Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.30. 19:39:08

kmb írta:
2025.05.30. 19:02:45
Azt lehet tudni hogy mikor dől el hogy hogy is állunk ffp ügyileg?Van valami időpont a ligától amikor bejelentik hogy ki hogy áll vagy akármi?Van egy gyanúm hogy ez el fog húzódni elég sokáig ha a ligán múlik.
Rac1 mai híre szerint nem leszünk 1/1 idén sem. Bejövő/felszabaduló pénzek 50% mehet regisztrációra/vételre.
"A Barça vezetősége azon dolgozik, hogy Crowe jóváhagyassa a VIP ülőhelyek működését, de már tudják, hogy ez sem lesz elég az 1-1-es Fair Play szabályhoz való visszatéréshez"-RAC1(persze hogy nem :) )
Gondolom ránk a meghirdetett 1 vásárlás+2 ingyenes sem fog vonatkozni, mert ez lesz a 4. szezon bérsapka felett, Olmoék regisztrációja is ellentmondásos a hírekben, hol szerződés egészére, hol nyárig szerepelt a regisztráció a hírekben, és szinte mindenkivel hosszabbítunk, akivel tudunk.

A főoldali cikkben le van írva minden, max az nem, hogy lehet, hogy tavaszra volt tervezve a költözés, és az kiesés, de MD, Sport szerint így is több volt a bevétel a vártnál, itt is volt linkelve.
Szóval teljesen homály az idei átigazolási szezon számomra. Vagy lesz átigazolás, vagy nem, ezt max egy ember tudja :)

Szerk:
https://barcauniversal.com/budget-will- ... nue-surge/
Elvileg (pontos számok ősszel a gazdasági jelentésben) 950 milliós bevétel erre a szezonra, 1+ milliárd a következőre
superman
Jugador d'estrella

2025.05.30. 19:24:51

csababarca írta:
2025.05.30. 18:37:29
Alcantara írta:
2025.05.30. 16:25:28
A sport.es szerint a Real is bejelentkezett Garciánál. Mondjuk nem értem Kürtös mellé mit akarnak, de lehet csak zavarórepülést végeznek számunkra.
Ezt már pár hete rebesgetik, Körte acl után, 33 évesen (kapusnál persze még bőven jó kor), Luninnal mögötte nem garancia.
Meg persze velünk is kicseszhetnek, extra motiváció lehet egy ilyen szezon után:D

De amúgy vigyék, semmi extra a srác, egy jó kapus, de ennyi.
Tavaly Luninnal BL döntőbe jutottak, bár nálunk lenne olyan cserekapus. Nekünk ugyanez idén nem sikerült. Amúgy madridi körökben azt írták, hogy Lunin lépne, azért vinnék.
kmb
Jugador del Barça

2025.05.30. 19:02:45

Azt lehet tudni hogy mikor dől el hogy hogy is állunk ffp ügyileg?Van valami időpont a ligától amikor bejelentik hogy ki hogy áll vagy akármi?Van egy gyanúm hogy ez el fog húzódni elég sokáig ha a ligán múlik.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.05.30. 18:37:29

Alcantara írta:
A sport.es szerint a Real is bejelentkezett Garciánál. Mondjuk nem értem Kürtös mellé mit akarnak, de lehet csak zavarórepülést végeznek számunkra.
Ezt már pár hete rebesgetik, Körte acl után, 33 évesen (kapusnál persze még bőven jó kor), Luninnal mögötte nem garancia.
Meg persze velünk is kicseszhetnek, extra motiváció lehet egy ilyen szezon után:D

De amúgy vigyék, semmi extra a srác, egy jó kapus, de ennyi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.30. 18:33:30

If Barcelona can't sign Luis Diaz or Marcus Rashford, they could look into other options like Kingsley Coman and Gabriel Martinelli. @sport
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

szbsz
Capitá del Barça

2025.05.30. 16:03:13

https://x.com/FabrizioRomano/status/1928426551437033474 Wirtz egyre közelebb a Poolhoz, 130M-ót ajánlottak érte a Levernek! Azt tudnám miből van ennyi lóvéjuk Frimpong, Kerkez, Wirtz ez így alsó hangon 200M-ba fog nekik kerülni, azt tudom elképzelni, hogy eladnak egy-két nagyobb nevet, khm... Luis Díaz közben már be is követett minket Instán. :lol:

Alább írtam, hogy szerintem Laportáék el akarják hozni Rashfordot és Díazt is, a védelmet meg hagyni fogják úgy ahogy van, esetleg Joan Garcíáért kifizetik a 25 millát de, komolyabb erősítés nem várható a nyáron. Rashfordot én kölcsönbe hoznám, fizetését se vállalnám teljesen, fizesse csak a MU. Diazért meg max. 50M-t adnék, nem fiatal már és nem is hiányposztra jönne.

Egy JG - Rashford - Diaz hármas végülis elég jó lenne, 75M körül kifejezetten, csak a védelem az ami kicsit aggasztó, én oda is néznék valaki gyorsabb és magasabb játékost...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
superman
Jugador d'estrella

2025.05.30. 08:53:24

Camp Nou99 írta:
2025.05.29. 18:59:20
szbsz írta:
2025.05.29. 11:52:35
Szerintem mindkettő jön, Rash kölcsön, Diazt meg leigazoljuk, úgyis kell a Poolnak a lóvé Wirtzre. :mrgreen:
Persze hogy kell neki, de szerintem ő is a Realba fog kikötni.

Rashforddal jobban járnánk, benne bőven maradt potebciál, Diaz flop, ez már kiderült.

Miért gondolod, hogy Wirtz Madriddba menne, kb minden ellent mond ennek. Nincsenek hírek, a posztján túltelítettség van, hátrébbra keres ember XA, még Bellinhamnek sincs egyértelmű helye jelenleg, annyi pénzük biztosan nincs, hogy a tervezett igazolásokon felül még 150-t fizessenek a Leverkusennek. Teljesen logikátlan lenne, ha odamenne. Gondolod, hogy ez nem tartja vissza Perezt? :D
soadroli írta:
2025.05.29. 23:39:54
Barcelona have decided to SELL Ter Stegen if they sign Joan Garcia. @rac1
Az nagyon balfék lépés lenne, remélem nem igaz.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.29. 23:39:54

Barcelona have decided to SELL Ter Stegen if they sign Joan Garcia. @rac1
Kép
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2025.05.29. 18:59:20

szbsz írta:
Messa írta:
2025.05.29. 11:39:37
A Sport arról ír, hogy Rashford hajlandó mindent megtenni, hogy ide jöhessen, szerintük jelentős bércsökkentésbe is belemenne, elvileg szerdán Deco találkozott is az ügynökével.
Hozzáteszik, hogy még mindig Diaz az elsőszámú alternatíva, de Rashford jóval olcsóbban megszerezhetőnek tűnik, és Flick preferálná a sokoldalúsága miatt.
Szerintem mindkettő jön, Rash kölcsön, Diazt meg leigazoljuk, úgyis kell a Poolnak a lóvé Wirtzre. :mrgreen:
Persze hogy kell neki, de szerintem ő is a Realba fog kikötni.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.29. 15:35:48

Első "erősítés", közben a Girona visszaküldte Romeut :D Remélem gyorsan találunk neki úticélt és nem akarjuk megmenteni.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.05.29. 13:24:00

Azért ha felmerül az átigazolási téma, érdemes figyelembe venni a meglévő játékosokat. Mindenkinek a problémája, hogy a Bartomeu korszakban feleslegesen hoztunk ilyen Firpo féléket, közben bhv posztról Grimaldo, Cucurella, Miranda távozott.
Én személy szerint bízom benne, hogy ilyen sérülések jövőre nem lesznek az eleve rövid keretben, és még minőségileg javulni is fog. 2 évig a Barca Studios miatt nem engedtek regisztrálni, idén elvileg enyhítettek, és függőben a VIP pénz, valamint pozitív az átigazolási mérleg, és télen, nyáron 50-60 befolyt(ik) (Roque, Nico, Unai, Todibo+többiek)

Alap felvetéshez visszatérve, Bernal, Stegen, Araujo, Christensen, Gavi, De Jong nagyon sokat hagyott ki.
Én bízom benne, ha ezek a játékosok ha maradnak, jövőre csak jobb szezont hozhatnak az ideinél.

