Barca Igazolások
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Bárki két szintet lépne onnan, akkora nyomor van valamiért. Antony is megtette, egy két lábon járó mémből lett egyik pillanatról a másikra megint top játékos, Rashfordnál ennyire látványos nem volt a változás, de azért volt ott is. Szerintem onnan kb csak Maguire és Hojlund nem menthető.
Mainoo DJ helyett nyilván nagy előrelépés lenne, kb ugyanaz a stílus, csak az angol kb mindenben jobb. Garnacho sem lenne rossz, ő is megrekedt a berobbanása óta, de ezt is betudom annak a közegnek, és ő azért most is elég jó, de mindenképp csak csereszint.
Mount lenne nagy fogás. Ő évekig klasszis volt, tuti nem felejtett el focizni, ő is belesüppedt, sok poszton bevethető támadó.
Mainoo DJ helyett nyilván nagy előrelépés lenne, kb ugyanaz a stílus, csak az angol kb mindenben jobb. Garnacho sem lenne rossz, ő is megrekedt a berobbanása óta, de ezt is betudom annak a közegnek, és ő azért most is elég jó, de mindenképp csak csereszint.
Mount lenne nagy fogás. Ő évekig klasszis volt, tuti nem felejtett el focizni, ő is belesüppedt, sok poszton bevethető támadó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Én Mainoo-ra mennék rá. Támadóbb és mélységibb szerepben is jó. Cserébe de Jongot adnám nekik, csökkentenénk is Mainoo vételárát, és megszabadulnánk előbbi fizetésétől is.
- davi10
- Llegenda del Barça
A hírek szerint a United-nél betelt a pohár, mindenki eladó. Garnacho-ra rámenni mennyire lenne rossz ötlet? Ha nem muszáj nem kínzom magam United meccsekkel, de amikor láttam elég ügyesnek tűnt. És erre még rájön az, hogy szerintem aki eljön abból a pöcegödörből, egyből szintet lép.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
Igen, pár videót néztem már róla, mikor egyszer említetted, látszólag polcokkal van Martin felett. Ami önmagában nem egy nagy dicséret, de tényleg bármilyen megoldást elfogadok, hogy ő ne legyen időhúzó cserénél több jövőre. Én nem értem, miért kellett vele hosszabbítani. Flicket sem értem, tényleg a végén már meccsről meccsre menekítette ki hamar, elvileg ő is látta a gondot. Na mindegy.Chino írta: ↑2025.05.22. 23:44:19Martin ha minden igaz hosszabbít, de Torrents könnyen lehet, hogy jövőre elé kerül a sorban, elég sok forrás megerősítette az utóbbi napokban. Meg is hosszabbították a szerződését. Flick nagyon kedveli, rendszeresen fent van a felnőttekkel edzésen. Ugyanúgy mint Cubarsira és Yamalra számára is kidolgoztak egy személyre szabott edzéstervet, hogy könnyebben beilleszkedhessen az első csapatba.
Arujo-Pedri típusokat baromi nehéz leakasztani, próbálkoznak is azért, az utóbbi időben sok fiatal tehetséget hoztunk vagy éppen próbálkoztunk velük. Volt aki nem sikerült, mint Bergvall, Güler stb.
Torrents ráadásul nem is extra fiatal, 18 éves, könnyebben integrálódhat, de ahhoz meg még épp elég fiatal, hogy legyen benne fejlődési lehetőség, ami Martinban nemigen van már, ő sajna egy kiforrott játékos.
Güler nálam nem tartozott volna ide. A fél világ akarta akkor már. Sok remek focista rohangál még 2025-ben is viszonylag észrevétlenül a nagyvilágban. Az utánpótlás scoutrendszerével nagyon elégedett vagyok, az látszólag jól működik, főleg a mostani afrikai vonallal remélhetőleg 2-3 év múlva még egy szintet lépünk, az később fog kiderülni, nem most. De ilyen 20--25 év közötti játékosokból, akiket tényleg észrevétlenül veszünk a nagycsapatba, a jelenbe, valahogy semmi pénzért nem tudunk betárazni. És tényleg nem így kelle egy Barcelonának keretet építeni, értem, hogy ez Dortmundok meg Salzburgok dolga, de igenis lehetne pár ilyet is hozni, főleg amíg nem tudunk igazából top csapatként működni a piacon. Kvara, Reijnders, ilyesmik, soha senki nem hallott róluk, előbbiről pláne, nem úgy jelentkeztek be a csapataik értük, hogy "jajj, a Barca meg a Reál meg a Chelsea meg akarja venni, akkor megnézzük mi is", hanem felfedezték a semmiből. Még a holland liga is olyan tud lenni, hogy szépen radar alatt repül pár játékos. Ha a Feyenoord kiesik a BL első szakaszából, Paixaóról sem hallott volna senki, de ott a főtáblás szereplés már kicsit túlzott rivaldafényt vetett rá, főleg egy Milan ellen sokan látták, és azért amikor 3 ottani védőnek nincs hozzá köze, az megmarad az emberekben.
