Lehet, hogy ez a koncepció, bár szerintem akkor is max ilyen... jó, ha ott is lehet. Mert nekünk nincs balszélsőnk, szóval aki jönne, szerintem főleg ott lenne, és az tök jó, hogy center is lehet, ha kell. De ezért a pluszért nem tudom megéri-e becserélni a 22 éves echte szélsőt egy 28 évesre, főleg, hogy Olmo is elvan ott, ha kell.Chino írta: ↑2025.06.16. 15:41:55Diaz például egyértelmű, hogy szélső/center pozícióba jönne, ahogy Rashfordnak is majdnem mindegy. Ha Gakpo kezdett a kolumbiai például középre húzódott, legtöbbször Nunezt és Jotát is előzte ebben a pozícióban. Gyanús, hogy nem véletlen, hogy pont két olyan játékos iránt érdeklődnénk, akik mind balszélen, mind középen otthonosan érzik magukat, míg más szélsőket gyakorlatilag számba sem vettünk. Nico is csak most bukkant fel, mikor állítólag szinte tálcán ajánlották, addig Decoék többször lenyilatkoznák, hogy nem fognak vele foglalkozni.
Akárhogy is, Torrest semmiképp nem paterolnám ki csak úgy l'art pour l'art, ha valaki le akar tenni érte 60-70 milliót, nem sírnék utána, de csak úgy semmiképp sem engedném el, ahhoz messze túl jó és hasznos. Ha meg nem akar menni, mindegy is.
Én a center kérdést most hagynám, Lewy-Torres-(Olmo, Raphinha(?)) megoldják. Idén is megoldották bőven. És robbantanék egyet jövő nyáron oda Lewy távozásával.
Az egyetlen kivétel nekem az lenne, ha Alverezt meg tudnánk szerezni. Érte még lehet, hogy ki lehetne hagyni Raphát szélen, de akár őt is oda lehet néha tenni, úgyis kicsit second striker az a poszt nálunk. Én érte áldoznék be talán egyedül jelenleg egy echte balszélsőt.