Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Raphinha, Yamal, Pedri hosszabbítása is csendben lezajlott. Martinez, Gavi indokolatlanul nagy fizetést kaptak, de ha a hosszabbítás körülményeit nézzük, az ő hosszabbításuk is szappanoperaszerű huzavona nélkül lezajlott.Andris írta: ↑2025.07.18. 09:50:52
4. 4,5 év alatt kb egyetlen jelentősebb kerettagunk, játékosunk sem tudott maradni/távozni/hosszabbítani anélkül, hogy előtte hónapokig ne legyen borzalmas, de minimum erős kétségeket ébresztő sajtó és közösségimédia aláfestés, holott ezek mind könnyedén megelőzhetőek egyetlen rövid, velős, 3 mondatos hivatalos közleménnyel (más néven transzparenciával, meg a saját becsben tartott játékosaink alapvető megvédésével/tiszteletével).
Van tagdíj, évente 219 euró.
Ezekkel nagyjából egyetértek.Andris írta: ↑2025.07.18. 09:50:52de minimum erős kétségeket ébresztő sajtó és közösségimédia aláfestés, holott ezek mind könnyedén megelőzhetőek egyetlen rövid, velős, 3 mondatos hivatalos közleménnyel (más néven transzparenciával, meg a saját becsben tartott játékosaink alapvető megvédésével/tiszteletével).
Neharagudj de ez mégis milyen bezzeg érvelés volna? Azért mert valahol máshol is szabálytalanságok voltak, vagy hatósági mulasztás, stb, miért lenne oké máskor ugyanez vagy hasonló?FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.17. 22:03:57https://www.tycsports.com/champions-lea ... 76008.htmlTroym írta: ↑2025.07.17. 20:26:46Azért egy ilyen létesítménynél kiadni a használatba vételi engedélyt baromi nagy felelősség, szerintem büntetőjogi következményekkel.
Nem "szívatnak" minket az önkormányzatnál, csak senki nem akar börtönbe kerülni, ha megsérül egy szurkoló, mert mondjuk hiányzik egy korlát, nem lehet menekülni tűz esetén, nincs statikai jelentés akármi, ne bohóckodjunk már.
Egy fórumon könnyű leírni, hogy minek izgulni, kb kész a stadion, lehet meccset játszani, de aláírná tényleg bárki, hogy lehet meccset rendezni, ha hiányoznak biztonsági, higiéniai, tűzvédelmi elemek és ezért felelősséget kell vállalnod?
Szerintem full objektívan megvizsgálták az önkormányzat szakemberei és nem adtak engedélyt, nincs semmi több a sztoriban.
2021 Real-Sheriff Tiraspol úgy látom a hatóságokat nem nagyon zavarta (Madrid, UEFA) hogy a védelmi vonal egy réteg fólia volt
Szerk: és nem a Real-Barca viszonylatban értem.
Más stadionokat nem fogok visszakeresni a 60%-os kapacitásra vonatkozóan, ez a visszatérés most volt nemrég
Sokat haladtak a nyáron, de ebből nyilvánvalóan nem lesz Gamper, nem is értem ki gondolhatta ezt a klubnál reálisnak. Volt róla szó, hogy a bajnokságban az első pár fordulót idegenben kezdjük majd, ami szintén oké, viszont a BL nevezést meg kell oldani, akárhogy is.gránit írta: ↑2025.07.17. 21:12:12Tegnapi felvételek. Ez sajnos még mindig úgy néz ki, mint egy kupleráj, közel sincs átadható állapotban. Itt bizony még nagyon sok a tennivaló. A klubvezetésnek meg nem kellene több dátummal dobálóznia, mert már kezd nevetségessé válni a sztori. Majd elkészül, ha elkészül, valamikor 2026-ban. Nem kell hamis illúziókba ringatni a szurkolókat.
https://www.youtube.com/watch?v=nxbhK0is1TA
https://www.tycsports.com/champions-lea ... 76008.htmlTroym írta: ↑2025.07.17. 20:26:46Azért egy ilyen létesítménynél kiadni a használatba vételi engedélyt baromi nagy felelősség, szerintem büntetőjogi következményekkel.
Nem "szívatnak" minket az önkormányzatnál, csak senki nem akar börtönbe kerülni, ha megsérül egy szurkoló, mert mondjuk hiányzik egy korlát, nem lehet menekülni tűz esetén, nincs statikai jelentés akármi, ne bohóckodjunk már.
Egy fórumon könnyű leírni, hogy minek izgulni, kb kész a stadion, lehet meccset játszani, de aláírná tényleg bárki, hogy lehet meccset rendezni, ha hiányoznak biztonsági, higiéniai, tűzvédelmi elemek és ezért felelősséget kell vállalnod?
Szerintem full objektívan megvizsgálták az önkormányzat szakemberei és nem adtak engedélyt, nincs semmi több a sztoriban.
Legyek megint én az összeesküvés gyártó.
Amit én olvastam cikkeket az ellenőrzésről, abban annyit írtak, hogy a Liga illetékesek elégedettek voltak a munka előrehaladtával... Szó nem volt engedélyről.kmb írta: ↑2025.07.17. 13:43:51A legutóbbi ellenőrzéskor mindent rendben találtak a liga illetékesei engedélyt is adtak,ez benne van az alábbi cikkben amit lentebb bemasoltam.A probléma a barcelonai önkormányzat engedélyeztetésével van,az nem fog megjonni időben.
Erre írtam lentebb hogy ilyet madridban el nem tudnék képzelni hogy megtörténhetne.
Ezekkel mit szeretnél érzékeltetni? A Real stadionja kevésbé volt kész, mert több a daru, vagy a cementes zsák?FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.17. 12:51:17Sokadszorra írom, ebből jönnek a szubjektív következtetések, és az, hogy rossz a vezetőség.
Ez az egyik oldal
A valóságban, jogilag és könyvelés tekintetében
9000 székből 450 elkészült. Limak hitelesítette, Crowe ellenjegyezte, La Liga működés közben akarta látni, hogy elfogadja. Ez megint mi?
Az engedélyt Barcelona városa a felső karéj elkészüléséhez kötötte. Ez is mi? KMB írja Realnak is így menne?
https://www.google.com/amp/s/m.allfootb ... ay/2678387
Szeptember 11 visszatérés
Szeptember 2 képek
https://en.as.com/en/2021/09/02/album/1 ... 43961.html
Ez most komoly? 9000 székből 450 készült el? Ennyi idő alatt?
A Real Madridot a helyi lakosság olyan szinten megtorpedózta, hogy a multifunkciósnak szánt stadionjukat is át kell alakítaniuk. Ez Magyarország számára is példaértékű, hogy egy város olyan szinten demokratikus, az emberek olyan szinten be vannak vonva a döntésekbe, hogy simán megvétózhatják mindazt, ami káros a számukra. A közösségi költségvetés is elterjedt már szerencsésebb helyeken. Teljesen érthető volt a döntésük, a város belsejében ne dübörögtessék a zenét, amikor a lakók aludni szeretnének. Úgyhogy húzhatták fel a szigetelést a stadion köré, hogy a zaj ne szűrődjön ki, hatalmas plusz költségekkel. Őket még inkább meg is szivatták, mint minket, bár hasonló lakossági felzúdulás lehet majd Barcelonában is később, ha ramazurrit akarunk majd ott csinálni éjszakánként a szintén multifunkciósnak szánt stadionunkban. Sőt, Barcelonában még inkább valószínű ez, a turizmus ellen is egyre több intézkedést hoznak a lakók nyugalma érdekében. Ezt már csak azért írom, mert sokan előre el vannak már ájulva a jövőbeli nagy pénzektől, amik a multifunkciós üzemelésből eredhetnek. Nyugtával dicsérjük a napot, ahogy nyugtával dicsérjük a bevételeket és a stadion elkészülését is. Egyelőre ott tartunk, hogy nincs kész, az elkészüléséről szóló pletykákban pedig ellentmondás van ellentmondás hátán.
Sokadszorra írom, ebből jönnek a szubjektív következtetések, és az, hogy rossz a vezetőség.
Egy spanyolországi cikket masoltam be forditoval.gránit írta: ↑2025.07.17. 11:59:04Formailag lehet, de a következménye a munka világában nagyon más arra nézve, aki semmit nem csinál, vagy egyenesen árt a szervezetnek. A futballisták kivételezettek, nem is szabad őket egy átlag dolgozó mércéjével nézni, ezért igazat adtam egy lenti hozzászólásnak, hogy az UEFA-nak van mit tanulnia az NBA-től abban az értelemben, hogy a csapatok könnyebben megszabadulhassanak a kenyérpusztítóktól. Ha egy több milliárd forintot kereső kenyérpusztító nem hajlandó magától távozni, ha távoznia kell, akkor igenis lehessen elcserélni Afganisztánba.
Ez még mindig nem lezárt ügy? Ajjajjajjajjajj.
A kettő között van egy erős ellentmondás![]()
Tehát mégsem készültek még el?
Formailag lehet, de a következménye a munka világában nagyon más arra nézve, aki semmit nem csinál, vagy egyenesen árt a szervezetnek. A futballisták kivételezettek, nem is szabad őket egy átlag dolgozó mércéjével nézni, ezért igazat adtam egy lenti hozzászólásnak, hogy az UEFA-nak van mit tanulnia az NBA-től abban az értelemben, hogy a csapatok könnyebben megszabadulhassanak a kenyérpusztítóktól. Ha egy több milliárd forintot kereső kenyérpusztító nem hajlandó magától távozni, ha távoznia kell, akkor igenis lehessen elcserélni Afganisztánba.
Ez még mindig nem lezárt ügy? Ajjajjajjajjajj.
A kettő között van egy erős ellentmondás
Tehát mégsem készültek még el?