Savinhókról se hallott senki a Girona előtt, ő még nem is volt vészesen fiatal. Mitoma 24 évesen került valami japán csapattól fillérekért a Brightonba. Ilyeneket szeretnék legalább néha 1-2-t látni, nem 10 évente egyet. Nem csak azért, mert olcsóbb lenne, és a csapat előnyére válna, de valahogy szeretném látni, hogy tényleg csinálunk valamit ezen a téren, nem csak beszállunk a versenybe pár játékosért, vagy rosszabb anyagi helyzetben örülünk, ha valaki ide akar jönni minden áron, és akkor megszerezzük őt.
Viszont látszólag szépen haladnak a hosszabbítások, gondolom Flick jelentős emelést kap, Raphinha nem tudom, max egy hajszálnyit, Yamalé gondolom komoly lesz, remélem nem iszunk ezzel a medve bőrére előre, és azt sejteti, hogy idén már nem szorongat minket úgy az ffp.
Amúgy Cherki nevét is bedobnám Rashfordék mellé, 1 év múlve lejár a szerződése, van kereslet rá, de nagy pénz semmiképp sem lenne, a MU és a Dortmund a fő kérők, akiknél mi azért izgalmasabb projekt vagyunk. Többet van jobboson, de hivatalosan is kétlábas játékos, neki mindegy, hol van, és 10-esben is ugyanolyan jó. 12+20-al zárta a szezont, 12 gólpontot hozott az EL-ben. 18-9 éves korában még sokat láttam, nagyon szerettem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Chino
- Llegenda del Barça
Martin ha minden igaz hosszabbít, de Torrents könnyen lehet, hogy jövőre elé kerül a sorban, elég sok forrás megerősítette az utóbbi napokban. Meg is hosszabbították a szerződését. Flick nagyon kedveli, rendszeresen fent van a felnőttekkel edzésen. Ugyanúgy mint Cubarsira és Yamalra számára is kidolgoztak egy személyre szabott edzéstervet, hogy könnyebben beilleszkedhessen az első csapatba. Tényleg nagyon jó játékos, beszélt is róla a német, nagyon tetszik neki, hogy fizikálisan rendkívül erős (185 cm, 80 kg, nagyon erős bal láb) mégis dinamikus. Jól támogatja a támadásokat, erős 1vs1-ben és védekezésben, főleg a megelőző szerelésekben kiemelkedő.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 19:06:07Gerard Martinért bejelentkezhetne valaki. Az a baj, hogy elveszti az értékét kicsit a nyarunk még akkor is, ha jól sikerül, ha jövőre itt marad. Tényleg elképesztő a jelenléte a csapatban, olyan, mintha Flick azt mondta volna magában, hogy ehhh, én vagyok a legjobb edző, bitang a csapatunk, túl jók vagyunk, és hogy legyen némi izgalom, rakjuk be ezt a harmadosztályú játékost balra, aki az égvilágon semmiben nem jó, és akkor adunk egy kis esélyt az ellenfélnek. Idén hol elbírtuk, hol nem, inkább elbírtuk, komolyabb meccseken meg nem, de ekkora hendivel nem biztos, hogy ezt még egyszer végigvisszük így.
Ha ő jövőre itt lesz tényleg az első csapattal, az tragédiába torkollhat, ha mondjuk Baldé megsérül. De szerintem annyira rossz, hogy még stabil cserének is problémás. Baldét meg mindenképp sokat kell cserélni, mert a féloldalas játékunk miatt a posztja nagyon durva.
Az előszezont a csapattal végzi, menni fog a túrákra is, jó eséllyel jövőre már a keretet erősíti.
Személy szerint nagyon szurkolok neki, ugyan nem egy sprinter, de támadásban és védekezésben is nagyon erős. Sajnos volt egy komoly ACL sérülése, így sok ideje kiesett, könnyen lehet, hogy már tavaly/idén is a felnőtt kerethez tartozott volna, de szerencsére jól tért vissza, nem esett vissza a fejlődése. Többek között ezért sem sajnálom Vallét.
Nagyon sokat számított Milá, amellett, hogy JT-t is felfedezte, rendkívül jól átszervezte a csapatot, nagy kár, hogy nem nevezték már ki télen, nem valószínű, hogy kiesési gondok lennének. Az esély ugyan megvan még a bentmaradásra, ha szombaton győzünk még alakulhatnak jól a dolgok.
