Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly semmiféle elődöntőt nem járszottunk és semmilyen elődöntőhöz nem voltunk közel sem. Simán kikaptunk 1-4re a visszavágón, összesítésben 4-6al, amihez Cancelo mérhetetlen gyenge teljesítménye is kellett. Chris nálam egy közepes igazolás, volt 1 kiemelkedő szezonja khv poszton, egy jó félszezonja vkp poszton és az idei peremember státusz, 3 év alatt 1.5 értékelhető, 3 évnyi fizuért.Chino írta: ↑2025.06.29. 00:11:37Gündogan, Chris és a Cancelo mint az ebben az intervallumban való igazolások voltak, akik kimagaslóan benne voltak, hogy egy második helyet hoztunk és olyan közel kerültünk tavaly is egy elődöntőhöz.
És ne felejtsünk már el egy bizonyos Messit, akit a távozása óta "pótolni" kell játékosokkal, amire nem túl nagy a keret.
Én Roquét nem a fentiek miatt tartottam annak. Itt volt egy pont olyan profilú, előtte lévő tavasszal U19(?) EB gólkirály, aki néhány másodperc alatt lőtt gólt a nagycsapatnál, és követte a másik is. És volt nagyobb baj, mint hogy egy pont ugyanilyen fiatal tehetséget hozzunk kilences posztra ennyi pénzért. És máig úgy látom, hogy Guiu jobb, mint a brazil, és ingyen volt. Maga Roque szerintem egy olyan igazolás, ami egy jobb anyagi helyzetben lévő klubnak belefér, mint rizikó, nekünk ez már eleve necces volt, pláne a fentiek miatt, de amúgy is, nekünk 40 millió egy 18 éves játékosért egy másik kontinensről nem fér bele, ez max a Wirtz-Musiala kategória lehetett volna. Ha ez volt Deco tanulópénze (azóta mintha ő fejlődött volna), akkor egy fene, mert mázlival egész jól kiszálltunk belőle
Gündogan, Chris és a Cancelo mint az ebben az intervallumban való igazolások voltak, akik kimagaslóan benne voltak, hogy egy második helyet hoztunk és olyan közel kerültünk tavaly is egy elődöntőhöz.Troym írta: ↑2025.06.28. 23:10:08Gündogan, Cancelo mit tett hozzá a triplánkhoz, vagy a BL elődöntőhöz? Chris még ok, valami epizódista volt, de a másik kettő nem is volt a csapat tagja. (bár állítólag 5 millióba került Gündogan erre a szezonra)
Flick meg nem volt téma, az igazolások voltak, de való igaz, hogy az edzői igazolásaink sem sikerülnek túl jól sokszor, legalábbis Setien, Koeman, Martino, Rexach, Ferrer azért nem túl nagy eresztések voltak és ott is a saját nevelések (Pep, LE) emelték fel a klubbot Flick érkezéséig.
