Barca Igazolások
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Jó center, de már többedik edzőnek van vele gondja. Nyilatkozott is asszem olyanokat, hogy szívesebben játszik a válogatottjában, meg több eset volt, mikor arról szóltak a hírek, hogy azért nem kezd, mert nem jön ki pl. Mottával, voltak ilyen kis egymásnak címzett kis szurkapiszkák is, asszem a szerb valami olyasmit mondott interjúban, hogy nem tud ilyen intenzíven letámadni, vagy ilyen sokat futni (utána Tudorral nem tudom, mi lett ezzel a szituval). Előtte Allegrivel is voltak szóváltásai.
Szóval nem tudom. Meg a statjai sincsenek az egekben, mintha megrekedt volna. Bár az az igazság, hogy a Juvéból nehéz megítélni a számait is, annyira 1-0-s semmi, színtelen csapat évek óta. Kapásból megszoroznám 1,5-2-vel bárki góltermését eleve, ha ideigazol, onnan meg pláne. Rizikós lenne, de szerintem egy Lautaro szintet megüt képességekben, vagy nincs sokkal alatta.
De én bevallom, hamarabb hoznám pl. Osimhent. De továbbra sem tudom elképzelni, hogy hacsak Lewy nem megy, centert hozzunk.
Illetve fura módon még egyszer elgondolkodnék Nunezen. Még úgy is imádják Poolban a szurkolók, hogy fejben összeomlott, mert a munkamorálja az egekben van, ez önmagában jó pont. És ő gyakorlatilag ugyanannak néz ki, mint az előző szezonbeli Raphinha, vagy épp Ferrán: egyedül a magabiztosság hiányzik belőle, amúgy kiváló képességű center. Flick meg bizonyította, hogy bárkivel elhiteti, hogy ő a világ legjobb támadója, Bayernben is, itt is, elég megnézni, mit csináltak előtte és utána Gnabryék, és mit alatta, és itt is rögtön két embert fejben felemelt elöl. Szerintem simán Ferrán módra kivirágozna, csak sokkal jobb alapképességekkel. Hozhatná Lewy számait is akár, sokkal jobb játékosként mezőnyben. Balszélsőként is simán helytáll, ha kell. És szerintem jelenleg nem lenne nagy pénz.
Szóval nem tudom. Meg a statjai sincsenek az egekben, mintha megrekedt volna. Bár az az igazság, hogy a Juvéból nehéz megítélni a számait is, annyira 1-0-s semmi, színtelen csapat évek óta. Kapásból megszoroznám 1,5-2-vel bárki góltermését eleve, ha ideigazol, onnan meg pláne. Rizikós lenne, de szerintem egy Lautaro szintet megüt képességekben, vagy nincs sokkal alatta.
De én bevallom, hamarabb hoznám pl. Osimhent. De továbbra sem tudom elképzelni, hogy hacsak Lewy nem megy, centert hozzunk.
Illetve fura módon még egyszer elgondolkodnék Nunezen. Még úgy is imádják Poolban a szurkolók, hogy fejben összeomlott, mert a munkamorálja az egekben van, ez önmagában jó pont. És ő gyakorlatilag ugyanannak néz ki, mint az előző szezonbeli Raphinha, vagy épp Ferrán: egyedül a magabiztosság hiányzik belőle, amúgy kiváló képességű center. Flick meg bizonyította, hogy bárkivel elhiteti, hogy ő a világ legjobb támadója, Bayernben is, itt is, elég megnézni, mit csináltak előtte és utána Gnabryék, és mit alatta, és itt is rögtön két embert fejben felemelt elöl. Szerintem simán Ferrán módra kivirágozna, csak sokkal jobb alapképességekkel. Hozhatná Lewy számait is akár, sokkal jobb játékosként mezőnyben. Balszélsőként is simán helytáll, ha kell. És szerintem jelenleg nem lenne nagy pénz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
Akik követik az olasz focit, Vlahovicról mik a vélemények? 1 év maradt a szerződéséből és nem hosszabbít, gondolom olcsóbban el lehetne hozni. Ha jól emlékszem még a Fiorentinás ideje alatt is volt róla szó, hogy elhoznánk.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- szbsz
- Capitá del Barça
Kapus poszton megvagyunk jövőre szerintem, Dibu max. ingyen jöhetne. Ez az Inigo - Cuba belső védő páros teljesen gatya lett a végére, szóval én inkább oda hoznék még egy gyorsabb játékost! Nem tudom Tah mennyire gyors, de ingyen jöhetne..
