Paixao nem is 70-80 millió, ahogy a legtöbben mások sem, akik neve előkerült, kivéve Leao.Chino írta: ↑2025.07.09. 16:24:37Diaznak nagyon nagy túlzás, hogy van egy jó szezonja, ezt inkább Paixaora mondanám, aki nem sokat mutatott eredményességben a holland bajnokság top2 csapatában, de még Brazíliában sem.
Egy Diazban simán benne van még 3-4 év magas szintén, ami után még el is adható, plusz alacsony bérrel. Ez a 80 millió is nagyon beakadt itt az embereknek, a Pool először ennyit mondott, Decoék ezt röhögve visszautasították., a legutóbbi hírek szerint 70 körül mozog. Nem a szívem csücske vagy álmaim igazolása, de azért helyén kellene kezelni.
Ha nem sikerül szerintem egy Rashford kölcsön + nem kötelező vételi opció (akár fix összegű, akár opcionális) jó megoldás. Egy kicsit alul van becsülve szerintem az angol.
Diaz 103 Premier League meccsén 29g, 18a, ebből ez a szezon 13g, 7a, tehát ezelőtt a szezon előtt összesen 67 meccsen volt 16g, 11a. Na ehhez képest mondjuk Fermin teljes felnőtt karrierje 59 meccsen 14g, 5a.
Ezidáig a szezonig egy hangyányival volt jobb, mint Fermin első két szezonjában.
Plusz 28 éves ezért sem 80, sem 70, de még 50 milliót sem adnék érte, 25-ért meg nem adják el.
Rashford engem egyik irányban sem érdekel, ha jön, akkor jön, ha nem, akkor nem, átmeneti megoldás lenne, annyiból jobban preferálnám, ha mellette jöhetne szélsőhátvéd.
Ez a védelembontás nagy mantrája többeknek, kb naponta előhozza valaki, de mit kell még bontani, ha 150 gólt lőttünk?
Meg van bontva.
Cserék kellenek előre, nem kezdőjátékosok. A kezdő támadóink közül 3 is ott lesz az aranylabda top20-ban, mit akarunk még? Ha hátul ekkora a bizalom Torrentsben, előre miért nem jó Virgili?