Én ezen a meccsen figyeltem fel komolyabban rá:
https://www.youtube.com/watch?v=DJw0xsC2Syo
Nekem is a Lookman-Rashford vonal a szimpatikusabb, már ha elsősorban keretmélyítést terveznek Flickék több poszton bevethető támadóval. Viszont azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem csak csere szerepre terveznek, hanem egy Diaz-féle játékossal egyszerre hárman is fent lehetnek. Két szélen Diaz és Yamal, Raphinha pedig 10-esként Lewy/Torres mögött. Ha ilyesmiben gondolkozik Flick nem biztos, hogy rossz ötlet egy minőségi bal szélső, még ha nem is olyan mobilis. Rotáció/sérülés esetén sem lenne gond és a kezdő is erősödne.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 19:06:07FcBarcelona1: tetszik az a 4 név amit írtál, Doku, Lookman, Paixao (Savinhoban nem vagyok biztos). Ezek a nevek nem vészesen drágák (Doku talán), pontosan olyan szintet képviselnek, akik legrosszabb esetben brutál cserék lesznek, de jó esélye lenne bármelyiknek, hogy beverekszi magát a kezdőbe Olmo helyett. Paixaoról nem tudom, kétoldalas-e, Doku nagyon, azért nálam az első, Lookmen is elég jó. És persze mellettük Rashford. Nagyjából ezek azok a nevek, akik pörögnek, elég jók, de nem tragikusan drágák. Ezek után is vannak biztos alternatívák, kis pénzért is bele lehet nyúlni, de Araujó-Pedri duó óta nemigen volt ilyenünk, hogy jó érzékkel kinéztünk egy fiatal, de azért már nem is túl fiatal játékost. De még lehet őket se számolnám, mert inkább jelennek szóló igazolás kéne, monduk 20 alattit nem hoznék. Szóval nem tudom, ki volt nálunk utoljára ilyen játékos. Nem okésra gondolok, hanem akivel tényleg belenyúltunk. Rakitic áll ehhez tán a legközelebb, 10 évvel ezelőttig mentem vissza. Jó lenne egy Kvara-féle telitalálat már valahonnan. Kicsit tényleg olyan érzésem van a sportigazgató-scount kapcsán, amit lejjebb is írtak, hogy mintha annyi lenne, hogy választanak 1-2-t azon nevek közül, amit mindenki ismer. Ez tényleg nem egy nagy szám. Alemany persze ezt legalább pazarul csinálta.
Arujo-Pedri típusokat baromi nehéz leakasztani, próbálkoznak is azért, az utóbbi időben sok fiatal tehetséget hoztunk vagy éppen próbálkoztunk velük. Volt aki nem sikerült, mint Bergvall, Güler stb. De ehhez sok dolognak össze kell jönni. Nem elég, ha csak megtaláljuk kell, hogy minket válasszon, akik tényleg ígéretesek sokszor nagyon drágák is.
Most például kezdődik a hajsza Pietro Millerért is. Az utóbbi két évben is jött sok fiatal, 17-18 éves játékos ingyen/fillérekért, hogy bejönnek-e majd elválik. (Oduro, Issah, Kospo, Diarra, Fayé, Torre, Darvich stb.)
Bár ők inkább az utánpótlásba, ahogy Ara, ami szerintem nem is baj, sokakat így is komolyabb csapatok orra elől hoztunk el, plusz függ az edzőtől is. Torréban is ki tudja mi van, amikor lehetőséget kapott többnyire élt vele, de pech, hogy telített a posztja, emiatt van egy olyan gyanúm, hogy nem itt fog kiderülni hol van nála a plafon. Pedig ő is csak 6 millió volt. Talán egy jó kölcsön/visszavásárlási opció még kozmetikázhat ezen, mert képességei alapján szerintem nagy fogás lehetne.
Cubarsít én semmiképpen sem adnám el. Azért ne felejtsük el, hogy egy olyan játékosról beszélünk, aki épp hogy betöltötte a 18-at, normál esetben ilyenkor még épp csak kopogtatnak vagy utánpótlásban vannak a legjobb játékosok is. Főleg az ő posztján és így is stabilan lehozott egy szezont kezdőként egy top csapatban (+válogatott). A szezon végére kicsit elfáradt és visszaesett a teljesítménye, de a nagy részében kiváló tljesítményt nyújtott, 20 éves korára már simán szük elit lehet a posztján, akkor meg foghatjuk a fejünket, hogy eladtuk 50-60 millióért.
Az ingyenes igazolásokat tekintve pedig ambivalens módon többnyire jobban járunk 30-40 milliós igazolásokkal. Egy Sané pl. hiába jönne ingyen, ha a bérigénye alsó hangon 15-20 millió között van.
Kapusposzton egyre többet merül fel Joan Garcia mellett Chevalier neve a Lille-ből. Róla is olyan 25 millió euró körül írtak.
Forca Barca!!!!
