gránit írta: ↑2025.06.09. 00:37:54
A szurkolókról írtam. A klub úgy tűnik, kitenné ter Stegent, ha nem tetszik neki, hogy kapust igazolunk. A szurkolói vélemény viszont az, hogy a klub van a játékosért, és nem fordítva. Így Deco-ék egy népszerűtlen döntés előtt állnak. Hát még be sem jön az igazolás, akkor hogy fogják őket kritizálni. Mert ez a Garcia-gyerek még nem bizonyított magas szinten.
Az pozitív, hogy igazolnak kapust, nálam ez a top 1 prioritás a nyárra. De nem vagyok biztos benne, hogy a kiszemeltjük a megoldás.
Ja oké, pardon, félreértettem.
Garcia olyan szezont hozott, mint TS az elmúlt 5 évben egyszer. Ha csak feleilyen számokat hoz, már jobb lesz, mint TS a maradék 4 évében. Mindenképp jelentős előrelépést várok. Főleg a beíveléses statja brutál, ott mindenki el fog teljesen hűlni, hogy jé, egy kapus le tud szedni egy labdát a levegőből, ezzel megelőzve néhány helyzet kialakulását. A védési hatékonysága romolhat formaeséssel, de ez a beíveléses stat azért mégiscsak egy specifikus stílusról, hozzáállásról árulkodik, abban nemigen hiszem, hogy lehet visszaesés. Ez óriási hiánycikk volt.
Rizikó van benne, de az is simán összejöhet, hogy megfogtuk az isten lábát, és megvagyunk 10 évre. Az árát egy ilyen szezon után biztos megérte.
Remélem fizikálisan rendben van, Tek cserekapusnak remek, de azért végigtolni fél évet kevés. Remélem 2-3 fordulónyi spanyol kupát kap csak, meg esetleg a szezon végén vagy egy influenzajárványnál még pár meccset, mert Garcia jó lesz és egészséges is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy