A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Oké, elérjük a várva várt 1:1-et. Elfüstöljük valakire aki nagyot szól, akár még választás előtt is publikus lesz, nagy fizu (ez nem lesz publikus), nyugdíjig megnyerjük őt is.Chino írta: ↑2026.02.19. 15:10:58Ezzel több szempontból sem értek egyet. A bevételek nagy mértékben nőnek, abszolút nem elképzelhetetlen, hogy már idén elérjük az 1:1-et.
Amúgy pedig a keret elég fiatal és eléggé egyben van, csak 1-2 esetben fordul/hat elő, hogy kiöregszik valaki és még pénzt sem tudunk csinálni belőle.
Barberának is jól ment, 7 meccsen 6 gól, 2 assist, szóval túl sok következtetést nem vonnék le, igazából az ő helyére kölcsönözték Delgadót (bár a szezon első felében is lehúzott egy 17/14-et az Oviedoban).bence0330 írta: ↑2026.02.19. 15:19:06A kérdésre nem tudok válaszolni, de erősen kétlem, hogy személyi gond lenne, mélypontra került a csapat fizikailag, az eleve megterhelő heti kettes sorozatban valahol talán még félre is csúszott valami a regenerációnál-edzéseknél.
Nehezen hiszem, hogy egy randon B-s játékos akár Roonynál is jobb legyen, aki már eleve alig jut percekhez, persze ha pont megfogtuk vele az isten lábát, akkor beégek a hozzászólással, bár így lenne.
Most van egy szusszanásnyi idő a naptárban, meg szabadnapokat is kaptak a srácok, szerintem rendben leszünk.
A kérdésre nem tudok válaszolni, de erősen kétlem, hogy személyi gond lenne, mélypontra került a csapat fizikailag, az eleve megterhelő heti kettes sorozatban valahol talán még félre is csúszott valami a regenerációnál-edzéseknél.
Ezzel több szempontból sem értek egyet. A bevételek nagy mértékben nőnek, abszolút nem elképzelhetetlen, hogy már idén elérjük az 1:1-et. Nem tudom pontosan mennyi kell még, de egyöntetűen azt hallani, még a pesszimistább források szerint is közel áll a klub. Már csak amiatt is, hogy tavaly télen már bent voltunk , csak utána kvették ebből a VIP-páholyok értékesítéséből befolyt összeget, így kiszorultunk. Azóta, ha csak a stadionból származó korábbihoz képest jóval magasabb pénzt, ami alapból a klub bevételeink talán legmarkánsabb részét képezi, hozzávesszük már komolyabb összeggel számolhatunk. (mellette még edzőmez szponzor, szuperkupa stb.) Több mint valószínű, hogy idén már az 1:1 meglesz, közben a stadionból származó összeg is folyamatosan emelkedik.Peter írta: ↑2026.01.25. 15:59:43Ez a jelenlegi keret 2030-ig egyben lesz, addig maximum majd minden átigazolási időszakban reménykedni fogunk, hogy ilyen berepülők, mint Cancelo, Rashford lesz a megváltó.
Jobb esetben szezononként lehet egy-egy ügyeletes húzóember, aki majd a húzóerejétől függően húzni fogja a csapatot maga után.
Annak szurkolok leginkább, hogy Flick lelkesedése minél tovább maradjon minimum a jelenlegi szinten.
Egyébként pedig minden egyes csapatrészben minőségi deficitben vagyunk.
Maximálisan egyetértek, a védelem gyengesége már tavaly is látszott, csak volt hozzá egy lestaktikát mesterien használó/irányító Iñigo, meg egy támadó szekció, ami általában több gólt rúgott, mint amennyit kaptunk.Troym írta: ↑2026.01.25. 09:39:11Egy szóval nem állította senki, hogy télen kell védelmet építeni.
Nyáron kellett volna és következő nyáron fog kelleni.
És nem 1-1 játékos formája a gond, a forma egyszer jobb, egyszer rosszabb egy játékos esetén.
- Araujo, ha rendet tesz/tett a fejében, akkor van egy nemzetközi szinten talán elfogadható (mára azt mondom középszintű) védőnk.
- Kounde formája nem a legjobb, de a képességei alapján rendben van
- EG szerintem is egy csere mindenes kb
- Balde szerintem cserebalhátvéd szint
- Cubarsi 3-4. sz khv, többet nem látok benne, mert a játéképítési képességeivel szemben ott a brutális lassúsága, ami nagyon feltűnő nemzetközileg
Na ők, akik maradnának nálam, csak a gond, hogy ez 5 játékos, akik közül 2-3 is csereszint.
- GM lelkes és tényleg vannak jobb meccsei, de brutális hiányosságai vannak labdakezelésben, helyezkedésben és hajmeresztő ellenfélnek adott labdák a 16oson.
- Chrisnek ennyi sérüléssel szerintem a topfoci túl sok egészségügyileg
- 31-32 éves kölcsön Canceloval nem számolnék, érte pénzt nem fizetnék. Ingyen, fillérekért cserepadon nem akarna lenni szerintem.
2-3 védő igazolása nagyon kellene, talán volt olyasmi szabály, hogy 2 ingyenes igazolás nem számít bele FFP-be, akkor keresgéljünk ott.
Szerintem nyáron kellene egy Grimaldo, akár pénzért, egy tapasztalt vezér, mint Kalidou Koulibaly / Fabian Schar ingyen és egy közepes európai ligából egy nagy potenciállal rendelkezőnek gondolt 20-25 éves hátvéd, mondjuk holland, belga, dán, svájci ligából.

Igen, az a téma, hogy most télen kit hozzunk, teljesen más, kb ami piaci lehetőség volt, így szerintem is jó volt Cancelo, ahol tényleg nem voltunk meg darabra sem, az azért mindig az első szerintem, aztán jön a minőségi javítás olyan helyre, ahol legalább darabra megvagyunk.PR42 írta: ↑2026.01.25. 08:36:47Kellenének jobb védők, de találjatok egy védőt akit kölcsönben el lehet hozni és javulást jelent
Aké jut eszembe más nem, de lehet hogy őt se engedték volna el.
Szerintem egy kölcsön Akével semmivel se mentünk volna többre mint egy kölcsön Rashforddal, főleg hogy már tudjuk hogy Rashford gólpontjai mennyit értek.
Szerintem nem feltétlenül a minőséggel van a baj, hanem egyrészt nincs egy összeszokott páros, ami a belső védőknél rendkívül fontos. Azt sem tudom, hogy játszottunk már-e le meccset kétszer ugyanabban a felállásban a cb-tengelyben. Ez amit leginkább nem értek Flickbe, kell az összhang, ami így nem tud kialakulni. A másik, hogy nagyon fiatalok, nincs egy rutinosabb vezéralkat. Tavaly ezek megvoltak. Inigo és Cubarsi nagyon jól működött, utóbbi is nagyon keveset hibázott, sokkal magasabb szinten tolta, mint idén. Nem lett hirtelen rosszabb védő. Christensen erre nagyon jó megoldás lenne, de vagy nem egészséges vagy Flick nem játszattja. Viszont itt van még Araujo, aki olyan minőséget képvisel, hogy még ha nem is prime formában tolja, akkor is jó teljesítményt nyújt. Én mondjuk Flicknél furának taláálom, hogy ennyire erőltetten kell egy ballábas középre. Nyilván az mindig kényelmesebb, de kb. minden jobblábas védő, még igazolásokat tekintve is ki van zárva.bence0330 írta: ↑2026.01.25. 00:58:59Az biztos, hogy nem létezik olyan védő a Földön, aki olyan teljesítményt hozna itt, amit egy kevésbé extrém támadó stílusban hozna, legyen mondjuk Inter a példa. Vszonyt az is biztos, hogy sokkal jobbak lennénk top védőkkel. Szerintem belefér, hogy a védőink hibázgatnak, ebben a rendszerben - de nem ennyit. Az sem, hogy ennyire lassúak. Christensen szerintem még nem vétett Flick alatt gólhoz vezető hibát, egyre sem emlékszem, de ha vétett is, alig. Nem játszott rengeteget, de bármikor beállt, szinte teljesen hibátlant nyújtott. Szóval azért nem lehetetlen ez sem, zongorázni lehetett a különbséget. Araujo sebességénél a Prága meccs végén szintén zongorázni lehetett, Cubáék soha nem érték voolna utol a ziccerben kiugró játékost. Eric még megüti talán egy EL-BL induló csapat szintjét, a sokoldalúságával meg mindenképp megüti egy BL győztes csapat kerettagságát is, de azért máshol ő sem lenne kezdő, mint inkább 13.-14. ember. És jelenleg magasan ő a legjobb védőnk, Araujót nem számítva, akiről most nem tudunk semmit.
