Csodáltam Maradonát, majd a brazil Ronaldót, Ronaldhinot és csodálom Messit. Amit a labdával művelnek, ahogy eggyé tudnak válni vele, az hihetetlen. Nem hiába a dél-amerikaiak a legjobbak. Mostanában meg a spanyolok. megfigyeltétek, hogy európai klubbokban vezéregyéniségek dél-amerikaiak voltak, és akkor nyerttek valamilyen kupát?
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.15. 15:14:28

bali 15 írta:
bojankrkic27 írta:megnéztem a videót... és biztos vagyok valamiben... ilyet az elclasico-n nem fogunk látni.... :lol:
éppen azon gondolkodtam hogy Messi még csak 22 éves és már most a futballvilág tetején van.. minden évben képes volt rátenni az előző évi teljesítményére egy "lapáttal"... el sem tudom képzelni milyen szintet fog képviselni jövőre ha megtartja ezt a fejlődési ütemet...
valaki meg tudná nekem mondani ki volt a legfiatalabb aranylabda-győztes és hány éves volt? előre is köszönöm
Ronaldo. 1997-ben amikor megkapta 20 éves lehetett. Ha találsz ennél fiatalabbat szólj.
21 évesen Ronaldo volt, szerintem. Ahogy előttem is írták. A másodikat 27 évesen kapta 2002-ben. annyira nem mentem vissza, hogy a 70-es evékben, meg a 80-as években mi volt.

Itt van egy link: http://hu.wikipedia.org/wiki/Aranylabda

Szerintem Leo nagyon szépen fejlődik. Bizony, ha megkapja az aranylabda díjat, akkor ő lesz az egyik legfiatalabb. a díjat Messi 22 évesen kapná meg. Nemrég tettek be egy másik videót, amin gyönyörűen koptatta le a védőket. Szépen csinálta. Az egyik argentin meccsen történt.

Egyet sajnálok, hogy azon problémáznak sokan, hogy a PL-ben a védelem miatt nem tudna úgy teljesíteni. Az alkata miatt könnyebb elsodorni, és emiatt kritizálják. Pont azt szeretem, hogy nem erőfocista. A Pl meg más fajta bajnokság.
csyrybyry
Barça C

2009.07.15. 15:13:15

bencebarca írta:Messi nagyon nagyon jó játékos.Évről évről évre rengeteget fejlődik.a video valóban 2006-os és akkor messi még csak 18 éves volt ha jól tudom.Azóta elég sok idő eltelt és messiből nagy játékos lett...de még egykét év és a mostani teljesítményénél még jobb lesz...

Amikor 17 évesen ellenünk bemutatkozott az argentin csapatban és nem egészen 1 perc elteltével kiállították, "fél hülyére" röhögtem magam, mert annyira rühelltem azt a felhajtást, amit körülötte rendeztek. :lol:
Azóta az ellenszemvem a legnagyobb "szerelembe" váltott. Messi birtokolja
a maximális elismerésemet és csodálatomat. Én Johann "császár" óta nem szerettem ennyire senkit!
Nem lehet kétséges számára az idei aranylabda, és biztos vagyok benne, hogy több is lesz még! =D>
csyrybyry
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.15. 15:04:16

danikaa10 írta:http://www.marca.com/2009/07/15/futbol/ ... 36058.html

megtudná mondani valaki hogy ez a hír mit jelent?
annyit tudok mondani, hogy messi los angelesben járt, ott töltötte a vakációját a családjával, és a Walt Disney parkot is meglátogatta. A cikk címe az, hogy Messi szeretné megismételni a tavalyi szezont, tehát triplázni akar, trófeákat akar, ami nagyon nehéz lesz. Ezekszerint mégsem volt annyira becsípve az ünnepségen. Komolyan gondolja.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.15. 14:58:04

http://www.marca.com/2009/07/15/futbol/ ... 36058.html

megtudná mondani valaki hogy ez a hír mit jelent?
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.15. 14:41:57

bojankrkic27 írta:megnéztem a videót... és biztos vagyok valamiben... ilyet az elclasico-n nem fogunk látni.... :lol:
éppen azon gondolkodtam hogy Messi még csak 22 éves és már most a futballvilág tetején van.. minden évben képes volt rátenni az előző évi teljesítményére egy "lapáttal"... el sem tudom képzelni milyen szintet fog képviselni jövőre ha megtartja ezt a fejlődési ütemet...
valaki meg tudná nekem mondani ki volt a legfiatalabb aranylabda-győztes és hány éves volt? előre is köszönöm
Ronaldo. 1997-ben amikor megkapta 20 éves lehetett. Ha találsz ennél fiatalabbat szólj.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.15. 14:30:00

megnéztem a videót... és biztos vagyok valamiben... ilyet az elclasico-n nem fogunk látni.... :lol:
cseszka
Barça C

2009.07.14. 19:55:46

Szerintem szép ez a csaj. Szerencse hogy Messi nem a botrányairol híresült el.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.07.14. 11:07:08

Nem lehet valami magas csajszi ha még Leonál is kisebb :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.14. 11:06:22

Titinho írta:
Ő nem Messi barátnője, ezzel a szőkeséggel (egy argentín modell) csak a bulvársajtó hozta össze.

Az aktuális barátnője az Ő: Antonella
Kép
Már jeleztem neki, és linket is tettem be. Ott egy másik kép van. Szerintem jobban illik hozzá, mint a szőke.
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.14. 10:54:21

Ő nem Messi barátnője, ezzel a szőkeséggel (egy argentín modell) csak a bulvársajtó hozta össze.

Az aktuális barátnője az Ő: Antonella
Kép
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.14. 10:51:01

Messinek nem ő a barátnője. Antonellának hívják és argentin.

http://1.bp.blogspot.com/_B1JtfOpd85I/S ... essi+1.jpg
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2009.07.14. 10:15:47

Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
bencebarca
Barça C

2009.07.13. 16:49:04

Messi nagyon nagyon jó játékos.Évről évről évre rengeteget fejlődik.a video valóban 2006-os és akkor messi még csak 18 éves volt ha jól tudom.Azóta elég sok idő eltelt és messiből nagy játékos lett...de még egykét év és a mostani teljesítményénél még jobb lesz...
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.12. 20:37:05

Amit betettetek videót, az 2006-ban készült, egy barátságos meccsen. Messinek nem sikerült a labdát gyorsan levennie.

Azt gondolom, hogy egy év alatt, a 2008-2009-es szezonban is rengeteget fejlődött.
csyrybyry
Barça C

2009.07.12. 14:35:49

vkinga írta: A gondolatmenetem szerint, azért ilyen magas, hogy más klubbok ne próbálkozzanak megvenni Messit.

Remélem, a kis zsenink újult erővel, kipihenve kezdi a szezont 2 hét múlva.

Nem tudom, hogy igaz-e, de Messi Di stefano díjas lett. Di Stefano egy argentin labdarúgó, aki Puskással együtt játszott a Realban. Di Stefano nagyon nagy játékos volt.
IGAZ. :wink:
Ő volt a liga legjobbja, de őszintén: ki lehetett volna helyette? SENKI!!! :P

Max kettőt idézünk. :wink:
És mielőtt elkezdesz írogatni ajánlom figyelmedbe EZT.Olvasgasd csak.
B.
csyrybyry
Válasz küldése