Barca Igazolások
Paródia… Marca szerint miért nem jön Nico? romano szerint meg jön. Kész vicc az egész komolyan! Teszek rá, h ő jön e vagy más, de ha szerintetek nem kell előre szélre ember, hát… szélső vèdőt én is hoznék, Kh-t is Vkp-t is.
Egészen más elképzeléseink vannak itt többeknek, mint ami a vezetőség fejében, de már kezdem megszokni a magam részéről.
Nálam ez már kb úgy néz ki, hogy 1 érthető húzásra van 2 irracionális.
Kb legalább az közös halmaz volt a többségnél, hogy kellett venni egy kapust. (Hogy pont Garcia lesz-e a megoldás, nem tudom, én bízom benne)
Na onnantól jönnek a teljesen más irányok.
A mai Marca szerint nem jön Nico, én sem ragaszkodnék hozzá, de szerintem kötik az ebet a karóhoz, így akár lemaradva életképes lehetőségekről, de nálam szélsőhátvéd, emlékeim szerint nálad vkp, Gránitnál khv lenne fontos, ami ugyan eltér, de kb egy dologra vezetjük vissza a dolgokat, hogy túl sok gólt kapunk, nem 150 helyett kell 160 gólt lőni, hanem 20-al kevesebbet kapni.
Ahogy írtam Dumfries nekem tetszene, de biztos nem vesszük meg, amíg tart a Nico szappanopera, utána meg úgysem lesz rá pénz.
Remélem, hogy ez nem az, aminek látszik.....

Frenkie Gavi duóról pedig már magamnak sincs kedvem semmit ismételni.
Nem jó ómen, ha valakinek a játékát mi kedveljük, mert az előbb vagy utóbb a klubnak nem fog kelleni....miközben akiket viszont mi elküldenénk, azokhoz foggal körömmel ragaszkodik....

Ezt adnám. De ahhoz kéne még egy belső védő, hogy három emberre legyen három tartalék. 3-4-3 szerintem feküdne ennek a csapatnak. Egy Balde-Casadó-Pedri-Dumfries-sor, előtte Raphinha, Lewandowski, Yamal. Ezt adnám.
Én sem adnám el, számomra az előző szezon kellemes meglepetése. Igazi kullancs, és ő még előrejátékban is jó. Nagyon tetszettek tőle azok a mélységi kiugratások, a semmiből jövő, az ellenfelet meglepő, altatás után meghúzott hosszú lyukra futtatások. Én nagyon kedvelem Casadó játékát, inkább de Jongot küldjük már el.
Ha futja rá, akkor hozzuk Dumfriest, nekem Frimpong személy szerint jobban tetszett volna, de Denzel is jó.
Vele átállhatunk 3 khv-re is, de adott esetben Kounde pihenhet, vagy játszhat középen, ha ott nagyon megszorulunk.
Viszont, ha ennek az üzletnek az az ára, ami napok óta itt-ott megjelenik, hogy 30 millió körüli összegért vinné Casadot a Chelsea, akkor hülyeséget csinálunk, ő a legéletképesebb vkp poszton jelenleg.
Vele átállhatunk 3 khv-re is, de adott esetben Kounde pihenhet, vagy játszhat középen, ha ott nagyon megszorulunk.
Viszont, ha ennek az üzletnek az az ára, ami napok óta itt-ott megjelenik, hogy 30 millió körüli összegért vinné Casadot a Chelsea, akkor hülyeséget csinálunk, ő a legéletképesebb vkp poszton jelenleg.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kétlem, hogy egy kezdő szintű jobbhátvédet vennénk Koundé mellé/elé. Örülnék neki, de nem látom a realitását, pedig az ára teljesen jutányos.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Dumfries is ready to join Barça without hesitation. His salary is affordable.
Mendes believes his price will remain close to the release clause even after July 15, and the player will remain available on the market. [Diario Sport]
Mendes believes his price will remain close to the release clause even after July 15, and the player will remain available on the market. [Diario Sport]

- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Majd ha ott labdázik a gyepen a bemutatáskor akkor elhiszem hogy letudjuk igazolni Nicot.
A bérsapka és az igazolási arány két különböző dolog.
