Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Director del Fútbol

2025.06.14. 23:06:44

Van egy olyan rossz érzésem, hogy repkednek a nagy nevek és összegek megint, aztán nem lesz belőle semmi, így egyre ésszerűbbnek érzem Flick ötletét, hogy legalább Perisicet hozzuk 1 évre minimál pénzért, aztán Fati helyett egy bevethető cseretámadója lesz az edzőnek, új kapusa és ennyi.
Chino
Llegenda del Barça

2025.06.14. 16:48:27

FcBarcelona1 írta:
2025.06.14. 11:48:22
bence0330 írta:
2025.06.14. 10:43:43
Raphinhát árnyékcsatár pozícióban tudnám elképzelni. Ha ő játszana Lewy "helyén" és Olmo mögötte/mellette középen, a védelemnek ki kellene mozdulnia, főleg ha Nico és Yamal bontanak a széleken.
Én bírom Lewyt, de nagyon statikus, 2-3 védő figyel rá, és összjátékban gyenge. Így képzeltem Raphinhát elől, és nem statikus középcsatárban, inkább Messi szerű kötetlen pozícióban. Persze kérdés Olmoval nem szűkítenék e középen a területet.
De ha Raphinhát konkrétan statikus középcsatárnak tolnánk be, szerintem akkor is lehet majdnem olyan eredményes lenne. Védekezésben, presszingben pedig pontosan ez kellene szerintem Flick feltolt védelméhez, mert Nico és Yamal is jól visszazár.
Én azért nem örülnék Niconak, mert nem sportszakmai indokot látnék mögötte, legalábbis nem olyat, amit Flick szeretne. Már ha egyáltalán igazak a hírek, ami alapjában furcsa, mert többször nyíltan kijelentették, hogy Nico semmiképp nem téma.
Nem lehet véletlen, hogy két (3?) olyan stílusú játékos van képben, akik más "típusúak" (belegondolva inkább illenek a német elképzelésébe, ahogy Deco és Flick célpontjaként is folyamatosan említik), mindketten hasonló játékstílust képviselnek. Ha egy "sima" balszélső lenne a képben már fél Európát leigazoltuk volna a lapokban és nem egy Rashford lenne, aki annyira nincs felkapva nem lejáró szerződésű, 10 millióért megkapható, minimális bérű. Például Sané, aki piacon volt, ingyenes, de kismillió felkapott játékost berángattak volna a lapok és a vezetőség is szélesebb körben nézelődne.

Nekem sem Diaz vagy Rashford a szívem csücske, ha egy tipikus balszélső lenne látszólag a cél, az utolsók között lennének, akiket favorizálnék. Amit viszont játszanak, az tényleg illik a Flick-féle fociba, nagyon sok variáció van és nem a Raphinhát betesszük centerbe. A szélen is nagyon jó játékos, komoly munkabírással, letámadásban és védekezésben is kiveszi a részét, inkább a brazilra hajaz, középen sem kényszerposzt, vele Raphinhát tényleg kombinativan lehet számolni. Ahogy az is nagyon kellett az egész szezonhoz, hogy a brazil védekezésben, munkában, letámadásban ilyen munkát tegyen le az asztalra, ez egy Nico-Lewy-Yamal trióval ez a védekezés elég időzített bomba lenne, még ha a brazil lenne 10-es is. Ahogy esetenként a kolumbiait is jobban el tudom képzelni padon, ha kell. A két fizetés sem hasonlítható össze.

De ha Flick egy Nicoval el tudja képzelni a következő szezont és az ő kérése is egyezik vele/egy hasonló játékossal (a bére is beilleszthető), akkor mindenképp támogatom és nagyon örülnék neki. Ami viszont a leglényegesebb, hogy sportszakmai és ne egy kampány/szimpátia igazolás legyen a szurkolók, játékosok (Yamal) irányába.
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

2025.06.14. 14:36:56

https://x.com/BarcaTimes/status/1933800672253624525 A kesztyűszponzora elspoilerezte. :D

https://x.com/sport/status/1933767963510722715 Miután leigazoltuk és hivatalos lesz, utána Tek szerződését is meghosszabbítjuk 2 évvel, Stegentől meg valszeg könnyes búcsút veszünk. Egyedül Pena helyzete kérdés, neki 26-ig van szerződése, védeni biztos nem fog jövőre, jó lenne őt is elpasszolni még idén nyáron...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Troym
Director del Fútbol

2025.06.14. 13:44:00

Yamal top3 fixen az aranylabda szavazáson (Raphinha top5), furán nézne ki, ha cserepadra kerülne valamelyik...

