bence0330 írta: ↑2025.06.29. 11:03:47
MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.29. 10:41:37
Amúgy ha már Torre megy, Olmót építeném be Pedri helyettesének, mint ahogy az EB-t nyerő Spanyol válogatottban is történt Pedri sérülése után.
Remélem amúgy a leírhatatlan nevű srácot is az ő kérésére hoztuk.
Az a gond, hogy ott az EB-n ez 10-es poszton volt. Olmo szerintem nem ez a hatos-nyolcas alapanyag, nincs akkora biztonságban nála a labda, nem szerel jól, stb. Ő szerintem csere lesz 10-esben, és centerben. Persze megpróbálni ezt is meg lehet, de szerintem Pedri cseréje Gavi és DJ lesz, illetve ha véletlen Guille megtetszik neki, akkor ő.
Ha lesz szélső igazolás, szerintem Raphinha fix kezdő, csak középen kérdés elől, vagy a csatár mögött. Olmora is ezt írták az MD-n, egyfajta árnyékcsatárként. Lewy így nem lesz fix kezdő. Kérdés Ferran és Fermin helyzete, de szerintem mindketten maradnak.
Ez a full-back kérdés mindig felmerül, és a vkp-s is a hírekben. Szerintem erre a két pozícióra keresnénk embert. Ez a csatárt kérdés, az full pletyka, Sport nálam mostanában elég megkérdőjelezhető híreket hoz, nem Mind1, hogy ki írja. Max Rashford üzletet nem akarjuk teljesen eldobni, amíg nem fix a szélső érkezése (írnak továbbra is a kölcsönéről)
Ha lesz lehetőség több játékosra a kapus és a szélső után, szerintem szélső védő érkezne, Kounde mehetne középre is, onnan viszont táviznia kellene valakinek, de a hírek szerint senki nem akar.
Grimaldo régebben (Gerard Martint el kellene adni), Cancelo, de a Catalunya Radio csak újra osztotta egy nem túl hiteles forrás hírét(nem emlékszem az eredetire), MD-n tegnap a távozni készülő Tagliafico nevét dobták be, aki ingyen érkezhetne
1-2 hete felmerült megint Partey neve ingyen, de szerintem ha De Jong, Fermin, vagy valaki távozna a kp-ról Torre mellett. Most van oda Olmo/Fermin-Pedri/Gavi-De Jong/Casado és Bernallal is hosszabbítottak, őt fel akarják építeni.
Szerintem Olmo nem tudná helyettesíteni Pedrit, akit hátrébb vontak.
Távozók terén Fati úgy néz ki aláírt, Torre 50%-ért úgy néz ki 5 milliót fizet a Mallorca, Pau Victorért 5-10 között várnak, mindkettő visszavásárlásival, továbbértékesítésivel + Pena.
Christensen, Stegen eladásáról írnak leginkább, de nem akarnak távozni.
Szerintem megfelelő áron beáldoznák Araujot, Fermint, Ferrant, Gerard Martint.
Persze a külsős híreket is figyelik, mi lesz Marmol (5), Mingueza (10), Trincao (20) távoznak e, akik tulajdonjogának 50%-val a Barca rendelkezik.
Abból amit Deco nyilatkozott, hogy a szélső érkezése után ilyen árú játékosra nem lehet számítani, nekem az jött le, hogy kb. ezekkel lehet jó esetben számolni, erre van pénz(Joan Garcia+szélső) minden más eladás függő, ha lesznek egyáltalán távozók.