Nekünk legutóbb meghatároztak egy 426 millió eurós sapkát.
https://www.laliga.com/en-GB/transparen ... cost-limit
Elmehettünk volna akár 426 millióig is a bérkerettel, de nem 1:1 alapján. Merthogy nem voltunk 1:1-ben. Ha valakit eladtunk volna 500 millió euróért, akkor talán. Szóval egy dolog a bérsapka, és megint egy másik az igazolási arány. Utóbbi azt határozza meg, hogy a bérsapkán belül milyen arányban igazolhatsz a befolyó és felszabaduló pénzeidhez képest. Így ha egy csapatnak van 200 millió eurós kerete, de 1:4-ben van, akkor hiába 400 millió eurós a bérsapkája, vajmi kevés eséllyel tud odáig elmenni, mert ahhoz a plusz 200 millió eurónyi fizetéshez 800 millió eurót kellene felmutatnia eladással, fizetésfelszabadulással.
Nekünk legutóbb meghatároztak egy 426 millió eurós sapkát.
https://www.laliga.com/en-GB/transparen ... cost-limit
Elmehettünk volna akár 426 millióig is a bérkerettel, de nem 1:1 alapján. Merthogy nem voltunk 1:1-ben. Ha valakit eladtunk volna 500 millió euróért, akkor talán. Szóval egy dolog a bérsapka, és megint egy másik az igazolási arány. Utóbbi azt határozza meg, hogy a bérsapkán belül milyen arányban igazolhatsz a befolyó és felszabaduló pénzeidhez képest. Így ha egy csapatnak van 200 millió eurós kerete, de 1:4-ben van, akkor hiába 400 millió eurós a bérsapkája, vajmi kevés eséllyel tud odáig elmenni, mert ahhoz a plusz 200 millió eurónyi fizetéshez 800 millió eurót kellene felmutatnia eladással, fizetésfelszabadulással.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem ez az 1/1 szabály értelmezhetetlen (mondjuk a többi is, 1/4, 50-60%, mert utána kijelentették, hogy semmi nem fér bele, még Pau Victor sem).
Valószínűleg nem igaz, hogy annyit lehet költeni, vagy regisztrálni, ami befolyik/felszabadul. Megállapítanak egy bérsapkát, addig bármit be lehet tolni alá. Pl. Real 750 millió, akkor addig bárkit beilleszthetnek. Ugyanígy Atletico, így ha tavaly 200-at költöttek 5 éves szerződésekkel, akkor 40 millió amortizáció+bérük a 300+ megálapított bérsapkáig.
Nálunk ez teljesen kiszámíthatatlan. 850 milliós bevételre megállapítottak 420 milliós bérsapkát. Mi alapján? Ha felszabadult 20 millió, most akkor 5, 10 vagy 12 illeszthettünk be? 850 milliós bevételnél 40 milliós kiesés még egy Pau Victor bérét sem fedezi, mert ők eldöntötték, hogy nem lehet, akkor ez csak ránk vonatkozik?
Ebből kifolyólag, és amit nyilatkozott (Olmo, Nico, Joan Garcia) bárkit megvásárolhatunk, letehetjük a kivásárlási árat is, amit általában bankok szoktak megfinanszírozni mindenhol, mert az egy FIFA szabály.
Elkölthetünk 200 milliót is, itt az a kérdés, hogy hány játékost tudunk belőle beregisztrálni (Tebas is hasonlót nyilatkozott).
Nico Williams-al is a regisztráció miatt megy a huzavona nem a kivásárlása miatt.
Bencének is leírtam már Olmo ügyben, aki elvileg 47+13 bónuszokba került, ha 3 játékos lett volna hajlandó jönni ennyiért 3 posztra, akkor sem tudtuk volna garantálni a regisztrációjukat.
Akkor ki tudná megmondani, hogy mennyi fér bele, és mikor?
Így persze, hogy a vásárlás és eladás is körülményes.
És ne menjünk már el megint a magas bérek és tartozás felé sokadszorra, mert ez az átigazolás topic, ami elvileg szabad lenne, de a regisztráció egy másik kérdés.
Az lehet, hogy megmondják valamikor a nyár alatt, hogy a jelenlegi 950 milliós bevételre 500 millió lesz megállapítva, mi valószínűleg fölötte vagyunk az új szerződésekkel, és vagy bevételre kellene szert tenni, vagy határ alá csökkenteni, de a lényeget még soha, sehol nem olvastam, mi alapján van belőve a bevétel 50%-ra a bérsapka az UEFA által is ajánlott 70% helyett?