Akár Pedri posztján, akár szélsőposzton gondolkodunk, a játékidő 85%-ban (alsóhangon) Pedri, Yamal és Raphinha pályán lesz, Olmo és Lewy cca 65%-ban, szóval aki jön Pedri posztjára, annak a játékidő 10-20%-a fog jutni, és akár Diaz / Nico /bármelyik szélső érkezne sok meccsen továbbra is a Raphinha - Olmo - Yamal - Lewy négyes lesz a kezdő, így a cserepadozáshoz mindenképp pozitívan kell viszonyulnia. Talán kiszorítható Olmo, de 9esnek egyik sem annyira jó, hogy ne Lewa legyen a kezdő és Ferran az elsőszámú cseréje.

Pont ezért lenne érdekesebb igazolás Grimaldo, mert mondhatjuk, hogy cserének érkezne, de van egy olyan érzésem, hogy őt és Baldét inkább 50-50%ban használná Flick.
Andrsika
Jugador d'estrella

2025.06.14. 12:30:09

gránit írta:
2025.06.14. 10:58:15
FcBarcelona1 írta:
2025.06.14. 06:35:17
Tegnap olvastam, Pedri játszott idén a legtöbb, 67 meccsen. Valahogy ezt kellene megoldani jövőre.
Miközben mindenki balszélsőt akar (hozzuk el Paixaót, gólerősebb, mint Williams), elsiklunk afelett, hogy Pedrinek nincs alternatívája. Az előző szezonban jelentősen csökkent a sérülések száma, Pedri dicsérte is a személyre szabott edzésprogramot és Flick stábjának a munkáját (csak le kellett szoknunk arról a rossz, belterjes szokásunkról, hogy tesónak, haveroknak adogatunk olyan pozíciókat, amelyekhez nem értenek, el is tűntek a korábban rendszeres izomsérülések).

Visszatérve Pedrire, nincs alternatívája, ami még annak ellenére is ijesztő, hogy csökkent a sérülések száma. Én elhoznám Mainoo-t, a Manchester United resetet akar nyomni, szinte mindenki eladó, ő is. A pénz is kell nekik az újjáépítéshez. Nem akkora spíler még, mint Pedri, de nagyon jó játékos, feltoltabb és mélységibb szerepben is jó, és tud védekezni is. Egyszerre is lehetnének a pályán.

A támadószekció nálam így nézne ki:

Lewandowski Yamal
Paixao Raphinha Ferran

Paixao sem lenne egyébként olcsó. Én Nicot csípem jó 1v1-ben, de én màr őt elengedtem. Maino Pedri mögé nekem luxus lenne. Egyébként nagyon csípem Maino fociját..
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.06.14. 11:57:46

FcBarcelona1 írta:

Nagyjából egyetértek. Olmos rész kivételével :)
Én örülnék Nico Williams érkezésének, de erről már többször írtam.

Hát nálam még mindig Ferran menne.
"Gála kezdőm"

Raphinha
Nico-Olmo-Yamal
Rotációban
Lewy/Raphinha/Olmo
Nico/Raphinha/Olmo-Raphinha/Olmo/Fermin-Yamal/Raphinha/Nico
Jövőre pedig jöhet Julian Alvarez Lewy helyére :)

Idén lehetne forgatni teljesen a csapatot, bárki esne ki, nem nagyon lenne visszaesés, max ha 2 játékos. De gondolom Ferran marad, én Diarrat nézném meg szívesen ezért neki adnám Ferran perceit, de Yamal cseréjeként. Középre ott lenne Lewy, Raphinha, néha Olmo.

