Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bármikor Diazt választanám Leao helyett, sokkal komplexebb, jobb játékos. 1v1-ben mindketten remekelnek, Leao ebben azért jobb, minden másban Diazt raknám előrébb. Tudatosabb, háromszor annyi melót tesz bele, a számaik hasonlóak (idén pontosan ugyanazok), jobban oldja meg a kényszerposztot, ha odakerül néha.
Fogalma van, csak döntési joga nincs. A szülei nélkül 16 évesen semmit nem csinálhat.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 12:14:0816 évesen.... nehogy beadd már nekem, hogy fogalma sincs egy 16 évesnek az anyagiakról... ugyan már.
16 évesen.... nehogy beadd már nekem, hogy fogalma sincs egy 16 évesnek az anyagiakról... ugyan már.ocsike83 írta: ↑2025.05.20. 11:53:11Neki ehhez az egészhez nem sok köze volt. 16 évesen ment el, nem hiszem, hogy saját maga döntött így.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 10:03:27Eljátszotta a bizalmat és a szülei meg az ügynöke pénzéhsége miatt elment a PSG be játszani.
Aki nem akar itt játszani, az mehet istenhírével!
Egy pénzéhes ügynökkel, illetve egy megvezethető szülővel könnyű erre az útra lépni.
Neki ehhez az egészhez nem sok köze volt. 16 évesen ment el, nem hiszem, hogy saját maga döntött így.vinszentvega írta: ↑2025.05.20. 10:03:27Eljátszotta a bizalmat és a szülei meg az ügynöke pénzéhsége miatt elment a PSG be játszani.
Aki nem akar itt játszani, az mehet istenhírével!
Már bocsánat, de Simonsnak semmi keresnivalója nincs a Barcelonában. Eljátszotta a bizalmat és a szülei meg az ügynöke pénzéhsége miatt elment a PSG be játszani.
60 millió alatt nem adja a Lipcse. A Bayern kacsingat felé.
Ez sajna szerintem nem így van, a fizetések beillesztésével sokkal nagyobb bajunk van, mint magával a transzfer díjjal. Cubarsi fizetéséből meg KDB fizujának gondolom a harmada jönne ki, és Dibut még nem is említettem.
Érdekes lehetne, Martinez egy elképesztő bravúrkapus. Ha Bravo-TS-t akarunk csinálni belőle, vagy TS helyére hoznánk, akkor működhetne, de stabil cserekapusnak semmiképp sem.davi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.
Szabadon igazolható és a úgy jön le, hogy még Európában képzeli el a jövőjét.
Támogatom, elképesztő klasszis még mindig, nekem is hetek óta a fejemben van, szerintem nem jönne zavarba nálunkdavi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.
Szabadon igazolható és a úgy jön le, hogy még Európában képzeli el a jövőjét.
Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Stegen jobb kapus szerintem, és vannak égetőbb posztok ahova kellene erősítés, ilyen posztok CB, L/RW, L/RB!
Cancelo fizetésre top játékos, 10m feletti éves fizuval.