Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Chino
Llegenda del Barça

2025.12.31. 11:46:02

FcBarcelona1 írta:
2025.12.31. 11:05:38
bence0330 írta:
2025.12.31. 10:15:41
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... -tiro.html
Én is így gondolkodnék. Meg lenne oldva olcsón a szélső védő kérdés (2 szélen bevethető)
És ezzel Kounde mehet vissza középre, aki szerintem komolyabb szint, mint a többiek.
A Bild szerint a Dortmund 70 milliót vár Schlotterback-ért, akit a Real is figyel. Irreális ez érte 1,5 éves szerződésért, de nekünk szerintem az 50 sem fér bele, főleg ha Flick tényleg szeretné megtartani Rashfordot, és lehet Lewy is távozik.

Télen ha lehet hoznám Cancelot, talán Christensen bérébe, és ha Stegen megy kölcsönbe, be lehet illeszteni.
Senesi ingyen nem lenne rossz bal lábas védőnek, és akkor a pénz mehet Rashfordra, ha lesz több, akkor egy csatár, mint Etta Eyong vagy Panichelli. A Sport-on a szurkolók a felmérés szerint egy nagy nevű csatárt szeretne :)
Schlotterbeckre eddig 40 millió körül írtak, ami sokkal reálisabb, egy lejáró szerződésű játékoséért senki sem adna 70-et, főleg ha nem is akkora sztárjátékos (főleg védőként). Plusz a BVB mindenképp el akarja adni, mert utoljára láthat pénzt belőle, ami szintén nem az ő alkupozíciójukat erősíti.

A Mundo viszont azt írta, hogy Goretzka felvette a kapcsolatot Flickkel, mivel sem ő sem a Bayern nem igazán tervezi a hosszabbítást, legfeljebb egy nagyon rövidtávú, erősen csökkentett bérű kontraktust és a klubbal is erősen megromlott a viszonya, illetve a játékpercei is sokat csökkentek.
Nyáron ingyen igazolható, de több klub is érdeklődik köztük a Spurs, illetve az Atma, mivel úgy tűnik Gallagher lécelni fog viszont prioritás a Barca lenne Flick miatt. Ráadásul tavaly már maga az edző is felvetette a vezetőségnél, hogy legalább kölcsönbe próbálják megszerezni
Pedri pótlására megfelelő lehetne, vagy akár vele együtt a pályán csak kérdés mennyit engedne a béréből. Egy 3 éves szerződést simán megérne, még ha idősebb lesz, rotációba akkor is komoly minőség.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.12.31. 11:05:38

bence0330 írta:
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... -tiro.html
Én is így gondolkodnék. Meg lenne oldva olcsón a szélső védő kérdés (2 szélen bevethető)
És ezzel Kounde mehet vissza középre, aki szerintem komolyabb szint, mint a többiek.
A Bild szerint a Dortmund 70 milliót vár Schlotterback-ért, akit a Real is figyel. Irreális ez érte 1,5 éves szerződésért, de nekünk szerintem az 50 sem fér bele, főleg ha Flick tényleg szeretné megtartani Rashfordot, és lehet Lewy is távozik.

Télen ha lehet hoznám Cancelot, talán Christensen bérébe, és ha Stegen megy kölcsönbe, be lehet illeszteni.
Senesi ingyen nem lenne rossz bal lábas védőnek, és akkor a pénz mehet Rashfordra, ha lesz több, akkor egy csatár, mint Etta Eyong vagy Panichelli. A Sport-on a szurkolók a felmérés szerint egy nagy nevű csatárt szeretne :)
Chino
Llegenda del Barça

2025.12.31. 10:49:28

Kovbal88 írta:
2025.12.31. 09:40:30
soadroli írta:
2025.12.31. 07:54:24
Barça made contact in the last 48 hours to inquire about João Cancelo. [Fabrizio Romano]
A legfontosabb igazolás, egy szélső védő igazolása lenne, illetve azt gondolom valahogy, Pedri tehermentesítését kell még megoldani + egy belső védő, de ott talán megleszünk, ha nincs sérülés.

