Remek, a legkézenfekvőbb megoldás máris offos. Jól indul az átigazolási szezon

Remek, a legkézenfekvőbb megoldás máris offos. Jól indul az átigazolási szezon
Erre van valami terv? Hogy fog realizálódni?
Azért volt baj, mert lepkefing volt előtte a védelem, már ha azt ami a szezon vége felé volt védelemnek lehet egyáltalán nevezni. Csomószor volt, hogy két támadó teljesen szabadon vihette a labdát Tekre, mögöttük méterekre Cuba és Inigo. Szerintem Tek teljesítménye teljesen vállalható volt idén a körülményeket figyelembe véve, voltak néha rossz kijövetelei, de a kapuban nem potyázott egyszer se. Jövőre meg kell nézni hogyan muzsikál egy stabilabb védelemmel a Stegen - Tek kettős, aztán ha még mindig sok gólt kapunk, max. hozunk valakit a kapuba télen. Verbruggen és Chevalier a legújabb nevek a kalapban!
Erős túlzás ezt írni, h nem mutatott semmit. Egyáltalán nem volt rossz! Ja és abban a mu-ban kb mindenki felsült. Azért ne felejtsd el, h neki voltak ám brutális extra szezonjai. Sztem nagyot menne nálunk én örülnék neki, de csak kölcsön vételi opcióvalPR42 írta: ↑2025.05.28. 22:20:54Nem tetszenek a kiégett angol sztárok, pláne nem a dögvészt hordozó mu-ból de ha akkorát fejlődik mint Anthony vagy McTominay akkor aranylabdát is nyerhet Rashford
A probléma hogy míg ez a kettő eligazolt és mintha kicserélték volna őket hirtelen jók lettek, addig Rashford most tavasszal a Villában sem mutatott semmit.
Nem tetszik a dolog, de cáfoljon rám.
A legfontosabb szerintem. A sportban nem szeretem használni a "szerencse" szót, mert a sportban annak van szerencséje, aki tesz is érte. De a bajnokságban folyamatosan lövöldözték bele a kapusainkba a labdát a falábúbbnál falábúbb támadók. A BL-elődöntőben viszont eljött az igazság pillanata, ott már nem volt apelláta, 3 kaput eltaláló lövésből bekapott hármat, a visszavágóban sem volt köszönet. Ahogy nem segítették már ki az ellenfél támadói, üres lett a kapunk, így meg nem lehet. Szörnyen jön ki Szczesny is meg Pena is a kontrákra, rossz nézni, ahogy kintről iszkolnak visszafelé, pont a szükségessel ellentétes irányba. Nekünk meg pont egy kontrakapus kell, aki jó a támadók elleni 1 vs 1-ben, ők meg pont nem azok.
Szerintem a csatárposzt ennél is égetőbb, Lewa ennyi idősen már nem tudja egy szezonon át hozni a top formát, post Suarez az ember, ott kellene egy update elég komolyan.
Szerintem azért kapusposzton baj van. Legalábbis baj volt idén. Ezen kívül igazán kell még egy balszélső és esetleg egy védő. De az csak akkor jöhet, ha Araujo megy. Christensen meg lehet, hogy új igazolás lesz.
Ezeket a 1-2 éves szerződéseket max egy öregebb vagy kevésbé kelendő játékosnál csinálják, mint mondjuk Inigo.bence0330 írta: ↑2025.05.28. 10:05:43Szerintem jó, ha őrizzük az értékeinket. Raphinha lehet hogy elvolt, de ez bármikor változhat. Flick alatt ennek kicsi esélyét látom, de pl. ugye a Xavi-éra végén igazából menni akart. Megtörténhet még ez is. Akár az is, hogy mondjuk ad absurdum Olmo egy egészséges világklasszis lesz, idejön Rahsford/Diaz, beverekszi magát a kezdőbe, ő esetleg annyit vissza esik, hogy még épp mögéjük kerüljön, és mivel ő aztán tuti, hogy kezdő játékos szeretne lenni, lehet ha ez megtörténne, akkor távozni akarna. Sok lehetőség van erre. Jó, ha a kezünkben van az irányítás szerintem. bruttó 2-vel nőtt a fizuja a capology szerint, ennyit szerintem megér megbecsülésben egy kb aranylaszti szintű szezon amúgy is.Troym írta: ↑2025.05.28. 09:55:00- Szerintem Raphinha nem ment volna sehova az előző szerződésével sem. - Elköltöttünk 3-4 millió plusz bérkeretet, ami simán elég egy tartalékjátékos bérének fedezésére is.