A gála kezdőm azért így nézne ki, mert Lewy nagyon jó góllövő, de sokan írták/írtuk, hogy amennyit ad, annyit el is vesz. Letámadásban/csapat védekezésben, összjátékban sokkal jobb lenne a csapat és "tippre" fejjel is jobb Raphinha, szerintem több gólt fejelt idén :)
Nicoval pedig szintet lépne a bal szél és a védelmek megbontása a cseleivel, valamint a kontráink.

Tegnap olvastam, Pedri játszott idén a legtöbb, 67 meccsen. Valahogy ezt kellene megoldani jövőre.
A támadó harmad részben én ezt így képzelném el, egy jó rotációval egyenletesen el lehetne osztani a perceket.
Ha az általad említett hármas jön(bakker, GM csere Grimaldora mekkora biznisz lenne :lol: ) , amiből már Garcia biztos jön szerencsére, az elég sikeres erősítés lehet és onnantól minden Flicken múlik hogy jól használja-e őket.
Egy Nico Williams, Joan Garcia, Grimaldo átigazolási ablak nagyon jól nézne ki. Azért jó esély lenne, hogy be tudnak illeszkedni, és ha beválnak, évekre meg lenne a csapat, igazolni se nagyon kellene, csak jövőre egy csatárt. Persze Araujo-t fel kell építeni. Vagy a helyére hozni egy fiatalt, (spanyolt?), úgy nézne ki, hogy a válogatott gerincét mi adnánk.
És ugye Bernaltól nagyon sokat várunk és ott van Gavi és Casado is Pedri mellé, vagy a rotációba.

Igen, ráadásul így Raphinha Yamal cseréje is lehetne, ami azt hiszem fejben is jót tenne neki. Nem túl célszerű ha valaki már 17 évesen egy topcsapat pótolhatatlan játékosa legyen, fejben is jót tehet neki egy kis konkurencia, plusz pihentetni is lehet. Raphinha-Yamal-Nico hármassal elég jól el lehetne osztani a perceket úgy hogy mindenki kellő mennyiségű játékpercet kapjon megfelelő rotáció mellett ami idén nagyon hiányzott, egy esetleges formahanyatlás esetéről nem is beszélve.
Amúgy most az a hír járja hogy Nico-ról hallani sem akartak Laportáék a tavalyi kikosarazás után, viszont mivel most ő lépett először így oldott a helyzeten. Ha másra nem, tárgyalási pozícióra tökéletes lesz a Diaz-Rashford ügyben.

Pedri pihentetésére is ki kell valamit találni, én Torre-t építeném fel az ő szerepére, vagy Olmot aki kicsit más stílusban de mégiscsak az ő szerepében játszott a győztes EB-n.
Ha az általad említett hármas jön(bakker mekkora biznisz lenne egy GM-Grimaldo csere :D ) akkor szépen erősíteni fogunk és onnantól már Flicken múlik hogy használja őket. Jövőre meg jöhet egy tényleg TOP csatár.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.06.14. 11:48:22

bence0330 írta:
Raphinhát árnyékcsatár pozícióban tudnám elképzelni. Ha ő játszana Lewy "helyén" és Olmo mögötte/mellette középen, a védelemnek ki kellene mozdulnia, főleg ha Nico és Yamal bontanak a széleken.
Én bírom Lewyt, de nagyon statikus, 2-3 védő figyel rá, és összjátékban gyenge. Így képzeltem Raphinhát elől, és nem statikus középcsatárban, inkább Messi szerű kötetlen pozícióban. Persze kérdés Olmoval nem szűkítenék e középen a területet.
De ha Raphinhát konkrétan statikus középcsatárnak tolnánk be, szerintem akkor is lehet majdnem olyan eredményes lenne. Védekezésben, presszingben pedig pontosan ez kellene szerintem Flick feltolt védelméhez, mert Nico és Yamal is jól visszazár.
gránit írta:
Szerintem mindenki igazolna még kp-st, vkp/mélységi irányítót, de ahogy Bence is írja, nem sok esély van De Jong távozására. Igaz a jelenlegi keretből senki nem tudja pótolni Pedri kp-s kreativitását, de a helyén mondjuk De Jong-Casado(Bernal,Gavi) szerintem nem vészes. Nico és Raphinha viszont kompenzálná Pedri kiesését kulcspasszokban.
Továbbra is tartom, hogy szélsőre van szükség elsősorban, mert ha Yamal vagy Raphinha kiesik hosszú időre, óriásit esik vissza a csapat.
Ezen felül jó lenne egy csere bhv, Grimaldo szerintem tökéletes, azt nem tudom, hogy kp-n hogy szerepelne, vagy csere jhv poszton akár ő, vagy Balde.
Nem sok igazolás fog szerintem beleférni, talán egy kh-et keresnénk, ha Araujo vagy Christensen távozik.

