Fizetésben szerintem akkor is túlzás, amit kap, hiába volt a legjobb khv a szezonban. Más a szakmai és a pénzügyi téma. Sokkal "szívtelenebbül" kellene anyagiakról tárgyalni, az ügynökök is azt teszik. 6 milliós fizuval is itt lenne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.10. 21:06:54Inkább áthozom.
Persze, igazat adok neked részben. De nem bántásból, Inigo teljesítményét sem tudtad jól belőni.
Itt tudod mi a hiba? Hogy saját nevelésnek adtunk ennyit, hogy maradjon. Ha nem adjuk ment volna 10 millióért? Szerintem nem, de ha mégis, az se baj, 1.5 - 2 millió egy cserekapusnak szerintem jó pénz.FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.10. 21:06:54De itt van Pena esete. Ha tegyük fel megkeresték volna az összes elsőosztályú kapust, vajon mennyi jött volna el 3 millió alatt a Barcaba?
Érzékeltetem: Cillessen 850ezret keres a Las Palmasnál, szerinted nem tudnánk 2 milliós bérrel idehozni?
Mamardashvili fizuja is 1.5 millió.
2 labdáért odaadnám, minden felette nyereség, nem érdekel, hogy 2, 5, 8, 12, 20 milliót kapunk, menjen, ha jön Grimaldo, Davies és Hakimi, ha nemFcBarcelona1 írta: ↑2025.06.10. 21:06:54Gerard Martint is mindenki szidja, a mai hírek szerint pedig a Wolverhampton mellett a Bournemouth is hajlandó kifizetni a kért 12 milliót. Ha eladjuk és ott jó lesz, majd megy, hogy miért nem kértünk 30-at. Ha megtartjuk, mert mondjuk Grimaldo nem fér bele, és emelünk 4 milliós fizetésre, nemsokára az lesz a probléma, hogy minek adtunk neki ennyit.

Még egy jó példa Pena túlfizetésére; itt volt Tenas kb egyidős vele 2-3. sz kapus volt és ment Párizsba az olajosokhoz. Na ő 1.2 milliót keres, a mi Penánk meg közel 3* annyit.