És ezen felül kapus, szélső védő, bal szélső átigazolási nevekről szólnak a hírek.
Elvileg nagyobb lesz a rotációs lehetőség. Lehet, hogy pl. Lewy játéka visszaesik, de ha jön egy kezdő szintű bal szélső, Olmo és Ferran mellett ő, vagy Raphinha is mehet csúcs éknek. Yamal, Raphinha többet fog tudni pihenni, reméljük tavaszra nem fogy el fizikailag vagy akár letámadásban a keret, Araujo és Christensen esetleg Kounde középen, ha jön szélső védő, mind egy extra variációs lehetőséget jelenthet.

Ehhez mondjuk kell Flick kicsit pragmatikusabb hozzáállása is mondjuk előnyben, de idén nehéz lett volna betolni a buszt, ha a padon (sokszor a kezdőben)Torre, Gerard Martin, Fort, Idei Araujo/Christensen/Gavi/De Jong nyújtott variációs lehetőséget.
szbsz
Capitá del Barça

Messa írta:
A Sport arról ír, hogy Rashford hajlandó mindent megtenni, hogy ide jöhessen, szerintük jelentős bércsökkentésbe is belemenne, elvileg szerdán Deco találkozott is az ügynökével.
Hozzáteszik, hogy még mindig Diaz az elsőszámú alternatíva, de Rashford jóval olcsóbban megszerezhetőnek tűnik, és Flick preferálná a sokoldalúsága miatt.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.29. 11:18:51

Troym írta:
2025.05.29. 08:59:23
szbsz írta:
2025.05.28. 23:52:21
Jövőre meg kell nézni hogyan muzsikál egy stabilabb védelemmel
Erre van valami terv? Hogy fog realizálódni?

Legnagyobb valószínűséggel maximum 1 védő érkezik, 1 távozik (Lenglet). Én nem látom mitől nem gyalogolnak át jövőre Martinon, vagy mitől gyorsul fel Inigo / Cubarsi, vagy Araujo hogy tud rendet tenni a fejében 2 év után?
Én szkeptikus vagyok, ezek a kapusok és védők kb ezt fogják jövőre is hozni, amit idén láttunk.
Nem látom, hogy megjelenik Bernal az edzésen és a védelem stabilizálódik,
Jhv pletykák sincsenek már, bhv eddig sem volt, khv meg Tah volt, aki megy Münchenbe.
Az Espanyol ellen az Ara - Chris kettős egész stabil volt, nem szaladt át rajtuk az ellenfél, rájuk mindenképpen lehet építeni szerintem jövőre.

Inigo / Cuba kettősnek nem a gyorsaságával van elsősorban probléma, hanem a helyezkedésével. A szezon elején, teljesen jól működtek ők ketten együtt, aztán mentálisan elfáradtak, Cuba főleg, és a végén már össze-vissza kóvályogtak, ami azt eredményezte, hogy csomószor beragadt valamelyikük a lesvonal mögött. Folyamatos rotációval már a szezon elejétől kezdve, ezt ki lehetne védeni, de mondom még egyszer az Ara - Chris kettős jobb védőpáros szerintem...

Én nem bánom, hogy Tah végül nem minket választott, klasszis védő, de ő sem túl gyors. Én megpróbálnám elhozni van de Vent a Spursből, ő elég gyors és magas is mellé. A beívelt labdákkal bajban vagyunk, egyik védőnk se egy égimeszelő, szóval jó lenne egy 190cm+ játékos kifelyelgetni a beadásokat.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.29. 11:00:48

gránit írta:
2025.05.29. 10:36:24

Ismét az a kérdés, mi a cél. Ha az, hogy letaroljuk Spanyolországot, akkor elég egy erős támadóalakzat, ami túllövi a meccsenkénti 1+ bekapott gólt. És ennyi. Én idén abban bíztam, hogy ez a tűzerő talán kivételt képezhet, és képes lesz majd a sok bekapott gólt a BL-ben is túllőni, de sajnos elhalt ez a dolog. Hogy hol kell erősíteni, számomra nem kérdés. Hétnél kevesebbet kapni sokkal reálisabb, mint hatnál többet lőni.

