Szerintem jó, ha őrizzük az értékeinket. Raphinha lehet hogy elvolt, de ez bármikor változhat. Flick alatt ennek kicsi esélyét látom, de pl. ugye a Xavi-éra végén igazából menni akart. Megtörténhet még ez is. Akár az is, hogy mondjuk ad absurdum Olmo egy egészséges világklasszis lesz, idejön Rahsford/Diaz, beverekszi magát a kezdőbe, ő esetleg annyit vissza esik, hogy még épp mögéjük kerüljön, és mivel ő aztán tuti, hogy kezdő játékos szeretne lenni, lehet ha ez megtörténne, akkor távozni akarna. Sok lehetőség van erre. Jó, ha a kezünkben van az irányítás szerintem. bruttó 2-vel nőtt a fizuja a capology szerint, ennyit szerintem megér megbecsülésben egy kb aranylaszti szintű szezon amúgy is.Troym írta: ↑2025.05.28. 09:55:00- Szerintem Raphinha nem ment volna sehova az előző szerződésével sem. - Elköltöttünk 3-4 millió plusz bérkeretet, ami simán elég egy tartalékjátékos bérének fedezésére is.
- Lewa sem megy már sehova, innen vonul vissza.
- FT szerintem lutri. Jövőre vagy 10 gólos szezonja lesz, vagy 1 gólos, lutri még egy évet adni neki.
Ferrán szerintem jóval kevésbé lutri, mint ahogy írod. Az előző szezonban is 15 gólpontot hozott össze 2000 perc alatt, ami csak annyival gyengébb, amennyivel a csapat gyengébb volt. Azt a szintet legrosszabb esetben is tudja szerintem hozni, az meg bőven elég egy cserének. 2 éve elég konstans teljesítmény nyújt már, idén meg inkább volt felsőpolcos center szint, mint csere (itt nem arra gondolok, hogy kezdenie kéne-e Lewy előtt, hanem hogy ezzel a játékkal és ezekkel a számokkal sok top csapatban lehetett volna joggal kezdő, ha jól rémlik, övé volt a legjobb gól(pont?) per perc mutató egész Európában a legalább 1000 percet játszott játékosok közül, és azért nem is egy időhúzó csere volt, sok perccel rendelkezett, ami már releváns). Ha ebből kicsit visszaesne, még teljesen jó, persze reméljük, hogy tartja a szintet.