Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.06. 19:23:03

gránit írta:
2025.07.06. 18:24:49
A Williams-témán meg kár tovább rágódni, nem akar idejönni, szerintem engedjük el.
Szerintem nem is akart eleve, akkor jött volna 2 éve, vagy tavaly.
Az ügynöke látott lehetőséget 2 év alatt 2 fizetésemelésre, megjátszotta mindkettőt, Deco meg asszisztált.
Szerintem ez nem ment volna Alemanyval, egyszer lehet őt is megvezetik, idén már bőven hozta volna valamelyik nagy potenciálú szélsőt és fel sem merülhetett volna a téma.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.06. 18:24:49

FcBarcelona1 írta:
2025.07.06. 17:13:43
a Barca jelenleg betartja az 1:1-es szabályt, és januári belépése óta ott is maradt.
Ezt egyelőre csak a mi oldalunkról hallani. Hivatalos megerősítést én még nem láttam arról, hogy 1:1-ben lennénk. Januárban sem tűnt úgy, hogy abban lennénk, amikor Olmo és PV regisztrációját kellett kiizzadni. A Williams-témán meg kár tovább rágódni, nem akar idejönni, szerintem engedjük el.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.07.06. 17:13:43

Szerintem nem rossz ez a Torre üzlet. Amikor leigazoltuk, többet vártam ennél, kb. mint Fermintől. Fermin beváltotta a várakozást, Torre nem(Gironaban sem).
1 év maradt a szerződéséből, itt ha lesz szélső igazolás, még ennyit sem játszana. Védekezésben súlytalannak látom, előrefelé Fermin jobb, Raphinharól (tkp), Olmoról nem is beszélve. Azért bízom benne, hogy felépíti magát, és ha viszi egy PL csapat 20-30 millióért, akkor a fele a Barcaé. Ha nem, akkor kb. ennyit is ér.
Gondolom Pau Victor lesz a következő, valószínűleg hasonló konstrukcióban, az MD szerint 8 csapat is érdeklődik iránta, benne többet látok, jó lenne ha a Betisbe menne visszavásárlási + 50% továbbértékesítéssel.

Számomra is aggasztó, hogy csak az a 2 név pörög állandóan, Rashford, Luis (néha Leao). Régen pedig Paixao-t és Zaragoza-t is figyeltük, utóbbi lehet a Celtához megy kölcsönbe, a Bayern 15 körül vette, ennyiért talán nekünk is jó lehetne, nagyon jól cselez, igaz nem túl szimpatikus, de van benne lehetőség, akkor 60 millióba még 2 posztra beleférne az erősítés.
Nálam Grimaldo kihagyhatatlan, ha tényleg 18 az ára. Ő tuti jönni akar, támadóként is jó lehet a rotációban, akár a kp-n is.
Akkor talán beleférne egy vkp-s tehetség is.
Kicsit elszabadultak az árak, azt olvasom Malick Fofana-ért 60-at, kérnek.
Szerk egy vélemény(Google fordítóval), elnézést a hosszú kommentért:
✍🏻 Miguel Galan:

Javier Tebas a legnagyobb ártalom a Barcának.

Tebas a nyilvános nyilatkozataival és a felelősségével járó titoktartási kötelezettségek megszegésével kárt tett Barçában.

Konkrétan nem csak a később törölt sajtóközleményeken keresztül tárta fel a klub pénzügyi helyzetét, hanem a Nico Williams-ügylet körül zajló vita közepette az Athletic Clubbal is megbeszéléseket tartott, ahol állítólag bizalmas információkkal látta el őket a Barça pénzügyi helyzetéről és az 1:1-esről szabály.

Ezek az intézkedések egyértelműen megsértik a La Liga elnöki tisztségéhez kötődő hűség- és titoktartási kötelezettségeket. Nico Williams ügynökének bizalmát is negatívan befolyásolták, aki ennek eredményeképpen egy elfogadhatatlan elengedési záradékot próbált kérni. Egy ilyen záradék elfogadása veszélyeztethette volna a klub pénzügyi stabilitását, sőt hűtlen kezelésnek is tekinthető, ha Joan Laporta elnök aláírta volna.