Szóval leegyszerűsítve megvásárolni bárkit, beregisztrálni Pau Victorból kiindulva vagy senkit, vagy 2-3 játékost megfelelő eladással, extra bevétellel (aminek a formája is megfelel, lásd Six Street, Barca Vision, Nike, VIP eladások)
Nekem ez nem hihető, hogy ne tudnánk mennyiből vásárolhatunk, mert ha így lenne, akkor
- vagy már tegnap leigazoljuk Nicot
- vagy nem is próbáljuk, mert nem tudhatjuk sikerül-e
Olyat én még nem láttam, hogy július 3-án ugyanazon információk alapján az egyik, mondjuk 5-én a totál ellentétes döntést hozná a vezetés.
Vegyük azt, hogy akarja a vezetés Nicot. Mi nincs ma meg a körülmények között, ami lesz mondjuk holnapután?
A hivatalos FFP besorolás?
Valahonnan csak következteti valaki az egyesületnél, hogy igen 1-1 esetén ki tudjuk vásárolni a srácot.
Ha Nico megvásárlása fixen menni fog, akkor mire várunk?
Ha menni fog, akkor valahonnan tudjuk, hogy menni fog.
Honnan? Akkor azt is tudnunk kell, hogy Dumfries, vagy Gipsz Jakab is belefér-e.
Ezt kérdezem az elejétől.
- vagy már tegnap leigazoljuk Nicot
- vagy nem is próbáljuk, mert nem tudhatjuk sikerül-e
Olyat én még nem láttam, hogy július 3-án ugyanazon információk alapján az egyik, mondjuk 5-én a totál ellentétes döntést hozná a vezetés.
Vegyük azt, hogy akarja a vezetés Nicot. Mi nincs ma meg a körülmények között, ami lesz mondjuk holnapután?
A hivatalos FFP besorolás?
Valahonnan csak következteti valaki az egyesületnél, hogy igen 1-1 esetén ki tudjuk vásárolni a srácot.
Ha Nico megvásárlása fixen menni fog, akkor mire várunk?
Ha menni fog, akkor valahonnan tudjuk, hogy menni fog.
Honnan? Akkor azt is tudnunk kell, hogy Dumfries, vagy Gipsz Jakab is belefér-e.
Ezt kérdezem az elejétől.
Azért a Crowe auditor céget vegyük ki a képből annyiból, hogy ők a std könyvvizsgálói tevékenységük során módosították a VIP ügyletet - a Liga csak (nagy lelkesen) felült ennek farvizére... Mondván, ha a saját auditoruk nem fogadja el a VIP üzletet, ahogy a klub szeretné, akkor a Liga miért tegye.FcBarcelona1 írta: ↑2025.07.03. 06:06:55Tottenham-Forbes
Value 3,3 billion
Debt/Value 35%
(Barcelona Debt/Value 37%)
Többször írtam, nem az FFP-vel van baj, hanem Tebas a Barcahoz való hozzáállásával.
Mi majd annyit költhetünk, ami befolyik 1/1, Real, Atletico nyugodtan elnyomhat 100 milliót negatív mérleggel?
Én nem értem, miért próbálunk megfelelni Tebasnak, tavasszal fel kellett volna jelenteni, a Realt támogatva, 5 éve mindig van valami új elvárás.
Az FFP-nek azért akarunk "megfelelni" mert látszólag szinte minden csapat ugrik ezekre a hírekre, közben egy aprócska hír, (linkeltem őket)ha a Realnal az önkormányzat támogatja, ha jogszabályt módosítanak, ezzel az Atletico bevételeit nyírbálva(decibel törvény), ha a bíróság kezdeményezi a TAD(sportdöntőbíróság), hogy indítsák újra a vizsgálatot a Real TV ügyben nem látom a La Liga csapatait kardoskodni az egyenlő feltételekről.
Hogy mennyit, és hogyan igazolhatunk? Szerintem ezt senki nem tudja megmondani, mert nem a tartozás, bevétel, vagy a bértömeg az alapja. Szerintem ezt már nagyon sokan látják.
Először 480 milliós bevételről volt szó az 1/1-hez, kompenzálva a kiesést a Covid évében. Majd 200 millióval csökkenteni a kiadásokat, akkor 40 milliós Libero ki nem fizetés miatt hivatalos levélben kijelentették, hogy nem engednek új játékost regisztrálni. Majd januárban hivatalos levélben bejelentették, hogy 1/1 vagyunk (Miguel Galan erre hivatkozik). Tudtommal ez a 2 hivatalos La Liga bejelentés történt, és az, hogy Tebas Twitteren/X-en mit írkál, mit dumál semmit nem számít. (Miguel Galan szavai).
