a nevét sem hallottam egy éve kb vagy ki tudja mikor.....pfűűűű mekkora füstje volt ennek a srácnak valamikor?!
jó nagy lehetett az a füst, ami a mai napig sem szállt még fel

végülis behúzhatjuk Vlahovicot ingyen, ha nincs pénze fizetni a Juvénak, mondjuk az esély 0.1%Peter írta: ↑2025.07.13. 22:37:07Laporta kb 3 hete - többek között - ezt is nyilatkozta:
„Közel állunk egy igazoláshoz, amely hamarosan megvalósul, és egy másikhoz, amelynek létrejötte miatt nagyon izgatottak vagyunk."
(jún.19. eurobarca)
Engem már akkor felcsigázott, hogy vajon ki lehet az, aki miatt nagyon izgatottak....![]()
Erről még nem hallottam. Nekem Nkunku a sérülése előtt, főleg még németből talán konkrétan az elsőszámú kiszemeltem lett volna ide, annyira jó stílusra, annyira gólerős, ügyes, teljesen kétlábas, stb. De hát center. Én azzal a poszttal nem foglalkoznék idén, egész jó játékosaink vannak oda, és elég jó mélységben is. Plusz ki tudja, kijön-e ebből a sérüléses hullámból és azutáni formából, lehet sosem lesz már olyan jó, mint volt, és hát azóta már korosodott is, 28 lesz ősszel.
Kezdőbe talán nem, de kicsit megfordítva a kérdést, van esély, hogy olyat hozunk aki mondjuk Fati-hoz képest nem erősítés?
Definiáld ki jelent erősítést
1 már történt, nem is kicsi erősítés, valószínűleg a legnagyobb, ami történhetett. Szerintem azért egy nevet bezsákolunk balszélre kezdőnek, aki erősítés lesz, jelenleg Rashford a tippem.
Mbackéról már télen is szó volt, amilyen teljesítményt nyújtott a legutóbbi szezonban nem is csodálom. Remélem legalább annyit kapunk, amennyit fizettünk érte.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.13. 17:28:56Kospo elvileg megy a Fiorentina-hoz, azt olvastam Mbacke-t is el akarják adni.
Szerintem többen fognak kölcsönbe távozni, a Fernandez unokatesókat és Yaakobishvilit is az Andorrával boronálják össze.
Hivatalosan Roony az Atleticbe érkezett. Valószínűleg a tehetségesebbek mennek majd kölcsönbe, szerintem Diarrának is ez lesz a sorsa, Roony gondolom marad első-második csapat között. Ezek a játékosok szerintem a spanyol 1-2 osztály csapatainak keretében elférnek.
Kospo elvileg megy a Fiorentina-hoz, azt olvastam Mbacke-t is el akarják adni.
Én is hasonlóan látom, de nem feltétlenül Diarra miatt. Jobbszélsőként bármely más játékosnak, főleg fiatalnak erősen korlátozott játékpercei lesznek, hacsak Yamal meg nem sérül. Virgili mondjuk mindkét szélen bevethető, de Toni Fernandez tízesként és szélsőként is nagyon extrát tud hozni. Az első csapatban az ő szerepét is szemmel tartanám a jövőben. Ha ebben a szezonban még nem is, a következőben már erősen kacsiingathat. Nagyon kedvelem Fermint, de ha tényleg olyan összget adnának érte meggondolandó lehet egy klubváltás (főleg ha érkezik egy balszélső és így Raphinha posztot vált) Toni pedig harmadik számú 10-es és csere jobbszélső pozícióban is alternatíva lehet.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.13. 13:43:50Kíváncsi vagyok erre a Roony srácra. Én örülök az érkezésének, jónak tűnik, csak azzal van bajom, hogy a jobb szélre a bal lábas Yamal és Raphinha (igaz már bal szélső)mellé elvileg az előszezont a felnőttek között kezdi meg a szintén ballábas Diarra, akit nagy tehetségnek tartok, és most Roony.
Persze szűkösek a lehetőségeink, de így mi lesz a két tehetséges fiatallal?
Szerk: mondjuk befektetési szempontból jó ötlet, de gondolom valaki kölcsönbe fog távozni
Igen, és nem csak ő. A 3 legértékesebb játékosunk (aki alighanem tisztán tényleg a 3 legjobbunk) így néz ki egy évvel ezelőtthöz képest:
Nem csak új edző van ahhoz a 3-4 évvel ezelőtti csapathoz, ami azokat az eredményeket produkálta. Nemhogy a kezdő, hanem egész keret szinte teljes egészében lecserélődött. Pedrin, Araujon és de Jongon kívül szerintem nincs is más, aki akkor a keretben volt. És azért egy Yamallal is beljebb vagyunk. Ráadásul a közelmúlthoz képest számos játékos is idősebb lett, ami olyan fiataloknál, mint Balde, Gavi, Pedri, Cubarsi, Yamal, Fermin nagyon is sokat számít. Egy év is meghatározó tud lenni ebben a korban. Ez a jövőre tekintve pedig igen bíztató, nem egy 32-33 éves játékosokból álló csapat hozta össze, hanem túlnyomó részben nagyon fiatal, még mindig fejlődésben lévő vagy pályafutásuk közepe körül járó játékosok, akikben bőven vannak jó évek.Kovbal88 írta: ↑2025.07.11. 20:44:03Engem az zavar, hogy elvileg a keret értéke bőven, mondjuk Inter Bayern, stb csapatok felett van. És mégse vagyunk meg több poszton, valamint az eredmények se jönnek. A tavalyi év mondjuk egész jó volt, de voltak itt olyan évek, hogy BL csoportkörből kiesés. És sajnos kétszer egymás után. Ez a része szomorú.Faramuci69 írta: ↑2025.07.11. 18:43:26Szerintem nem fog jönni senki, ahogyan senkit sem fogunk tudni eladni, azok közül, akiket szeretnénk. Casadoért ajánlott a Leverkusen 20 millát? Nekik most van bőven pénzük. Olasz csapatok tőlünk úgy sem vesznek semmit, és az Atletico sem arról híres, hogy fizessen nekünk. Sajnálom, hogy Gerard Martint és Araujot nem tudjuk eladni. Nálam menne mindkettő. Sajnos a BL elődöntőben elég gyengék voltak. Mivel mi nem tudunk érdemben eladni, így nehéz kis ráfizetésekkel erősíteni egy egy posztra. Sajnos Deco szerintem alkalmatlan erre a posztra.