A La Liga elnökének, Javier Tebas akciói ráadásul hátráltatták a liga fejlődését és piaci értékét. Nico Williams Lamine Yamal melletti jelenléte jelentősen növelte volna a La Liga vonzerejét mind sport, mind közvetítés szempontjából, növelve a rajongói érdeklődést, a médiabevételt és a liga nemzetközi hírnevét.

Egy másik megjegyzés, hogy az UEFA 15 millió eurós pénzbírságot szabott ki Barcelonára, nem sportszankciót, mint ahogy néhány média beszámolt (amit egy korábbi tweetben már előre jeleztem), például pontlevonást.

Javier Tebasnak meg kellett volna védenie a spanyol klubokat az UEFA-val szemben, és szükség esetén magasabb hatóságokhoz terjesztenie az ügyet.

Az FC Barcelonát a közigazgatási és alkotmányjogban is elismert jogos bizalom elve védi, amely garantálja a jóhiszeműséget olyan köz- vagy szabályozó szervek, mint a La Liga és a spanyol labdarúgó-szövetség, amelyek korábban jóváhagyták a klub által használt pénzügyi „karokat”.

Nincs értelme, hogy a La Liga és a Spanyol Szövetség jóváhagyja ezeket a műveleteket, majd az UEFA megbüntesse a klubot valamiért, amit a saját beosztott intézményei már jóváhagytak. Ez a helyzet sérti az európai törvényi és bírósági döntések által fenntartott következetesség és jogos bizalom elvét, amelyek megvédik a klubokat az ilyen intézkedéseket korábban érvényesítő intézmények által kibocsátott ellentmondásos büntetésektől.

Tebasnak inkább arra kellene koncentrálnia, hogy megvédje klubjait az UEFA előtt, ahelyett, hogy kiszivárogtatná a pénzügyi adataikat, a klubvilágbajnokság miatt panaszkodna, vagy folytatná a Real Madriddal és Florentino Pérezzel folytatott vitáját

Mint már korábban is mondtam, Tebas, Villar és Rubiales új változata lett, és már nem alkalmas arra, hogy a La Liga elnökként maradjon.

Egyébként megismétlem: a Barca jelenleg betartja az 1:1-es szabályt, és januári belépése óta ott is maradt. Mindent a közigazgatási törvények szerint csinálták.

Ha pedig a Barça és elnöke nem tesz feljelentést a La Liga elnök ellen, akkor mindent megérdemelnek, ami velük történik. Reakcióhiányuk csak ront a helyzeten, és lehetővé teszi Javier Tebasnak, hogy folytassa visszaéléseit és önkényes döntéseit a klub ellen.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.06. 15:48:46

gránit írta:
2025.07.06. 14:54:53
Amit nem értek, hogy új nevek szinte sosem bukkannak fel, mindig ugyanaz az 5 név kering a klub körül, mint ahol semmiféle játékosfigyelés nem folyik, kizárólag a B csapat részére.

Évekig Bernardo Silva, Felix most Diaz, Leao, Rashford. Ez azért fura, mert még ha nincs kedv, tudás, akarat jobban körülnézni a piacokon, akkor is akár a klub körül legyeskedő 2 sztárügynöknek vannak további ügyfelei:
pl Mendes az ügyöke Barcolának, Zahavi meg mondjuk Nkunkunak.
tomiie6
Barça C

2025.07.06. 15:47:59

Péntek óta van egy olyan kósza gondolatom, hogy az mennyire valószínűtlen, mégse tartom teljesen elképzelhetetlennek, hogy Nicóval azért hosszabbítottak, hogy végül több pénzért engedjék el, viszont úgy kivásárlási ár alatt vihesse a Barca, amivel FFP szempontból ők is nyernének.
gránit
Director del Fútbol

2025.07.06. 15:17:08

Troym írta:
2025.07.06. 15:08:42
gránit írta:
Na most már azért valaki jöhetne is, mert eddig több a távozó, mint az érkező, pedig már az előző szezonban is a rövid keret miatt panaszkodtunk.
Ilyenre gondolnál?