Ja és Fatitol lenne jó még megszabadulni. Ez lenne a januári feladat.
Én ennél is fontosabbnak tartanám Rashford megtartását vagy egy minimum hasonló teljesítményű balszélső igazolását. Bár szerintem ezt szem előtt tartják. Nyáron Flick és Deco is egyaránt azt hangoztatta, hogy egy szélső a prioritás.

Akét újra szóba hozták, akár egy téli kölcsön plusz opcióval nyárra. Azt írják 20 millió körül már el is engedné a City mivel már lejáró szerződésű lesz és nagyon kevés szerephez jut. Mondjuk ha Ruben Dias, Stones, Gvardiol a kihívó nem is csoda, ráadásul Khusanovot is leigazolták télen a Lensból 40 millióért, akit egy nagyon komoly tehetségnek tartanak.
Szerintem a holland egy jó megoldás lenne, kellően rutinos ballábas védő, aki Baldénak is tökéletes alternatívája lehet. A válogatottban például rendszeresen játszik balhátvédet. Egyedül a fizetése a gond, mert az elég magas.
Azon viszont kicsit csodálkozom, hogy Minguezáról még pletykaszinten sem hallani, főleg, hogy nyáron lejár a szerződése. Belső -és jobbhátvéd, itt nevelkedett és játszott a felnőtt csapatban, szerintem nem is rosszul. Elég kézenfekvő megoldás, ahhoz, hogy ha nem is hiteles, de valamilyen forrás felhozza. Főleg, hogy annyi név felröpppent, ami abszolút alaptalan, mint égen a csillag. Ráadásul (a többi "céponthoz" képest) fillérekért eljátszana.

Pedri tehermentesítése baromi nehéz feladat. Aki mondjuk megüt egy olyan szintet amit ott Frenkie vagy Olmo lehoz az elég borsos, még ha nem is egy sztárigazolás. Aztán lehet, hogy Flick előhúz az utánpótlásból valakit (Pedro Rodriguez például többször volt fent edzésen), de erre nem lehet alapozni.
Cancelo viszont szerintem nagyon jó húzás lenne. Ezzel Eric is stabilan lehetne belső védő, szükség esetén vkp és mind Koundénak, mind Baldénak lenne minőségi cseréje. Szerintem egyáltalán nem volt vészes védekezésben, kicsit stigma jellegű ez nála, mivel támadóbb szellemű védő. Azért megnézném mit alkotna szélen Yamallal vagy Raphival.

Ez a Vlahovic transzfer egyre több helyről előbukkan. Én nagyon nem örülnék neki. Ha elhozzuk, akkor biztos, hogy egy hosszútávú megoldásnak szánják, nem egy 1-2 éves átmeneti igazolásnak, aki elé majd jön egy komoly név. Ráadásul egy Juventusban annyit keres mint itt Lewy, nem tudom mennyivel adná alább, főleg hogy ingyenes igazolás.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Óriási baki volt elengedni egy klasszis szezon után, főleg, hogy ő a hírek szerint minden áron itt akart maradni, csökkentéssel is. Látszott is a pályán, mennyire kapart a címerért. Az egyik legjobb igazolás lenne, akit csak szerezni tudunk. Mennyire más élmény volt látni, hogy Alves óta először van jobb bekkünk...

És tényleg kb bárhol máshol bevethető, nem reklamál miatta, Baldénak kiváló rotációja lehetne, de akár még a középpályán is, a támadósorról nem is beszélve, bár ott most pont megvagyunk.

Ha Koundé formába kerül, akkor nem mondom, hogy egy Doku ellen a portugált raknám be, ha nagyob biztosítani kell, de amúgy felőlem az átlag meccsen még a formában lévő Koundét és megelőzné a poszton, a jelenleginél meg nem is nagyon lenne verseny. Yamalnak is nagy segítség lenne a jelenléte, sokat profitálna abból, ha valaki tartaná a szélességet.

Ezen túl még egy top középső védő tényleg kéne, meg ahogy kovbal írta, egy Pedri helyettes, de szerintem erre max nyáron lesz lehetőség, ha egyáltalán. Cancelo szerintem most már pláne egész kevés fizuért eljönne így, hogy meg is szedte magát, még előtte is bevállalta volna, szóval jó lehetőségnek tűnik a téli ablakra.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.12.31. 09:40:30

soadroli írta:
Barça made contact in the last 48 hours to inquire about João Cancelo. [Fabrizio Romano]
A legfontosabb igazolás, egy szélső védő igazolása lenne, illetve azt gondolom valahogy, Pedri tehermentesítését kell még megoldani + egy belső védő, de ott talán megleszünk, ha nincs sérülés.