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Martinezt is jó választásnak tartom. Ő is ahhoz a világbajnok argentin hullámhoz tartozik, amit jó lett volna annak idején bagóért elhozni, Mac Allisterrel, Alvarezzel.
A fizetése most 7,8 millió font. Még csak nem is euró, hanem font. Kb 9,2 millió euró, és ennél nyilván csak többet akarna. Nehéz lenne beilleszteni, de ha egyet igazolhatnánk a nyáron, az részemről egy jó kapus lenne, simán elfogadnám. A vételár nem lenne alacsony, de nem likviditási gondjaink vannak, hanem adóssághegyeink.
https://www.capology.com/club/aston-villa/salaries/
A fizetése most 7,8 millió font. Még csak nem is euró, hanem font. Kb 9,2 millió euró, és ennél nyilván csak többet akarna. Nehéz lenne beilleszteni, de ha egyet igazolhatnánk a nyáron, az részemről egy jó kapus lenne, simán elfogadnám. A vételár nem lenne alacsony, de nem likviditási gondjaink vannak, hanem adóssághegyeink.
https://www.capology.com/club/aston-villa/salaries/
- bence0330
Ez sajna szerintem nem így van, a fizetések beillesztésével sokkal nagyobb bajunk van, mint magával a transzfer díjjal. Cubarsi fizetéséből meg KDB fizujának gondolom a harmada jönne ki, és Dibut még nem is említettem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- szbsz
- Capitá del Barça
Cubarsi árából mondjuk el tudnánk hozni Martinezt és KDB-t is, kérdés beljebb lennénk-e velük?
Dibut, mint már leírtam nem tartom jobbnak Stegennel, a padra meg luxus lenne, főleg így, hogy Tek nagy valószínűséggel marad még legalább 2 évig.
Nem nézek sűrűn City meccset, tegnap a Palace ellen semmi különöset nem mutatott KDB, beleolvadt az amúgy is elég szürke City mezőnybe. Túl van már ő a csúcson, padra meg nem sok értelme lenne, ha egyszer Gavi - Fermin kaliberek vannak már eleve ott...
Dibut, mint már leírtam nem tartom jobbnak Stegennel, a padra meg luxus lenne, főleg így, hogy Tek nagy valószínűséggel marad még legalább 2 évig.
Nem nézek sűrűn City meccset, tegnap a Palace ellen semmi különöset nem mutatott KDB, beleolvadt az amúgy is elég szürke City mezőnybe. Túl van már ő a csúcson, padra meg nem sok értelme lenne, ha egyszer Gavi - Fermin kaliberek vannak már eleve ott...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- bence0330
Érdekes lehetne, Martinez egy elképesztő bravúrkapus. Ha Bravo-TS-t akarunk csinálni belőle, vagy TS helyére hoznánk, akkor működhetne, de stabil cserekapusnak semmiképp sem.davi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.
Szabadon igazolható és a úgy jön le, hogy még Európában képzeli el a jövőjét.
KDB 33 éves, és 1-2 éve enyhén túlsúlyos. Szerintem Hazard 2.0 lehetne belőle simán, vagy egy Neymar, sőt, nála ez már elkezdődött kicsit. Már két éve is voltak ilyen "Pep talicskával tolja a kerek KDB-t' típusú mémek, azóta sem lett jobb a helyzet.