Barça have been informed that AC Milan would accept €70m + some variables for Rafael Leao.
Sport

80 millióért újabb támadó jelölt, mert közben Dumfries is kuka, de Mendes újabb csemetéje képbe kerül.
Köszörgöm, ne :mrgreen: Láttam az EB-n a palit, két meccsen két sárga lapot kapott színészkedésért. :mrgreen: Elképesztően súlytalan, nála még Nico Williams is több gólt lő. Már csak azért is örülnék Dumfries-nek, mert akkor leállnánk ezekket az 5-8 gólos támadószélsőkkel. Még a végén visszasírom a Nico Williams-sagát, mert még annál is nagyobb őrültségeket ötlenek ki odafent.
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.06. 15:08:42

gránit írta:
Na most már azért valaki jöhetne is, mert eddig több a távozó, mint az érkező, pedig már az előző szezonban is a rövid keret miatt panaszkodtunk.
Ilyenre gondolnál?

Barça have been informed that AC Milan would accept €70m + some variables for Rafael Leao.
Sport

80 millióért újabb támadó jelölt, mert közben Dumfries is kuka, de Mendes újabb csemetéje képbe kerül.
gránit
Director del Fútbol

Sajnálom Torrét, jó játékos. Flick nem szeret rotálni, ennek ő sajnos az áldozatául esett.

Az 5 millió eurót nagyon keveslem. Semmilyen alkupozícióban nem volt a Mallorca, nem volt közelező eladnunk Torrét. Ha nem adnak érte minimum 15 millió eurót, akkor köszönjük szépen az érdeklődést, további szép napot kívánunk. Még mindig nem tudunk üzletet kötni.

https://www.barcablaugranes.com/2025/7/ ... -on-clause
Alcantara
Director del Fútbol

2025.07.06. 13:19:03

Tőle akkor elköszöntünk, gyanítom véglegesen. Mindenesetre jó üzletet kötöttünk, főleg, ha felépíti magát.

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... rrado.html
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.05. 18:37:19

gránit írta:
2025.07.05. 15:34:06
Ha igaz, hogy a Liga anyagi helyzettől függetlenül 2 ingyenes és egy fizetős igazolást enged a csapatoknak
Ha ezek a keretek, akkor elég szűkösek azóta a lehetőségek, az ingyenes igazolások nagy része talált csapatot, de a Garcia - fizetős, Tadic-ingyenes, Luuk de Jong - ingyenes / Semedo ingyenes beleférne, hozzáteszem furcsállnám, ha szerdán még 80 milliós igazolást tervezünk, 60+10+aláírási pénz, ma meg 0 pesetánk van, szerintem valamennyinek lennie kell, csak mondjuk nem 80 milliónyi keret, hanem 60.
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.07.05. 16:35:50

Sztem jovore vagy 2 ev mulva itt fog jatszani Nico.Kifizetjuk 8reszletbe es ennyi(ezert nem irt ala inkabb a Bayernbe).passzolt volna ide, kar erte es teljesen megertem…hogyan jonne ide,ha meg regisztralni sem biztos, h tudjuk?! Olmo azert jott barmilyen aron mert sehova nem kellett,ahogy tokeletesen igazolta iden,h miert nem…
gránit
Director del Fútbol

2025.07.05. 15:34:06

Troym írta:
2025.07.05. 14:40:29
Grimaldo 18 millióért hozható lenne, Dumfries 25-ért
A fizetéseiket is számold bele. Grimaldo fizetése 6 millió euró jelenleg.

https://www.capology.com/club/bayer-lev ... /salaries/

Dumfries-é 5 millió.

https://www.capology.com/club/inter-milan/salaries/

Még ha ugyanekkora fizetésekért is hoznánk el őket, ami ugye vágyálom, mert kb kétszer ekkora fizukért jönnének ide, akkor is kb 54 millió eurós ráfordítás lenne. Még 1:1-ben is iparkodni kellene, hogy meglegyen. Az iránnyal amúgy egytértek, én a kettő közül Dumfries-t választanám, tud támadni is és fizikálisan is rendben van, emellett ez lehetőséget adna arra, hogy Koundé személyével plusz belső védőt nyerjünk, ez a plusz a másik oldalon nem lenne meg. Ha igaz, hogy a Liga anyagi helyzettől függetlenül 2 ingyenes és egy fizetős igazolást enged a csapatoknak, akkor én a Meret-Tah-Paixao-vonalon mentem volna, + de Jongot kiszórni, ami további lehetőségeket megnyithatott volna. Jelen helyzetben jó ötletnek tartom ezt a dumfries-es ötletet, viszont a 3-4-3-mal középen eléggé megritkulnánk, mivel egy belső tkp rovására menne ez a felállás. Így Dumfries + Grimaldo helyett Dumfries + vkp-ban gondolkodnék.
Chino
Llegenda del Barça