Tavaly Nike szerződés kellett az 1/1-hez, majd VIP eladások, majd 40% kifizetés belőle, majd felépíteni azokat, és elfogadtatni a Crowe-al.
Tegnapi hír az AS-ről, hogy a Gamperen meglátják, hogy fognak a VIP páholyok üzemelni, ami segít az 1/1 elérésében. Gondolom következő az lesz, hogy ha 10 évig üzemelnek, nem roskadnak össze, majd talán elfogadják, vagy majd 10 év múlva is lesz egy új cél, mint egy rossz filmben
Szóval azt, hogy mikor leszünk 1/1, és kiket igazolhatunk, szerintem csak Tebas tudja.
Majd megoldják valahogy, lesz 2-3 érkező. A nagy üzengetés mellett minden évben még lett oldva, mert mindkét fél érdeke ez, még ha ott nyomnak alá egymásnak, ahol tudnak.
Most, hogy ez a Crowe részéről rendben, a Liga sem gördíthet akadályt...
Szóval, ezt a részét a történetnek nem a Liga terhére kell írni, hanem a klub próbált vmi olyat eladni, ami még nem volt kész, és a bevételt teljes egészében idénre elszámolni.
A Gamper-en csak azt támasztanák alá, hogy nem csak "bemondás", hogy készen vannak a VIP páholyok, hanem lesz egy "Teljesítési igazolás" is.

-
- Entrenador del Barça
Tottenham-Forbes
Value 3,3 billion
Debt/Value 35%
(Barcelona Debt/Value 37%)
Többször írtam, nem az FFP-vel van baj, hanem Tebas a Barcahoz való hozzáállásával.
Mi majd annyit költhetünk, ami befolyik 1/1, Real, Atletico nyugodtan elnyomhat 100 milliót negatív mérleggel?
Én nem értem, miért próbálunk megfelelni Tebasnak, tavasszal fel kellett volna jelenteni, a Realt támogatva, 5 éve mindig van valami új elvárás.
Az FFP-nek azért akarunk "megfelelni" mert látszólag szinte minden csapat ugrik ezekre a hírekre, közben egy aprócska hír, (linkeltem őket)ha a Realnal az önkormányzat támogatja, ha jogszabályt módosítanak, ezzel az Atletico bevételeit nyírbálva(decibel törvény), ha a bíróság kezdeményezi a TAD(sportdöntőbíróság), hogy indítsák újra a vizsgálatot a Real TV ügyben nem látom a La Liga csapatait kardoskodni az egyenlő feltételekről.
Hogy mennyit, és hogyan igazolhatunk? Szerintem ezt senki nem tudja megmondani, mert nem a tartozás, bevétel, vagy a bértömeg az alapja. Szerintem ezt már nagyon sokan látják.
Először 480 milliós bevételről volt szó az 1/1-hez, kompenzálva a kiesést a Covid évében. Majd 200 millióval csökkenteni a kiadásokat, akkor 40 milliós Libero ki nem fizetés miatt hivatalos levélben kijelentették, hogy nem engednek új játékost regisztrálni. Majd januárban hivatalos levélben bejelentették, hogy 1/1 vagyunk (Miguel Galan erre hivatkozik). Tudtommal ez a 2 hivatalos La Liga bejelentés történt, és az, hogy Tebas Twitteren/X-en mit írkál, mit dumál semmit nem számít. (Miguel Galan szavai).
Tavaly Nike szerződés kellett az 1/1-hez, majd VIP eladások, majd 40% kifizetés belőle, majd felépíteni azokat, és elfogadtatni a Crowe-al.
Tegnapi hír az AS-ről, hogy a Gamperen meglátják, hogy fognak a VIP páholyok üzemelni, ami segít az 1/1 elérésében. Gondolom következő az lesz, hogy ha 10 évig üzemelnek, nem roskadnak össze, majd talán elfogadják, vagy majd 10 év múlva is lesz egy új cél, mint egy rossz filmben

Szóval azt, hogy mikor leszünk 1/1, és kiket igazolhatunk, szerintem csak Tebas tudja.
