Fernando írta:Bányász írta:Őszintén szólva nem sokat tudok a távozása körülményeiről....
De rá miért nem haragszik senki ellentétben Fabregasal?
Amúgy örülök,h megvettük...5 millióér abszolút megérte.
Azért más a kettő. A védő poszt egy olyan poszt ahol az ember nem állhat rutin nélkül. Nem szokás meccsközbe középhátvédet cserélni. Várjon inkább 22 éves koráig h utána fölvigyék a nagycsapatba? Jo volt ez így h elment, tapasztalatot szerzett, ráadásul nemis akár hol a MU-ban majd végigjátszott egy szezont a Zarában. Fabregas esete más. A középpályára akármikor beleht hozni valakit anélkül hogy a győzelmünk forogna kockán. Ha várt volna 1 évet biztosan játszott volna annyit mint az Arsenalban anno.
Jogos amit mondasz...
De!Tehát annó Fabregas azért ment el mert pénzéhes volt(nem mondom,h Te ezt állítod de sokan így gondolják) míg Pique azért ment el mert nem akart huszon akárhányéves koráig várni arra,h játszon...?
Akkor miért a M.U-ba ment?Tuti volt,h ott nem fog játszani,vagyis semmiképp se előbb mint nálunk.Nyugodtan maradhatott volna itt,mi is kölcsön tudtuk volna adni a Zarába.
És szerintem rá is igaz amit Fabregasra írtál...ha várt volna egy évet tuti játszott volna annyit mint a M.U-ba annó.
Na mindegy...nem akarom,h azt gondoljátok Pique ellen vagyok,sőt örülök is annak,h visszajött csak nem értem mitől más mint Fabregas...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure