Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Schlotterbeckre eddig 40 millió körül írtak, ami sokkal reálisabb, egy lejáró szerződésű játékoséért senki sem adna 70-et, főleg ha nem is akkora sztárjátékos (főleg védőként). Plusz a BVB mindenképp el akarja adni, mert utoljára láthat pénzt belőle, ami szintén nem az ő alkupozíciójukat erősíti.FcBarcelona1 írta: ↑2025.12.31. 11:05:38https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... -tiro.html
Én is így gondolkodnék. Meg lenne oldva olcsón a szélső védő kérdés (2 szélen bevethető)
És ezzel Kounde mehet vissza középre, aki szerintem komolyabb szint, mint a többiek.
A Bild szerint a Dortmund 70 milliót vár Schlotterback-ért, akit a Real is figyel. Irreális ez érte 1,5 éves szerződésért, de nekünk szerintem az 50 sem fér bele, főleg ha Flick tényleg szeretné megtartani Rashfordot, és lehet Lewy is távozik.
Télen ha lehet hoznám Cancelot, talán Christensen bérébe, és ha Stegen megy kölcsönbe, be lehet illeszteni.
Senesi ingyen nem lenne rossz bal lábas védőnek, és akkor a pénz mehet Rashfordra, ha lesz több, akkor egy csatár, mint Etta Eyong vagy Panichelli. A Sport-on a szurkolók a felmérés szerint egy nagy nevű csatárt szeretne![]()
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... -tiro.html
Én ennél is fontosabbnak tartanám Rashford megtartását vagy egy minimum hasonló teljesítményű balszélső igazolását. Bár szerintem ezt szem előtt tartják. Nyáron Flick és Deco is egyaránt azt hangoztatta, hogy egy szélső a prioritás.
A legfontosabb igazolás, egy szélső védő igazolása lenne, illetve azt gondolom valahogy, Pedri tehermentesítését kell még megoldani + egy belső védő, de ott talán megleszünk, ha nincs sérülés.

Hoztunk anno onnan egy akkor még nem túl ismert Yaya Touré nevű fiatalembert is, vkp posztra 9 millióért a Monacotól. A többi már történelembence0330 írta: ↑2025.12.29. 20:03:36Évek óta nem értem, miért zárkózunk el mereven arról a piacról. Utoljára 19-ben igazoltunk onnan, közel 6 éve, Todibót. Azóta azt csodálom leginkább, hogy szinte még pletyka sem volt, pedig sorjáznak ki onnan akár nem túl drágán is a jó játékosok. Azt még értem, hogy néhányért nem tudunk versenybe szállni, de a legtöbb simán elérhető lett volna, Képhren Thuram félék, akik legrosszabb esetben kiváló rotációs játékosok lehetnének, hiába ügyes Olmo, sokkal előrébb lettünk volna vele.
MD/Sport régebbi hírei szerint figyeltük Thuramot, Greenwoodot, Vanderson minden átigazolási szezonban felmerül, nemrég Deco is tárgyalt az ügynökével. Aki eszembe jut hirtelen, Henrique, Lamine Camara, Onana, Santos, Doue.bence0330 írta: ↑2025.12.29. 20:03:36Évek óta nem értem, miért zárkózunk el mereven arról a piacról. Utoljára 19-ben igazoltunk onnan, közel 6 éve, Todibót. Azóta azt csodálom leginkább, hogy szinte még pletyka sem volt, pedig sorjáznak ki onnan akár nem túl drágán is a jó játékosok. Azt még értem, hogy néhányért nem tudunk versenybe szállni, de a legtöbb simán elérhető lett volna, Képhren Thuram félék, akik legrosszabb esetben kiváló rotációs játékosok lehetnének, hiába ügyes Olmo, sokkal előrébb lettünk volna vele.
Nem annyira követem, csak néha fél szemmel, szóval biztos rengeteg opció van, de pl két-három név nagyon szimpatikus lenne, akikkel még én is félig képben vagyok, kicsodák, Panichelli center poszton, Vanderson jobb bekkben, Jacquet kh poszton, de az igaz durranás Bouaddi lenne középre, bár érte kb mindenki megy, szóval lehet, hogy ő inkább a Tchouameni féle 100 misis igazolás lesz, akihez közünk sem lehetne amúgy sem. De ő meg Pedri kb 10 évre világelit duplaszűrő lenne.
Lamine Camara ugrott még be a középpályáról, akit az előző Afrika kupán láttam, komoly tehetségnek tűnt, azóta is alapember a Monacóban, 30 milliót is ér, meg hát a keresztneve sem rossz ómen.
De mennyi jó játékos lehet, akikről nem tudok... akár kezdőbe, akár padra. És tényleg olyan, mintha szándékosan kerülnénk a ligát, még hírbe sem hoznak minket onnan senkivel évek óta.
Évek óta nem értem, miért zárkózunk el mereven arról a piacról. Utoljára 19-ben igazoltunk onnan, közel 6 éve, Todibót. Azóta azt csodálom leginkább, hogy szinte még pletyka sem volt, pedig sorjáznak ki onnan akár nem túl drágán is a jó játékosok. Azt még értem, hogy néhányért nem tudunk versenybe szállni, de a legtöbb simán elérhető lett volna, Képhren Thuram félék, akik legrosszabb esetben kiváló rotációs játékosok lehetnének, hiába ügyes Olmo, sokkal előrébb lettünk volna vele.
A szerb szerintem alapból nem illene igazán ide és inkább a hype-ja a nagyobb, mintsem a teljesíesítménye. az utóbbi két évben ráadásul erősen felejthető amit letett asztalra, David érkezésével is a második, de inkább harmadik számú játékos a posztján, nem véletlenül nem akar hosszabbítani vele a Juve. A kölcsönben lévő Opendával versenyez Ráadásul a fizetése az eget verdesi, ha Lewy maradna fizetéscsökkentéssel, Vlahovic kb. a dupláját vinné el. Jelenleg toronymagasan a legmagasabb a bére az olaszoknál, duplája a második Jonathathan Davidénak.Troym írta: ↑2025.12.29. 15:05:18A Marca szerint Vlahovic képbe került Lewa pótlására.
Szerintem gyengébb mint, amekkora médiazaj van körülötte, de ingyen nem lenne rossz egy 25 éves középcsatár, akivel Ferran válthatja egymást, egy ennyire támadó csapatban 15-25 bajnoki gólt összehozna a szerb is.