A múlt, a jelen és a jövő mezei
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én a mezeket mindig lehurrogom az elején, de ha szépen játszanak benne akkor úgy is megszeretem.
Kicsit zavar a váltás!
De ez most alapból tetszik.
De az idei nagyon kellemes emlék marad!
Kicsit zavar a váltás!
De ez most alapból tetszik.
De az idei nagyon kellemes emlék marad!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Barcaádám
- Capitá del Barça
annyira nem szeretem a retro desingn-t de ez [auto_cenzúra] oylan mint a bl győzelmi mez..az idegenbeli az rohadtul nem rózsaszín hanem olyan érdekes egzotikus..nagyon állat a csíkozás a kapusmezben összeségében sztem jók ezek az új mezek bár nem értem h minek kell az utolsó 2 bajnokin már ebbbe játszani
- lionel_messi
- Jugador del Barça
Ugyan így vagyok vele én is mert mindig jók elsznek évégére meg már átlagos lesz 

Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Sűrűn csíkozott. V nyakú. Imádom! 
Nekem mindig tetszik az új. De csak az az újdonság varázsa. A szezon végére megunom ezt is.

Nekem mindig tetszik az új. De csak az az újdonság varázsa. A szezon végére megunom ezt is.
-
- Entrenador del Barça
Bár nem látjuk teljesen, de szerintem így is jól néz ki. A nike-hoz is el kell már egy kis újítás, úgy látszik megjött.danko94 írta:http://www.newsfortruefcbfans.com/email ... _r5_c2.jpg
Itt lászik a kapus mez és észre vehető a képen még 1 dolog, ami a labda....Ezek szerint ilyen lesz az új nike labda, elég gagyin néz ki...![]()

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- danko94
- Entrenador del Barça
http://www.newsfortruefcbfans.com/email ... _r5_c2.jpg
Itt lászik a kapus mez és észre vehető a képen még 1 dolog, ami a labda....Ezek szerint ilyen lesz az új nike labda, elég gagyin néz ki...

Itt lászik a kapus mez és észre vehető a képen még 1 dolog, ami a labda....Ezek szerint ilyen lesz az új nike labda, elég gagyin néz ki...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2009.05.22. 19:22:46-kor.
-
- Hírhozó-cikkíró
Én speciel eléggé férfinek érzem magam, mégis simán felvennék rózsaszín cuccot.VIII.Henrik írta:Borzasztó a 2. mezünk!Értem én, hogy a női szurkolók száma egyre nő, de könyörgöm, FÉRFI EMBER NEM VESZ MAGÁRA RÓZSASZÍNT!!!
(Jelenleg nincs, régen volt. Kiégettem egy szilveszteri buliban...

Ráadásul nekem baromira tetszik - így képek alapján az új idegenbeli. Sokkal jobb például, mint a babakék. Szerintem.
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Lehet, félreérthető voltam. A Barca jővő évi kettes számú/idegenbeli mezére írtam, h tetszik, nem Puyol pólójára...mindorokke_barca írta:Hát nem azért de Puyol polója színben sokkal inkább megközelíti a Juve mezét. Így ha azt tetszik, akkor nem értem a problémád a Juve mezével.

Az a világos/bugyirózsaszín nekem nem jön be, ezért írtam, h: a második mez színét akkor már barátságosabbnak találom, mint a megidézett pólóét...

Anno, amikor ez a kép készült Puyolról, be is írtam a topikjába, h kiakasztóak a rózsaszín pólói (mintha egy másik alkalommal is lett volna rajta ilyen színű - lusta vagyok visszakeresni - bocs)

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- Messi199
- Jugador d'estrella
Hát nem tudom srácok ,de ez a idegenbeli mez nekem abszolút nem jön be.
Akárhány csapaton láttam ilyen mezt (Benfica , Palermo ) mindegyiknél nagyon ocsmánynak találtam de hogy az én csapatom is ilyen mocsokba játszon majd hát érdekes lesz :S
Mindenesetre Alvesen biztos jól mutat majd
Hazainál már nagyon vártam újra csíkos mezt , hasonlít a 05/06 os mezre és kimondottan tetszik ebbe meg lehet ismerni mindig majd Blaugranát
Akárhány csapaton láttam ilyen mezt (Benfica , Palermo ) mindegyiknél nagyon ocsmánynak találtam de hogy az én csapatom is ilyen mocsokba játszon majd hát érdekes lesz :S
Mindenesetre Alvesen biztos jól mutat majd