Gündogan, Cancelo mit tett hozzá a triplánkhoz, vagy a BL elődöntőhöz? Chris még ok, valami epizódista volt, de a másik kettő nem is volt a csapat tagja. (bár állítólag 5 millióba került Gündogan erre a szezonra)
Mondjuk egy Gündogan, Lewy, Raphinha, Chris, Cancelo, Koundé stb. sornak is volt valami köze hozzá, illetve egy bizonyos Flicknek is.Troym írta: ↑2025.06.28. 22:35:59A válasz a saját nevelés, ami 35 éve tart minket versenyben a gyenge igazolási ügyeinkkel együtt, ami mindenkor probléma volt nálunk, nem kell Laportázni, előtte és utána sem ment jobban.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.28. 22:17:17Azt nem értem, ha ilyen .rul kereskedünk, hogy lehet idén és Laporta újraválasztása óta összesen pozitív az átigazolási mérlegünk? (Joan Garcia nélkül, mert még nem nyitott a piac)
Konkrétan 0 euró ráfordítással (szaldó) spanyol tripla, és BL elődöntő
A válasz a saját nevelés, ami 35 éve tart minket versenyben a gyenge igazolási ügyeinkkel együtt, ami mindenkor probléma volt nálunk, nem kell Laportázni, előtte és utána sem ment jobban.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.28. 22:17:17Azt nem értem, ha ilyen .rul kereskedünk, hogy lehet idén és Laporta újraválasztása óta összesen pozitív az átigazolási mérlegünk? (Joan Garcia nélkül, mert még nem nyitott a piac)
Konkrétan 0 euró ráfordítással (szaldó) spanyol tripla, és BL elődöntő
Kétféleképp távozhatnak tőlünk játékosok az esetek 95%-ban.Peter írta: ↑2025.06.28. 19:53:13FFP ide vagy oda, "csóri" Nico majd néhány év múlva akkor fogja éppen a legtöbbet keresni, amikor visszaesik a teljesítménye és várhatóan ő is innen megy majd nyugdíjba egyszer....amíg ez az egészségtelen jó kis körforgás megmarad, amíg bűvészkedni kell a játékosok bérével, sosem fogunk tudni megszabadulni senkitől és sosem fogunk tudni normálisan eladni sem senkit.....![]()
FFP ide vagy oda, "csóri" Nico majd néhány év múlva akkor fogja éppen a legtöbbet keresni, amikor visszaesik a teljesítménye és várhatóan ő is innen megy majd nyugdíjba egyszer....amíg ez az egészségtelen jó kis körforgás megmarad, amíg bűvészkedni kell a játékosok bérével, sosem fogunk tudni megszabadulni senkitől és sosem fogunk tudni normálisan eladni sem senkit.....MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.28. 18:23:37A Sport szerint Nico hajlandó belemenni abba hogy alacsonyabb fizuval kezd, ami utána évente növekszik, segítve az FFP gondokat.
Chino írta: ↑2025.06.28. 17:58:33Nem kellene egyben fizetni semmit Diaz esetében, a fizetése pedig, alig több mint a fele lenne mint a Nicoé, már ha igaz ez a 13-15 millió. Legalábbis bruttó 8-9 millió körül írtak, ami az eddigi 3,5 fényében logikusnak is tűnik.sneco7 írta: ↑2025.06.28. 13:06:26Elvileg Diazért is ugyanúgy minimum 60m-t kéne fizetni,bár nem egyben valszeg, de a fizetése szerintem azért magasabb lenne,mint Nicoé. Szóval nem látom,hogy ha Nico nem férne be a keretbe,akkor Diaz hogyan. Rashfordtól meg mentsen meg minket valaki, nem lennénk vele előrébb,kb,mint Fatival.
A legfrissebb hírek szerint július 2. és 9. között kerülhet sor Nico leigazolására, aki az első évében még alacsonyabb fizetést kap, amit a további években kap vissza.
Viszont folyamatosan meg kell próbálni minél több helyet felszabadítani a bérkeretben. Pablo Torre lenne a következő a Mallorcába 10 milliós visszavásárlási opcióval.
Nem kellene egyben fizetni semmit Diaz esetében, a fizetése pedig, alig több mint a fele lenne mint a Nicoé, már ha igaz ez a 13-15 millió. Legalábbis bruttó 8-9 millió körül írtak, ami az eddigi 3,5 fényében logikusnak is tűnik.sneco7 írta: ↑2025.06.28. 13:06:26Elvileg Diazért is ugyanúgy minimum 60m-t kéne fizetni,bár nem egyben valszeg, de a fizetése szerintem azért magasabb lenne,mint Nicoé. Szóval nem látom,hogy ha Nico nem férne be a keretbe,akkor Diaz hogyan. Rashfordtól meg mentsen meg minket valaki, nem lennénk vele előrébb,kb,mint Fatival.