Ja és Fatitol lenne jó még megszabadulni. Ez lenne a januári feladat.
soadroli
Llegenda del Barça

Kép
Troym
Llegenda del Barça

2025.12.30. 18:16:04

Nem kell kerülni sem a Ligue1et, de nagy dolgokat várni sem. Azért vettünk onnan Malcom, Digne, Tobidot is, és szakmailag egyik sem váltotta meg a világot. Inkább a skandináv bajnokságok lennének érdekesek, onnan tényleg fillérekért hozhatóak játékosok
A ligue1 jó játékosai meg ugyanúgy 60 -100 M körül mennek más országba, ahogy a portugál, vagy holland ligából, plusz a legjobbakat maga a Párizs viszi, velük úgysem tudunk versenyezni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.12.29. 21:43:33

bence0330 írta:
2025.12.29. 20:03:36
Évek óta nem értem, miért zárkózunk el mereven arról a piacról. Utoljára 19-ben igazoltunk onnan, közel 6 éve, Todibót. Azóta azt csodálom leginkább, hogy szinte még pletyka sem volt, pedig sorjáznak ki onnan akár nem túl drágán is a jó játékosok. Azt még értem, hogy néhányért nem tudunk versenybe szállni, de a legtöbb simán elérhető lett volna, Képhren Thuram félék, akik legrosszabb esetben kiváló rotációs játékosok lehetnének, hiába ügyes Olmo, sokkal előrébb lettünk volna vele.
Hoztunk anno onnan egy akkor még nem túl ismert Yaya Touré nevű fiatalembert is, vkp posztra 9 millióért a Monacotól. A többi már történelem :) Nekem mindig ő ugrik be, ha francia piac.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.12.29. 20:55:27

bence0330 írta:
Évek óta nem értem, miért zárkózunk el mereven arról a piacról. Utoljára 19-ben igazoltunk onnan, közel 6 éve, Todibót. Azóta azt csodálom leginkább, hogy szinte még pletyka sem volt, pedig sorjáznak ki onnan akár nem túl drágán is a jó játékosok. Azt még értem, hogy néhányért nem tudunk versenybe szállni, de a legtöbb simán elérhető lett volna, Képhren Thuram félék, akik legrosszabb esetben kiváló rotációs játékosok lehetnének, hiába ügyes Olmo, sokkal előrébb lettünk volna vele.

Nem annyira követem, csak néha fél szemmel, szóval biztos rengeteg opció van, de pl két-három név nagyon szimpatikus lenne, akikkel még én is félig képben vagyok, kicsodák, Panichelli center poszton, Vanderson jobb bekkben, Jacquet kh poszton, de az igaz durranás Bouaddi lenne középre, bár érte kb mindenki megy, szóval lehet, hogy ő inkább a Tchouameni féle 100 misis igazolás lesz, akihez közünk sem lehetne amúgy sem. De ő meg Pedri kb 10 évre világelit duplaszűrő lenne.
Lamine Camara ugrott még be a középpályáról, akit az előző Afrika kupán láttam, komoly tehetségnek tűnt, azóta is alapember a Monacóban, 30 milliót is ér, meg hát a keresztneve sem rossz ómen.

De mennyi jó játékos lehet, akikről nem tudok... akár kezdőbe, akár padra. És tényleg olyan, mintha szándékosan kerülnénk a ligát, még hírbe sem hoznak minket onnan senkivel évek óta.
MD/Sport régebbi hírei szerint figyeltük Thuramot, Greenwoodot, Vanderson minden átigazolási szezonban felmerül, nemrég Deco is tárgyalt az ügynökével. Aki eszembe jut hirtelen, Henrique, Lamine Camara, Onana, Santos, Doue.