Joan Garcia érkezése biztosra vehető, a szponzora gratulált, hogy az egyik legnagyobb klubhoz távozik. Reméljük mi vagyunk azok :)
szbsz
Capitá del Barça

2025.06.14. 11:40:31

Camp Nou99 írta:
2025.06.13. 20:00:46
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -118598488 Százszor ő mint Diaz.
Tavaly már kikosarazott bennünket, szóval menjen csak nyugodtan Münchenbe vagy Fiorentinára. Amúgy egyáltalán nem akkor tehetség mint sokan mondják, a tesója sokkal nagyobb volt anno, őt kellet volna akkor hozni... #-o

Diaz egy extraklasszis balszélső, aki tud centerezni is, pont olyan aki nekünk kellene most mint egy falat kenyér. Egyetlen gond vele a kora, nem fiatal már, de a következő 3 évre még így is megoldaná a posztot, brutális támadóerőnk lenne vele.

Akik még szóba jöttek Lookman és Rash, én őket max. kölcsönbe hoznám tehermentesíteni Rafiékat...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
gránit
Director del Fútbol

FcBarcelona1 írta:
Miközben mindenki balszélsőt akar (hozzuk el Paixaót, gólerősebb, mint Williams), elsiklunk afelett, hogy Pedrinek nincs alternatívája. Az előző szezonban jelentősen csökkent a sérülések száma, Pedri dicsérte is a személyre szabott edzésprogramot és Flick stábjának a munkáját (csak le kellett szoknunk arról a rossz, belterjes szokásunkról, hogy tesónak, haveroknak adogatunk olyan pozíciókat, amelyekhez nem értenek, el is tűntek a korábban rendszeres izomsérülések).

Visszatérve Pedrire, nincs alternatívája, ami még annak ellenére is ijesztő, hogy csökkent a sérülések száma. Én elhoznám Mainoo-t, a Manchester United resetet akar nyomni, szinte mindenki eladó, ő is. A pénz is kell nekik az újjáépítéshez. Nem akkora spíler még, mint Pedri, de nagyon jó játékos, feltoltabb és mélységibb szerepben is jó, és tud védekezni is. Egyszerre is lehetnének a pályán.

A támadószekció nálam így nézne ki:

Lewandowski Yamal
Paixao Raphinha Ferran
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

FcBarcelona1 írta:
...
Ja, olvastam már, hogy betennéd oda. Szerintem ő a second striker poszton egész jó lehetne, de inkább csak egy center árnyékában, pl. kétcsatáros rendszerben. A centermunka felét nem tudja ellátni, és szerintem ha nincs aki visszalépjen előtte, nem lenne olyan hatékony a beindulása sem. A legjobb skillje meg továbbra is az előkészítés, bármennyire próbálták néha eladni idén egy futóbolond befejezőnek, azt meg nem szabad kivenni. Szerintem sokkal jobb lenne 10-esként, ráadásul Olmóhoz viszonyítva aztán tényleg lényegesen jobb. Lewy engem is idegesít, de jópár meccsen lenne jó a stílusa, a többin meg mehet Ferrán. Olmót is inkább tenném oda, ha már ránk ragad, és épp elérhető. De ez kb mindegy is, szerintem semmiképp nem tolja előre Flick a brazilt, és ez számít, akkor meg vagy Olmo, vagy Fermín felesleges lesz, és Fermín egy egész szezont nézve egyszerűen jobb, megbízhatóbb, hatékonyabb.