Hát remélem igaz és tényleg jön akkor, ha már ekkora hajcihő volt körülötte és az összes drukkert sikerült begerjeszteni.Alcantara írta: ↑2025.06.28. 17:14:31https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -119119807szbsz írta: ↑2025.06.28. 15:58:56
Amúgy ha tényleg mindenben megállapodtunk Nicoval, akkor lehetne aktiválni a záradékát és Herewego, meg minden, de persze tudom, Garciát is hetekig húztuk mire hivatalos lett. Itt valahogy mégis azt érzem, hogy egy tollvonás nem történt Nicoért, csak hülyítenek bennünket, hogy aztán majd tetszeleghessenek az ártatlan áldozat szerepben, közben azt kommunikálva, hogy mi mindent megtettünk de a liga, meg Tebas meg, a Bilbao miatt nem jött össze! Ez az amitől félek, de lehet, hogy csak rémeket látok és Nico tényleg zsebben, majd meglátjuk!
Nem állítom, hogy szentírás, de ahhoz képest logikusabb, mint amit te csinálsz az igazolások topikban.
Nem írom ki pirossal, csak sima kommenthez rakom a moderátori kérésemet: kérlek fejezd be ezeket az agymenéseidet és összeesküvés elméleteket, amiket itt napi szinten "hozzáteszel" a fórumhoz.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -119119807szbsz írta: ↑2025.06.28. 15:58:56
Amúgy ha tényleg mindenben megállapodtunk Nicoval, akkor lehetne aktiválni a záradékát és Herewego, meg minden, de persze tudom, Garciát is hetekig húztuk mire hivatalos lett. Itt valahogy mégis azt érzem, hogy egy tollvonás nem történt Nicoért, csak hülyítenek bennünket, hogy aztán majd tetszeleghessenek az ártatlan áldozat szerepben, közben azt kommunikálva, hogy mi mindent megtettünk de a liga, meg Tebas meg, a Bilbao miatt nem jött össze! Ez az amitől félek, de lehet, hogy csak rémeket látok és Nico tényleg zsebben, majd meglátjuk!
Lehet. Viszont valakit előröl így biztos hogy el kell adniuk a piacképes játékosaikból - a Salah, Díaz, Gakpo hármasból - mert az biztos, hogy nem Szobo helyére megy Wirtz, tehát valószínű, hogy vagy Salah utódának szánták, vagy pedig balosra Díaz/Gapko helyére, oda pedig hárman sokan lennének.sneco7 írta: ↑2025.06.28. 15:27:42A Liverpool nem a mi pénzünkből igazol ennyiért hidd el, másik topicban írtam,hogy ott csak a közvetítési jogokért 200M-t kaptak elmúlt szezonra, illetve a PL szabályai szerint,asszem valami 300M körüli pénzt költhetnek játékosokra, ugye ők tavaly sokat nem költöttek,konkréten +5M volt a mérlegük a transzferek esetében.szbsz írta: ↑2025.06.28. 14:06:32Nem csak anyagiakról van szó, szerintem a kezdetektől fogva Díaz/Leao volt a két prioritás Decoéknak, de látták, hogy a szurkerek többsége viszont inkább Nicot hozná. Ezért beblöffölték, hogy rámentünk Nicora, hogy mindenki megnyugodjon. Amúgy már kezdenek is jönni a hírek, hogy mégse lesz belőle semmi mert ugye a Bilbao feljelent minket, nem vagyunk 1/1-be mert csúnya Liga meg Tebas stb., stb... Csak, hogy tisztára mossák magukat, mert ugye ők mindent megtettek az ügy érdekében.