A francia ligában könyebben igazolnak, mint a spanyolban, be tudnak fektetni, majd jobb áron eladni.
Valószínűleg az sem mindegy, hogy valakiért egészben vagy részletekben kell fizetni.
bence0330

Cseri írta:
2025.12.29. 18:02:48
Értem,hogy az eddigi francia igazolásaink,mondjuk úgy véleményesek,de az egy óriási piac, tele atletikus, technikás srácokkal. Szinte minden hiányposztunkra lehetne ott találni, nem túl fújt,nem agyon hájpolt,nem túl árazott, használható játekost.

Nem annyira követem, csak néha fél szemmel, szóval biztos rengeteg opció van, de pl két-három név nagyon szimpatikus lenne, akikkel még én is félig képben vagyok, kicsodák, Panichelli center poszton, Vanderson jobb bekkben, Jacquet kh poszton, de az igaz durranás Bouaddi lenne középre, bár érte kb mindenki megy, szóval lehet, hogy ő inkább a Tchouameni féle 100 misis igazolás lesz, akihez közünk sem lehetne amúgy sem. De ő meg Pedri kb 10 évre világelit duplaszűrő lenne.
Lamine Camara ugrott még be a középpályáról, akit az előző Afrika kupán láttam, komoly tehetségnek tűnt, azóta is alapember a Monacóban, 30 milliót is ér, meg hát a keresztneve sem rossz ómen.

De mennyi jó játékos lehet, akikről nem tudok... akár kezdőbe, akár padra. És tényleg olyan, mintha szándékosan kerülnénk a ligát, még hírbe sem hoznak minket onnan senkivel évek óta.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Cseri
Entrenador del Barça

2025.12.29. 18:02:48

Értem,hogy az eddigi francia igazolásaink,mondjuk úgy véleményesek,de az egy óriási piac, tele atletikus, technikás srácokkal. Szinte minden hiányposztunkra lehetne ott találni, nem túl fújt,nem agyon hájpolt,nem túl árazott, használható játekost.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Chino
Llegenda del Barça

2025.12.29. 15:55:15

Troym írta:
2025.12.29. 15:05:18
A Marca szerint Vlahovic képbe került Lewa pótlására.

Szerintem gyengébb mint, amekkora médiazaj van körülötte, de ingyen nem lenne rossz egy 25 éves középcsatár, akivel Ferran válthatja egymást, egy ennyire támadó csapatban 15-25 bajnoki gólt összehozna a szerb is.
A szerb szerintem alapból nem illene igazán ide és inkább a hype-ja a nagyobb, mintsem a teljesíesítménye. az utóbbi két évben ráadásul erősen felejthető amit letett asztalra, David érkezésével is a második, de inkább harmadik számú játékos a posztján, nem véletlenül nem akar hosszabbítani vele a Juve. A kölcsönben lévő Opendával versenyez Ráadásul a fizetése az eget verdesi, ha Lewy maradna fizetéscsökkentéssel, Vlahovic kb. a dupláját vinné el. Jelenleg toronymagasan a legmagasabb a bére az olaszoknál, duplája a második Jonathathan Davidénak.
Egyelőre nem tudni mennyi lesz a keret amit vásárlásra fordíthatunk, de Rashford opcióját mindenképp aktiválni kellene. Ha elmegy oda mindenképpen hozni kell valakit, tavaly is ez volt az első számú opció, ebben a szezonban hatalmas gondban lettünk volna ha ő nincs. Nagyon jó számokat hoz, jól is játszik, a padot is tűri, több helyen bevethető, ennyiért csak gyengébb játékost tudnánk venni.
Centerben, kezdő szinten szerintem még nem kellene gondolkodni Lewy távozása esetén sem. Egy Etta Eyongot 14-15 millióért jó üzlet lehetne. Egy szezon erejéig vele és Ferrannal szerintem nem tudunk jobb üzletet csinálni. És még benne az is benne van a pakliban, hogy a kameruni robbant.
Nyilván egy Avarez, Marmoush, Samu stb. minőség hatalmas erősítés lenne, de erre szerintem max. jövőre lenne sansz.