Ezek olcsó, megvalósítható, kézenfekvő megoldások lettek volna, nem Frimpong-féle valóságtól elrugaszkodott álmodozások, ehhez képest nem fog változni semmi, a kapusposztot leszámítva, mert ott úgy látszik, érzékelik azért a bajt. Koundé mögé is állandóan embert keresünk, abból sem lesz semmi, Koundé végigjátssza a szezont, arra a néhány kivételre meg Garciát, nagyon néha Fortot látja ott.
Egyrészt az egy örök kérdés mi a cél, mert ahogy írod elbújunk a bírók és sérültek mögé, csak épp nem játszunk döntőt, amikor történelmi esélyünk lett volna megtenni.
Belföldre persze, hogy jó ez, de továbbmegyek, ahhoz igazolni sem kell, versenyképes a csapat így is.

Nálad a kapus a top1 prioritás, nálam a jhv lenne, ezért gondoltam, hogy egy 35-40 milliós igazolást (Frimpong) oda hoznék, ha csak egyet lehet pénzért igazolni, ahogy a Liga engedélyezi, amiből majd lesz 40 milliós Rashford/ 80 milliós Diaz. :(
Nálam a kapusposzt alapvetően nem volt középpontban, én szélsőhátvédektet és Lewa pótlását előrébb gondoltam, csak Tek a szezon végére szinteket esett, TS meg kérdőjel, így logikus a kapusvétel.

Liga szabályai szerint 1 fizetős, 2 ingyenes igazolás nálam jelenleg: Garcia 25m, David és a szűkös körülmények között kb Semedo lenne. Lenne kezdőkapus, csere jhv és egy csatár, aki akár lehet LEwa utódja, ha meg nem jön be, el lehet adni.
gránit
Director del Fútbol

2025.05.29. 10:36:24

Troym írta:
2025.05.29. 10:27:22
Már ősszel sem volt jó a védelem és a shitty november, december során már 3. helyen álltunk, majd a támadó szekció Yamal felépülésével kezdte húzni a csapatot.
Ősszel még nem volt fáradtság és ugyanúgy rengeteg gólt kaptunk.
Láttunk védeni 3 kapust, a közepes szintet hozta mindegyikük. Szódával elmegy, időnként mindegyiknek volt 1-1 kiemelkedő meccse, de általánosságban hiányzik a plusz, amivel meccsek hozhatóak.

Az meg nekem 5 év után gyenge érv, hogy sok a sérült.
Mindig lesznek sérültek. Nem hiszem, hogy jósnak kell lenni, hogy időnként minden játékos sérült, így tudni kell megoldani a feladatot valaki nélkül is.

1 kapus és 2 szélsővédő igazolása nélkül felületesnél komolyabb javulást várni szerintem naivitás.
Ismét az a kérdés, mi a cél. Ha az, hogy letaroljuk Spanyolországot, akkor elég egy erős támadóalakzat, ami túllövi a meccsenkénti 1+ bekapott gólt. És ennyi. Én idén abban bíztam, hogy ez a tűzerő talán kivételt képezhet, és képes lesz majd a sok bekapott gólt a BL-ben is túllőni, de sajnos elhalt ez a dolog. Hogy hol kell erősíteni, számomra nem kérdés. Hétnél kevesebbet kapni sokkal reálisabb, mint hatnál többet lőni.

Ha BL-t akarunk nyerni, akkor ez a társaság nem elég. Tíz éve emiatt szenvedünk, és amíg nem vesszük komolyan a kérdést, mindig jönnek majd boci szemekkel a tavaszi csodálkozások (ami persze egy kis bírózással szőnyeg alá söpörhető, esetleg hivatkozunk a sok meccsre, mivel az ellenfelek természetesen lényegesen kevesebb meccset játszanak, ja nem).