Ezen túl azért nem írtam csak DJ lecserélését egy szervezőbb jellegű középpályásra, mert lehetetlennek tartom a távozását, de amúgy ez lenne részemről még jó, helyette elhozni Pedri cseréjét.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.06.14. 10:37:58

Még télen annyi név szóba került mint lejáró szerződésű játékos és sehol senki. Deco pedig nagyon gyenge munkát végez így külső szemmel, kivásárlási áron hozni játékost, abban mi ha kihívás?
A csapatot pedig meg kell erősíteni, mert az idei évben bőven volt mázli. Kapuson kivül nem sok komoly sérülés volt. Elég komoly erőt képvisel jelenleg a csapat, nem lenne szabad , hogy egy két játékos kiesése miatt, kukába menjen a szezon.
Nem tudunk igazolni, akkor lehet kölcsönbe hozni, különböző feltételekkel. nyilván jobban értenek ott hozzá, csak eddig nemigazán történt semmi. És amíg várunk a többi csapat lépni fog.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
2025.06.14. 01:42:00
Nagyjából egyetértek. Olmos rész kivételével :)
Én örülnék Nico Williams érkezésének, de erről már többször írtam.

Hát nálam még mindig Ferran menne.
"Gála kezdőm"

Raphinha
Nico-Olmo-Yamal
Rotációban
Lewy/Raphinha/Olmo
Nico/Raphinha/Olmo-Raphinha/Olmo/Fermin-Yamal/Raphinha/Nico
Jövőre pedig jöhet Julian Alvarez Lewy helyére :)

Idén lehetne forgatni teljesen a csapatot, bárki esne ki, nem nagyon lenne visszaesés, max ha 2 játékos. De gondolom Ferran marad, én Diarrat nézném meg szívesen ezért neki adnám Ferran perceit, de Yamal cseréjeként. Középre ott lenne Lewy, Raphinha, néha Olmo.

A gála kezdőm azért így nézne ki, mert Lewy nagyon jó góllövő, de sokan írták/írtuk, hogy amennyit ad, annyit el is vesz. Letámadásban/csapat védekezésben, összjátékban sokkal jobb lenne a csapat és "tippre" fejjel is jobb Raphinha, szerintem több gólt fejelt idén :)
Nicoval pedig szintet lépne a bal szél és a védelmek megbontása a cseleivel, valamint a kontráink.

A támadó harmad részben én ezt így képzelném el, egy jó rotációval egyenletesen el lehetne osztani a perceket.

Egy Nico Williams, Joan Garcia, Grimaldo átigazolási ablak nagyon jól nézne ki. Azért jó esély lenne, hogy be tudnak illeszkedni, és ha beválnak, évekre meg lenne a csapat, igazolni se nagyon kellene, csak jövőre egy csatárt. Persze Araujo-t fel kell építeni. Vagy a helyére hozni egy fiatalt, (spanyolt?), úgy nézne ki, hogy a válogatott gerincét mi adnánk.
És ugye Bernaltól nagyon sokat várunk és ott van Gavi és Casado is Pedri mellé, vagy a rotációba.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.06.14. 01:42:00