A Cubarsi-GM védőpáros azzal együtt, hogy GM tényleg javult a posztján, egy liga alsóházi, esetleg szűkösen gyengébb felsőházi szint kb. Látványra, meg statokra is. Szerintem sem nagyon lehet ezzel BL-t nyerni, és ez a legnagyobb lyuk ebben a pillanatban, a kezdőben mindenképp. Télen ezt nem nagyon lehetett megoldani sajna - főleg mert Flicknek nagyon kell a ballábasság -, random nevet nem hoztam volna, mert szemben a szélsőbekk posztokkal, darabra megvagyunk, másra meg nem volt pénz, de nyáron én is minden mást beáldoznék, ha csak egy helyre tehetünk le komoly pénzt.
Tehát nem a prime Kounde és a jól játszó Inigo a gond, ebben egyetértünk, akkor mik/kik a közös pont?Chino írta: ↑2026.01.24. 22:28:12Nem mellesleg tavaly ugyanekkor a BL-ben nagyságrendekkel gyengébb ellenfelekkel szemben, mint idén 11 kapott gólnál tartottunk (alapszakasz után 13), mindossze 2 clean sheettel a Brest és Young Boys ellen egy prime Koundével, klasszis szintű Inigoval. Egy embert kicserélni még félmegoldást sem jelent a védelemben vagy olyan határozott változást. Egy olyan balszélső, aki tehermentesíteni tudná kicsit Raphinhát vagy sérülés esetén pótolni sorozatokat dönthet el.
Vitatkozhatsz, de Koundé tavalyi szezonban világklasszis szinten látta el a feladatát. Az más kérdés, hogy az idén egyelőre van hiányérzete az embernek, de a képességeit megmutatta, tehát nem a mostani a felső korlátja.
Tegnapi szitunal a csatart nemigen erte volna be senki. Ugy beerni valakit, hogy lesre allitod, csak a csapattarsad(GM) beragad, eleg nehez ilyen rovid tavon.Alcantara írta: ↑2026.01.16. 09:51:48Erre a kérdésre tegnap megint választ kaphattál, amikor egy gólos vezetésnél Joan Garcia mentette meg a csapatot. Az egyetlen érv, amit mellette szoktak ilyenkor hangoztatni, -hogy fiatal- sajnos a futógyorsaságán nem látszódik, mert olyan a sebessége, mint egy Lewának, aki 37 éves. Viszont Cubarsi ettől gyorsabb nem lesz ahogy öregszik. Szerintem ez a legnagyobb gond vele.
Erre a kérdésre tegnap megint választ kaphattál, amikor egy gólos vezetésnél Joan Garcia mentette meg a csapatot. Az egyetlen érv, amit mellette szoktak ilyenkor hangoztatni, -hogy fiatal- sajnos a futógyorsaságán nem látszódik, mert olyan a sebessége, mint egy Lewának, aki 37 éves. Viszont Cubarsi ettől gyorsabb nem lesz ahogy öregszik. Szerintem ez a legnagyobb gond vele.Zoldbela írta: ↑2026.01.12. 14:07:52A pirosak komoly gondot jelentenek, éppen ezért nem értem, hogy Cubarsi miért kapja állandóan az ívet!
Ő a világ egyik legszabályosabban védője, aki soha sem durva vagy alattomos, továbbá nem szabálytalanságok sorozatával oldja meg védekező feladatát.
Amiket néha itt a fórumon olvasok róla, olyan a benyomást keltenek, mintha ő lenne a csapat leggyengébb játékosa. Többen igazságtalanok vagytok vele, a csapat egyik legnagyobb értékét piszkáljátok.
Lehet, hogy nem értek a focihoz, de talán nem véletlen, hogy Flick abszolút bízik benne, és a legfontosabb védőposzton őt szerepelteti, pedig a posztján Kundé is képes játszani.
A Racingot én nem venném egy "sima" másodosztályú csapatnak. Vezetik a bajnokságot, szinte biztos feljutók, ki tudja, hogy például jövőre hol lesznek az első osztályban. Nem egy Albacete, akit a Real kapott. Az mondjuk elég nagy kérdés lesz és sokat fog mondani, hogy a kapuban valóban TS lesz-e. Lehet, hogy csak egy gesztus volt az első forduló, én nem vagyok 100%-ig biztos, hogy nem Tek vagy akár Joan Garcia fog kezdeni. Araujot viszont mindenképp a kezdőbe várom, ennél jobb lehetőség nincs is a visszatérésre. Minden nyomás nélkül a kezdőcsapatban.Troym írta: ↑2026.01.13. 08:35:44Araujoét ha kiveszem, akkor a közös a piros lapokban az, hogy mindegyik a 90+ percben történt és olyan középpályásunk kapta, aki nem a vehemenciájáról híres.
Én arra vezetem vissza, hogy nem pihentetjük a középpályásokat eleget azokon a meccseken, ahol lehetne és jönnek a rossz döntések (nyilván nem a Real elleni meccsre gondolok pihentetéskor)
Ezt meg azért nem értem, mert ugyanekkor ott ül a padon Casado és Bernal, akik csak képesek lennének mondjuk 20-30 perc játékra az Osasuna, Almeria, Girona stb ellen.
Remélem az valami változás jele, hogy legalább az 5-0 Bilbao meccsen a 65-75 percben elkezdtünk pihentetni.
A Santander minősége alapján a következő kupameccsen azt várom, hogy az alapkezdő max 2-3 tagja kap pihenőt (DJ nyilván alap az eltiltása miatt), nálam továbbá Cubarsi, EG és Yamal nem játszana, de ennyire nem hiszem, hogy bevállalós lenne Flick.
Én ezt a kezdőt dobnám fel:
TS - GM, Araujo, Kounde, Cancelo - Pedri, Casado - Roony, Olmo, Raphinha - FT
és ha elérünk 2 gólos vezetést, akkor lekapnám Raphinhát és Pedrit, de legkésőbb 60.percben.
Yamal meg csak nem kap hisztirohamot, ha nem játszik egy másodosztályú csapat ellen, őt csak akkor hoznám be, ha vesztésre állunk.
Ez nagyon jó észrevétel, és szerintem is gondot jelent ennyi piros. Tiszta fejek kellenek és nem férnek bele ilyen méterekről becsúszások mint Pedri és De Jong esete. Mindkettő a meccs végén történt stb stb de akkor is. Tartsuk magunkat magasabb nívóhoz.Troym írta: ↑2026.01.12. 12:07:59Ez volt már a 4. piros lap a szezonban és még csak a felénél járunk, ezzel foglalkozni kell, mert később gondot okozhat. (Értem, hogy akár következetlen, akár béna, részrehajló a bíró)
Eddig 2 DJ piros, 1 Pedri, 1 Araujo, nem lesz jó vége, most jönnek a BL egyenes kiesés és fontos bajnokik, kupameccsek.
Araújo piros túltárgyalva, Pedri piros tudom, hogy volt, de az úgy rémlik 2.sárga volt - ha tévedek, sorry -, ami előfordul(hat).Troym írta: ↑2026.01.12. 12:07:59Ez volt már a 4. piros lap a szezonban és még csak a felénél járunk, ezzel foglalkozni kell, mert később gondot okozhat. (Értem, hogy akár következetlen, akár béna, részrehajló a bíró)
Eddig 2 DJ piros, 1 Pedri, 1 Araujo, nem lesz jó vége, most jönnek a BL egyenes kiesés és fontos bajnokik, kupameccsek.