Ha már hosszú idő után rászántam magam, h írok, kikívánkozik belőlem ez a kis iromány:
Miért godndolja a Barcelona a nagy csapaok közül egyedüliként, h a gödörből egy kezdő edző hozhatja ki, akinek eddigi legnagyobb eredménye, h közel áll hozzá, h felhozza a 4. (!!!!!!!!!!!!) ligából a 3.-ba a Barca B-t?!
Kétség ne férjen hozzá, minden tiszteletem Pepnek, hiszen hatalmas focista volt, és nagy idol a csapat táján, de ez olyan kb., mintha 5 év múlva Xavi v. Puyol abbahagyná a focit, és rá két évre már a Barca kispadján ülne edzőként (kis túlzással).
Ehhez azért sztm nem kis tapasztalatra van szükség.
Persze ettől még elsülhet nagyon jól is a dolog, de tényleg ekkora kockázatot kell vállalni? Még nem is volt első osztályban edző, ez nem zavaró?nemhogy Spo-ban, de máshol sem...
No mind1, remélem gyorsan beletanul, és fölöslegesen aggódok, de ebben azért benne van a bukta lehetősége, és jókora kockázatot vállaltunk vele, ami talán fölösleges volt, megkaphatta volna a lehetőséget pár év múlva, és akkor talán biztosabbak lehettünk volna, h sikert ér el a tapasztalata miatt. Neki se jönne jól, ha úgy emlékeznének rá, mint sztárjátékosra, aki bár sose vállalt volna edzői posztot

!
De nagyon drukkolok neki, a kerete meglesz hozzá, h sikert érjen el, emiatt kevéssé aggódok, de remélem hagynak neki elég időt, h belelendüljön a munkába! Hajrá Pep! (bocs, ha hosszú voltam)