Szerintem Rodrygo is megsértődött annyira, h átjönne, csak mocskos drága 

- davi10
- Llegenda del Barça
Én a Citys időszakában bírtam, de az elmúlt 1-2 évben akárhányszor belenéztem Bayern meccsbe, mindig kifejezetten gyenge volt. Gondolom ha Flick kifejezetten kéri, akkor rámennénk, de én nem csapnék le rá.
Deco kommentjével nem tudok mit kezdeni, remélem csak nem akarja kiteregetni a kártyákat.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nico, Diaz, Leao helyett miért nem megyünk rá Sanéra? Ő ingyen is minimum ugyanazt a szintet hozná és lenne pénz mondjuk egy jhv, kapus, khv, vagy akármi másra.
Deco: "We are not looking for full-backs, we are not looking for centre-backs, we are not looking for midfielders."
Megnyugtató vélemény.
Deco: "We are not looking for full-backs, we are not looking for centre-backs, we are not looking for midfielders."
Megnyugtató vélemény.

- bence0330
Gerard Martinért bejelentkezhetne valaki. Az a baj, hogy elveszti az értékét kicsit a nyarunk még akkor is, ha jól sikerül, ha jövőre itt marad. Tényleg elképesztő a jelenléte a csapatban, olyan, mintha Flick azt mondta volna magában, hogy ehhh, én vagyok a legjobb edző, bitang a csapatunk, túl jók vagyunk, és hogy legyen némi izgalom, rakjuk be ezt a harmadosztályú játékost balra, aki az égvilágon semmiben nem jó, és akkor adunk egy kis esélyt az ellenfélnek. Idén hol elbírtuk, hol nem, inkább elbírtuk, komolyabb meccseken meg nem, de ekkora hendivel nem biztos, hogy ezt még egyszer végigvisszük így.
Ha ő jövőre itt lesz tényleg az első csapattal, az tragédiába torkollhat, ha mondjuk Baldé megsérül. De szerintem annyira rossz, hogy még stabil cserének is problémás. Baldét meg mindenképp sokat kell cserélni, mert a féloldalas játékunk miatt a posztja nagyon durva.
FcBarcelona1: tetszik az a 4 név amit írtál, Doku, Lookman, Paixao (Savinhoban nem vagyok biztos). Ezek a nevek nem vészesen drágák (Doku talán), pontosan olyan szintet képviselnek, akik legrosszabb esetben brutál cserék lesznek, de jó esélye lenne bármelyiknek, hogy beverekszi magát a kezdőbe Olmo helyett. Paixaoról nem tudom, kétoldalas-e, Doku nagyon, azért nálam az első, Lookmen is elég jó. És persze mellettük Rashford. Nagyjából ezek azok a nevek, akik pörögnek, elég jók, de nem tragikusan drágák. Ezek után is vannak biztos alternatívák, kis pénzért is bele lehet nyúlni, de Araujó-Pedri duó óta nemigen volt ilyenünk, hogy jó érzékkel kinéztünk egy fiatal, de azért már nem is túl fiatal játékost. De még lehet őket se számolnám, mert inkább jelennek szóló igazolás kéne, monduk 20 alattit nem hoznék. Szóval nem tudom, ki volt nálunk utoljára ilyen játékos. Nem okésra gondolok, hanem akivel tényleg belenyúltunk. Rakitic áll ehhez tán a legközelebb, 10 évvel ezelőttig mentem vissza. Jó lenne egy Kvara-féle telitalálat már valahonnan. Kicsit tényleg olyan érzésem van a sportigazgató-scount kapcsán, amit lejjebb is írtak, hogy mintha annyi lenne, hogy választanak 1-2-t azon nevek közül, amit mindenki ismer. Ez tényleg nem egy nagy szám. Alemany persze ezt legalább pazarul csinálta.
