Kardi írta:A barcelonában volt a csúcson..láttam olyan képeket hogy elmehetett volna testépítőnek! örülök hogy azért visszatért az élre
Semmivel nem jobb mint volt nálunk a végén. Régen Ronie rndkivül szálkás volt, nézzétek meg a 4-2-s vesztes klasszikus utánni képen

Aztán egyszer csak nagyon megizmosott, de már nem volt olyan szálkás...még szezon előtt kérdeztem is, h nem lesz-e rossz hatással a játékára. Akkor mindenki azt mondta itt: NEM. De lett ugye...
Olyan hireket lehetett anno hallani, h az edzések helyett ő inkább külön edzett, teremben. Én ugy gondolom, sulyzós edzéseket végzett, emiatt nagyon kötött lett az izomzata, ami ugye egy futbalistánál a lehető legrosszabb, főleg egy olyan játékosnak, mint Ronie, aki amugy nagyon lazán játszik. De hát ő tudja...gondolom ugy gondolta, a formás test fontosabb, mint a foci, ugy is megnyert már mindent VB, BL-r, Bajnokságot, Aranylabdát, a jellenlegi játékával is még ugy ahogy elfocizgat egy nagy csapatban, anyagi problámái nincsenek. Végüls, ha ő már nem akar a világ legjobbja neki, nem kötelező, magának játszik, meg lehet érteni.