A belső védő kérdés is érdekes lesz. Chris helyére valaki mindenképp kelleni fog, oda Senesi adja magát ingyen. Az ilyen Bastoni, Gvardiol, Guehi, Konaté, vonalban nem is érdemes gondolkodni. Ami reális lehet mondjuk Aké, akiről egyre több hír jelenik meg. A City nyáron 25 millióért elengedné, ballábas, szélső védőként is használható, Baldé helyettese is meglehetne. A válogatottban alapember mind balhátvédként, mind középső védőként. Egyedül a kora szól ellene. De ha Araujo összeszedi magát már nem lesz kritikus a helyzet. Schlotterbeckről elhallgattak a hírek, pedig ő nyáron mindenképp lépni fog. Elvileg 30-40 millió között elengedi a BVB.
Joan Garcia visszatérésével szerintem a kapott gólok száma is erősen csökkenni fog és nem csak a bravúrjai miatt. A kijövetelei, tisztázásai, söprögetés, lábbal való játék hatalmas erősítés a védelembe.

Ha nyáron egy Rashford-Etta Eyong-Senesi-Schlotterbeck/Aké-Fort ötösfogatot behúzunk, ami reálisnak tűnhet és a jelenlegi keret nem gyengül, szerintem komoly előrelépés lehet. Ha pedig mellé mondjuk egy Kees Smit berántható már kp-n is abszolút megvagyunk minőségben. Csak sajnos nem egyedül mi monitorozzuk.
Forca Barca!!!!
Peter
Director del Fútbol

2025.12.29. 15:54:55

Azt erősen kétlem, hogy nekünk (mármint a klubnak) Gvardiol játékán lenne mit figyelni, aki nem fogadná el csípőből, kapásból, az szerintem okosabban teszi, ha nem is figyeli.

Ferran, Vlahovics duó? Együtt és/vagy külön?....remélem nem tart ott a klub, hogy alaplé helyett vízzel kellene főznünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2025.12.29. 15:56:27-kor.
bence0330

2025.12.29. 15:36:23

Ingyen remek, Flick meg talán tudja kezelni az egóját. Nekem megfelelne ilyen 50-50-ben ez a páros, egy elvárásom van, hogy különböző stílus legyen a kettő, hogy lehessen váltani taktika szerint, és ennek a szerb maximálisan eleget tesz, ő igazi erőcsatár, pont azon dolgokban jó, amiben Ferrán nem. Viszont hírhedt arról, hogy sok pénzt akar keresni. Nem tudom, hogy egy Serie A top fizetéshez képest egy Barca átlagfizetése mekkora visszaesés, lehet nem nagy, és egy 7-8 körüli nettóba belemenne még ingyenesen.
Troym
Llegenda del Barça

2025.12.29. 15:05:18

A Marca szerint Vlahovic képbe került Lewa pótlására.

Szerintem gyengébb mint, amekkora médiazaj van körülötte, de ingyen nem lenne rossz egy 25 éves középcsatár, akivel Ferran válthatja egymást, egy ennyire támadó csapatban 15-25 bajnoki gólt összehozna a szerb is.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2025.12.28. 16:10:53

Bolondok napja van a spanyoloknál ma,csak óvatosan a hírekkel.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.12.28. 15:13:31

Sport szerint Cancelo visszatér Európába, be se regisztrálják januárban.
Szerintem őt érdemes lenne visszahozni, 2 szélen, esetleg a kp-n is bevethető. Vele a támadásaink jóval hatékonyabbak lennének.

Kounde így visszamehetne középre, nála jobb kh-et télen nem találnánk :)
bence0330

2025.12.28. 13:27:21

A nagyobb nevek közül Bastoni mellett Gvardiolt figyeljük még nagyon (Mundo).

Na ő szerintem nagy fogás lenne. Klasszis balbekk is egyben, szóval Baldé mögé is szereznénk vele embert, a leggólpontveszélyesebb belső védők egyike, ballábas, a labdával kiváló, viszonylag gyors, intelligens, szerintem minden megvan benne, amit keresünk, és még fiatal is, habitusra meg picit szerintem olyan, mint Inigo.

Más kérdés, hogy szerintem közünk sem lesz ehhez a polchoz, de ha véletlen mégis lenne egy komoly belső védőre keret, akkor lehet, nekem kb annyira lenne szimpatikus, mint Bastoni, még akkor is, ha natúr védekezésben azért az olasz kicsit jobb, magasabb, erősebb, a horvát cserében kétposztos, ami a mi keretünkben az aranyat ér, de amúgy mind a kettő kiváló védő, és sokat erősödnénk bármelyikkel, csak szomorú belegondolni, mennyire kicsi az esélye bármelyiknek is.
Chino
Llegenda del Barça

2025.12.26. 03:20:04

Senesit komolyan figyelik Decoék, de télen még nem akarja megvenni a klub, mivel biztosan nem hosszabbít és nyáron ingyen igazolható lesz, a Juve a másik érdeklődő érte.
Inkább "kihasználnák" Chris sérüllését és a fizetése 80%-át felhasználva a szezon védéig kölcsönvennének valakit. Az elsőszámú jelölt Aké lenne, aki gyakorlatilag már 5. számú belső védővé vált a Citynél. (Fabrizio Romano)

Nem mellesleg ő is ballábas, ami további előny. Én vele nagyon elégedett lennék, ha pedig beválna nyáron akár le is lehetne igazolni. Biztos nem kerülne sokba, szerintem 10 millió alatt is meg lehetne szerezni. Nem fiatal, 4.-5. számú játékos a posztján és City utoljára láthatna pénzt belőle plisz nagy eséllyel ő is dobbantana, ha itt több szerepet kaphat.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.12.24. 11:54:39

Otamendit én még a prime éveiben sem tartottam valam jó védőnek, 37 évesen meg pláne. Senesiről nem tudok semmit, az értéke alapján gondolom egy jó közepes, viszont de Vrij szerintem pont az a profil, akit Inigo távozásával elvesztettünk, a kora is hasonló, nyilván nem hosszútávú megoldás, de 1-2 évig sokat adhatna, kéne egy kis rutin oda. Lejáróban a szerződése, nem is kezdő már az Interben pár hónapja, gondolom nagyon olcsón elhozható.
vg99
Capitá del Barça

2025.12.24. 10:37:06

soadroli írta:
2025.12.24. 10:07:00
Possible centre back options for Barça in January.
▪️Nicolas Otamendi
▪️Stefan de Vrij
▪️Marcos Senesi (Mundo Deportivo)
Mikor ér már véget ez a csóróság?
soadroli
Llegenda del Barça

2025.12.24. 10:07:00

Possible centre back options for Barça in January.
▪️Nicolas Otamendi
▪️Stefan de Vrij
▪️Marcos Senesi (Mundo Deportivo)
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.12.23. 16:26:16

https://www.transfermarkt.com/statistik ... e_vignette

Lejáró szerződésű jatékosok, akikkel januárban meg lehet már egyezni.

Nemrég írtam, szerintem Upamecano, Konate és Guehi nagyon keresett lesz, szerintem nem sok esély van rájuk.

Senesi jó opció lehet a védelembe, ha az első három egyike nem jön össze

Ruben Nevest most a Reallal hozták össze. Én neki nagyon örülnék, sokszor szóba hozták a Barcaval. Ha Flick nem bízik Casadoban, nem fog nagyon játszani. Gavi kérdéses hogyan tér vissza 2 komoly sérülés után, Bernal egyelőre még nem tud sokat lendíteni a csapaton

És a hírek szerint Mingueza sem hosszabbít, talán vissza lehetne hozni, rotációban jó lenne.

Ezen felül Rashford vagy marad, vagy kell a helyére valaki, és Lewyről is dönteni kell.

Ez minimum 4 igazolás (kh, szélső, csatár, szélső hátvéd), jó lenne pár játékost ingyen behúzni, erősíteni a kereten.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.12.22. 16:34:43

Hamza Abdelkarim says 𝒚𝒆𝒔 𝒕𝒐 𝑩𝒂𝒓𝒄𝒆𝒍𝒐𝒏𝒂 move, talks are underway.
17 year old talented striker wants the move — seen as a ‘𝐝𝐫𝐞𝐚𝐦’ for his career as negotiations now are ongoing.
Egyptian side Al Ahly are currently 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐤𝐢𝐧𝐠 the deal on club-to-club side, high financial demands on deal fee. (Fabrizio Romano)
Kép
Deluigi
Entrenador del Barça

2025.12.22. 15:52:43

Troym írta:
2025.12.22. 15:32:32
Tek és TS helyett lehet megvan a Barca új második számú kapusa.
Ahhoz meccseket kellene jatszania, masodik kapusnak pedig tul jo, hogy Garcia mogott padozzon.
Válasz küldése