És ha megegyeznénk az Athleticcel egy 60 milliós árban és egy 6 éves szerződésben, hogy terítsük a költséget, azt lehet?Chino írta: ↑2025.06.06. 14:37:46Paixaot én nem nagyon ismerem, a Bl-ben láttam pár Feyenoord meccset, de azt is inkább fél szemmel, olyan sok dolog nem maradt meg belőle, illetve néhány videot, de én inkább egy tipikus balszélsőt szűrtem le belőle. Nicot sem tudom mennyire tud a másik oldalon játszani, de az szerintem annyira nem is lényeges, egy egy balszélsővel fedhető az a poszt. A Bilbaoban is inkább Inakié volt a jobb oldal, ha együtt voltak a pályán.bence0330 írta: ↑2025.06.06. 12:23:34Én Paixao-párti vagyok, sajna Milan drukkerként jól megnézhettem.gránit írta: ↑2025.06.06. 12:13:36
Ő utasított el minket. Nem először.
Engem nem lepett meg a sokak által vártnál gyengébb szezonja, az EB alatt is az volt a véleményem, hogy fel van fújva. Vannak jó meccsei, az EB-n szerzett két gólt, még akár el is férhetne a csapatban, de azzal, hogy mindig beint nekünk és kikosaraz minket, tárgytalanná tette a kérdést.
Ha mindenáron oda akarunk embert, akkor Igor Paixao lehetne egy jó jelölt, aki nem kerülne 80 millióba.Én ellennék vele, max annyi, hogy Nico jobboldalon kb ugyanolyan jó, mint baloldalon, Paixaónál ezt nem tudom, hogy van.
De nem tudom, mennyire igaz ez az elutasított minket téma. A hosszabbítása más kérdés, baszkoknál ez alap, ők nem húzzák le a saját klubjukat soha, ezt félretenném. Hozzáértőbb ember virtuális tollából a főoldali cikkekből:
"Tehát ha a kivásárlási ár 58 millió euró, akkor az egyszeri tételként jelenik meg az LCPD-ben. Ehhez még jön a játékos bruttó fizetése, így a pénzügyi terhelés brutálisan megnő.
Gyakorlati példa:
Dani Olmo:
55 millió euró, 6 éves szerződés, évi 9,5 milliós fizetés.
→ Amortizáció: 55 / 6 = kb. 9,2 millió
→ Teljes éves LCPD-terhelés: 9,2 + 9,5 = 18,7 millió euró
Nico Williams:
58 millió eurós kivásárlási ár, évi 9,5 milliós fizetés.
→ Amortizáció nincs, tehát
→ Egyszeri LCPD-költség: 58 + 9,5 = 67,5 millió euró
Ezért lehetett Olmót „könnyen” regisztrálni, míg Nico egyszerűen nem fért bele a keretbe – tehát nem Nico jönni akarásában, hanem a pénzügyekben keresendő a magyarázat az előző nyárra. Ha így nézzük, a klub nem választott a kettő játékos közül, mert Nico Williams soha nem is volt valós opció."
Szerintem Nico szívesen jött volna, de nem lehetett, és pont ez vágta kicsit földhöz. Az, hogy helyette miért Olmót vettük meg, aki szerintem nagyobb flop (és előre láthatóan is az volt), mint a híres hármas néhány éve, és miért nem egy másik balszélsőt pl, vagy kb bárkit, az más kérdés. De Nico szerintem nem utasított minket el.
Ugyanakkor róluk és sok hasonló játékosról még egy Daily Mail lábjegyzetben sem lehetett hallani, (Nicoról ami volt az pont azt, hogy nem kell a klubnak) ezért is foglalkozok inkább azokkal, akik iránt valós az érdeklődés, bár a belga nem tudom mennyire van még képben. Nico FFP-jével kapcsolatban én is hasonlót hallottam, amikor hosszabban kifejtették. (talán Kopányi mondta el ezt részleteiben, azzal zárva, hogy ez a Barca számára valószínűleg lehetetlen üzlet lett volna)
Diaz helyett is van sok hasonló stílusú, ugyanazokat a posztokat lefedő játékos, de a két/három delikvensen kívül nem kerül szóba senki, pedig ha tényleg egy adott pozíció hetente 7-8 embert bedobnak.