Persze lehet Flick helyrehozná. A zsenijéhez semmilyen kétség nem férhet, még így is ász, amikor a pályán van, ha az a kérdés, hogy Olmóra cseréljük-e el, csak annyit kérdeznék, hol írjam alá, de remélem, hogy ennél előremutatóbb igazolásban gondolkodunk. De rengeteg jó játékos van a poszton, aki a jelennek és a jövőnek is szólna. Ha eladnánk Olmót és nagy zsugát tolnánk valakibe, akkor Musiala lehetne az, aki balszélsőként, árnyékékként és 10-esként is világklasszis, és elvileg szívesen játszana itt. Ha ennyi péz nincs, Olmóval kb anyagilag egyenértékű Baena, aki az egyetlen játékos Európában, aki több helyzetet alakított ki a brazilunknál, és ő is remek 10-esként és balszélsőként is. De rengeteg alternatíva van. Szerintem KDB-nél belefuthatnánk könnyen egy olyanba, hogy jövő nyáron, vagy két év múlva szívjuk a fogunkat, hogy szabaduljunk meg tőle meg a bérétől, ebből meg túl sok volt az elmúlt időszakban. Plusz ami a legfontosabb, szűk keretnél egy ennyire sérülékeny játékost nem engedhetünk meg magunknak. Plusz CR7 szintű az egója, az mindig veszélyes, nem mondom, hogy Flick ne tudná kezelni, de van benne rizikó.
Támogatom, elképesztő klasszis még mindig, nekem is hetek óta a fejemben van, szerintem nem jönne zavarba nálunkdavi10 írta: ↑2025.05.18. 14:25:12Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.

- davi10
- Llegenda del Barça
Nagyon búcsúzkodott, szerintem könnyen el fogják engedni. De ha marad a lengyel, én se látom értelmét hogy idehozzuk.
Nem tudom milyen fizetési igénye lenne, meg tudom hogy jövőt építünk, de nekem nagyon régi vágyam KdB-t nálunk látni. Ahogy néztem idén nem is volt már annyit sérült, Olmo kicsit kiábrándított a szezon vége felé, Frenkie és Pedri előtt el tudnám nézegetni.

- szbsz
- Capitá del Barça
Stegen jobb kapus szerintem, és vannak égetőbb posztok ahova kellene erősítés, ilyen posztok CB, L/RW, L/RB!
Meg amúgy sem hiszem, hogy az Aston 40M alatt elengedné, annyi zsetonunk meg most úgysincs kapusra....
FC Barcelona have made an OFFER to Emiliano Martinez!
Manchester United have also sent a proposal to the player. @DSports
Manchester United have also sent a proposal to the player. @DSports

Cancelo fizetésre top játékos, 10m feletti éves fizuval.
Yamal meg 10+ góllal többre lehetne képes, ha nem lenne odaragasztva a vonalhoz, hanem elve beljebb játszana, mint Raphinha, amennyiben egy komoly szintű támadásban is komoly jhv lenne a keretben.
Végül, ha Kounde számításba vehető a természetes khv posztján, akkor nem kell nevetséges módon 7. számú középhátvédet hozni.
Az alapposzjuk szerint Cubarsi, Inigo, Christensen, Araujo, Kounde, EG középhátvéd és nézegetjük Tah jöjjön-e, miközben a csere balhátvéd harmadosztályú, a csere jobbhátvéd szerintem előbb kölcsönben kéne játsszon mondjuk a Valenciában 30-50 meccset, hogy kiderüljön jó-e.
Ezen felül ugyan még van 2-3 másik támadó poszt is minőségi csere nélkül, de a védelmen ment a BL elődöntő, mert 6 gólt ott is hoztunk Lewa nélkül és korábban Raphinha hiányzásakor is lőttük a 3 gólokat.
Ha azt mondjuk ez a középhátvédek sara volt, akkor küldjünk el 2-3at és hozzunk másokat, de én a szélsővédő posztokra vezetem vissza.
Szerintem is szenzációs a Koundé-Yamal páros.
Hogy Fort mit tud, nem derült ki.
Garcia sem volt reménytelen amúgy. .
Top jh felesleges, maradnék egy 2 lábas, olcsóbb megoldásban, mint Cancelo.
Nálam balszélső, kapus jönne még. Esetleg 9es már idén.
Hogy Fort mit tud, nem derült ki.
Garcia sem volt reménytelen amúgy. .
Top jh felesleges, maradnék egy 2 lábas, olcsóbb megoldásban, mint Cancelo.