FcBarcelona1: tetszik az a 4 név amit írtál, Doku, Lookman, Paixao (Savinhoban nem vagyok biztos). Ezek a nevek nem vészesen drágák (Doku talán), pontosan olyan szintet képviselnek, akik legrosszabb esetben brutál cserék lesznek, de jó esélye lenne bármelyiknek, hogy beverekszi magát a kezdőbe Olmo helyett. Paixaoról nem tudom, kétoldalas-e, Doku nagyon, azért nálam az első, Lookmen is elég jó. És persze mellettük Rashford. Nagyjából ezek azok a nevek, akik pörögnek, elég jók, de nem tragikusan drágák. Ezek után is vannak biztos alternatívák, kis pénzért is bele lehet nyúlni, de Araujó-Pedri duó óta nemigen volt ilyenünk, hogy jó érzékkel kinéztünk egy fiatal, de azért már nem is túl fiatal játékost. De még lehet őket se számolnám, mert inkább jelennek szóló igazolás kéne, monduk 20 alattit nem hoznék. Szóval nem tudom, ki volt nálunk utoljára ilyen játékos. Nem okésra gondolok, hanem akivel tényleg belenyúltunk. Rakitic áll ehhez tán a legközelebb, 10 évvel ezelőttig mentem vissza. Jó lenne egy Kvara-féle telitalálat már valahonnan. Kicsit tényleg olyan érzésem van a sportigazgató-scount kapcsán, amit lejjebb is írtak, hogy mintha annyi lenne, hogy választanak 1-2-t azon nevek közül, amit mindenki ismer. Ez tényleg nem egy nagy szám. Alemany persze ezt legalább pazarul csinálta.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem Luis Diaz nagyon jó játékos, bal szélen és középső támadóként is bevethető. Jól cselez és jól is védekezik. De lassan 29 éves lesz. Én biztosan nem adnék ki rá 80 milliót. Nem is alkudoznék érte a Liverpoollal. 50-60-at ajánlanék max érte, ha ennyiért jönni akar, és elengedik akkor annyit megér.
Én még mindig Nico Williamst mondanám. Ott van egy fix kivásárlási ár. 23 lesz, Yamal haverja, 2 lábas, 2 szélen bevethető, Raphinha mehetne tkp-nak, sőt szerintem csatárnak is, mert Lewyt néha rossz nézni, ahogy minden elpattant tőle, akkor tkp-nak mehet Olmo/Fermin.
Niconak viszont a fizetése alapból magas a Bilbaoban, 10 körül írtak. Én max ekörül adnék, ha akar jöjjön, ha nem akkor ez van.
Akkor esetleg még lehetne próbálni Lookman, Paixao, Savinho, Doku egyikét.
Valle megkapta a here we go-t 6-ért Como
Akkor:
Roque 25
Nico 14
Todibo 8
Valle 6 (+Unai 4, de az Barca B)
Jó esély van Trincao (20-25) Mingueza (10), Marmol (5) bevételre.
Joan Garcia neve nagyon pörög(Sport, MD) de szerintem ahhoz Stegennek távoznia kellene.
Jhv igazolasról írkáltak, de ott van Kounde, Garcia (el ne pazaroljuk 10-ért), Fort
Bhv-nek örülnék Martin helyére, egy Grimaldo mondjuk támadónak vagy kp-nak is elmenne.
De Jong elvileg hosszabbít, Bernal is 2029-ig, szóval kp-t nem hiszem, hogy igazolunk, pedig én örülnék egy jól szerelő vkp-snak (Ugarte, Lamine Camara, Andrey Santos)
Szerk: ha Christensen/Araujo távozik, akkor kell egy KH.
Ha maradnak, az ideitől csak jobb szezonjuk lehet.
Én még mindig Nico Williamst mondanám. Ott van egy fix kivásárlási ár. 23 lesz, Yamal haverja, 2 lábas, 2 szélen bevethető, Raphinha mehetne tkp-nak, sőt szerintem csatárnak is, mert Lewyt néha rossz nézni, ahogy minden elpattant tőle, akkor tkp-nak mehet Olmo/Fermin.
Niconak viszont a fizetése alapból magas a Bilbaoban, 10 körül írtak. Én max ekörül adnék, ha akar jöjjön, ha nem akkor ez van.
Akkor esetleg még lehetne próbálni Lookman, Paixao, Savinho, Doku egyikét.
Valle megkapta a here we go-t 6-ért Como
Akkor:
Roque 25
Nico 14
Todibo 8
Valle 6 (+Unai 4, de az Barca B)
Jó esély van Trincao (20-25) Mingueza (10), Marmol (5) bevételre.
Joan Garcia neve nagyon pörög(Sport, MD) de szerintem ahhoz Stegennek távoznia kellene.
Jhv igazolasról írkáltak, de ott van Kounde, Garcia (el ne pazaroljuk 10-ért), Fort
Bhv-nek örülnék Martin helyére, egy Grimaldo mondjuk támadónak vagy kp-nak is elmenne.
De Jong elvileg hosszabbít, Bernal is 2029-ig, szóval kp-t nem hiszem, hogy igazolunk, pedig én örülnék egy jól szerelő vkp-snak (Ugarte, Lamine Camara, Andrey Santos)
Szerk: ha Christensen/Araujo távozik, akkor kell egy KH.
Ha maradnak, az ideitől csak jobb szezonjuk lehet.
- szbsz
- Capitá del Barça
Nézegettem Luis Diazról vidiket, hát elég komolyan nyomja, ráadásul centert is tud játszani elvileg! Szóval nem csak jó minőség jönne a szélre, de extra variációs lehetőséget is adna Flicknek elől. Mehetne akár a Diaz - Rafi - Yamal előttük Lewa/Ferran, vagy Diaz elől, mögötte a Rafi - Olmo/Fermin - Yamal hármas, nem lenne gyenge egyik se...