Ugyanakkor az sem lehet véletlen, hogy a fentiek mind hasonló profilú, ugyanazokban (több) a pozíciókban otthonosan mozgó játékosok. És úgy tűnik Flick ezt nagyon favorizálja, Lewy miatt pláne. Ráadásul ők egyszerre is simán megférnek a pályán, nem egy csere szélső Raphinha mögé .
Az árát pedig nagyon belövik egyesek 80 millióra. Az, hogy a Liverpool ezt mondta semmit sem jelent, teljesen normális, pláne, hogy ezt Decoék kb.pofán is röhögték. Bármilyen igazolásnál -főleg a nagyobbaknál- sokkal magasabban kezdik a klubok, ha egy FT-t akarnának vinni tőlünk, mi sem egy 20-25 körül kezdenénk, ami a reális környékén van és a végösszeg lehet. Ha nem lett volna záradék az Espanol sem mondja azt, hogy itt van, vigyétek Garciát 25-ért vagy Nicoért sem 58-at kért volna a Bilbao az EB után. Ahogy Rashfordért is 45-50 körül kér a MU, amit tudja, hogy nem kap meg senkitől.
Ha a körülményeket tekintjük, azok ráadásul mind a Pool ellen játszanak.
Amúgy ez a Grimaldo 15 milliós opciója pontosan hogy működik? Van valami feltétel vagy egy sima kivásárlási záradék "aki kapja marja" alapon? Azért furcsa kicsit nekem, mert a Bayernél korábban azt mondták, hogy 40 alatt nem adják, illetve a Real is leginkább balhátvédet keres és egyelőre Carrerast kerülgetik 50 millió körül. Nekem kicsit gyanús, hogy 15 millióért nem vinnének egy Grimaldo szintű játékost, főleg Xabi Alonso alá.
Amire kiváncsi leszek még a szélső védő poszt. Vandersont elég sokat emlegették korábban 15-20 millió között. Forttal nem tudom mi a szándéka Flicknek. Nagyon nem vagyok híve a kölcsönöknek, de ha továbbra is inkább ilyen 3. számú epizódszereplező lesz, amikor leginkább szüksége lenne játékpercekre, lehet, hogy jobban járna egy középcsapatos stabil emberként, aztán ha szerencséje van fontos szereplőként térhet vissza.
Attól viszont félek, hogy Flicknél Gerard Martin ilyen SR 2.0 lesz. Egyrészt Balde hajlamos a sérülésekre, másrészt szokatlanul sokat rotálja az eddigiek alapján. Eddig a legjobb opciónak egy Torrents-Martin "csere" tűnik, de ez egyelőre még nagyon képlékeny az A-csapatot tekintve.
Barca Igazolások
- Chino
- Llegenda del Barça
Hivatalos. Todibonak aktiválta a West Ham a kivásárlási árát. 40 millióért ment az angolokhoz, aminek a 20 %-a (8 millió) a Barcáé. Így Todibo-ból összejött 1,5+2+8,5+8= 20 millió euro az 1 milliós vételárral szemben. (Sport, Mundo)
Forca Barca!!!!
- Chino
- Llegenda del Barça
Paixaot én nem nagyon ismerem, a Bl-ben láttam pár Feyenoord meccset, de azt is inkább fél szemmel, olyan sok dolog nem maradt meg belőle, illetve néhány videot, de én inkább egy tipikus balszélsőt szűrtem le belőle. Nicot sem tudom mennyire tud a másik oldalon játszani, de az szerintem annyira nem is lényeges, egy egy balszélsővel fedhető az a poszt. A Bilbaoban is inkább Inakié volt a jobb oldal, ha együtt voltak a pályán.bence0330 írta: ↑2025.06.06. 12:23:34Én Paixao-párti vagyok, sajna Milan drukkerként jól megnézhettem.gránit írta: ↑2025.06.06. 12:13:36
Engem nem lepett meg a sokak által vártnál gyengébb szezonja, az EB alatt is az volt a véleményem, hogy fel van fújva. Vannak jó meccsei, az EB-n szerzett két gólt, még akár el is férhetne a csapatban, de azzal, hogy mindig beint nekünk és kikosaraz minket, tárgytalanná tette a kérdést.
