A múlt, a jelen és a jövő mezei
nemrossz a hazai,bár nekem az idei tetszik a legjobban,még jó hogy vettem belőle, ugyanis ez történelmi mez lehet ,ha triplázunk! 

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
A sportszár eszembe sem jutott....rszergej írta:Nem tudom, hogy ehhez a mezhez milyen sportszár jár, de ha az is rózsaszín + még van ugye a nike-nak egy rózsaszín stoplis cipellője is, ezek egyszerre Dani, vagy Yayan... TE ATYA ÉGTZS írta:
Pláne ha még fel is veszi a mezhez a rózsaszín csuklószorítót mindkét karjára, amiket előszeretettel hord!![]()

Na úgy tényleg csinosak lennénk!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- rszergej
- Capitá del Barça
Nem tudom, hogy ehhez a mezhez milyen sportszár jár, de ha az is rózsaszín + még van ugye a nike-nak egy rózsaszín stoplis cipellője is, ezek egyszerre Dani, vagy Yayan... TE ATYA ÉGTZS írta:
Pláne ha még fel is veszi a mezhez a rózsaszín csuklószorítót mindkét karjára, amiket előszeretettel hord!![]()

- Messiboy19
- Jugador d'estrella
Hát-Hát! AZ új mezek :
Hazai: Sztem nem rossz, bár énnekem nem jön be túlzottan ez a sűrű csíkozás
DE azért jó
Idengenbeli: NO COMMENT (kb. FC LÁnyok)
Kapus: Ez elég jó!!!!
Hazai: Sztem nem rossz, bár énnekem nem jön be túlzottan ez a sűrű csíkozás

Idengenbeli: NO COMMENT (kb. FC LÁnyok)
Kapus: Ez elég jó!!!!

Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
- Katalán88
- Capitá del Barça
Am nem azért, de sztem eléggé hasonlítanak a mezeink a Juventuséhoz.
Ez a "lazac rózsaszín"
na túl kell magunkat tenni ezen!
az a lényeg, hogy lőjék a gólokat és jól játszanak bár, Puyol-on majd ez a szín...

Itt a csíkozásra gondoltam.

Itt a csíkozásra gondoltam.

Pláne ha még fel is veszi a mezhez a rózsaszín csuklószorítót mindkét karjára, amiket előszeretettel hord!Titinho írta:De azért egy Dani Alves, Puyol, Keita is szépen fog mutatni benne.Gyurinho írta:t;]Eto,Yaya hát érdekes jelenségek lesznek ebben az egyszer tuti.Pláne Alves aki ráadásul mindig morcosan is néz. Kis gyalogkakukk...

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
- Titinho
- Director del Fútbol
Ezzel én is így vagyok. Bár belegondolva, így a csapatnak sokkal több női szurkoló fogja megvenni ezt a mezt, mint mondjuk a gránátvörös-kéket, a férfiak meg gondolom inkább a gránátvörös-kéket fogják jobban kapkodni. Lehet, hogy a Nike ezzel a női rajongóknak is akart kedveskedni...majd egy őszi meccsen meglátjuk mennyire megy.Gyurinho írta:Ez az a mez amit szerintem sose vennék meg bár lehet előbb-utóbb megszokja a szemem de most eléggé taszítja.

Szép lesz a fórum is jövőre, a fórum felének rózsaszín mezes avatar meg aláíráskép, meg ilyenek.

De azért egy Dani Alves, Puyol, Keita is szépen fog mutatni benne.Gyurinho írta:Eto,Yaya hát érdekes jelenségek lesznek ebben az egyszer tuti.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Capitá del Barça
Elvileg 'lazac rózsaszín'TZS írta:Szerintem a hazai mez egész jól nézi ki, viszont az idegenbelivel vannak problémák.Nem igazán nyerte el tetszésemet elsőre. De élőben lehet jobb lesz.
Meg az milyen színű akar lenni? Valami szakértő megírhatná!
- rszergej
- Capitá del Barça
Nem tudom a Nike-nál kik ülnek, amikor meg kell tervezni a mezeket, de az idegenbeli az förtelem
A hazai meg a kapus mez az zsííír.
De ez a hamupipőke szín... honnan szülték meg ezt a színt, mit vettek alapul?
Ha jól tudom rinyáldó nem ide igazol, ha eligazol egyáltalán
Remélem a többi csapatnál a hazai mezük olyan lesz, hogy majd nem lesz arra szükség, hogy ezt felvegyék a srácok

A hazai meg a kapus mez az zsííír.
De ez a hamupipőke szín... honnan szülték meg ezt a színt, mit vettek alapul?
Ha jól tudom rinyáldó nem ide igazol, ha eligazol egyáltalán

Remélem a többi csapatnál a hazai mezük olyan lesz, hogy majd nem lesz arra szükség, hogy ezt felvegyék a srácok

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszergej 2009.05.21. 14:48:57-kor.

Szerintem a hazai mez egész jól nézi ki, viszont az idegenbelivel vannak problémák.
Nem igazán nyerte el tetszésemet elsőre. De élőben lehet jobb lesz.