Viszont ahhoz hogy le tudjuk igazolni akár őt, akár Nicot 58M-ér és utána a bérsapkába is beférjünk, el kellene adnunk Cubarsit vagy Gavit, vagy akár mindkettőt! Én ezért nem igazolnék oda idén nyáron, csak ha tényleg ez Flick minden kívánsága.
Viszont ahhoz hogy le tudjuk igazolni akár őt, akár Nicot 58M-ér és utána a bérsapkába is beférjünk, el kellene adnunk Cubarsit vagy Gavit, vagy akár mindkettőt! Én ezért nem igazolnék oda idén nyáron, csak ha tényleg ez Flick minden kívánsága.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- Chino
- Llegenda del Barça
A Jijjantes szerint a Como úgy döntött aktiválja a Valee szerződésében lévő kivásárlási záradékot. Így 6 millió euróért vihetik a szezon végeztével. Talán mindenkinek ez a legjobb, Flicknek szinte biztosan nem kellett volna, főleg hogy GM jövőre hivatalosan is a felnőtt kerettel lesz. Már az előszezonban sem nagyon használta, ha játszott is többnyire jh-ként.
Bevallom nem nagyon láttam játszani, de fiatal tehetségként azért van itt egy Torrents, akivel lehet számolni.
De Valle mellett is elég sok játékos van akiből jöhet be pénz különböző záradékok miatt.
Trincaoért például nagyon erősen érdeklődik a MU, 40-50 millió között sem sajnálnának adni, amiből 50 %, a miénk. Plusz Todibo megy 40-ért a West Ham-be (20%) és Marmol (Roma), Moriba (Celta/Porto), Mingueza (Aston Villa), Reis (Brugge), Jutgla (Girona/Betis) is jó eséllyel vált.
Mellettük még a következő játékosok továbbértékesítéséből részesedünk:
Collado (30%)
Alena (50%)
Puig (50 %)
Dest (?%)
Roque (10%)
Pedrola (50 %)
Fayé (30%)
Illetve Lenglet távozása is szinte biztos, csupán azon megy a huza vona, hogy ők ingyen szeretnék vinni, ugyanakkor Laportáék minimum 10 milliót viszont szeretnének belőle látni.
Ha létrjönne a Trincao transzfer 50 millió körül a Valle-Todibo pakkal kiegészülve kb. 40 millió be is jönne azelőtt hogy hozzákezdtünk volna az eladásokhoz.
Ha sikerül az 1/1, akkor szerintem nem azzal lesz gond, hogy mennyibe kerül valaki, hanem a fizetések lesznek a meghatrozó tényezők. Ezért is lehet sokkal nehezebben megoldható bármilyen ingyenes igazolás.
Bevallom nem nagyon láttam játszani, de fiatal tehetségként azért van itt egy Torrents, akivel lehet számolni.
De Valle mellett is elég sok játékos van akiből jöhet be pénz különböző záradékok miatt.
Trincaoért például nagyon erősen érdeklődik a MU, 40-50 millió között sem sajnálnának adni, amiből 50 %, a miénk. Plusz Todibo megy 40-ért a West Ham-be (20%) és Marmol (Roma), Moriba (Celta/Porto), Mingueza (Aston Villa), Reis (Brugge), Jutgla (Girona/Betis) is jó eséllyel vált.
Mellettük még a következő játékosok továbbértékesítéséből részesedünk:
Collado (30%)
Alena (50%)
Puig (50 %)
Dest (?%)
Roque (10%)
Pedrola (50 %)
Fayé (30%)
Illetve Lenglet távozása is szinte biztos, csupán azon megy a huza vona, hogy ők ingyen szeretnék vinni, ugyanakkor Laportáék minimum 10 milliót viszont szeretnének belőle látni.
Ha létrjönne a Trincao transzfer 50 millió körül a Valle-Todibo pakkal kiegészülve kb. 40 millió be is jönne azelőtt hogy hozzákezdtünk volna az eladásokhoz.
Ha sikerül az 1/1, akkor szerintem nem azzal lesz gond, hogy mennyibe kerül valaki, hanem a fizetések lesznek a meghatrozó tényezők. Ezért is lehet sokkal nehezebben megoldható bármilyen ingyenes igazolás.
Forca Barca!!!!
