Immár több oldalon találkoztam a felvetéssel,miszerint a juve szeretné MESSIt.Sőt,ma juvés span úgy fogadott,h:
Höhhöhhö,Leo jön hozzánk!(Erről beszélgettünk pöttyet,már belegondolta a dologba,h beleadják a transzferbe Buffont.És h a világ legjobb középpályása mellé kerülne az argentin:Sissokko mellé.Ccccccc

)
Naon bízom benne,h ez cs sajtófogásnak szánt hír.Azt elhiszem,h az Öreg Hölgynek kellene (kinek nem?

),de nem tartom valószínűnek,h egyhamar meg is tudnák kaparintani Asszem belőle többet tudunk hosszú távon kamatoztatni,mint h megérné elpattintani most akár 100-120 méterért is.Ha tudja hozni a formáját a Bolha,nincs az a pénz,amiért elengedném.ÉN

Szal nem tartom életképesnek ez a gondolatot a juvésoktól,de szép álom
Más.
Ez a reptéri "beszólás" Diegonak.
HA igaz is ez a cikk,akkor olvassátok el egy kicsit a szöveget és gondoljatok arra,h ezeket a sorokat többféleképpen is lehet árnyalni.Amúgy sem találtam benne olyan naon odaszólást,cs annyit,amit már korábban is mondott a kissrác.Amikor Maradona lenyilatkozta,h egy kicsiit öncélú Leo játéka,mit mondott akkor?"Diegonak megvan mindenről a véleménye,el is mondja ezt.Szíve joga.Én megpróbálok minél sikeresebben szerepelni a csapatommal."
Asszem ez korrekt,nem?És most is ugyanezt mondta sztem.Cs kicsit tuningolni kellett,h többen felkapják rá a fejüket az olvasók közül

Mint ahogy az esti meccsünk szerepel az NSO-n:
Megizzadt a BARCA,de egy lesgóllal nyert.
Szerintem ez is erős így.(Be akartam linkelni,de látom közben finomítottak a címen

)De ez a média
MESSI vs Diego témához még kapcsolódik,amit sokan láttunk.Ott ültek egymás mellett a meccsen,legalábbis az első félidőben.H miért ült el?Hümm,ebből mindjárt kerekítek én is vmi szép,"hiteles" történetet egy újságnak jó pénzért