Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én nem akartam behozni, az ABC nevű madridista lap delirál erről,hogy Flick elfáradt,meg hogy nincsenek minőségi igazolások,meghogy a stábnak már pedzegette.Zsoma írta: ↑2025.11.05. 14:55:40Érdekes pletyka, hogy Flick Yamal miatt lépne a csapattól, egyelőre sehol máshol nem olvastam még:
https://www.goal.com/en-us/lists/hansi- ... b64239a3dd
Egyetértek hogy támadásban voltunk gyengék.bence0330 írta: ↑2025.10.28. 19:14:11Pusztán abban látom a hibát, hogy nem volt most támadóerő. Igazából azt sem látom, hogy vittünk volna végig egy kontrát, ha mondjuk jóval visszább állunk, és hogy úsztuk volna úgy meg kapott gól nélkül, most is kaptunk egyet ilyen kapu előtti kavarodásból, meg egyet kontrából.
Szóval nem tudom, mi lett volna a megoldás, jobb lett-e volna máshogy ennyi sérült/rossz állapotú támadóval.
Hát, attól még, hogy ez a mantra full kamu, nem lehetetlen, hogy rossz szezonja lesz.torotam írta: ↑2025.10.28. 18:14:45Várjuk ki mit hoz év, èn pedig megpróbálok kevésbé krikikus lenni Flick-el és visszafogom magam.bence0330 írta: Látom Alcantara is válaszolt, ez a "hírhedt Flick 2. év" egyszerűen nem létezik, akármennyit hajtogatják madiridi meg facebook oldalon, ettől még nem lesz igaz. De gondoltam, hogy összeszedem Flick vezetőedzőként töltött éveit, ha már szóba került:![]()
Nekem a high line védekezés eleve nem a kedvencem, szerintem túl rizikós, illetve a taktikai újításokat hiànyolom, amikre a szűk keret és a sérülések miatt valószínűleg ebben a szezonban szükség lenne.
De többen írtàk, hogy Flicket így kell elfogadni, ő ezt a focit játszatja, pont.
Hát rendben.
Köszi Bence a részletezést, nagyon korrekt!bence0330 írta: Látom Alcantara is válaszolt, ez a "hírhedt Flick 2. év" egyszerűen nem létezik, akármennyit hajtogatják madiridi meg facebook oldalon, ettől még nem lesz igaz. De gondoltam, hogy összeszedem Flick vezetőedzőként töltött éveit, ha már szóba került:
Látom Alcantara is válaszolt, ez a "hírhedt Flick 2. év" egyszerűen nem létezik, akármennyit hajtogatják madiridi meg facebook oldalon, ettől még nem lesz igaz. De gondoltam, hogy összeszedem Flick vezetőedzőként töltött éveit, ha már szóba került:
Deco látott és tapasztalt ezt azt Mou és Pep öltözőiben egyaránt, ha valakinek ismernie kell a megfelelő öltözői légkört és az ezzel (is) összefüggő edzői hitelesség alapjait, Deco köztük kell legyen.
Cadena Ser híre szerint ugyanaz, mint Flick nyilatkozott+ ott vannak a hír szerint a öltöző előtti kamerák, amik rögzítik az érkezések időpontját
Nem mondtam, hogy ez garancia számomra, hogy nem történt ilyen.
Sonoma írta: ↑2025.10.19. 10:39:27Úgy néz ki, kezdenek viharfelhők gyülekezni Flick és a vezetőség között Yamal miatt.
A PSG elleni mérkőzések nem akarta Flick kezdőbe tenni Yamal, mert elkésett a reggeli megbeszélésről, de Deco ezt megvétózta (és kötelezte) arra hivatkozva, hogy sportszakmai és marketing szempontból is fontos a játszatása. Ezt Flick az edzői autonómiájának megsértésének élte meg és komolyan fontolóra vette, hogy a szezon végén feláll a kispadról.
(f. :Manu Carreno, Joan Fontes)
Talán ez az incidens is közrejátszhatott a Girona meccsi kiállításhoz, hogy nem bírta magát türtőztetni Manzanóval szemben, mivel egy magasabb feszültségi állapotról indult eleve.
Igen, nagyon profi abban, hogy a játékosok erősségeire építsen (feljebb írták, Rashford szerintem is szinte tuti kezdett volna, de ha már nem, akkor jól megoldotta)Zozzy 5 írta: ↑2025.09.22. 08:11:59Nagy piros pont neki nálam ez a tegnapi meccs, amiért Yamal hiányában nem ragaszkodott a szokásos rendszerhez, hanem kitalálta ezt a Lewy-Ferran hamis két csatáros játékot, amiben a szélen bontást szinte teljesen feladatuk, de cserébe középen és a félterületekben meg csomóan voltunk és nagyon látványos kombinálások zajlottak, szuper volt nézni.
Lewynek is tök jól állt ez a szerep, ahol már nem neki kell megfutni az üres területeket és befejezni mindent, hanem főleg a mozgásaival és a labdatartasaival csinálni a helyet egy másik befejezőnek és a többieknek. Az is tetszett, hogy bár Raphinhának kint kellett lennie a jobboson a vonalnál tartani a szélességet, ismerve a korlátait, nem akartunk abban a formában bontani ott úgy, mintha Yamal lenne ott, hanem inkább irányítónak használtuk a brazilt. Tulajdonképpen ez tegnap egy 4-2-2-2 volt sokszor támadásban, két 10essel, előttük két 9essel.
Szóval nagyon örültem neki, hogy alkalmazkodik Flick a helyzethez és kreatívan új dolgokat próbálgat, még úgy is, hogy nyilván otthon a Getafe ellen ez könnyebb volt.
Alkalmazkodott....képes volt tartani magát az elveihez (késés miatti bünti) és reagált, megtalálta a választ az éppen akkor felmerülő kérdésre....