Ha mindenáron oda akarunk embert, akkor Igor Paixao lehetne egy jó jelölt, aki nem kerülne 80 millióba.Én ellennék vele, max annyi, hogy Nico jobboldalon kb ugyanolyan jó, mint baloldalon, Paixaónál ezt nem tudom, hogy van.
De nem tudom, mennyire igaz ez az elutasított minket téma. A hosszabbítása más kérdés, baszkoknál ez alap, ők nem húzzák le a saját klubjukat soha, ezt félretenném. Hozzáértőbb ember virtuális tollából a főoldali cikkekből:
"Tehát ha a kivásárlási ár 58 millió euró, akkor az egyszeri tételként jelenik meg az LCPD-ben. Ehhez még jön a játékos bruttó fizetése, így a pénzügyi terhelés brutálisan megnő.
Gyakorlati példa:
Dani Olmo:
Nico Williams:
Ezért lehetett Olmót „könnyen” regisztrálni, míg Nico egyszerűen nem fért bele a keretbe – tehát nem Nico jönni akarásában, hanem a pénzügyekben keresendő a magyarázat az előző nyárra. Ha így nézzük, a klub nem választott a kettő játékos közül, mert Nico Williams soha nem is volt valós opció."
Szerintem Nico szívesen jött volna, de nem lehetett, és pont ez vágta kicsit földhöz. Az, hogy helyette miért Olmót vettük meg, aki szerintem nagyobb flop (és előre láthatóan is az volt), mint a híres hármas néhány éve, és miért nem egy másik balszélsőt pl, vagy kb bárkit, az más kérdés. De Nico szerintem nem utasított minket el.
Ugyanakkor róluk és sok hasonló játékosról még egy Daily Mail lábjegyzetben sem lehetett hallani, (Nicoról ami volt az pont azt, hogy nem kell a klubnak) ezért is foglalkozok inkább azokkal, akik iránt valós az érdeklődés, bár a belga nem tudom mennyire van még képben. Nico FFP-jével kapcsolatban én is hasonlót hallottam, amikor hosszabban kifejtették. (talán Kopányi mondta el ezt részleteiben, azzal zárva, hogy ez a Barca számára valószínűleg lehetetlen üzlet lett volna)
Diaz helyett is van sok hasonló stílusú, ugyanazokat a posztokat lefedő játékos, de a két/három delikvensen kívül nem kerül szóba senki, pedig ha tényleg egy adott pozíció hetente 7-8 embert bedobnak.
Ugyanakkor az sem lehet véletlen, hogy a fentiek mind hasonló profilú, ugyanazokban (több) a pozíciókban otthonosan mozgó játékosok. És úgy tűnik Flick ezt nagyon favorizálja, Lewy miatt pláne. Ráadásul ők egyszerre is simán megférnek a pályán, nem egy csere szélső Raphinha mögé .
Az árát pedig nagyon belövik egyesek 80 millióra. Az, hogy a Liverpool ezt mondta semmit sem jelent, teljesen normális, pláne, hogy ezt Decoék kb.pofán is röhögték. Bármilyen igazolásnál -főleg a nagyobbaknál- sokkal magasabban kezdik a klubok, ha egy FT-t akarnának vinni tőlünk, mi sem egy 20-25 körül kezdenénk, ami a reális környékén van és a végösszeg lehet. Ha nem lett volna záradék az Espanol sem mondja azt, hogy itt van, vigyétek Garciát 25-ért vagy Nicoért sem 58-at kért volna a Bilbao az EB után. Ahogy Rashfordért is 45-50 körül kér a MU, amit tudja, hogy nem kap meg senkitől.
Ha a körülményeket tekintjük, azok ráadásul mind a Pool ellen játszanak.
Amúgy ez a Grimaldo 15 milliós opciója pontosan hogy működik? Van valami feltétel vagy egy sima kivásárlási záradék "aki kapja marja" alapon? Azért furcsa kicsit nekem, mert a Bayernél korábban azt mondták, hogy 40 alatt nem adják, illetve a Real is leginkább balhátvédet keres és egyelőre Carrerast kerülgetik 50 millió körül. Nekem kicsit gyanús, hogy 15 millióért nem vinnének egy Grimaldo szintű játékost, főleg Xabi Alonso alá.