-
- Llegenda del Barça
én se értem, hogy miért kell nekünk 60-80 milliós igazolásokon agyalgatni, miközben egyfolytában megy a problémázás az FFP miatt. ennyi pénz egy lassan 29 éves játékosért Diaz személyében, teljesen érthetetlen számomra, Leao meg vicc kategória. Nico, nemtom, ő is hova? másrészt sose jöttünk ki jól ezekből a szappanoperáig húzódó, nagy nehezen ideerőszakolt, drága igazolásokból... ennyi erővel bárki lehet akkor sportigazgató, ha ez a feladat, hogy rámenni a legkevesebb kreativitást igénylő, 10ből 8 ember fejében megjelenő, football manager szintű igazolásokra
tavaly Olmot is megvették 60 millióért egyetlen igazolásként, aztán egy év múlva kiderül h Fermín is hozza a számait, és gondolkodnak az eladásán. come on Deco, egy kis profizmust légyszi... pont az ilyen hülye, nem fenntartható pénzszórások miatt mentünk majdnem csődbe, erre amikor megtapasztaljuk, hogy ezek nélkül is megvagyunk és működnek a dolgok, akkor vissza akarunk menni erre a vakvágányra. mint amikor egy alkoholista tiszta egy ideig, elkezd jobban lenni, aztán gondolja h most már be lehet dobni pár sört, biztos működni fog 

- szbsz
- Capitá del Barça
Hát akkor rakjuk le, aztán hozzuk! Annyiért bőven jobb mint Leao, Diaz, Rodrygo, stb. nyilván...
Amúgy ez az ár gondolom júliustól annyi, tavaly még jóval több volt. Szóval addig még aláírathatnak vele egy új szerződést 600M kivásárlási záradékkal és akkor majd mehet érte a licit háború!
Amúgy Laporta nyilatkozatából nekem az jött le, hogy közte és Olmo között volt a dilemma még tavaly, aztán végülis Olmi mellett döntöttek, tehát Nico már nincs is a wishlisten.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem kell srófolni az árát sehova, 58 millióért vihető abban a pillanatban ahogy valaki lerakja.
Baromira sajnálnám ha ott kötne ki, ezerszer jobban illene ide mint Dias vagy Leao.
80 millió vicc kategória a kolimbiaiért, Leao meg talán még több lenne.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- szbsz
- Capitá del Barça
Amúgy simán lehet, hogy a Nico Reál pletykákat a Bilbaosok találták csak ki, így próbálva följebb srófolni az árát nyáron, erre válaszul a Barcás oldalak meg, bedobták Diaz nevét, azt kommunikálva, hogy "vannak más alternatíváink is nyugi, mielőtt azt hinnétek..."
Szerintem 80M egy 29 éves játékosért, aki amúgy nem is hiányposztra jönne nagyon sok, a jelenlegi anyagi helyzetünkben meg nettó luxus lenne! Meg amúgy se értem miért menne el Liverpoolból, ott is jó csapat épül nagyon...
Szerintem 80M egy 29 éves játékosért, aki amúgy nem is hiányposztra jönne nagyon sok, a jelenlegi anyagi helyzetünkben meg nettó luxus lenne! Meg amúgy se értem miért menne el Liverpoolból, ott is jó csapat épül nagyon...
Diaz? 80 millió? Amennyit én láttam belőle, -ami nem jelent semmit-, ez a csavó dolgozni tud, de hogy ide nem hoznám ennyi pénzért az egész biztos. Ha a 17 éves Yamal gyenge ziccerben, akkor Ő mi a bánat? Ha ennyire tele vagyunk, akkor sokkal inkább hoznám Barcolát.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- bence0330
Diaznak nem örülnék amúgy annyira, csak Leaónál sokkal jobban. Jó, de ár-érték arányban a korát beleszámolva egyszerűen nem éri meg.Chino írta: ↑2025.05.21. 13:08:01Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Tényleg csak a kora necces, de azért 4 jó év mindenképp van benne.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.
A fizetése a másik kérdés. Lehet, hogy egy 6-7 körül meg lehet oldani (a jelenlegi 3,7-ből kiindulva), viszont a Pool is hosszabbítani akar és tekintve hogy a top3 kersőből kettő is elmegy valószínűleg ők is komolyat emelnek.
Állítólag Enzo Fernandezt vinné a Real és a Chelsea Rodrygot+casht kérne érte, talán ezért ugrott ki most a Nico-Madrid házasság. Jobboson én annyira nem emlékszem rá, de játékából adódóan ő inkább tükörszélső, nem tudom mennyire lenne neki komfortos.