Szerintem Flick teljesen máshogy lát mindent, ahogy mi. Neki nagy kedvence Martin, Vallét elküldte miatta. Mingueza visszahívásáról sincs szó, pedig jó játékossá nőtte ki magát Vigóban. Ő talán még több szintet is lépett azóta, mint Garcia. Ezek olcsó, megvalósítható, kézenfekvő megoldások lettek volna, nem Frimpong-féle valóságtól elrugaszkodott álmodozások, ehhez képest nem fog változni semmi, a kapusposztot leszámítva, mert ott úgy látszik, érzékelik azért a bajt. Koundé mögé is állandóan embert keresünk, abból sem lesz semmi, Koundé végigjátssza a szezont, arra a néhány kivételre meg Garciát, nagyon néha Fortot látja ott.
Troym
Director del Fútbol

2025.05.29. 10:27:22

bence0330 írta:
2025.05.29. 10:11:47
Troym írta:
Ki tudja. A védelmünk kiváló volt idén, a játékfelfogásunkhoz képest még a kiváló is gyenge szó. Egy pontig. Hogy egészen pontosan mi ment félre, nem tudom (talán fáradtság, egy kölyök meg egy 30+-os játékos ezt nem bírja, Chris későn tért vissza, Arát nem tudta Flick felépíteni. Talán Casadó, talán ezek összessége, talán taktikailag ment félre valami). Azt kell kitalálni, hogy ez a pont ne tél vége legyen, hanem tavasz vége. :) Azért nem lehetetlen a dolog.

Plusz a támadójátékunk is érezhetően gyengült fáradtság miatt, már nem tudtuk a 3 gólt túllőni. Plusz egy kb alapember ezen is segíthet.

A személyi okok mellett talán Flicknek kicsit finomhangolnia kell az egyensúlyon, Gerard Martint elfelejteni teljesen, főleg komolyabb meccseken, ha hasonló szezont fut, akkor Olmót is, és kicsit pragmatikusabban menedzselnie bizonyos szitukat, pl. 93. percben 3-2-nél nem kell 48 emberrel letámadni elöl.
Már ősszel sem volt jó a védelem és a shitty november, december során már 3. helyen álltunk, majd a támadó szekció Yamal felépülésével kezdte húzni a csapatot.
Ősszel még nem volt fáradtság és ugyanúgy rengeteg gólt kaptunk.
Láttunk védeni 3 kapust, a közepes szintet hozta mindegyikük. Szódával elmegy, időnként mindegyiknek volt 1-1 kiemelkedő meccse, de általánosságban hiányzik a plusz, amivel meccsek hozhatóak.

Az meg nekem 5 év után gyenge érv, hogy sok a sérült.
Mindig lesznek sérültek. Nem hiszem, hogy jósnak kell lenni, hogy időnként minden játékos sérült, így tudni kell megoldani a feladatot valaki nélkül is.

1 kapus és 2 szélsővédő igazolása nélkül felületesnél komolyabb javulást várni szerintem naivitás.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.05.29. 10:24:22

Camp Nou99 írta:
2025.05.29. 10:21:09

Ezen nincs mit csodálkozni. Amíg nem leszünk rendben anyagilag senki sem fog ránk várni.
Nem tudunk versenyezni a tökerős csapatokkal.
Ez megint a Liga hibája lesz. Mikorra lesz kiterítve a csapatoknak, hogy kinek, hogy áll a "szénája"?
Bent vagyunk az 1/1-ben, vagy nem? Vagy még kitalálják, hogy ez sem-az sem elég. És már augusztust fogunk írni, mire kiderül. Akkor meg már nehezen mozdítható bárki egy kész keretből.
Az ingyen igazolhatóak pedig már rég aláírtak máshova.
Més que un club :P
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2025.05.29. 10:21:09

Messa írta:
2025.05.29. 09:52:06
ocsike83 írta:
2025.05.29. 09:21:16
Na akkor az ingyen igazolható Tah témát el is engedhetjük.

