FcBarcelona1 írta: ↑2025.06.01. 08:29:47
Troym írta: ↑2025.05.31. 21:55:59
Ha jól emlékszem, Koeman féle gyenge keretet vizionáltál, a végére pedig kifogásoltad, hogy nem döntőztünk a BL-ben ilyen gyenge ágon.
Nem tudom mit vizionáltam kereterősség ügyében, de tegyük fel azt mondtam, hogy rémgyenge a keret, amit írsz, simán elhiszem.
Gondolom arra alapoztam a véleményem, hogy
- Balhátvéd 1 db van
- Jobbhátvéd szintén 1 db van
- Vkp posztra volt egy harmadosztályból és egy u19-ből érkező srác, szerencsére előbbi szinteket ugrott, ezt valóban nem láttam előre.
- Nincs classic balszélső a keretben
- Nincs cserejobbszélső a keretben
- 37 éves Lewy cseréje a 3 évig gödörben lévő Ferran volt.
A keret érdemi része szűk és bizonyos posztokra akár 3 ember jut, máshova 1, így logikusnak gondolom azt a véleményem.
(Amúgy az akkori gondok továbbra is fennállnak.)
Eredmény:
EL erősségű ágon nem jutottunk BL döntőbe, az első komoly ellenfél ellen kiestünk.
Nagy piros pont a hazai tripláért!!
Amúgy nem ez vplt a kérdésed, visszakanyarodok egy gondolat:
Elment 3 ember, be kellett regisztrálni 5-6ot és ez fennakadt a rendszeren, mert nem voltunk 1-1 arányú szabály alatt.
1 mrd bevétel ide-oda, azért ez az FFP egyrészt nem a bevételhez kapcsolódik, hanem Gránit jól írja a fenntarthatósághoz, másrészt lehetett volna számítani rá egy pénzügyi szakembernek a klubnál, hogy a 3 távozó 40 milliós bére nem lesz beforgatható 5-6 másik játékos hasonlóan 40 milliós fizujára, ha nem lehet 1-1 arányban a pénzeket felhasználni.
Igazolásokra térve, szerintem a lyukak ugyanazok, plusz van egy kapuskérdés.
Talán erre ott lesz Garcia, de jhv, vkp, balszélső és 9es is kéne, de nem lesznek érzésem szerint.
ocsike83 írta: ↑2025.06.01. 09:25:14
Kedves Admin(ok).
Nem lehetne ezt az FFP, van 1/1, nincs 1/1 témát valahova máshova átvezetni?
Alapjában véve kötődik az átigazolásokhoz, de valójában nem ide tartozna.
Ha valaki bedobna egy nevet, elveszik a hozzászólások között, mert megy a vita a "kinek van igaza" és a "nem értesz engem" dolgokról.
Köszönöm
Jogos, abbahagyom magam részéről ffp témát.
Jó lenne játékosokról diskurálni, csak idénre nagyon nevek sincsenek, még pletykaszinten sem.
Van a Diaz, Rashford, Garcia hármas, hetente egy újságíró még leír 1-2 random nevet, de amúgy sok minden nem történik.