2025.07.05. 14:49:42

gránit írta:
2025.07.05. 13:32:38
Nem csipkedjük magunkat érkező emberekért, ezért azt gondolom, nem is áll szándékunkban sok igazolás. Kapus mindenképpen kellett, a többi posztra szerintem nem érzik nagyon szükségét igazolni. Középhátvéd olyannyira nem kellett nekik, hogy még az öt embert is soknak tartják. Így nem jött Tah, és ebből az is kiderült, hogy Christensennel nem vkp-ként számolnak, ott is jónak látnak mindent úgy, ahogy van. Gerard Martinnal hosszabbítottak. Opciós hátső szélsőkről lemondtak. Ferran jó szezonja után középcsatárt sem keresnek. Tkp poszton még tényleg meg is vagyunk. Nagy változásokat szerintem ne várjunk.

Nico Williams-szel a tavalyi döntése után szóba se kellett volna állni. Sajnos még mindig nagyon könnyen palira vehető a klub. De legalább most nem jártunk rosszul. De nagyon könnyen kijátszhatók vagyunk, még mindig.
Az átigazolási szezon kezdetekor Decoék megmondták, hogy 2-3 igazolásra lehet számítani, Joan Garcia után pedig csak azt lehetett hallani, hogy a balszélső a prioritás. Eddig minden ennek a forgatókönyvnek megfelelően történik.
Forca Barca!!!!
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.05. 14:40:29

Szerintem lehetőségként kéne nézni a helyzetet, nem bukásként.
Tervezzük újra.
Nincs 70 milliónyi ffp keretünk, de valamennyi tutira van, maxoljuk ki, töltsük fel a hiányosabb posztokat minimum csereemberekkel és már azzal javulunk, ha nem EG és GM a szélsőhátvédek egy BL elődöntőben.

Nyilatkozott Krkic apja, aki játékosmegfigyelő volt nálunk:
Bojan Krkic Sr: "Barça needs another left-back. Balde and Gerard Martín are solid, but a long season demands depth. Flick wants a modern full-back—aggressive, intelligent, and versatile. Hato, Van de Ven, Theo, and Grimaldo are all ideal fits for this evolving role."

Tökéletesen egyetértek. Grimaldo 18 millióért hozható lenne, Dumfries 25-ért, nem tudom belefér-e, de ők ketten 43 millió, kettejük fizuja 5-5 millió és Grimaldo biztos vállalná a regisztrációs bonyodalmakat is, talán Dumfries is. Grimaldo simán tud játszani támadó szélsőt is, ha az kell, szóval ők valamennyire tehermentesítenék a támadósort is.

Plusz megadnánk Flicknek, hogy akár 3 középhátvéddel játsszon a csapat és akkor Yamal közelebb kerülne a kapuhoz, plusz támadóposztra sem kéne feltétlenül nagy nevet hozni.

Garcia - Dumfries, Kounde, Araujo/Chris, Cubarsi/Inigo, Grimaldo/Balde - Pedri, Casado - Yamal, Raphinha, Lewy

Nekem tetszene
enzonavas
Barça B

2025.07.05. 13:49:23

Én viszont örülnék, ha egy átigazolási szezon végre nem arról szólna, hogy mennyire sz*r az anyagi helyzetünk, hogy nem csak kifizetni, de regisztrálni sem tudunk egy értelmes játokost.
Unalmas.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2025.07.05. 13:39:52

Egy olyan játékos, aki nyár elején megkeresi a Barcát, hogy szeretne átigazolni, egy hétre rá aláír 10 éves szerződést a klubjával, az nem hogy nem Barca szint de emberileg is egy nulla az én szememben. Annak örülök ez nem húzódott augusztusig, ahogy tavaly.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
gránit
Director del Fútbol