Majd megoldják valahogy, lesz 2-3 érkező. A nagy üzengetés mellett minden évben még lett oldva, mert mindkét fél érdeke ez, még ha ott nyomnak alá egymásnak, ahol tudnak.
Az adósság nem lessz ennyire elérhető soha egyik klubról sem, de nyílván van.Troym írta: ↑2025.07.02. 21:36:09€1.35bn (Approx £1.14bn) Barcelona
€702m (Approx £593m) Inter Milan
€666m (Approx £563m) AC Milan
€662m (Approx £559m) Real Madrid
€625m (Approx £528m) Arsenal
€523m (Approx £442m) Atletico Madrid
€450m (Approx £380m) Manchester United
€386m (Approx £326m) Liverpool
Én ezt találtam a legnagyobb adósokról, ki tudja igaz-e és mindenki döntse el, hogy mekkora gond a mi adósságunk.
De a kérdésem akkor nem egyértelmű, hogy akár 1-1 FFP esetén beleférnek-e igazolások, hány db, milyen összegért,, stb.
Az ffp-t èn nem értem ès nem véletlen nem írok róla semmit. Mi tudna most mit kell csinálni, h garcia és nico regisztrálva legyen?!
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nekem az a tippem, hogy ugyanazt mondták, csak kétféle megközelítésben (mit ad Isten, Tebas a negatívabbik oldalról

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barça have shown interest in Dumfries, but there has been no official approach or offer.
The release clause is €25M until mid-July. [Fabrizio Romano]
The release clause is €25M until mid-July. [Fabrizio Romano]

Tebas, Laporta vagy az újságírók kavarnak?
Tegnapi Tebas: nem tudjuk leigazolni Nicot.
Mai Tebas: 1:1-ben vagyunk.
Vki érti ezt?
Tegnapi Tebas: nem tudjuk leigazolni Nicot.
Mai Tebas: 1:1-ben vagyunk.
Vki érti ezt?
€1.35bn (Approx £1.14bn) Barcelona
Én ezt találtam a legnagyobb adósokról, ki tudja igaz-e és mindenki döntse el, hogy mekkora gond a mi adósságunk.
De a kérdésem akkor nem egyértelmű, hogy akár 1-1 FFP esetén beleférnek-e igazolások, hány db, milyen összegért,, stb.
Szted csak a barcának van ekkora tartozása? Persze mi szem előtt vagyunk pár éve azért tudják még azt is mennyit költ a klub wc papírra. Kb minden második klub abban van. Barto ideje alatt még nagyobb volt az adósság mégis olyan eszetlenül lett szórva a pénz, h akkor nem volt baj az ffp az 1/1,1/4 stb… ahogy jött az elnökválasztás egyből jött a lavina is…( meg a covid is közbejött)
Beérkező játékosok
Kifelé távozó játékosok
21/22
Be: 69.5m
Ki: 95.3m
22/23
Be: 159m
Ki: 39.5m
23/24
Be: 33,4m
Ki: 120,7m
24/25
Be: 57.7m
Ki: 66.8m
25/26
Be: 25m
Ki: 6m
Ez alapján fene se tudja hogy mennyit kell eladni hogy lehessen bármit csinálni. Ott vannak a szabadon távozók is akiket ebbe nem tudunk beleszámolni. Ott vannak a lejárt kifizetések is.
Forrás:
https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... verein/131
Reméltem hogy lehet valamire következtetni, de igazából nem tudok biztosan semmire.
Az fix hogy minden évben vagy eladtunk vagy elengedtünk játékosokat hogy lehessenek érkezők.
Ez idén se lesz másképpen. Lenglet és Fati csak a kezdet.
Kifelé távozó játékosok
21/22
Be: 69.5m
Ki: 95.3m
22/23
Be: 159m
Ki: 39.5m
23/24
Be: 33,4m
Ki: 120,7m
24/25
Be: 57.7m
Ki: 66.8m
25/26
Be: 25m
Ki: 6m
Ez alapján fene se tudja hogy mennyit kell eladni hogy lehessen bármit csinálni. Ott vannak a szabadon távozók is akiket ebbe nem tudunk beleszámolni. Ott vannak a lejárt kifizetések is.
Forrás:
https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... verein/131
Reméltem hogy lehet valamire következtetni, de igazából nem tudok biztosan semmire.
Az fix hogy minden évben vagy eladtunk vagy elengedtünk játékosokat hogy lehessenek érkezők.