Raphinha 2,5 éve ugyanúgy focizik kb mindenféle formaingadozás nélkül, előző másfél szezonban is brutál gólpont/perce volt, csak keveset játszhatott Xavi miatt, ráadásul mindig a 60. perc körül kapta le, ő meg jellemzően a meccs végén a legjobb. Idén jobb a kapu előtt, meg maga a jobb csapat miatt is jobbak a gólpontjai, de ennyi. Kétlem, hogy ebben változás lenne, max nem 60 lesz neki, hanem csak 52. Én tartom továbbra is, hogy Diaznak nem őt kell kiszorítania, hanem Olmót. Akit nem lesz nagy szám. A brazil mindig akkor lesz jó, amikor középre kerülhet, jobb lenne, ha ott lehetne tartósan. Az alap kezdő szerintem érkező balszélső-Raphinha-Yamal lenne, elöl meg Lewy/Ferrán lemeccseli, és ha az érkező szélső jó centerbe is, akkor néha ő. Rashfordnak amúgy jobban örülnék, mint Diaznak, és olcsóbb is lenne (meg 1 év korkülönbség, bár az sokat nem számít)
De jobban örülnék egy okosabb igazolásnak ezeknél. Egy Paixao-félének, bár kicsit tán már ő is drága lesz, felkapták.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.05.21. 13:34:41-kor.
- Chino
- Llegenda del Barça
Nagyon sok médium Diazt hozza most le, bár az árával kapcsolatban én mindenhol többet olvastam. (min. 80) A sajtó szerint Flick és Deco is őt favorizálná Nicoval szemben, mert centerként is bevethető. Személy szerint annyira nem vagyok elájulva a kolumbiaitól, ekkora összeget nem szánnék rá. Persze benne van a pakliban, hogy Raphinhának az idei teljesítménye nem tartós vagy FT se hozza ezeket a számokat, de jelenleg padra luxus, kezdőbe gyenge ennyi pénzért.bence0330 írta: ↑2025.05.21. 12:13:46Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Leao most azért vicces, mert Felix-el van egy csapatban, és Felix kb Gavinak tűnik mellette munkamorálban. És amikor egy Felix köröz le valakit ebben, akkor nagy a baj.
A fizetése a másik kérdés. Lehet, hogy egy 6-7 körül meg lehet oldani (a jelenlegi 3,7-ből kiindulva), viszont a Pool is hosszabbítani akar és tekintve hogy a top3 kersőből kettő is elmegy valószínűleg ők is komolyat emelnek.
Állítólag Enzo Fernandezt vinné a Real és a Chelsea Rodrygot+casht kérne érte, talán ezért ugrott ki most a Nico-Madrid házasság. Jobboson én annyira nem emlékszem rá, de játékából adódóan ő inkább tükörszélső, nem tudom mennyire lenne neki komfortos.
Forca Barca!!!!
Ne igazolgassunk már 29 éves játékosokat 100+ millióért, aztán engedjük el 4 évvel később ingyen, vagy ne reklamáljunk, hogy a csúnya FFP miatt nem engednek igazolni. Ez a sztori tipikusan, mint Griezmann. Még posztja se lenne, aranyáron, karrierje csúcsán túl épp egy picivel, mellette gigantikus fizetés.
A Poolt egyszer már kisegítettük 130 millióval, nem kell ismét.
A Poolt egyszer már kisegítettük 130 millióval, nem kell ismét.
- bence0330
Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
- szbsz
- Capitá del Barça
X-en olvastam több helyről is, hogy érdeklődünk Luis Diaz iránt. Valsz. nem lenne olcsó (50M+), ráadásul nem is fiatal már, de ha a Real viszi Nicot, Leaot pedig nem adja a Milan, akkor lehet nem marad más... 

- bence0330
Én Nicót azért szerettem volna, amiért még 1-2 más ilyen játékost: láthattuk jobbszélen is focizni az első éveiben (a válogatottban szinte csak ott volt), és ott is kitűnő. Ha a Madrid tényleg akarná, az gondolom egyfelől valamelyik brazil távozását jelenthetné, másfelől pont ezt. Rodrygót hiába erőltetik jobbszélen, ő ott nagyon messze van a legjobbjától. Nico oda sokkal jobb lehetne. Plusz ő szélvészgyors, szóval ha mondjuk Rodrygo távozna, akkor azt a Vini-Mbappé-Nico gálakezdőt nem tudom ki és hogyan állítaná meg egy kontránál.
De azért szerintem is kicsit fura, hogy évek óta nincs igazi jobbszélsőjük, és nem azt keresnek.
Remélem, hogy ha nem is Nicót, de egy két szélen bevethető szélsőt sikerül leakasztanunk. Rashfordról továbbra is megy a pletyka, legalább zörög a haraszt.
De azért szerintem is kicsit fura, hogy évek óta nincs igazi jobbszélsőjük, és nem azt keresnek.
Remélem, hogy ha nem is Nicót, de egy két szélen bevethető szélsőt sikerül leakasztanunk. Rashfordról továbbra is megy a pletyka, legalább zörög a haraszt.
Ha igaz a Marca híre, hogy Nicot akarja a Real, akkor rajta sem kell polemizálni onnantól, mondjuk lövésem nincs minek kell nekik 4. balszélső, de biztos van benne logika.
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... liams.html
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... dismo.html
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... liams.html
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... dismo.html