Nálam balszélső, kapus jönne még. Esetleg 9es már idén.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Szerintem Koundé parádés jobbhátvéd. Nem szabályszerű, hogy a szélsőhátvédnek a szélességet kell tartani. Máshol is van példa, hogy támadásban befele lépeget és a szélső tartja a szélességet. Vagy variálják, ami nálunk jól nézett ki.Troym írta: ↑2025.05.18. 00:53:34Jhv poszt a legfontosabb idén.
Érzékeltetésképp:
Találós kérdés![]()
Mikor nyertük Guardiola és LE edzősködése alatt a BL-eket: 2009-2011-2015
Mikor jött D.Alves? 2008.
Mikor ment el 2016
Azóta nem is nyertünk nemzetközileg semmit. (A 2006-os döntőt is a jhv döntötte el)
Így is marad, ameddig nem vagyunk hajlandóak a zsebünkbe nyúlni és topjátékost hozni oda. Kounde jó, de egymaga nem elég és még mindig azt mondom, hogy ő egy khv, akit szélen játszatunk és nem jhv. Pont azért szorul ki jobban a vonal mellé Yamal, mint Raphinha a túloldalon, mert Kounde azt a fajta támadássegítést nem adja, mint Balde.
Szerintem inkább az a baj, hogy nincs kivel rotálni.
més que un club
Jhv poszt a legfontosabb idén.
Érzékeltetésképp:
Találós kérdés
Mikor ment el 2016
Azóta nem is nyertünk nemzetközileg semmit. (A 2006-os döntőt is a jhv döntötte el
)
Így is marad, ameddig nem vagyunk hajlandóak a zsebünkbe nyúlni és topjátékost hozni oda. Kounde jó, de egymaga nem elég és még mindig azt mondom, hogy ő egy khv, akit szélen játszatunk és nem jhv. Pont azért szorul ki jobban a vonal mellé Yamal, mint Raphinha a túloldalon, mert Kounde azt a fajta támadássegítést nem adja, mint Balde.
Érzékeltetésképp:
Találós kérdés

Mikor ment el 2016
Azóta nem is nyertünk nemzetközileg semmit. (A 2006-os döntőt is a jhv döntötte el

Bizony. A futball talán az egyetlen terület a világon, ahol csökkennek az árak. Egyre több játékos rak bele kivásárlási árat a szerződésébe, hogy könnyebben elvigye őket egy nagyobb klub, és ne ragadjanak középszerű vagy annál is kisebb csapatokban.
Ez az, amit Isak nem tett, és könnyen lehet, hogy ezzel tönkre is tette a pályafutását, és a középszerű béna kacsa Newcastle-ben ragad, ami nem engedi. Ebben a szezonban is hintett 23 gólt a bajnokságban, és mégsem nyer semmit. Elrettentő példa és tanulságos eset a többiek számára.
Igen. Verbruggen nagy fogás lenne. Sajnos neki sincs kivásárlási ár a szerződésében, de ha egyet igazolhatunk a nyáron, az részemről egy kapus lenne, és nem sajnálnám érte a pénzt.
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 5_102.html
Szczesny részemről nem maradhat. Az Inter elleni odavágón 3 kaput eltaláló lövésből 3 gólt kapott, benne egy hatalmas hibával, a visszavágón 7 kaput eltaláló lövésből bekapott 4 gól is katasztrofális. 10 kaput eltaláló lövésből 7-et bekapott... Ízlelgessük ezt egy kicsit... Tavaly azt mondtam, hogy néhány igazolásnyira vagyunk a BL-győzelemtől, most azt mondom, egyetlen igazolásra voltunk tőle.
Frimpong le nem igazolásának örülök. Semmi szükségünk egy újabb védekezni nem tudó játékosra a szélen.
Valle szóba került. Ő nálam Flick egyik fekete pontja. Ezerszer inkább ő, mint Gerard Martin. Flick utóbbit választotta, véleményem szerint ez rossz döntés volt, sőt, még hosszabbítottak is vele, és a felnőttkeret tagja lesz. Valléról viszont nem jönnek hírek, így azt gondolom, őt el fogjuk engedni. Nem a legnagyobb eresztés, de teljesen vállalható szezont futott, játszott a BL-ben, alapember és helytáll az olasz élvonalban, nem egy harmadosztályú játékos, mint Martin.
Ez a szerencsétlen Bartomeu, nagyon tönkretette a csapatot. Főleg, ha azt nézzük, hogy állítólag jó helyzetben vette át. Azért alakul ez, talán az segít, hogy az árak estek a piacon az utóbbi években. A három legfontosabb posztja igazoljunk jól, aztán hajráTroym írta: ↑2025.05.17. 21:06:01ehhez képest pont ma a sport jhv erősítési opciókat sorolt
Barcelona is monitoring the following players for the right-back position:
- Vanderson
- Dodo
- Marc Pubill
- Givairo Read
—
@sport
Szerintem hiba volt elszalasztani Frimpongot, Vanderson, vagy Dodo minimum ugyanannyiba kerül, a többiek meg érthetetlenek nekem. Az utolsó névnek utána is kellett néznem, a Feyenoord 18 éves jhv-e, csak nem értem miért akarunk érte 20-30 milliót kifizetni, ha van Fort.
Picit azt érzem, ennyire mint idén, nem fog kijönni a lépés jövőre, de remélem tévedek.
ehhez képest pont ma a sport jhv erősítési opciókat sorolt
- Vanderson
- Dodo
- Marc Pubill
- Givairo Read
—
@sport
Szerintem hiba volt elszalasztani Frimpongot, Vanderson, vagy Dodo minimum ugyanannyiba kerül, a többiek meg érthetetlenek nekem. Az utolsó névnek utána is kellett néznem, a Feyenoord 18 éves jhv-e, csak nem értem miért akarunk érte 20-30 milliót kifizetni, ha van Fort.
- Vanderson
- Dodo
- Marc Pubill
- Givairo Read
—
@sport
- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem a jobbosra ezzel a Kounde - Fort (- EG) sorral megvagyunk, balosra nem tudom mi a terv. Vallet nem tudom mennyire engedtük el, meg lehetett olvasni, hogy Deco valami ifi arcot szán az első csapatba jövőre.

- szbsz
- Capitá del Barça
Romano:
BREAKING: Jeremie Frimpong set to join Liverpool, here we go! 
Na róla is lecsúsztunk....
Mindenesetre egy full-back így is, úgy is kelleni fog!
Na róla is lecsúsztunk....

Antony-t hozzuk Yamal cserének? 

Jonathan Tah had a verbal agreement with Barcelona but couldn't finalize the move due to FFP. But he is willing to wait a bit longer although he is aware a registration is not guaranteed. @mundodeportivo

Hat az a Milan teljesen lefott iden,abbol kiindulni folosleges.A real,city is szemezget Reijnders-el aki szinten jo kis kps es a Holland valogatottba patika.Azt meg nem tudhatjuk,hogy milyen valoban a munkamoralja,de akkor Rashfordnal is felmerul ez a kerdes.Remeljuk a legjobb dontest hozza a vezetoseg.
Leao kapcsán azért nézzetek rá a Milan fórumra,ha van időtök. Jó képességű csávó,de a munkamorálja konvergál a nullához,nem véletlenül tolja a vegetáló Milanba évek óta,és nem igazán jön szóba nagycsapatoknál. Olyan,mint a honfitársa Felix,felvillan, aztán semmi,nemhoz konstans jó teljesítményt.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha Leao nem elérhető, akkor én továbbra is Rashfordot hoznám a realitások táján maradva:
Mindkét szélen minőségben tud játszani, egy Flick-féle fejben-fizikailag felfrissítés után akár szűken a Raphinha-Yamal kaliberhez közelítő teljesítményt sem tudnék kizárni nála. Az meg csak plusz pozitívum hogy csatárként is bevethető, így oda is alternatíva lehetne ha a Lewandowski-Ferran kettős sérült/formán kívül van.
