Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Sztem meg elálshatja magát, ha elm1 az USAba. Ha vmit elakar még futbalistaként érni, europában kell maradnia. Persze ha csak a pénz érdekli, nincs már más motivácioja, akkor menjen nyugodtan. Ebben az esetben hatalmasat csalodnék benne.Lionel85 írta:Igaz hogy korábban kijelentette, hogy nem akarja egyelőre elhagyni Európát, de a Los Angeles Galaxy-val tárgyal Dundinho, ki tudja, talán ott összekapja magát.
akkor sem helytálló a párhuzam. attól az inzaghitól már nem feltétlenül vártak túl sokat, gólkirályi címet, stb-t ettől a ronaldinhotól viszont mindent. pippo már csak egy jó kiegészítő ember, ronaldinho viszont 2 éve még a világ legjobb játékosa volt, aztán egyszerűen elment a kedve a profi futballtól. hogy lehetne erkölcsileg felmenteni?breywol írta:már bocsi, de Inzi nagy részt pados volt. Ő az akivel mindig számolhattak. Én nagyon szerettem Inzit, lehet nem volt látványos a játéka, de a VILÁG leggólerősebb játékosa volt. S az a szezon amiről beszéltek , az sérüléssel volt neki tarkítva tudtommal. Ha nem akkor csak pad. Ennyi. Ronit amúgy szívem szerint és eszem szerint (is) megtartanám. Én bízok Benne. Üdvchi omega írta: mintha inzaghi besz_pott volna egy szép hosszú sérülést, nemde? és nem is éppen 28 volt, amikor gyenge szezont futott, hanem már bőven 30on túl.
úgyhogy rém gyenge a párhuzam.
már bocsi, de Inzi nagy részt pados volt. Ő az akivel mindig számolhattak. Én nagyon szerettem Inzit, lehet nem volt látványos a játéka, de a VILÁG leggólerősebb játékosa volt. S az a szezon amiről beszéltek , az sérüléssel volt neki tarkítva tudtommal. Ha nem akkor csak pad. Ennyi. Ronit amúgy szívem szerint és eszem szerint (is) megtartanám. Én bízok Benne. Üdvchi omega írta: mintha inzaghi besz_pott volna egy szép hosszú sérülést, nemde? és nem is éppen 28 volt, amikor gyenge szezont futott, hanem már bőven 30on túl.
úgyhogy rém gyenge a párhuzam.
mintha inzaghi besz_pott volna egy szép hosszú sérülést, nemde? és nem is éppen 28 volt, amikor gyenge szezont futott, hanem már bőven 30on túl.ferkoka írta:nyilván a kondícionális állapotát kell leadnia..ugyanis ezeket a szavakat használtad...kilót lehet leadni kondicionális állapotot nem...Etooka írta:Ferkoka!
Itt nem a feleslegről beszélek,hanem a kondicionális állapotról!Nem csak súlyfelesleg esetén lehet rossz a kondicionális állapota....
más:jókat röhögök azon hogy majd Pep vasszigort fog alkalmazni, meg hogy Pep hatására mindenki vért fog izzadni...meg h rá majd felnéznek és tudja motiválni a sztárokat...mindezt attól az edzőtől várjátok el aki ifi csapaton kívül még nem irányított mást...bravo...
más:emlékszem én pl Inzaghival kapcsolatban ilyen évre mint dinhoé volt itt a barcánál..nálunk a Milan szerető családjánál mégsem bántotta őt senki...aztán persze eldöntött egy Bl döntőt a javunkra...Remélem h Ronaldinho is végre a megfelelő helyre fog kerülni ahol végre mindenki szeretni fogja...szegénységben gazdagságban, örömben és bánatban egyaránt...
Forza Ronaldinho, Forza Milan!
Engem az aggaszt a legkevésbé,hogy le tudja-e adni!Persze,hogy le tudja!Csak az a gond,hogy lehet jó súlyban,tavaly is mit csinált?Nem mer már két éve egy cselt megcsinálni!Varatrix írta:A kilókat egykönnyen leadja, ien edzés program melett. De mint a 2007/08 as szezon mutatja soványan sem megy a játék. És nem vagyok benne biztos hogy Guardiola ezt tolerálni fogja, hiszen ő nem kötődik Dinhohoz annyira mint Rijkaard.Etooka írta:Ferkoka!
Itt nem a feleslegről beszélek,hanem a kondicionális állapotról!Nem csak súlyfelesleg esetén lehet rossz a kondicionális állapota....
A kilókat egykönnyen leadja, ien edzés program melett. De mint a 2007/08 as szezon mutatja soványan sem megy a játék. És nem vagyok benne biztos hogy Guardiola ezt tolerálni fogja, hiszen ő nem kötődik Dinhohoz annyira mint Rijkaard.Etooka írta:Ferkoka!
nyilván a kondícionális állapotát kell leadnia..ugyanis ezeket a szavakat használtad...kilót lehet leadni kondicionális állapotot nem...Etooka írta:Ferkoka!
lol...egy csepp felesleg nem volt rajta amikor játszott....Etooka írta:Tavaly is azt mondta,hogy rendbe hozza magát!Mi lett?Minden meccsen a félpályáig nyomták,lökték visszaLos Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
Engem inkább az szomorít, hogy a meccsen bemutatott cselei, megmozdulásai, góljai senkit sem érdekelnek, csak az, hogy van rajta 10-15 kiló felesleg, amit akár másfél hónap alatt rendbe lehetne hozni.Egy egész év alatt nem tudta leadni,mert azt bizonyára mindenki látta!
Pontosan, ez a legrosszabb. Senki nem tud semmit (bár gondolom a vezetők már tudják mi lesz). De ez így nagyon idegesítő...visca el barca írta:örülnék ha már véget érne ez a ronaldinho saga. kicsit uncsi. menjen v maradjon, de legyen már vmi.
Tavaly is azt mondta,hogy rendbe hozza magát!Mi lett?Minden meccsen a félpályáig nyomták,lökték visszaLos Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
Engem inkább az szomorít, hogy a meccsen bemutatott cselei, megmozdulásai, góljai senkit sem érdekelnek, csak az, hogy van rajta 10-15 kiló felesleg, amit akár másfél hónap alatt rendbe lehetne hozni.
10-15 kilo felesleg edzés nélkül egy profi sportolónál akit nyomnak teli minden féle vitaminokkal kb egy honap alatt feljön..ha kicsit is hajlamos hízásra...viszont egy hónap alapozással le is adható...Rivaldo11 írta:Az nem normális, ha valakin 10-15 kiló felesleg van. Nem profi hozzáállás, ennyire nem lehet elhízni. Rohadtul sajnálom, én még reménykedtem, hátha marad, de ezek után...Los Banditos írta:Azért szívesen elnézném itt 1-2 ember kondícióját, akik itt csak úgy kiabálják hogy R10 milyen dagadt, milyen kövér.
Engem inkább az szomorít, hogy a meccsen bemutatott cselei, megmozdulásai, góljai senkit sem érdekelnek, csak az, hogy van rajta 10-15 kiló felesleg, amit akár másfél hónap alatt rendbe lehetne hozni.
Jó kérdés az is, ki ad ezek után komoly összeget érte?