Amire kiváncsi leszek még a szélső védő poszt. Vandersont elég sokat emlegették korábban 15-20 millió között. Forttal nem tudom mi a szándéka Flicknek. Nagyon nem vagyok híve a kölcsönöknek, de ha továbbra is inkább ilyen 3. számú epizódszereplező lesz, amikor leginkább szüksége lenne játékpercekre, lehet, hogy jobban járna egy középcsapatos stabil emberként, aztán ha szerencséje van fontos szereplőként térhet vissza.
Attól viszont félek, hogy Flicknél Gerard Martin ilyen SR 2.0 lesz. Egyrészt Balde hajlamos a sérülésekre, másrészt szokatlanul sokat rotálja az eddigiek alapján. Eddig a legjobb opciónak egy Torrents-Martin "csere" tűnik, de ez egyelőre még nagyon képlékeny az A-csapatot tekintve.
Forca Barca!!!!
De, lehet, bár inkább a jobb társaknak tudom be, meg h fejben van a hiba, látszik rajta a felszabadultság ilyenkor. Nekem átjön a játéka, 1 vs 1 adja, fiatal, spanyol, padot is tűri, 5-6 Barcás arccal játszik a válogatottban, elvileg balosra keresünk használható embert, nincs arc, pofázás.vg99 írta: ↑2025.06.06. 11:09:36Nem lehet, hogy Niconak ez a fajta támadóbb foci sokkal jobban fekszik mint a Valverde felé??
FFP-be, fizuba nem megyek bele, mert fogalmatlan vagyok a témában.
Hírek szerint ő nem akart jönni...nehéz elképzelnem, de legyen így.
Nicót üldöztük egész nyáron aztán csak beintett nekünk.
Utána kezdtek jönni az Olmo hírek, amit gyorsan rövidre is zártunk.
Szerintem egyértelmű a helyzet.
Nem egyszer le lett nyilatkozva hogy csak olyan játékosokat keresünk, akik ide akarnak jönni.
Ennek előnye hogy vállalják a regisztrációs és fizetési nehézségeket.
Hátránya hogy nem tudjuk őket kitenni akkor se amikor mi már nem akarjuk őket itt tartani, és hogy nyilván az amúgy is szűk piac tovább szűkül ha csak Barca szerelmes játékosokkal vagyunk hajlandóak tárgyalóasztalhoz ülni.
Nico nem akarta ott hagyni a Bilbao-t. Olmo tűzbe tette volna a kezét azért hogy visszajöhessen, és ha szerencsénk lesz akkor még 3-5 évik itt fog maradni és az ideinél még sokkal jobb szezonjai is lesznek.
Utána kezdtek jönni az Olmo hírek, amit gyorsan rövidre is zártunk.
Szerintem egyértelmű a helyzet.
Nem egyszer le lett nyilatkozva hogy csak olyan játékosokat keresünk, akik ide akarnak jönni.
Ennek előnye hogy vállalják a regisztrációs és fizetési nehézségeket.
Hátránya hogy nem tudjuk őket kitenni akkor se amikor mi már nem akarjuk őket itt tartani, és hogy nyilván az amúgy is szűk piac tovább szűkül ha csak Barca szerelmes játékosokkal vagyunk hajlandóak tárgyalóasztalhoz ülni.
Nico nem akarta ott hagyni a Bilbao-t. Olmo tűzbe tette volna a kezét azért hogy visszajöhessen, és ha szerencsénk lesz akkor még 3-5 évik itt fog maradni és az ideinél még sokkal jobb szezonjai is lesznek.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nagyon érdekes, mert ilyet kb senkiről nem mondok.Deluigi írta: ↑2025.06.06. 13:10:00Nagyon erdekes, hogy szerinted mindenki vagy vilagklasszis, vagy hatalmas flop.
https://www.eurobarca.hu/hirek/eurobarc ... pillanata/
Dani Olmo debütálása
A harmadik bajnokin a csapat a Rayo vendégeként játszott, a szürke első félidő után az ellenfél vezetett 1-0-ra. Dani Olmo a második 45 percre állt be, és elképesztő változást hozott a játékba, teljesen megváltoztatta annak képét, továbbá ő lőtte a győzelmet jelentő gólt. Úgy jött be, mintha már évek óta itt futballozna, ami hatalmas szó és teljesítmény, annak ellenére, hogy a játékosok egy részét a válogatottból már ismerte. Ha ehhez még hozzávesszük a regisztrációs nehézségeket is, akkor különösen nagyot szólt a nagycsapatban való debütálása.