Chino írta:
2025.06.14. 01:00:31
Azért érdekes ez az egész, mert eddig ahányszor szóba került a vezetőség többször kizárta, mint lehetséges célpontot. Vele inkább az a gondom, hogy nem olyan játékos, akit úgy tűnik Flick a koncepciójába szán. Ha pedig egy szimpátiaigazolás a szurkolók és Yamalék felé csak rosszul sülhet el.
Nálam az a lényeg, hogy olyan játékos jöjjön bármely posztra, akire Flicknek szüksége van és használja. Másrészt a klubteljesítménye alapján nem egy olyan játékos akitől el lehet ájulni. A válogatottban nagyon jó, de az Atleticben valamiért nem tudja hozni, a fizetése pedig egy másik dolog. A végállomása szerintem neki a Bayern lesz nyáron.
Abban a Bilbaóban szerintem Yamal és Raphinha hoztak volna 15 és 20 gólpontot fejenként. Nem véletlenül két szinttel jobb a válogatottban, ott csapat van, és foci van. Oké, csapatot bizonyos értelemben Valverde is összegyúrt, de nem olyan értelemben, ami egy támadót segítene, szépen stabilan együtt mozognak, és ennyi, amúgy gyilkolja a nagybetűs Focit edzőként. Én alapkezdőként, sérülés nélkül kb garanciát mernék adni a 40 gólpontos szezonra, de még egy Rapha-féle 60 körülit sem zárnék ki, és a gólpontja mellett ne feledkezzünk meg arról, mit tud még adni a csapatnak. Az életkora tökéletes, és emiatt Rashfordék elé tenném. Stílusban meg közelebb van Yamalhoz, mint pl. az angol, vagy akár egy Lookman, és Yamalnak jelenleg nincs pótlása.

És milyen kémia is lenne ott. Rapha-Yamal, Nico-Yamal közt már most megvan, felteszem a harmadik kombó is szépen összeállna., és ha ez megtörténik, sok sikert az ellenfeleknek, akik már balszélső nélkül féloldalasan is retteghettek tőlünk.

Nekem szimpatikus Diaz, Rashford is, de a koruk miatt nem őket venném. Lookman is tök jó mindenhová cserének, de jó lenne, ha kezdő balszélsőt hoznánk, mert az azért hiányzott egész évben. Persze egy PL-ben helyi ffp nélkül nem kéne választani, jönne Nico a kezdőbe, Lookman meg a padra, mert amúgy legalább két szélső hiányzik a mélységből, de hát ez van.

Nálam a támadókvartett a realitás talaján maradva így nézne ki:

Nico(Rapha) - Rapha(Fermín) - Yamal(Nico,Rapha), előttük meg persze Torres/Lewy aktuális forma meg meccskép alapján. Így sincs sajna két ember a posztokra, mint ahogy kéne, de ha megússzuk sérülések nélkül, akkor így már lehet keverni a kártyákat, és 1 sérülésnél még komoly kezdőt tudnánk kitenni. Jó lenne, ha még valahonnan beesne egy elfogadható csereszélső a kezdő mellé, utánpótlásból, kis pénzből, vagy valami ilyesmi, hogy ne egymás cseréje legyen mindenki.

Olmó lenne nálam létszámfeletti Rapha várható behúzódásával, persze ha Fermínért tényleg 70 körül kínálnak, és eladjuk, akkor maradna csere 10-esnek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2025.06.14. 01:00:31

Azért érdekes ez az egész, mert eddig ahányszor szóba került a vezetőség többször kizárta, mint lehetséges célpontot. Vele inkább az a gondom, hogy nem olyan játékos, akit úgy tűnik Flick a koncepciójába szán. Ha pedig egy szimpátiaigazolás a szurkolók és Yamalék felé csak rosszul sülhet el.
Nálam az a lényeg, hogy olyan játékos jöjjön bármely posztra, akire Flicknek szüksége van és használja. Másrészt a klubteljesítménye alapján nem egy olyan játékos akitől el lehet ájulni. A válogatottban nagyon jó, de az Atleticben valamiért nem tudja hozni, a fizetése pedig egy másik dolog. A végállomása szerintem neki a Bayern lesz nyáron.
Forca Barca!!!!
vidra
Entrenador del Barça

2025.06.14. 00:11:44

Nem nagyon követtem.