Ez idén se lesz másképpen. Lenglet és Fati csak a kezdet.
Ja persze csak a Barcanak vannak tartozásai így már érthető...Egy jól működő vállalkozás azért fektet be egy projektbe mert tudja hogy az profitot fog termelni neki nem de?Itt meg,legalábbis a Barcanal minden kiadás ami a jövő érdekében történik azonnali minusznak van elkönyvelve ennél a gazdasági zseni liga elnöknél.
-
- Entrenador del Barça
Az attól függ. A Real most nyomott el 130 milliót, és senkit nem láttam panaszkodni, hogy addig nem lesznek regisztrálva, nem kapnak licenszt, és nem játszhatnak sem a válogatottban sem UEFA/FIFA rendezvényen, amíg meg nem felelnek az FFP-nekTroym írta: ↑2025.07.02. 18:04:58Mi történik pontosan, ha Tebas / Liga / Laporta / Jóska bácsi egyaránt azt mondja welcome to ffp 1-1?
Mennyi pénzért igazolhatunk?
A szabály valami olyasmi volt, hogy 1-1 esetén a játékoseladásból származó bevétel teljes egészében költhető játékosokra.
Ez akkor mit jelent?
Hogy fogja futni Nicora akár 1-1ben, ha 70 millióba kerül, de nem adtunk el játékosokat 70 millióért? (Garciával együtt 100 millió)
Vehetünk egy jobbhátvédet? Jót is, vagy csak outlet?
Szerintem inkább az 1,4 milliárdos adósság lehet a gond, az egy elég nagy kasza a fejünk felett és további 1,5 milliárd a stadionkmb írta: ↑2025.07.02. 21:03:35Hát éppen ez az hogy semmi értelme az egésznek ha a világ top 3 de ink 2 bevételű klub amelyik nem is a saját stadionjában játszva éri ezt el,de egy 60 milliós játékost nem engedhet meg magának csak ha eladja a fel csapatot egy bizonyos ember szeszelyenek kitéve.Nehogy már ennyi távozó, lejárt tartozások rendezése után egy 6-7 milliós fizetésű játékos ne férjen bele...A liga óvó védő szentangyala,aki mindent megtesz a top játékosok idecsabitasáért...ja várjunk csak..inkább elzavarná a bundeszbe ha a kedvence rivalisahoz szeretne menni.
Hát éppen ez az hogy semmi értelme az egésznek ha a világ top 3 de ink 2 bevételű klub amelyik nem is a saját stadionjában játszva éri ezt el,de egy 60 milliós játékost nem engedhet meg magának csak ha eladja a fel csapatot egy bizonyos ember szeszelyenek kitéve.Nehogy már ennyi távozó, lejárt tartozások rendezése után egy 6-7 milliós fizetésű játékos ne férjen bele...A liga óvó védő szentangyala,aki mindent megtesz a top játékosok idecsabitasáért...ja várjunk csak..inkább elzavarná a bundeszbe ha a kedvence rivalisahoz szeretne menni.
De ha átkerülhetsz 1-1be, akkor gondolom ki is kerülhetsz onnan. Mekkora mozgástér van venni bárkit? Egy Mosquera, Guerra, vagy Carmona vajon beleférne, vagy Garcia + dán kölyök és kész, ennyit ér az 1-1?
Ha meg így sem tudjuk Nicot regisztrálni, akkor egyrészt minek nyűglődni az egésszel, másrészt kár bármit / bárkit eladni, hogy javuljon az FFP helyzet, ha úgy sem vehetünk senkit
Olcsó megoldásnak bőven elég egy Hugo Duro a Valenciából, 25m a kivásárlási záradéka, szerintem 20 körül megkapnánk, 25 éves, balszélsőt és csatárt is tud játszani és utolsó 2 szezonjában 10+ gólt lőtt a Laligában, cserepadon elücsöröghet ő is.
Ha meg így sem tudjuk Nicot regisztrálni, akkor egyrészt minek nyűglődni az egésszel, másrészt kár bármit / bárkit eladni, hogy javuljon az FFP helyzet, ha úgy sem vehetünk senkit
Olcsó megoldásnak bőven elég egy Hugo Duro a Valenciából, 25m a kivásárlási záradéka, szerintem 20 körül megkapnánk, 25 éves, balszélsőt és csatárt is tud játszani és utolsó 2 szezonjában 10+ gólt lőtt a Laligában, cserepadon elücsöröghet ő is.