Voltak szep pillanatai, mint az egesz csapatnak es gyengen is muzsikalt, mint az egesz csapat idonkent.
De flopnak nevezni...

Igen, jól kezdett, (milyen jó, hogy pont ezt a pillanatot sikerült tőle kiragadni, szerintem kb mindent elmond róla), aztán lesérült, utána megint volt 1-2 kiváló meccse, aztán 5 szürke, aztán lesérült, aztán megint volt 1-2 kiváló meccse, aztán 5 szürke, aztán lesérült. A számait meg röhögve hozza az ingyenes Fermín. A közel 60 millió, ami kiadtunk érte jelen helyzetünkban, hatalmas floppá teszi. Néhány meccsen húzóember volt, főleg ősszel, de a lényegi időszakra teljesen zéró lett. Ez nálam sima flop.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Deluigi
- Entrenador del Barça
Nagyon erdekes, hogy szerinted mindenki vagy vilagklasszis, vagy hatalmas flop.
https://www.eurobarca.hu/hirek/eurobarc ... pillanata/
Dani Olmo debütálása
A harmadik bajnokin a csapat a Rayo vendégeként játszott, a szürke első félidő után az ellenfél vezetett 1-0-ra. Dani Olmo a második 45 percre állt be, és elképesztő változást hozott a játékba, teljesen megváltoztatta annak képét, továbbá ő lőtte a győzelmet jelentő gólt. Úgy jött be, mintha már évek óta itt futballozna, ami hatalmas szó és teljesítmény, annak ellenére, hogy a játékosok egy részét a válogatottból már ismerte. Ha ehhez még hozzávesszük a regisztrációs nehézségeket is, akkor különösen nagyot szólt a nagycsapatban való debütálása.
Voltak szep pillanatai, mint az egesz csapatnak es gyengen is muzsikalt, mint az egesz csapat idonkent.
De flopnak nevezni...
- bence0330
Én Paixao-párti vagyok, sajna Milan drukkerként jól megnézhettem.gránit írta: ↑2025.06.06. 12:13:36Ő utasított el minket. Nem először.
Ha mindenáron oda akarunk embert, akkor Igor Paixao lehetne egy jó jelölt, aki nem kerülne 80 millióba.

Gyakorlati példa:
Dani Olmo:
Nico Williams:
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ne kezdjük már el sajnálni Nicot.
BL-ben indulhat, EL elődöntőt játszott, döntőt is akart hazai pályán, 1 éve spanyol kupát nyert, testvérével van egy csapatban és 10 millió felett van a bére most is neki is, Inakinak is.
Ő nem az Osasuna 2 milliós fizetés feltörekvő tehetsége, hanem a Bilbao arca, legnagyobb sztárja.
Jobban örülnék, ha maradna, ahol van, a spanyol focinak is az az érdeke, kellenek sztárok a top5-10 csapatba.
Részünkről meg 13-15 milliós fizu kéne Niconak, hogy jöjjön, azt meg úgysem tudjuk kiköhögni az egyösszegű 60 milliós vételár mellett egy 4.-5. számú támadónak, gondolom Olmot sem azért vettük ugyanennyiért, hogy majd lesz a 15 perces csere és Ferran is ott van még.
BL-ben indulhat, EL elődöntőt játszott, döntőt is akart hazai pályán, 1 éve spanyol kupát nyert, testvérével van egy csapatban és 10 millió felett van a bére most is neki is, Inakinak is.
Ő nem az Osasuna 2 milliós fizetés feltörekvő tehetsége, hanem a Bilbao arca, legnagyobb sztárja.
Jobban örülnék, ha maradna, ahol van, a spanyol focinak is az az érdeke, kellenek sztárok a top5-10 csapatba.
Részünkről meg 13-15 milliós fizu kéne Niconak, hogy jöjjön, azt meg úgysem tudjuk kiköhögni az egyösszegű 60 milliós vételár mellett egy 4.-5. számú támadónak, gondolom Olmot sem azért vettük ugyanennyiért, hogy majd lesz a 15 perces csere és Ferran is ott van még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.06.06. 12:24:09-kor.