2025.07.05. 13:32:38

Nem csipkedjük magunkat érkező emberekért, ezért azt gondolom, nem is áll szándékunkban sok igazolás. Kapus mindenképpen kellett, a többi posztra szerintem nem érzik nagyon szükségét igazolni. Középhátvéd olyannyira nem kellett nekik, hogy még az öt embert is soknak tartják. Így nem jött Tah, és ebből az is kiderült, hogy Christensennel nem vkp-ként számolnak, ott is jónak látnak mindent úgy, ahogy van. Gerard Martinnal hosszabbítottak. Opciós hátső szélsőkről lemondtak. Ferran jó szezonja után középcsatárt sem keresnek. Tkp poszton még tényleg meg is vagyunk. Nagy változásokat szerintem ne várjunk.

Nico Williams-szel a tavalyi döntése után szóba se kellett volna állni. Sajnos még mindig nagyon könnyen palira vehető a klub. De legalább most nem jártunk rosszul. De nagyon könnyen kijátszhatók vagyunk, még mindig.
davi10
Llegenda del Barça

2025.07.05. 13:17:30

Hát csak ha jól emlékszem sem Totti, sem Mbappe nem keresett fel egy másik csapatot az ügynökén keresztül és nem egyezett meg velük. Nálunk meg ha minden igaz megvolt a megállapodás.

Azt annyira nem sajnálom, hogy Nico nem jön, azzal van bajom hogy megint hosszú lesz ez a nyár és Flicknek nemhogy az alapozás kezdetére, de talán a végére se lesz meg a végleges kerete.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Feast4
Director del Fútbol

2025.07.05. 12:42:50

baas11 írta:
2025.07.04. 18:34:28
Szerintem meg nyaralás utan takarodjin visssza bilbaoba küzdeni az EL indulasért …
Kicsit Totti és a kisteknős közötti szitunak érzem. Egyrészt becsülendő klubhűség, hogy egy olyan helyen fogja nyomni, ami valószínűleg bajnok sose lesz és jó ha elcsíp egy BL helyet 5 évente. Másrészt nagyon szépen felhasznált minket arra, már másodjára, hogy kizsarolja a magasabb fizut. Ez kicsit PSG-Real Mbappe háromszög.
Kép
Baltazar
Barça B

2025.07.05. 12:15:29

Endrick?
soadroli
Llegenda del Barça

2025.07.05. 11:34:29

Flick does not want Rashford and prefers a player with more versatility, leadership, and selflessness in his game, qualities he sees in Luis Díaz, who also brings valuable experience that would benefit the young players in the squad.
Díaz is considered a difficult target, especially since Liverpool has shown no clear intention to sell him, but Barça is betting on time and pressure from the player himself to make the deal happen before the end of the transfer window. [Diario AS]
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2025.07.05. 11:22:39

Asensi írta:
2025.07.04. 22:59:27
Valamelyik streaming szolgáltatónál ment egy sorozat az előző évi La Liga szezonról. (Amelyikben a Girona szárnyalt) Abban elsősorban nem a Real és a Barca szerepelt. Bemutattak olyan klubokat, akik az életükért küzdöttek (a kiesés ellen), Sevilla, Vigo, és az "északi" rangadót is bemutatták a Sociedat ás a Bilbao vetélkedését. Itt mondták el, hogy a Bilbao csak baszk vagy bilbaoi születésű játékosokat foglalkoztat. minden tiszteletem érte. De ez azt is jelenti, hogy ha tőlük elmegy valaki, az óriási érvágás a klubnak. nem tudnak pl.Nico-hoz hasonló baszk játékost leakasztani a szögről, márpedig ott a szűk keret miatt úgy élnek mintha testvérek lennének. A távozás egymás elárulása. Nem is tudom kinek a fejében született meg a gondolat, hogy egy bilbaoi játékost igazolunk. Nem azért haragszom Nico-ra, hogy nem igazolt ide, hanem azért, mert hitegetett.
<off, ha megengedik a modok> Azért ez a nagy baszkozás is eléggé megvan kopva, gyakorlatilag, ha a négy dédnagyanyád egyike baszk volt, mehetsz játszani. Függetlenül attól, hogy már a nagyapád is pl. argentín, ahogy te is. Minden kiskaput megnéznek, a lehető leggyengébb fonálra is ráakaszkodik a Bilbao, csak hogy mehessen a veretés a baszk vérre. De valójában annyira baszk már az egész, amennyire nemzethy a magyar válogatott is. Talán az NS-en volt egy cikk még tavaly-tavalyelőtt, és kifejezetten nevetséges volt, hogy hogy van a baszk nacionalizmus összetákolva a Bilbao-szintjén, a 2020-as évekre. Olyan "kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk". Most nem tudom megkeresni, de tuti ott volt, ha valakinek van ideje rá. </off>
Football, bloody hell. /SAF/
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2025.07.05. 09:10:50

na hálisten még hamar lezárult ez a szánalmas Nico hajhászás. jó játékos, lett is volna helye itt, de ez az óriási beleszerelmesedés és beszűkülés az ő megszerzésére full indokolatlan, egyrészt bőven van más opció a piacon egy normális scoutinggal, másrészt amit erőltetni kell, azt nem kell erőltetni - soha nem lett még jó vége ezeknek a vért izzadós, nagy nehezen idecibáltunk vkit igazolásoknak. úgyhogy én örülök, hogy ez július elején befejeződött, léphetünk is tovább rajta, neki meg sok sikert a bilbaoban. annyiban azért maradhatunk, hogy nem a kövi Ronaldinhoról maradtunk le...
Troym
Llegenda del Barça

2025.07.05. 08:58:13

Asensi írta:
2025.07.04. 22:59:27
Itt mondták el, hogy a Bilbao csak baszk vagy bilbaoi születésű játékosokat foglalkoztat. minden tiszteletem érte. De ez azt is jelenti, hogy ha tőlük elmegy valaki, az óriási érvágás a klubnak. nem tudnak pl.Nico-hoz hasonló baszk játékost leakasztani a szögről, márpedig ott a szűk keret miatt úgy élnek mintha testvérek lennének. A távozás egymás elárulása. Nem is tudom kinek a fejében született meg a gondolat, hogy egy bilbaoi játékost igazolunk.
Egyrészt maga a tény köztudott, hogy baszk származású játékosai vannak csak a Bilbaonak, másrészt felesleges nagy magyarázatokat keresni, harmadrészt meg sajnálni őket. (Amúgy Inigo , Ezquerro, vagy Zubizarreta is onnan jött.)
A Bilbao abban a kisebb tóban kb olyan, mint a Bayern és lerabolja az összes többi baszk csapatot, ezért indult el a Sociedad légiósokkal a 70-80as években, de kb az Eibar, Osasuna, Alavezt minden évben lerabolják és ingyen viszik a legjobbjaikat, időnként magát a Sociedadot is.

De itt simán Nico úgy döntött ott marad több pénzért, ennyi. Szerintem ezzel sokat nem veszítettünk, vannak más lehetőségek is a piacon, csak annyit remélek, hogy legalább annyit tanulnak Laportáék, hogy felidézik Cruyff mondatait, hogy akinek szemernyi kétsége van, hogy jöjjön-e, az ne jöjjön. A tavalyi cirkusz után kár volt egyáltalán belekezdeni ebbe.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.07.05. 08:12:13

Alcantara írta:
2025.06.30. 15:31:59
Saját véleményem szerint hagyni kell a gyereket a Bilbaoban játszani.
Azt az évi 3-4 gólt bárki megrúgja helyette.
Amikor ingyen jöhetett volna gyorsan aláírt pár évet, majd most egyéb is kell neki a 6 éves szerződésen kívül. Remélem nem jön ide, nekem egyébként sem szimpatikus ez a hozzuk ide Yamal haverját igazolás.
Olyan jöjjön, aki elfogadja a klub feltételeit és megszakad a Barca mezben.
Sosem idéztem még magamat itt, de ezt kb. másfél hete írtam, aktuálisabb, mint gondoltam.

Nekem pedig ez az elvárásom egy játékostól, többek között ezért imádom őt.

https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html
Válasz küldése