Szerintem amúgy Díazért már rég le lett rakva a lóvé, különben a Pool nehezen tudott volna Wirtzet igazolni 100M-ért meg Kerkezt 40M-ért... Diaz már be is követett minket Instán, Olmóval már spanba van, meg minden. Szal meg lettünk malmozva kicsit megint azt hiszem, Laporta atyánk által, de sebaj!![]()
A Liverpool nem a mi pénzünkből igazol ennyiért hidd el, másik topicban írtam,hogy ott csak a közvetítési jogokért 200M-t kaptak elmúlt szezonra, illetve a PL szabályai szerint,asszem valami 300M körüli pénzt költhetnek játékosokra, ugye ők tavaly sokat nem költöttek,konkréten +5M volt a mérlegük a transzferek esetében.szbsz írta: ↑2025.06.28. 14:06:32Nem csak anyagiakról van szó, szerintem a kezdetektől fogva Díaz/Leao volt a két prioritás Decoéknak, de látták, hogy a szurkerek többsége viszont inkább Nicot hozná. Ezért beblöffölték, hogy rámentünk Nicora, hogy mindenki megnyugodjon. Amúgy már kezdenek is jönni a hírek, hogy mégse lesz belőle semmi mert ugye a Bilbao feljelent minket, nem vagyunk 1/1-be mert csúnya Liga meg Tebas stb., stb... Csak, hogy tisztára mossák magukat, mert ugye ők mindent megtettek az ügy érdekében.
Szerintem amúgy Díazért már rég le lett rakva a lóvé, különben a Pool nehezen tudott volna Wirtzet igazolni 100M-ért meg Kerkezt 40M-ért... Diaz már be is követett minket Instán, Olmóval már spanba van, meg minden. Szal meg lettünk malmozva kicsit megint azt hiszem, Laporta atyánk által, de sebaj!![]()
Nem csak anyagiakról van szó, szerintem a kezdetektől fogva Díaz/Leao volt a két prioritás Decoéknak, de látták, hogy a szurkerek többsége viszont inkább Nicot hozná. Ezért beblöffölték, hogy rámentünk Nicora, hogy mindenki megnyugodjon. Amúgy már kezdenek is jönni a hírek, hogy mégse lesz belőle semmi mert ugye a Bilbao feljelent minket, nem vagyunk 1/1-be mert csúnya Liga meg Tebas stb., stb... Csak, hogy tisztára mossák magukat, mert ugye ők mindent megtettek az ügy érdekében.sneco7 írta: ↑2025.06.28. 13:06:26Elvileg Diazért is ugyanúgy minimum 60m-t kéne fizetni,bár nem egyben valszeg, de a fizetése szerintem azért magasabb lenne,mint Nicoé. Szóval nem látom,hogy ha Nico nem férne be a keretbe,akkor Diaz hogyan. Rashfordtól meg mentsen meg minket valaki, nem lennénk vele előrébb,kb,mint Fatival.szbsz írta: ↑2025.06.28. 11:31:07Perisic már fix, hogy nem jön, ugyanis 2027-ig hosszabbított a PSV-vel.
Romano szerint Roony Bardghji már majdnem herewegós, mindenben megállapodtak a felek, jövő héten valszeg hivatalos lesz!
Nicoba meg ne élje nagyon bele magát senki, sanszos, hogy csak egy blöff volt az egész Laportáék részéről, mert látták, hogy a szurkolók őt szeretnék elsősorban, aztán végül jön Díaz vagy Rashford, vagy mindkettő.
Elvileg Diazért is ugyanúgy minimum 60m-t kéne fizetni,bár nem egyben valszeg, de a fizetése szerintem azért magasabb lenne,mint Nicoé. Szóval nem látom,hogy ha Nico nem férne be a keretbe,akkor Diaz hogyan. Rashfordtól meg mentsen meg minket valaki, nem lennénk vele előrébb,kb,mint Fatival.szbsz írta: ↑2025.06.28. 11:31:07Perisic már fix, hogy nem jön, ugyanis 2027-ig hosszabbított a PSV-vel.
Romano szerint Roony Bardghji már majdnem herewegós, mindenben megállapodtak a felek, jövő héten valszeg hivatalos lesz!
Nicoba meg ne élje nagyon bele magát senki, sanszos, hogy csak egy blöff volt az egész Laportáék részéről, mert látták, hogy a szurkolók őt szeretnék elsősorban, aztán végül jön Díaz vagy Rashford, vagy mindkettő.