Ha mindenáron oda akarunk embert, akkor Igor Paixao lehetne egy jó jelölt, aki nem kerülne 80 millióba.
- bence0330
Szerintem egyértelműen, plusz benne lehet a gyengébb idényében emellett olyasmi is, hogy kicsit földhöz vágta, hogy majdnem Barca-játékos lett, és mégse, pláne hogy rögtön berúgtuk az ajtót a szezon elején, tuti sajnálta nagyon, hogy nem lett ennek a része, főleg a haverjával. Valverde nagyon jó kis edző, masszív csapatot kreált, de nem az, akiknél a támadók virgonckodnának annyira, és nem is az, aki teletölti önbizalommal őket.
Szerintem nálunk sima klasszis lenne. El se tudom képzelni Lewy a focinkban hány ajtó-ablak ziccert kapna a lábára egy olyan csapatban, ahol balról Nico bont, jobbról Yamal, középen meg Raphinha osztogat.
Fermín meg nálam fél polccal jobb játékos, mint Olmo, ha érte kapnánk ajánlatot, mindenképp őt adnám el, de ha ilyen nem lesz, akkor alighanem eladnám ennyiért, akkor is, ha szerintem a 3 kedvenc barcás játékosom között van, és imádom a srácot.
Nem lehet, hogy Niconak ez a fajta támadóbb foci sokkal jobban fekszik mint a Valverde felé??
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igen, én is nagyon kedvelem Fermint, de sajnos ez a hol kell aláírni kategória. Feltéve persze, ha ennek nem a felét, vagy egyharmadát lehet felhasználnunk igazolásokra...
Sőt, adott esetben még Pablo Torre is tudna előrébb lépni a rangsorban, bár Flick nem igen számol vele.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ennyiért 10mp alatt eladnám, ha abból jöhet Grimaldo, Lookman és Garcia, vagy mondjuk az egyik említett francia szélső Doue/Barcola.Zsoma írta: ↑2025.06.06. 10:22:27Sport-on ma írták, hogy állítólag a Chelsea €75m-s ajánlatot tett Fermínért:
Ennyiért elgondolkoznék rajta, ha igaz és ésszerűen használnák fel az érte bejövő pénzt (és itt bukik el a dolog, mert félek tőle, hogy egy Luis Diaz-féle felesleges igazolásra menne el a pénz)"Según señala 'El Chiringuito', el Chelsea habría presentado una oferta cercana a los 75 millones de euros al Barça para hacerse con los servicios de Fermín López. El centrocampista español ha sido una pieza importante para Hansi Flick esta temporada con ocho goles y diez asistencias en 46 partidos jugados con la camiseta azulgrana."
Tetszik Fermin hozzáállása, de a posztjára ott van Gavi és Olmo is.
Sport-on ma írták, hogy állítólag a Chelsea €75m-s ajánlatot tett Fermínért:
Ennyiért elgondolkoznék rajta, ha igaz és ésszerűen használnák fel az érte bejövő pénzt (és itt bukik el a dolog, mert félek tőle, hogy egy Luis Diaz-féle felesleges igazolásra menne el a pénz)"Según señala 'El Chiringuito', el Chelsea habría presentado una oferta cercana a los 75 millones de euros al Barça para hacerse con los servicios de Fermín López. El centrocampista español ha sido una pieza importante para Hansi Flick esta temporada con ocho goles y diez asistencias en 46 partidos jugados con la camiseta azulgrana."
A kölyök mintha átváltozna a válogatott meccsekre, olyan önbizalma van, amit Bilbaóban nyomozni kell.
Doue meg Barcola egy poszt, ugye? Úgy tűnik, hogy első jobb játékos, így nekem is eszembe jutott a második.
Nekem egyik sem tűnik megvalósíthatónak.
Nico 60 millió egyben (nincs), Diaz meg meg drágább.
Egy Lookman bőven jó oda, főleg, hogy sok meccsen csak csere lenne, versenyezve Ferrannal, hogy beállhasson csereként.
De én maradok Barcolánál, ha már lúd és kövér

És nagyon érzi a mieinket és ezt a focit.