Hiába jó az edző, vannak remek játékosok, ha egy-egy hiányposzt tönkre vágja a szezont. Egy balszélső és két minőségi szélső hátvéd nagyon kellene, de a Lewa-Cápa duó helyett is el tudnám nézegetni az Isak-Alverez kettőst![]()
ez a jó edző dolog is olyan, hogy elsőre minden bejött, de voltak forró pillanatok, pl Atletico elleni, kupameccs, vagy Real elleni szuperkupa. BL ben is bőven. Sok gólt rúgtunk de nem volt dominancia. Ami azt jelenti, hogy erősíteni kell a keretet. És még nem sikerült.
Engem az zavar, hogy elvileg a keret értéke bőven, mondjuk Inter Bayern, stb csapatok felett van. És mégse vagyunk meg több poszton, valamint az eredmények se jönnek. A tavalyi év mondjuk egész jó volt, de voltak itt olyan évek, hogy BL csoportkörből kiesés. És sajnos kétszer egymás után. Ez a része szomorú.Faramuci69 írta: ↑2025.07.11. 18:43:26Szerintem nem fog jönni senki, ahogyan senkit sem fogunk tudni eladni, azok közül, akiket szeretnénk. Casadoért ajánlott a Leverkusen 20 millát? Nekik most van bőven pénzük. Olasz csapatok tőlünk úgy sem vesznek semmit, és az Atletico sem arról híres, hogy fizessen nekünk. Sajnálom, hogy Gerard Martint és Araujot nem tudjuk eladni. Nálam menne mindkettő. Sajnos a BL elődöntőben elég gyengék voltak. Mivel mi nem tudunk érdemben eladni, így nehéz kis ráfizetésekkel erősíteni egy egy posztra. Sajnos Deco szerintem alkalmatlan erre a posztra.
Hiába jó az edző, vannak remek játékosok, ha egy-egy hiányposzt tönkre vágja a szezont. Egy balszélső és két minőségi szélső hátvéd nagyon kellene, de a Lewa-Cápa duó helyett is el tudnám nézegetni az Isak-Alverez kettőst![]()
A Milannak iszonyat bevételkiesést kell kompenzálnia azzal, hogy nem indulnak Európában, szerintem ezért nyitottak, plusz a játékosok is örömmel távoznak így. Leírtam már párszor, igen, Leao a leglustább játékos, akit valaha láttam talán, és az a fő gondom, hogy fél évig olyan edzője volt, aki Flicknél jóval keményebb, a beceneve is "seriff". Ő sem bírt vele. Lehet, hogy Flick csodát tenne vele, de ekkora rizikót bevállalni 85 misiért, hát... Szerintem végül sok időt töltene a padon, a Milan két keményebb kezű portugáljánál is rendre kikerült a kezdőből, pedig annyira jó alternatívák nem voltak.Chino írta: ↑2025.07.11. 17:25:44Néhány napja még arról beszéltek az újságok, hogy Allegri a csapat egyik legfontosabb pilléreként számol vele, amit meg is beszélt a portugállal.
Képességeit tekintve nagyon jó játékos, de a stílusa mind játékban, mind természetben hagy kívánnivalót maga után. De erről Bence részletesebben tudna beszélni. Persze egy erős kezű edző megfelelő pedagógiai érzékkel kinevelheti idővel belőle, de ha tényleg csupán a képességeket nézzük Rashford sincs annyira lemaradva tőle. Ha újra játékba lendülne megfelelő harmóniában a klubbal/edzővel, új környezetben simán visszatalálhat, akkor pedig nagyot foghatunk vele.
Azt pedig, hogy egy ilyen klubváltással mekkora lenne a bérigénye Leaonak erősen kérdéses. Mondjuk ha igaz és távozik a Milánbból én inkább a Bayernt tudnám elképzelni, ha Diaz nem sikerül nekik, a portugál vételárát és bérét is simán kipengetik.
Néhány napja még arról beszéltek az újságok, hogy Allegri a csapat egyik legfontosabb pilléreként számol vele, amit meg is beszélt a portugállal.Forcabarca73 írta: ↑2025.07.11. 16:52:48Az ismert újságíró, Gianluca Di Marzio azt állítja, az AC Milan nem zárkózik el Leao eladásától, de legalább nyolcvanötmillió eurót kér érte.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én jobban örülnék neki mint RashfordNak.