- Lewa sem megy már sehova, innen vonul vissza.
- FT szerintem lutri. Jövőre vagy 10 gólos szezonja lesz, vagy 1 gólos, lutri még egy évet adni neki.
Hát ez érdekes lesz, mert egybehangzó hírek szerint Tek elfogadta az 1+1 éves hosszabbítási ajánlatunkat. Kicsit most már sajnálom, a jövőt figyelembe véve mindenképp jobban jártunk volna, ha jön egy tehetséges, fiatalabb kapus. Szerintem a lengyelnél ez az idény a tipikus szép volt, jó volt, épp elég volt szitu, én örülnék ha jövőre már gond esetén nem ő állna a kapunkban.Troym írta: ↑2025.05.28. 09:26:07Barcelona and Joan García's agents have reached an agreement over a 5 year contract with a bonus for a national team call-up, pending the player's final approval.
He has many offers, but the final decision will be taken this weekend!
—
@mundodeportivo
Én meg mennék Garciával, örülnék, ha igazak lennének a hírek és jönne Garcia. Stegen egy gerincműtét és ACL sérülés után minimum kérdőjel, Pena úgyis megy, Tek meg cserekapus szint.
Mondjuk ebben azt is nézni kell hogy ha végül el akarod adni, és egy év van hátra a szerződéséből akkor garantáltan a felét/harmadát tudod megkapni érte.
Szerintem ezért is jöttek a hírek arról hogy megvétel után kölcsön akarjuk adni, ami első hallásra érthetetlen, de szerintem az lenne vele a terv hogy ő kölcsönbe megy, Stegen a télig bizonyíthat és ha elvérzik akkor télen kis kompenzációval vissza tudjuk hívni ha szükséges, ha viszont Stegen olyan God Mode-ban tolja mint tavaly akkor meg nem padozni vettünk egy fiatal kapust 25m-ért.Zozzy 5 írta: ↑2025.05.28. 07:22:35sztem Joan Garcia nem azért lenne most fontos, mert biztosan tudható, hogy Stegen jövőre nem tudna már top szintet hozni, hanem mert bizonytalan a sérülése után és a korára való tekintettel, hogy mit lehet tőle várni a jövőben. egy ilyen helyzetben adott most egy olcsón elhozható, fiatal, minden jel szerint top kapussá váló játékos - ez utóbbi nem csak az idei teljesítményéből, hanem az érdeklődők személyéből is látszik. emiatt hosszútávon egy megérős, fenntartható üzletnek tűnik most Garcia. olyan üzlet lenne ez, ami nem egy teljesen egyértelmű szitu, kockázatot vállalunk, hisz nem lehet tudni, hogy beválik-e, és közben lemondunk egy jó kapusról. de ez nekem kisebb, ideális kockázatvállalásnak tűnik, olyannak, amiket rendszeresen meghoznak más olyan klubok is, akik fenntartható projektekben gondolkodnak. mondjuk amikor a Pool lecserélte az egész középpálya tengelyt két éve: jó játékosok jöttek, de azért mégis ott volt a kérdés, hogy működhet-e rögtön ennyi új ember ilyen fontos posztokon együtt. a választ látjuk azóta. nyilván, lehetne ellenpéldát is hozni, ezért mondom, hogy kockázatvállalás, de szerintem alacsony.
szempont persze az is, hogy 1-2 év múlva vajon mennyiért tudnánk első számú kapust hozni. Verbruggen szerződése 28-ban jár le, tehát leghamarabb 2 év múlva lehetne viszonylag alacsonyabb áron elhozni, 3 év múlva ingyen. Dibu Martineznek 29ig van szerződése, tehát ő sem lesz olcsó a következő években. nem tudom, hogy kik vannak még Deco kapus listáján, de ha most csak ezt a két, már felmerülő nevet nézem, akkor ez szintén inkább amellett szól nekem, hogy most kell kapust venni, ha van jó lehetőség.
az is egy szempont persze, hogy Stéga egyáltalán rábeszélhető-e a távozásra és mennyiért lehetne eladni, nekem erről semmi infóm nincs. azt nehezen látom magam előtt, hogy ő üljön a padon és elfogadja, hogy csak BL kapus, másrészt a Garciás hírekből nem úgy tűnik, hogy neki oké lenne, ha nem véd BL-ben.