Én sem értem mi ez a Luis Diaz imádat.
Most egy Nico, jövőre egy top 9es,
És 5-6 évre megvagyunk előre.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nézve a spanyolok NL meccsét, továbbra is ugyanazon az állásponton vagyok, mint az EB után. Simán all-int nyomnék Nicoért, marha jó játékos.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Chino
- Llegenda del Barça
Deco kerek-perec kimondta, hogy nem fognak 80 milliót adni. Az, hogy egy eladó klub milyen árat mond az 90 %-ban távol áll a valóságtól, sem annyiról indul. Ha már szóba jött a Pool, Wirtzről is folyamatosan azt mondta a Bayer, hogy 150 millió alatt nem adják, Frimpongot sem akarták adni 45 alatt stb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.06.05. 16:38:22A hírek szerint messze nem akarunk érte 80-at kifizetni(sőt nem is tudnánk), hanem kihasználni hogy a Liverpoolnak eladni kell a feltehetően 100m+ felett érkező Wirtz miatt és egyéb érkezők(akár Kerkez isStalkyard írta: ↑2025.06.05. 14:57:44Ez a Diaz igazolás is... Megint elhoznának egy 30hoz közeli játékost embertelen összegért akiben jó esetben is van két-három én maximum aztán ugyanolyan teher lesz mint a többi kolonc. Ez megint ugyanúgy régi Coutinho, Griezmann féle igazoláspolitika. Komolyan kezdem azt hinni, hogy ennél a klubnál joót is tesz, amikor nincs pénz... Amint lesz megint mit költeni, ugyanolyan idióta transzferek következnek majd mint eddig.) miatt, szóval szerintem max ilyen 40m körülit ajánlanak érte és ha nem megy bele a Liverpool akkor jön a B-C terv mint Rashford, Lookman stb. 80m-ért őrültség lenne, akkor inkább egy Rashford+védő legyen. Mondjuk Diazt nem is látnám hogy miért jönne ide a BL esélyes Liverpool alapembereként az aranylabda TOP3 esélyes Raphinha mögé.
Ami érdekesség hogy a Capology szerint Diaz bére évi bruttó 3.5m(!!!!) euro környékén van, ami nagyon meglep, azt hittem simán bruttó 12m felett van.
Diaz saját bevallása szerint is jönni akar, ráadásul az angolok szerződéshosszabbítását is elutasította. A Poolnak pedig kicsit kényszerben is van. Ha idén nem távozik, jövőre már kevesebb mint a felét kaphatnák érte, utána pedig ingyen mehetne.
Frimpong szinte hivatalos (ha nem az már) 35 millióért, ha megy Wirtz az legalább 120-130 millió és még több játékosról is szó van. (pl. Kerkez)
Diaz pedig egy szélső-center, simán beleillik még a kezdőbe is akár. Ahogy Rashford és Lookman is hasonló, nem véletlenül nem sima "szélsők" vannak komolyan előtérben. Sőt szinte egyáltalán. Sem egy Nico, sem egy ingyenes Sané vagy olcsó Gnabry stb.
Viszont a többiek sem lennének olyan olcsók. Az angol is bőven benne lenne legalább 35 40-ben, Lookmanról 30-35 körül írtak, bár róla nagyon rég hallottam híreket. viszont az angollal kapcsolatban szerintem a fizetéssel van gond. Még ha adna is le jelenleg 18 millió fölött keres, az még egy felezéssel is baromi magas (bár annyit nem tudom, hogy leadna-e)
Engem ebben a Diaz-Rashford stb. játékosokban inkább az tetszik, hogy Flick keze szerintem benne van. Több poszton bevethető, minőségi játékosok, nagy munkabírással, főleg a kolumbiai jeleskedik az ilyen Raphinha-féle jegyekben. Ha pedig tényleg kisebb/nagyobb részben figyelembe veszik Flick kérését és véleményét rengeteget számít. Ha egy sima sztárigazolásban gondolkoznánk szélre, szerintem már menne a csekk Nicoért.