Látszott hogy több van benne mint amit a mostani haldokló MU-ban mutatott, az Aston Villában már el is kezdett magára találni, szomorú hogy nem tudott jönni a télen, nagy segítség lett volna a Rapha-Yamal kettős tehermentesítésében, és mivel igaznak tűntek a pletykák így feltehetőleg Flick is igényt tart rá.
Amúgy a Nico bizniszből már bőven látunk pénzt, és feltehetőleg Trincao is sláger lesz a nyáron így belőle is becsurog egy komolyabb összeg, és szerintem Araujo is lépni fog.
Ezekkel, az FFP szabályok lazításával, FDJ, opcionálisan Lewandowski szerződésének módosításával, a nagy mennyiségű tartozott fizetések kifutásával bele kell hogy férjenek idén az átigazolások.
Az utolsó 2 meccsen meg mehet teljes gőzzel a Stegen-Fati-Fort-Pablo Torre kezdetése hogy kiderüljön hol tartanak, kire lehet számítani a jövőre és ki az aki végleg kiárusítás lesz a nyáron.
Torre-t amúgy Flick helyén fixen megpróbálnám Pedri helyettesének benevelni, benne látni azt hogy lenne benne ráció ha fizikálisan felépítik őt is a nyáron, így Pedri tehermentesítése is meg lehetne oldva.
Nagyon magasra rakta Flick a lécet, ahhoz hogy ezt tarthassuk vagy felülmúljuk olyan csapatot kell összerakniuk közösen Decoékkal ahol minden posztra legalább 1 olyan játékos jusson aki megfelelő szintet képvisel a tehermentesítésre és Flick is bátran bedobja őket. Ilyen tekintetben szerintem jól állunk:
Baldénak, Koundénak és a 2 szélsőnek kell minőségi helyettest találni, ha ez megvan akkor jöhet minden más pluszban.
Én bizakodó vagyok az átigazolási szezonra
Mindkét szélen minőségben tud játszani, egy Flick-féle fejben-fizikailag felfrissítés után akár szűken a Raphinha-Yamal kaliberhez közelítő teljesítményt sem tudnék kizárni nála. Az meg csak plusz pozitívum hogy csatárként is bevethető, így oda is alternatíva lehetne ha a Lewandowski-Ferran kettős sérült/formán kívül van.
Látszott hogy több van benne mint amit a mostani haldokló MU-ban mutatott, az Aston Villában már el is kezdett magára találni, szomorú hogy nem tudott jönni a télen, nagy segítség lett volna a Rapha-Yamal kettős tehermentesítésében, és mivel igaznak tűntek a pletykák így feltehetőleg Flick is igényt tart rá.
Amúgy a Nico bizniszből már bőven látunk pénzt, és feltehetőleg Trincao is sláger lesz a nyáron így belőle is becsurog egy komolyabb összeg, és szerintem Araujo is lépni fog.
Ezekkel, az FFP szabályok lazításával, FDJ, opcionálisan Lewandowski szerződésének módosításával, a nagy mennyiségű tartozott fizetések kifutásával bele kell hogy férjenek idén az átigazolások.
Az utolsó 2 meccsen meg mehet teljes gőzzel a Stegen-Fati-Fort-Pablo Torre kezdetése hogy kiderüljön hol tartanak, kire lehet számítani a jövőre és ki az aki végleg kiárusítás lesz a nyáron.
Torre-t amúgy Flick helyén fixen megpróbálnám Pedri helyettesének benevelni, benne látni azt hogy lenne benne ráció ha fizikálisan felépítik őt is a nyáron, így Pedri tehermentesítése is meg lehetne oldva.
Nagyon magasra rakta Flick a lécet, ahhoz hogy ezt tarthassuk vagy felülmúljuk olyan csapatot kell összerakniuk közösen Decoékkal ahol minden posztra legalább 1 olyan játékos jusson aki megfelelő szintet képvisel a tehermentesítésre és Flick is bátran bedobja őket. Ilyen tekintetben szerintem jól állunk:
Baldénak, Koundénak és a 2 szélsőnek kell minőségi helyettest találni, ha ez megvan akkor jöhet minden más pluszban.
Én bizakodó vagyok az átigazolási szezonra