Nagyjából egyetértek. Olmos rész kivételével

Én örülnék Nico Williams érkezésének, de erről már többször írtam.
Hát nálam még mindig Ferran menne.
"Gála kezdőm"
Raphinha
Nico-Olmo-Yamal
Rotációban
Lewy/Raphinha/Olmo
Nico/Raphinha/Olmo-Raphinha/Olmo/Fermin-Yamal/Raphinha/Nico
Jövőre pedig jöhet Julian Alvarez Lewy helyére

Idén lehetne forgatni teljesen a csapatot, bárki esne ki, nem nagyon lenne visszaesés, max ha 2 játékos. De gondolom Ferran marad, én Diarrat nézném meg szívesen ezért neki adnám Ferran perceit, de Yamal cseréjeként. Középre ott lenne Lewy, Raphinha, néha Olmo.
A gála kezdőm azért így nézne ki, mert Lewy nagyon jó góllövő, de sokan írták/írtuk, hogy amennyit ad, annyit el is vesz. Letámadásban/csapat védekezésben, összjátékban sokkal jobb lenne a csapat és "tippre" fejjel is jobb Raphinha, szerintem több gólt fejelt idén

Nicoval pedig szintet lépne a bal szél és a védelmek megbontása a cseleivel, valamint a kontráink.
Tegnap olvastam, Pedri játszott idén a legtöbb, 67 meccsen. Valahogy ezt kellene megoldani jövőre.
A támadó harmad részben én ezt így képzelném el, egy jó rotációval egyenletesen el lehetne osztani a perceket.
Egy Nico Williams, Joan Garcia, Grimaldo átigazolási ablak nagyon jól nézne ki. Azért jó esély lenne, hogy be tudnak illeszkedni, és ha beválnak, évekre meg lenne a csapat, igazolni se nagyon kellene, csak jövőre egy csatárt. Persze Araujo-t fel kell építeni. Vagy a helyére hozni egy fiatalt, (spanyolt?), úgy nézne ki, hogy a válogatott gerincét mi adnánk.
És ugye Bernaltól nagyon sokat várunk és ott van Gavi és Casado is Pedri mellé, vagy a rotációba.