Szerintem jó, ha őrizzük az értékeinket. Raphinha lehet hogy elvolt, de ez bármikor változhat. Flick alatt ennek kicsi esélyét látom, de pl. ugye a Xavi-éra végén igazából menni akart. Megtörténhet még ez is. Akár az is, hogy mondjuk ad absurdum Olmo egy egészséges világklasszis lesz, idejön Rahsford/Diaz, beverekszi magát a kezdőbe, ő esetleg annyit vissza esik, hogy még épp mögéjük kerüljön, és mivel ő aztán tuti, hogy kezdő játékos szeretne lenni, lehet ha ez megtörténne, akkor távozni akarna. Sok lehetőség van erre. Jó, ha a kezünkben van az irányítás szerintem. bruttó 2-vel nőtt a fizuja a capology szerint, ennyit szerintem megér megbecsülésben egy kb aranylaszti szintű szezon amúgy is.Troym írta: ↑2025.05.28. 09:55:00- Szerintem Raphinha nem ment volna sehova az előző szerződésével sem. - Elköltöttünk 3-4 millió plusz bérkeretet, ami simán elég egy tartalékjátékos bérének fedezésére is.
- Lewa sem megy már sehova, innen vonul vissza.
- FT szerintem lutri. Jövőre vagy 10 gólos szezonja lesz, vagy 1 gólos, lutri még egy évet adni neki.
Így is évente hosszabbítgatnál, csak bevállalva, hogy valakiről 2026 és 2027 nyarán ugyanazt gondolod.gránit írta: ↑2025.05.28. 09:43:56Szerintem is. Egy éven belül már a klubnak kell pitiznie, főleg egy kelendő játékosának, akit sokan vinnének, és sok ajánlatot kap. Na, akkor már veszett fejsze nyele, túl kell licitálni a riválisokat, a játékos meg hátradőlve, mosolyogva figyelheti, ahogy túllicitálják egymást a kérők. Akkor kell még hosszabbítani, amikor a játékos még nem mobilis, ő is bizonytalanságban van, és ő is szeretné bebiztosítani magát. 2 évvel a szerződés lejárta előtt +1 évvel hosszabbítani, szerintem teljesen jó, kb ideális. A Raphinha-féle hosszabbítás szerintem egy ilyen minta. Nem túl hosszútávra, és még időben bebiztosítani egy középtávú jövőt. Szerintem win-win volt, pillanatnyilag.
Szerintem is. Egy éven belül már a klubnak kell pitiznie, főleg egy kelendő játékosának, akit sokan vinnének, és sok ajánlatot kap. Na, akkor már veszett fejsze nyele, túl kell licitálni a riválisokat, a játékos meg hátradőlve, mosolyogva figyelheti, ahogy túllicitálják egymást a kérők. Akkor kell még hosszabbítani, amikor a játékos még nem mobilis, ő is bizonytalanságban van, és ő is szeretné bebiztosítani magát. 2 évvel a szerződés lejárta előtt +1 évvel hosszabbítani, szerintem teljesen jó, kb ideális. A Raphinha-féle hosszabbítás szerintem egy ilyen minta. Nem túl hosszútávra, és még időben bebiztosítani egy középtávú jövőt. Szerintem win-win volt, pillanatnyilag.
Na pedig pont ez az, amit mindenki el akar kerülni. 1 évvel a lejárat előtt már a játékos kezében van a gyeplő. Hagyhatja kifutni a szerződését, vagy ha menni akar, féláron teheti kb. Az borzasztó helyzet, ha a klub 1 évvel a lejárat előtt hosszabbít.
Mag Yamal hosszabbítása szerintem szuper, de a 6 évet nem értem én sem. 2029 is bőven jó lett volna. Ha annyira befut és jönnek a címek, sikerek, szponzorok, akkor fizessünk neki 30 milliót akár 2029-től, de ez tényleg lutri. Egy ACL bármikor befigyelhet bárkinek, ld Gavi, Bernal, Stegen.