Forca Barca!!!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A hírek szerint messze nem akarunk érte 80-at kifizetni(sőt nem is tudnánk), hanem kihasználni hogy a Liverpoolnak eladni kell a feltehetően 100m+ felett érkező Wirtz miatt és egyéb érkezők(akár Kerkez isStalkyard írta: ↑2025.06.05. 14:57:44Ez a Diaz igazolás is... Megint elhoznának egy 30hoz közeli játékost embertelen összegért akiben jó esetben is van két-három én maximum aztán ugyanolyan teher lesz mint a többi kolonc. Ez megint ugyanúgy régi Coutinho, Griezmann féle igazoláspolitika. Komolyan kezdem azt hinni, hogy ennél a klubnál joót is tesz, amikor nincs pénz... Amint lesz megint mit költeni, ugyanolyan idióta transzferek következnek majd mint eddig.

Ami érdekesség hogy a Capology szerint Diaz bére évi bruttó 3.5m(!!!!) euro környékén van, ami nagyon meglep, azt hittem simán bruttó 12m felett van.
Ellenben simán kinézem hogy ez egy tárgyalási stratégia MU felé is a Rashford ügyben akik kölcsönbe nincsenek benne, hanem minimum 40m-ért válnának tőle.De Rashford felé is plusz "motiváció" lehet hogy kisebb fizetésben gondolkozzon ha jön.
Szerintem a kapuskérdés már szezon közben is benne volt, Szcsezny mindig is hullámzó volt, Stegen állapota kérdéses volt, Pena pedig kegyvesztett lett és Flick nem számít rá, reméljük Garciát ő is megfelelőnek tartja.
Nekem támadófronton szinte mindegy már hogy ki jön, örülök hogy legalább a vezetőség-Flick is egyetért abban hogy kell legalább egy szélső, nem pedig mossák kezüket hogy" idén rekordszámú gólt lőttünk, nincs itt semmi látnivaló, mehet a Raphi-Yamal 0-24"
Remelem a kozelunkbe nem jon Diaz,ilyen osszegert meg foleg.Lookman,Grimaldo tokeletes lenne az arabol.
Ezt soha nem értettem ebben a klubban. Nem emlékszem mikor adtunk el valakit nem, h jó áron de legalább amire azt tudom mondani, hogy ne ez nem rossz. És bárki is volt az elnök mindig így volt.Troym írta: ↑2025.06.05. 13:07:48Nyugi, évek óta tudja mindenkiAlcantara írta: ↑2025.06.05. 12:33:39Ez a hÍr azt hozza magával, hogy a távozókra gátlástalanul lehet alkudni a vásárlóknak. Mundo szerint a Pool beintett nekünk Diazzal kapcsolatban. Ez azt is jelentheti első körben, hogy többet akarnak érte, mint 70-80 millió. Őt viszont miből akarjuk hozni a fentiek miatt, hát minimum kétséges.
Gondolom Fati és Lenglet pénzt szokásos módon nem hagy a kasszában, de a bérkeretük egy része felszabadul, ha mennek és gondolom jófejségből majd felajánljuk Stegennek, hogy mehet ingyen és még elengedhetjük ingyen Romeut is.
Ez a Diaz igazolás is... Megint elhoznának egy 30hoz közeli játékost embertelen összegért akiben jó esetben is van két-három én maximum aztán ugyanolyan teher lesz mint a többi kolonc. Ez megint ugyanúgy régi Coutinho, Griezmann féle igazoláspolitika. Komolyan kezdem azt hinni, hogy ennél a klubnál joót is tesz, amikor nincs pénz... Amint lesz megint mit költeni, ugyanolyan idióta transzferek következnek majd mint eddig.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Nyugi, évek óta tudja mindenkiAlcantara írta: ↑2025.06.05. 12:33:39Ez a hÍr azt hozza magával, hogy a távozókra gátlástalanul lehet alkudni a vásárlóknak. Mundo szerint a Pool beintett nekünk Diazzal kapcsolatban. Ez azt is jelentheti első körben, hogy többet akarnak érte, mint 70-80 millió. Őt viszont miből akarjuk hozni a fentiek miatt, hát minimum kétséges.

Gondolom Fati és Lenglet pénzt szokásos módon nem hagy a kasszában, de a bérkeretük egy része felszabadul, ha mennek és gondolom jófejségből majd felajánljuk Stegennek, hogy mehet ingyen és még elengedhetjük ingyen Romeut is.