Hazainál már nagyon vártam újra csíkos mezt , hasonlít a 05/06 os mezre és kimondottan tetszik ebbe meg lehet ismerni mindig majd Blaugranát

Tots Unit Fem Forca !!
-
- Entrenador del Barça
Hát nem azért de Puyol polója színben sokkal inkább megközelíti a Juve mezét. Így ha azt tetszik, akkor nem értem a problémád a Juve mezével. Mondjuk a személyes véleményem még mindig az, hogy egy felnőtt férfi ne viseljen már rózsaszin ruhát. Ezt megszokni nem lehet mert szépérzékem egyszerűen nem veszi be ezt a színt. Komolytalan, nevetséges.
Na de mindegy, nincs gáz, mert fekete fehéren jól néz ki és mivel így fogom nézni ezeket a meccseket, inkább ehhez szoktatom magam.

nem jobb?
Na de mindegy, nincs gáz, mert fekete fehéren jól néz ki és mivel így fogom nézni ezeket a meccseket, inkább ehhez szoktatom magam.

nem jobb?

- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Nagyon jó észrevétel...Titinho írta: Pláne Alves aki ráadásul mindig morcosan is néz. Kis gyalogkakukk...

Sokan Puyoloznak itt, h hogyan fog kinézni a második mezben? Tessék, lehet szokni, itt egy civil kép róla, még tavalyról, egy hivatalos interjúról...

+És ezt a pólót önként vette fel!!
Akkor már a második mez színe kicsit barátságosabb, nem? Persze, ízlések, és pofonok...

Részemről Bányásszal vagyok egy véleményen, amúgy, a kettes sz. mezt illetően, sztem is elég vagány, és a kapusé is nagyon tetszik, azzal a függőleges csíkozással...
A retro fazon szintén bejön, ámbár nekem az idei ketéosztott is nagyon tetszett.
++ Az a halványrózsaszín Juve mez viszont iszonytató, huh...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Livia Drusilla 2009.05.22. 13:23:25-kor.

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Nah én asszem nyáron már rozsaszinben fogok szurkolni
Sztem az idei szerelés azér jobb volt,de ha már barcadrukker vagyok illik beszerezni ezekböl is eggyet!

Sztem az idei szerelés azér jobb volt,de ha már barcadrukker vagyok illik beszerezni ezekböl is eggyet!
Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom,mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
Mig nem volt irás,nem volt betű
mig nem volt real,nem volt tetű!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én ha megnézem a Barca hivatalos oldalán a képeket,akkor pl az Alvesos képről nem az ugrik be,h fúj de b*zis(csak attól az volna mert rózsaszín) meg csajos stb,hanem sokkal inkább az,h vagány
Bár lehet bennem van a hiba. 
Mindenesetre én tuti szerzek belőle egyet.
A másik mez is nagyon szép.A kapus mez meg...ha az lenne a vendég mezünk az valami parádés lenne!Szóval vagány.

Mindenesetre én tuti szerzek belőle egyet.
A másik mez is nagyon szép.A kapus mez meg...ha az lenne a vendég mezünk az valami parádés lenne!Szóval vagány.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Andris
- Adminisztrátor
Fú nagyon bejönnek most.
A retrot már imádom, a kapus tényleg pro az eddigiekhez képest, a rózsaszín meg félig narancs, nem az az ízléstelen gusztustalan rózsaszín.

A retrot már imádom, a kapus tényleg pro az eddigiekhez képest, a rózsaszín meg félig narancs, nem az az ízléstelen gusztustalan rózsaszín.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Nem, a cikkben volt írva. Elsőre nekem is "vörös"-nek tűnt, de ha bordó lesz....nos már volt bordó szinű, még van Gaal alatt a holland-érában és iszonyatosan el volt cseszve.
VISCA EL BARCA!
Ez azért érdekes, mert a tavalyi BL döntőn a Cheslea az új mezében játszhatott! Vagy ezt a szabályt azóta hozták?Sok olyasféle híresztelés látott napvilágot, miszerint a már most bemutatott jövő évi mezben lép majd pályára a Barcelona a Manchester United elleni, Bajnokok Ligája döntőben, ám ebből semmi sem igaz. Az UEFA szabályzata ugyanis kimondja, hogy egy együttes egy adott évben nem változtathat szerelést a legrangosabb európai kupasorozatban, így a 2008/09-es garnitúra fog még "szerepelni" a római Olimpico gyepén.
Nem kötözködni szeretnék,csak ha nem lett volna odaírva te meg tudtad volna mondani hogy nem gránátvörös-kék? Mert én nemcruyff írta:De mi az, hogy a "Nike tervezőcsapata ezúttal a tengerészkék-bordó mellett döntött"? Könyörgöm! Gránátvörös-kék! Az Isten szerelmére, talán a gránátvörös-kéket nem kellene elhagyni!

- miihii
- KHAL
Nekem tetszenek az új mezek.Még az idegenbeli is
Ez egy fura szín,ami így fénykép alapján annyira nem jön át.De sztem élesben -talán a jövő hétvégi,Depor meccsen már látható lesz a fiainkon- másképp fog festeni.Ízlések és pofonok ugye,nekem speciel tetszik már most is...

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
De mi az, hogy a "Nike tervezőcsapata ezúttal a tengerészkék-bordó mellett döntött"? Könyörgöm! Gránátvörös-kék! Az Isten szerelmére, talán a gránátvörös-kéket nem kellene elhagyni! 

VISCA EL BARCA!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Ja tényleg nagyon komolyan megvannak csinálva!barcaloki írta:Ha megnézitek a képeket a hivatalos oldalon, nagyon durván rárakták a mezt vmi progival a Játékosokra
És az egyik képen feltűnik Van Bommel ( azon amelyiken Marquez hosszú hajjal van)

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Ha megnézitek a képeket a hivatalos oldalon, nagyon durván rárakták a mezt vmi progival a Játékosokra 
És az egyik képen feltűnik Van Bommel ( azon amelyiken Marquez hosszú hajjal van)

őszintén megvallva nem rosszak az új mezek, de sztem az ideiek jobbak. nekem pl a mostani hazai mezünk nagyon bejön ezzel a két nagy szín-részre osztással, és a sárga sem rossz.
az új hazai dressz... hát vhogy nekem is 2005/2006os mez villant be rögtön, nem sok különbség lehet közte...
az idegenbeli mez színválasztása meghökkentő elsőre, hát nem tudok különösebben jó véleményt mondani róla... de tök mind1. egyébként a hivatalos tájékoztató szerint 'mango' színű; most hogy ezt ki milyennek látja hát... egyébként itt vki már meg is említette h eddig senkinek nem volt baja ezzel a színnel a csíkos edződresszen (bár gondolom azért mert csak kis részét teszi ki ott az a szín), v csak nem tűnt fel....
a kapusmez viszont kifejezettem tetszik!! nagyon zsíír!!
mindenesetre én azt hiszem hogy levonom a konkluziót:
nem a mezek kinézete és színe alapján kell eldönti h milyen csapatnak szurkolunk; sokkal fontosabb az h milyen a csapat játéka és eredményessége!!
és különben is:
mindig az a legszebb mez amiben a kedvenc csapatunk játszik!!!
és ennyi...
az új hazai dressz... hát vhogy nekem is 2005/2006os mez villant be rögtön, nem sok különbség lehet közte...
az idegenbeli mez színválasztása meghökkentő elsőre, hát nem tudok különösebben jó véleményt mondani róla... de tök mind1. egyébként a hivatalos tájékoztató szerint 'mango' színű; most hogy ezt ki milyennek látja hát... egyébként itt vki már meg is említette h eddig senkinek nem volt baja ezzel a színnel a csíkos edződresszen (bár gondolom azért mert csak kis részét teszi ki ott az a szín), v csak nem tűnt fel....
a kapusmez viszont kifejezettem tetszik!! nagyon zsíír!!

mindenesetre én azt hiszem hogy levonom a konkluziót:
nem a mezek kinézete és színe alapján kell eldönti h milyen csapatnak szurkolunk; sokkal fontosabb az h milyen a csapat játéka és eredményessége!!
és különben is:
mindig az a legszebb mez amiben a kedvenc csapatunk játszik!!!
és ennyi...
-
- Entrenador del Barça
Pirosan rábólintanék én is.BarcandLove írta:Még jó hogy színtévesztő vagyokmert az idegenbeli mezt olyan pirosasnak látom
, egyébkén szerintem jók.

Egyébként nem fogunk természetesen sokáig erről írogatni, de elsőre sokkolt bennünket, később azonban inkább csak beletörődünk, és aztán nem is foglalkozunk vele, mert a Csapattal foglalkozunk.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Carles Puyol Saforcada
- Jugador d'estrella
ez a mez ugyanaz mint a 2005/06 os csak uniceffel (nem teljesen de elsőre ez a benyomásom volt)
szerintem az idei szebb volt de mindegy

szerintem az idei szebb volt de mindegy