Én sem ragaszkodnék a kolumbiaihoz, elsősorban a kora miatt, illetve bár kifejezetten jól cselez, én szívesebben látnék egy ebben kiváló játékost inkább. Engem a center poszt nem annyira érdekel, két jó játékosunk van oda, plusz Olmo. Engem ezért érdekelne jobban ilyen Doku (mondanám Williams-et) féle megoldás, akik két szélen jól tudnak bontani,és emellé még mondjuk 25 alttiak. Őket hamarabb venném meg, mint Diazt. Rashforddal kb egál, neki szerintem kicsit magasabban van a plafonja, de nem biztos, hogy eléri, és Diaz munkabírása elképesztő, a koruk meg majdnem ugyanaz. A kettő között választva megvagyok Diazzal, ha jól belegondolok.Chino írta: ↑2025.06.03. 12:45:49Igazából erre is célozgattak, illetve a kolumbiainak a center sem kényszerposzt. Ezzel nem csak sérülés/rotálás szempontjából lenne megoldás, hanem rengeteg variációs lehetősség is lenne akár kezdő szinten, akár meccs közben. Nem véletlen, hogy a másik, komoly kiszemelt az Rashford, aki szintén hasonló profil és nem a lejáró szerződésű, olcsón megszerezhető Gnabry vagy az ingyen igazolható Sané.
Én nem ragaszkodnék Diazhoz, ha lenne egy hasonló kaliberű és profilú játékos, aki ráadásul még jönni is akar.
Sajnos szóba sem került, de nálam Meret nagyon jó megoldás lett volna. Lejár a szerződése, a fizetése sem gondolom, hogy égbekiáltó lenne és a legjobb kapuskorban is van. Plusz azt sem hiszem, hogy ha jönne egy komolyabb kaliber az elkövetkező években besértődne a cserekapus szerep miatt.
Meret lett volna nálam is az érdeklődés fő tárgya, kb kérdés nélkül. Persze nem lehet tudni, lehet voltak óvatos próbálkozások, de TS mellé/mögé nem akarna jönni.