Most valaki akkor tldr, lesz minden hiánypozícióra ember? Szóval lesznek végre minőségi szélső védőink, meg védekező középpályásunk?
Asensi
Jugador del Barça

2025.06.13. 23:14:14

Rinku írta:
2025.06.13. 13:18:41
gondolom nyárra ki lehet adni koncertre is, mi élmény lenne megnézni pl. egy Rammsteint, 105.000-s stadionban, ugye
Nem hiszem, hogy az készülő stadionba ilyet tennének. Vagy 10 éve volt egy gyep-csere a Camp Nou-ban. 3 hétig senki nem léphetett a fűre. Most is fel kell majd készíteni a talajt arra, hogy focizni fognak rajta, nem pedig dömperrel rallyzni.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.06.13. 20:42:03

Kíváncsi lennék hogy most mennyibe fájna Nico, ha a tavalyi kivásárlási árához közelítve(50-55m körül) meg lehetne szerezni akkor remek üzlet lenne.

Ilyen szempontból számomra teljesen mindegy hogy Nico/Rashford vagy Diaz jön, ég és föld lehetne elől a különbség ha a Raphi-Yamal kettős úgy lehetne rotálva hogy egy Diaz/Nico áll az oldalvonalnál :D

Nico mondjuk nem csodálom ha megbánta a döntését, Bilbaobol nézve ahogy a Barca nagyon rég látott focit játszva végigveri a spanyol mezőnyt és BL-ben is izgalmas meccseket játszik, látva hogy pont az ő - vagy hozzá hasonló személy megléte hiányzott a csapathoz pluszban erősítheti ezt az érzést. Ha ezt kompenzálja azzal hogy számunkra reális fizetésért is jönne akkor...Hol kell aláírni?! :D
Nem mellesleg ez nem kicsi alkupozíció a Liverpoolnál Diaz ügyben...Hajukra kenhetik a 80 milliós kívánt árat ha közben 50-60 körül jönne egy fiatalabb Nico. [-X

De amíg nincs hivatalos bejelentés se Nico, se Diaz/Rashford ügyről addig számomra a túl szép hogy igaz legyen kategória marad, de ha Laportáék jól keverik a lapokat akkor idén nyáron valamelyikük landolhat nálunk, nem is csillagászati áron.
PR42
Jugador del Barça

2025.06.13. 20:35:09

Számomra nagy öröm lenne Nico érkezése, plusz a kapus Garcia hab a tortán.
Nekem a középpálya oké, védelem oké, csak center, kapus és szélső kell.

Úgy néz ki a center jövő nyárra marad, a többit megkapjuk. Meglátjuk.

Nico egy fiatal srác, ez a játékán jobban érződik mint a legtöbb Barcás srácnak akik gyakran éretten játszanak fiatal koruk ellenére (csak a legnagyobb szintű nyomás alatt már elő-előjönnek hibák).
Szerintem jó játékos, és tőle elvárható többszörös szintlépés pár év alatt. Diaz vele ellentétben max ugyanennyit, vagy kevesebbet hozna a következő években, mint amit mostanában tőle láttunk. Azt majd az idő eldönti, hogy a két görbe, Nico felfelé ívelője és Diaz stagnáló majd lebukója úgy találkozik-e egymással hogy az alapján Nico a jó választás vagy sem.

Én szorítok érte hogy tető alá hozzák ezt az igazolást.
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2025.06.13. 20:00:46

davi10
Llegenda del Barça

2025.06.13. 19:48:01

Gerard Romero-nak már azt se nagyon hiszem el, amit kérdez, de Fabrizio is lehozta.

A válogatottban nagyon jól megértik egymást a Yamal-Pedri párossal, de gondolom eléggé zsebbenyúlós lenne. Plusz valaki olyan kéne, aki tud középen is játszani. Én lehet, hogy az 1 év Rashford kölcsönre szavaznék inkább.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
soadroli
Llegenda del Barça

2025.06.13. 18:39:48

Deco met today with Nico Williams' agent in Barcelona. The meeting lasted an hour and a half. @monfortcarlos

The meeting between Nico Williams’ and Deco came as per the request of the player himself.
Barça wanted Nico Williams to take the first step this summer and he has done so. @gerardromero
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.06.13. 17:16:40

