Xavinho írta:Ronaldinhot szépen le kellene ültetni és végignézetni vele egy 1-1,5 órás videót az aranylabda előtti önmagáról( cselek,gólok, passzok, szurkolói vélemények,társak és ellenfelek véleményeivel) utána meg egy ugyanolyan hosszúságú videót az idei önmagáról ( botrányokkal,0 teljesítményes meccsekkel, szurkolók véleményével, football-szakértők véleményével). Utána meg szépen 3 napra egyedül hagyni,hogy gondolkodhasson, ha egyáltalán képes rá.

Szerintem Roni tisztában van azzal, hogy messze elmarad akkori teljesítményétől. És van egy olyan érzésem -bár nehéz ilyet mondanom, mert nagy kedvencem- hogy már nem is szeretne úgy focizni mint régen. Már korábban leírtam, hogy szerintem elment a kedve vagy a focitól, vagy a Barcelonától. 1,5 év alatt, ha ugyanúgy szeret focizni és szeretne a csúcson lenni, akkor már ott lenne szvsz. Persze tudom, hogy ez nem könnyű, mert kapott ő hideget meleget (jogosan vagy jogtalanul), de szomorú vagyok ha megnézem egy régi videoját, hogy hogyan történhetett ilyen vele? Nagyon jó hozzáállása volt Roninak akkor és értetlenül állok azelőtt, hogy miért...
Persze annak örülnék a legjobban, ha rámcáfolna.