A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Nekem már az előző szezon második felében is ez volt a csapat leggyengébb láncszeme.FcBarcelona1 írta: ↑2026.01.17. 12:09:05Szerintem érdemes lenne igazolni egy minőségi játékost Pedri/De Jong mellé
Én a fiatalok közül is VKP-t néznék meg, tkp-s fronton jól állunk
Dro most kapott volna szerződést, így ez a 6 millió elég korrekt.davi10 írta: ↑2026.01.17. 10:39:36Nem teljesen értem a döntést, kölcsönbe is mehetne, ha nagyon akarna. De én olyan nagyon sokat nem láttam a gyerekbe, Toni nekem is igéretesebbnek tűnt. Viszont ha Ő is és Bernal is lép nyáron az minusz 2 ember a kp-ra, ennyire nem biztos hogy érdemes karcsúsítani a keretet, mégha csak kiegészítő emberekről is beszélünk.
A 6 misis kivásárlási árat nem értem, ha valakiben látunk valamit, játszik az első csapatba is, akkor simán feljebb kéne vinni. Guiu-val is ez volt, nem váltja meg a világot a Chelsea-ben, de bőven többet ki lehetett volna belőle hozni.
Nekem is a kölcsön jutott eszembe, ha nagyon akarnak fejlődni, persze miután hosszabbított.davi10 írta: ↑2026.01.17. 10:39:36Nem teljesen értem a döntést, kölcsönbe is mehetne, ha nagyon akarna. De én olyan nagyon sokat nem láttam a gyerekbe, Toni nekem is igéretesebbnek tűnt. Viszont ha Ő is és Bernal is lép nyáron az minusz 2 ember a kp-ra, ennyire nem biztos hogy érdemes karcsúsítani a keretet, mégha csak kiegészítő emberekről is beszélünk.
A 6 misis kivásárlási árat nem értem, ha valakiben látunk valamit, játszik az első csapatba is, akkor simán feljebb kéne vinni. Guiu-val is ez volt, nem váltja meg a világot a Chelsea-ben, de bőven többet ki lehetett volna belőle hozni.

Én olyan szempontból nem sajnálom, hogy ezzel megnyílhat a Dro-nak szánt út Toni előtt. Flick valamiért előbbit favorizálta, de szerintem Toniban sokkal több van. Mondjuk nem láttam korábban játszani, mert tavaly még az U19-ben sem nagyon volt pályán, Fernandezt pedig rendszeresen és az Atleticben elég sokat kellene visszamenni, hogy kiemelkedőbb játékosra találjunk.vg99 írta: ↑2026.01.16. 18:31:48Elég gáz, ha 17 évesen már a pénz érdekli. Több játékpercet máshol sem kap. Komolyan nem értem ezeket a srácokat.. minden adott volt neki itt a fejlődéshez..Zsoma írta: ↑2026.01.16. 17:59:36Dro kifizeti a kivásárlási záradékát és távozik a csapattól
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -125762357
Van előttük jópár példa,hogy ez mennyire jó ötlet a karrierjük szempontjából.
Elég gáz, ha 17 évesen már a pénz érdekli. Több játékpercet máshol sem kap. Komolyan nem értem ezeket a srácokat.. minden adott volt neki itt a fejlődéshez..Zsoma írta: ↑2026.01.16. 17:59:36Dro kifizeti a kivásárlási záradékát és távozik a csapattól
Most olvasom. Állítólag Flick óriásit csalódott. Közhely, de aki menni akar, az menjen, jó lett volna, ha 20+ millióért távozik, de nem akart hosszabbítani a hírek szerint.Zsoma írta: ↑2026.01.16. 17:59:36Dro kifizeti a kivásárlási záradékát és távozik a csapattól

Nem lehetetlen üzlet, mert nyáron ő is mindenképp dobbant, és a Barcába nagyon szívesen jönne, nyilatkozta is, hogy a Puyol a példaképe, ráadásul a Spurs is a PL-en kívüli csapatnak adná. Nem mellékesen pedig ő is maradéktalanul tud balhátvédet játszani. A gond ott van, hogy a Tottenham híresen megkéri a játékosok árát és a hollandnak még 3 év hátra van a szerződéséből.bence0330 írta: ↑2026.01.09. 11:53:28Nekem messze Van de Ven a kedvenc védőm. Szerintem tavaly amúgy a legszebb gól és a legnagyobb mentés (szóló gól saját tizenhatostól, és kiollózott egy lasztit a gólvonalról) is a nevéhez fűződik. Előre-hátra bivaly, talán a leggyorsabb játékos jelenleg a világon, iszonyat erős fizikumú, labdaügyes, messze kinőtte már a csapatát.
Viszont van vele egy nagy gond. Nagyon sérülékeny. Idén eddig megúszta, de tavaly 4 sérülése volt 124 napnyi hiányzással (ráadásul különböző sérülések), tavalyelőtt kettő volt 76 nap hiányzással, hát, nem tudom, hogy nem még egy Olmót vennénk-e. Ez az iszonyatos sebesség és ez a bivaly test lehet nem férnek meg egy helyen.
Kizárt dolgonak tartom, hogy jön, nincs ekkora anyagi mozgástér.FcBarcelona1 írta: ↑2026.01.09. 11:27:00https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -125509763
Sport szerint Van De Ven neve is felkerült a nyári bal lábas kh listára, aki távozni szeretne, és a Barcát preferálja.
Neki tudnék örülni. Gólerős, 193 cm-es és Flick taktikájába különösen illene a 37+ km/h-s sebeséggével
Gondolom 50-60 millió lenne alaphangon, viszont ha beválik, akkor van egy fiatal védősorunk évekre.
Kíváncsi leszek a nyári átigazolási szezonra, OFF-os, de sajnos összefügg, elvileg januárban 62 ezer emberrel üzemelhet a Camp Nou (átlagban nem sokkal volt több az éves), ősztől elvileg max kapacitással, Sport-on volt videó a héten, hogy alakulnak a VIP páholyok, VIP gyűrű elvileg évi 360 milliós bevételt várna