Nekem a hazai tetszik de a vendég.....
-
- Capitá del Barça
A fekete az szerintem szép, meg örülök a sűrű csíkozású hazainak is ám ez a lazac szín hát érdekes...
Ez az a mez amit szerintem sose vennék meg bár lehet előbb-utóbb megszokja a szemem de most eléggé taszítja.
Eto,Yaya hát érdekes jelenségek lesznek ebben az egyszer tuti.
Ez az a mez amit szerintem sose vennék meg bár lehet előbb-utóbb megszokja a szemem de most eléggé taszítja.
Eto,Yaya hát érdekes jelenségek lesznek ebben az egyszer tuti.
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
nekem nagyon bejön az idegenbeli mez persze lehet azért mert lány vagyok
nekem épp a hazai nem igen jön be bár azért elmegy =)

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

www.barcelona.gportal.hu - hobbim

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
A hazai mez borzasztóan megtetszett.
Az idegenbeli meghát... Csúnya. Majdnem hányingerem lett ettől a 'lazac rózsaszín'-től.
A fekete a kapusmez, igaz?
Az idegenbeli meghát... Csúnya. Majdnem hányingerem lett ettől a 'lazac rózsaszín'-től.
A fekete a kapusmez, igaz?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
Hazai mez elég jól néz ki, viszont idegenbelit meg lehetett volna hagyni sztem az idei sárgát, nekem bejött.
Hát igen, csak a mezeket nem azért cserélik minden évben mert szebbet akarnak, hanem mert senki nem veszi meg kétszer ugyanazt a mezt. Jelentős összegtől esne el a csapat. Venni meg veszi majd rendesen a sok birka ezt a rózsaszint is, mert hogy mekkora divat a szin.Miért nem lehet megmaradni az idei mezeknél?
Már a babakék mezünk is elég gyilkos volt, ez meg egyszerűen nevetséges. Nem is tudom kin fog jobban állni Yaya-n vagy mondjuk Abidalon. Bár lehet ez is egy taktikai húzás, egyszerűen nem fognak tudni játszani az ellenfelek a röhögéstől. Igazán felvehetnénk már a Bl döntőben is.
Amúgy, ha már ilyen vicces fiuk dolgoznak a Nike-nál, nem kellett volna ennyinél megállni. valami szép, színben passzoló csipke a nadrág szárán igazán illett volna a összképbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2009.05.21. 14:31:47-kor.
Nekem egyik se tetszik.
-Hazainál ez a sűrű csíkozás nem tetszik.
-A fekete kapus mez az még tűrhető is.
-Az idegenbeli meg szerintem csúnya(bu.is
) szinű.
Miért nem lehet megmaradni az idei mezeknél?
A hazai mezek közül nekem ez tetszett eddig a legeslegjobban.
Az idegenbeli mezek közül is az idei vitte nálam a pálmát.
Bár bánom is én, ha mindent megnyerünk...
-Hazainál ez a sűrű csíkozás nem tetszik.
-A fekete kapus mez az még tűrhető is.
-Az idegenbeli meg szerintem csúnya(bu.is

Miért nem lehet megmaradni az idei mezeknél?

A hazai mezek közül nekem ez tetszett eddig a legeslegjobban.
Az idegenbeli mezek közül is az idei vitte nálam a pálmát.
Bár bánom is én, ha mindent megnyerünk...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.05.21. 22:26:05-kor.
nekem tetszik a sürü csíkozás, és bár tudom hogy soha nem lesz olyan,de egy keresztbecsíkos hazai mezt is szívesen megnéznék már..
az idegenbeli?...hát...nem is értem...a sárga is karc volt,de ez a rózsaszín egyenesen taszít...annyi jó más szín van...
az idegenbeli?...hát...nem is értem...a sárga is karc volt,de ez a rózsaszín egyenesen taszít...annyi jó más szín van...
-
- Capitá del Barça
MInd1, a hazai mez legalább csodálatos 

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Akármiben is leszünk a 2009/2010-es idényben, azon mezeinkben
is jól kell játszani és söpörni kell befelé a kupákat!
A Barca még sima gatyában és tejfehér trikóban is Barca kell legyen!
A mezünk nélkül, noname-cuccban is a Barcára kell ismerjen a
világ a játékunk egyedisége okán!
K.
is jól kell játszani és söpörni kell befelé a kupákat!
A Barca még sima gatyában és tejfehér trikóban is Barca kell legyen!
A mezünk nélkül, noname-cuccban is a Barcára kell ismerjen a
világ a játékunk egyedisége okán!
K.
Nekem a hazai nem jön be.
Szerintem az idei hazai mez volt eddig a legjobb ami volt, a sűrű csikozás nem néz ki olyan jól
a vendég mezzel nincs bajom bár idei jobb volt ebből is XD
Remélem 10-11-es szezonra megint vasteg csikozs lesz esetleg olyan mint idei
Szerintem az idei hazai mez volt eddig a legjobb ami volt, a sűrű csikozás nem néz ki olyan jól
a vendég mezzel nincs bajom bár idei jobb volt ebből is XD
Remélem 10-11-es szezonra megint vasteg csikozs lesz esetleg olyan mint idei

- ozsimiki
- Adminisztrátor
áááá,idegenbeli kész katasztrófa, miért mennek el ilyen irányba már? ennél a kukás is sokkal jobb...nagyon nem tetszik, hazai tökéletes.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hazai mez elég jól néz ki, viszont idegenbelit meg lehetett volna hagyni sztem az idei sárgát, nekem bejött.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Danka00792
- Director del Fútbol
A hazai mez engem a 2005/2006-os BL gyöztes csapatéra emlékeztet, bár nekem anyira nemjön be ez a sürü csikozás, de attól még nemrosz.Titinho írta:[/img]

Az idegenbeli mez engem a Valencia egyik régebbi mezére emlékeztet, talán 2004-böl.. Hmm.. nemtudommár, de volt neki is ilyesmi.