A Bayern hivatalos csatornáján bejelentette az érkezését.
Remek, a legkézenfekvőbb megoldás máris offos. Jól indul az átigazolási szezon :D
Ezen nincs mit csodálkozni. Amíg nem leszünk rendben anyagilag senki sem fog ránk várni.
Nem tudunk versenyezni a tökerős csapatokkal.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.29. 10:11:47

Troym írta:
szbsz írta:

Legnagyobb valószínűséggel maximum 1 védő érkezik, 1 távozik (Lenglet). Én nem látom mitől nem gyalogolnak át jövőre Martinon, vagy mitől gyorsul fel Inigo / Cubarsi, vagy Araujo hogy tud rendet tenni a fejében 2 év után?
Én szkeptikus vagyok, ezek a kapusok és védők kb ezt fogják jövőre is hozni, amit idén láttunk.
Jhv pletykák sincsenek már, bhv eddig sem volt, khv meg Tah volt, aki megy Münchenbe.
Ki tudja. A védelmünk kiváló volt idén, a játékfelfogásunkhoz képest még a kiváló is gyenge szó. Egy pontig. Hogy egészen pontosan mi ment félre, nem tudom (talán fáradtság, egy kölyök meg egy 30+-os játékos ezt nem bírja, Chris későn tért vissza, Arát nem tudta Flick felépíteni. Talán Casadó, talán ezek összessége, talán taktikailag ment félre valami). Azt kell kitalálni, hogy ez a pont ne tél vége legyen, hanem tavasz vége. :) Azért nem lehetetlen a dolog.

Plusz a támadójátékunk is érezhetően gyengült fáradtság miatt, már nem tudtuk a 3 gólt túllőni. Plusz egy kb alapember ezen is segíthet.

A személyi okok mellett talán Flicknek kicsit finomhangolnia kell az egyensúlyon, Gerard Martint elfelejteni teljesen, főleg komolyabb meccseken, ha hasonló szezont fut, akkor Olmót is, és kicsit pragmatikusabban menedzselnie bizonyos szitukat, pl. 93. percben 3-2-nél nem kell 48 emberrel letámadni elöl.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.05.29. 09:52:06

ocsike83 írta:

Remek, a legkézenfekvőbb megoldás máris offos. Jól indul az átigazolási szezon :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
ocsike83
Jugador d'estrella

Més que un club :P
Troym
Director del Fútbol

szbsz írta:

szbsz
Capitá del Barça

fanbarca írta:
2025.05.28. 17:53:39
Chino írta:
2025.05.28. 16:43:59
És az a 25 millió sem aprópénz számunkra, legalábbis a jelenlegi helyzetben semmiképp, főleg hogy van minimum 2, de inkább 3 sokkal fontosabb poszt, amit be kéne tömni, még akkor is ha nincs távozó.
Szerintem azért kapusposzton baj van. Legalábbis baj volt idén. Ezen kívül igazán kell még egy balszélső és esetleg egy védő. De az csak akkor jöhet, ha Araujo megy. Christensen meg lehet, hogy új igazolás lesz.
Azért volt baj, mert lepkefing volt előtte a védelem, már ha azt ami a szezon vége felé volt védelemnek lehet egyáltalán nevezni. Csomószor volt, hogy két támadó teljesen szabadon vihette a labdát Tekre, mögöttük méterekre Cuba és Inigo. Szerintem Tek teljesítménye teljesen vállalható volt idén a körülményeket figyelembe véve, voltak néha rossz kijövetelei, de a kapuban nem potyázott egyszer se. Jövőre meg kell nézni hogyan muzsikál egy stabilabb védelemmel a Stegen - Tek kettős, aztán ha még mindig sok gólt kapunk, max. hozunk valakit a kapuba télen. Verbruggen és Chevalier a legújabb nevek a kalapban!

Araujo a leggyorsabb védőnk, őt én biztos nem adnám el, de amúgy szerintem ő sem akar menni, nem azért hosszabbított 31-ig januárban...
Válasz küldése