Troym írta:
2025.06.11. 21:44:00
Ha nem kell valaki, adjuk el, bontsunk szerződést.
Szerződés bontás esetén a bontás évében szamitódik bele a teljes fizetése. Ajánlom olvasd el a cikkeket meg nézz utána jobban, mert ha így csinálná a klub jövő évre senkit nem tudna beregisztrálni csak távozó játékosokat 😅
94:39 6 - 1
sanika01
Jugador del Barça

2025.06.13. 16:02:05

Ha minden igaz, megvan az új kapus. A Sport is lehozta és Fabrizio "Here we go" Romano is megerőssítette. Immáron nincs más hátra, mint szorítani neki, hogy sok sikeres éve legyen gránátvöröskékben (vagy zöldben. :))

Ám ahogy láttam, Firpo visszaigazolt a Betishez, ott lehet tudni, hogy esetleg valamilyen % volt-e továbbértékesítés esetén?
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
Chino
Llegenda del Barça

2025.06.13. 15:04:13

Mingueza esetleges távozásáról több hír is megjelent, bár eléggé ellentmondásosak. Mindkettő a Marseilles-el kapcsolatos, de Matteo Moretto szerint a franciák nem akarják kifizetni a kivásárlási záradékot, valamivel olcsóbban szeretnék elvinni, de a Celta nem akarja elengedni és még szerződéshosszabbítást is ajánlanak neki magasabb fizetéssel, illetve maga a játékos sem akar igazán elmenni.
Az AS ezzel szemben arról számol be, hogy Mingueza komolyan fontolgatja a távozást, főleg a BL indulás és de Zerbi miatt, és az OM ki is fizetné érte 20 milliót
Nekünk nem lenne rossz az utóbbi, Todibo mellé még beesne 10 millió, plusz Valle és már meg is van Garcia ára.
Forca Barca!!!!
Rinku
Director del Fútbol

2025.06.13. 13:18:41

Troym írta:
2025.06.13. 12:35:58
Feljánlani Fatinak a hátralevő 28 milliós pénze felét, 14 milliót és szerződést bontani. Lenglet most tett egy szezononkénti 16 milliós szívességet, ahogy írod is, úgyhogy van nemkalkulált keret. Ha "csak" kölcsönadjuk, akkor jövő nyáron megint regisztrálni kell Fatit ahhoz is, hogy eladjuk, vagy kölcsönadjuk és ugyanitt tartunk. A 13-14 milliós fizuját nem hiszem, hogy könnyű lesz regisztrálni 2026-ban és úgysem veszi meg a Monaco.

Ingyen igazolásként simán ajánlanának neki 3-4 éves szerződést 5-8 milliós fizuval és valami zsírosabb aláírási pénzzel.
Ez persze működhet, amennyiben elfogadja. Mindig itt van ez a "ha", sajnos. Bár a kalkuláció is, ha összesen mondjuk a fizetése 20%-át kellene állni, könyvekbe 2.8m menne csak ebben az esetben, 11.2m felszabadul, jönnek új játékosok belőle, Laporta meg kalkulál egy hasonló szezonnal, mint a mostani, ahol a mérleg is nő bőven. Bejutni a négy közé a BL-ben, az elég sok pénzt hozott most is. Pláne, ha befejezik a Camp Nout, ami kétszeres bevételt is hoz majd, csak nézőszámban, a ténylegesen befejezett és kiadott VIP páholyokról nem is beszélve; illeteve pedig még az összes szir-szarról, amire a stadion alkalmas (gondolom nyárra ki lehet adni koncertre is, mi élmény lenne megnézni pl. egy Rammsteint, 105.000-s stadionban, ugye). Na most ebben a helyzetben már jövő nyáron lerendezni a Fati-ügyet bőven elégséges, mint most rögtön 14-et kifizetni. Lutri az egész, így is úgy is. Lutri, hogy hogy szereplünk jövőre, kiket hozunk, ki válik be, ki nem, mi van, ha Fati lehoz egy ok szezont és valahogy a Monaco kivásárolja, mi meg alkut kötünk Fatival, de mi van, ha besül az egész. Most kaptunk 15 misi bírságot, kifizetni a gyerekre még 14-t már most, hát... Nem hiszem.
Football, bloody hell. /SAF/
Válasz küldése