Na róla is lecsúsztunk....

Amíg van Lewa, és Ferran is ilyen szintet hoz mint amit idén hozott, szerintem nem égető kérdés csatár posztra hozni embert, megleszünk...Rdinho10 írta: ↑2025.05.16. 12:00:20Laporta kedvence Leao es Haaland,Haaland kilove egyenlore,viszont en nagyon megneznem itt Leaot,eletveszely a pali es villamgyors(Milanbol tuti menekulne).Ha lehetne ot hoznam Nico helyett,es akkor Raphi beljebb is mehetne,lehetne egy:
-----------Lewa
Leao-Raphi-Yamal
Ez a 4es mar talan elbirna Lewa utolso evet,eveit is.
Biztos vagyok benne,h Laporta viritani fog valami “nagyobb” nevet,ha van penz,ha nincsrem Leao lesz az…Flickkel ez a 2 szel gyilkos lenne.
Kár, pedig nagyot ment volna egy Raphi - Ferran - Antony hármas elől...
Vele az a gond, hogy teljesen egylábas és oldalas, ráadásul jobbra. Szerintem minenképp olyan kéne, aki a baloson jól érzi magát.
Én biztosan nem. A Realban inkább jobbszélen szokott játszani, oda nekünk nem kell kezdő ember, meg én amúgysem szeretnék itt látni egy ilyen Real üdvöskét.
Alcantara írta: ↑ Forrás megjelölésével kommunikálunk átigazolási híreket. Az "állítólag"nem tartozik ebbe a körbe.
Ha már csere jobbhátvéd, én Maffeora előbb rárepülnék, mint Minguezara, pár milla körül simán el lehetne hozni, évek óta itt tolja a ligában, bár valamiért most csökkent az értéke. idén túl sok Mallorca meccset nem láttam, de ha igen, őt mindig megjegyeztem magamban, hogy tartalékként el tudnám itt képzelni.Kovbal88 írta: ↑2025.05.13. 12:01:16Igazából két igazolásra lenne szükség, szélső hátvéd a Mingueza és Cancelo irány itt jó lehet, és egy három poszton is bevethető támadó. Más nem is kellene, mert akkor még pont marad hely egy két fiatalnak, hogy ki lehessen őket próbálni.
Ennyinek bele kellene férnie.
Szerintem a Realnak nagyon jó kerete van és nyáron erősödni fognak. Mi már azzal is erősödnék, ha lennének adott posztra cserék. Nem is feltétlenül van szükség drága igazolásokra Nico, már annnak számít. Pár milliós igazolás is remekül tud teljesíteni.Messa írta: ↑2025.05.13. 11:38:51Frimpong elvileg mindenben megegyezett a Liverpoollal, ő fogja pótolni TAA-t, 5 éves szerződést ír majd alá. Ez egy duplán keserű deal számunkra, örültem volna ha itt köt ki. Bár kezdő jobbhátvédre nem feltétlenül van szükség, de egyrészt ő tudna jobbszélsőt is játszani, másrészt Koundé alkalmanként visszamehetett volna középre, amivel ki is lehetett volna pipálni a kh posztot.
Ja, Paixao egy vadállat. Azt nem tudom, képes-e a túloldalon is játszani, nekünk most olyan lenne jó, aki mindkét oldalon tud. Én ezért preferálnám Dokut. De Rashford is megoldja a jobbost pár meccsen elég magas szinten.ocsike83 írta: ↑2025.05.13. 11:02:12Áthozom ide....bence0330 írta: ↑2025.05.13. 10:38:35
Nico helyett azért én is több nevet hoznék, de ő is jó. Doku nekem szimpi, mert abszolút két oldalas, és balon akár kezdő is lehetne, Yamalnak meg a cseréje, vagy mindkét poszton aktív csere. Rashford nagyon jönni akar, Nico helyett lehet őt is inkább látnám itt.
Ha pénzünk nem lesz, én továbbra is a francia/holland/német/angol ingyen vagy kispad vonalon nézelődnék.
Raphinha mellé/mögé Paixao (Feyenoord), Doku (M.City)
Lewa elé/mellé Kalimuendo (Rennes), David (Lille), esetleg Guirassy (Dortmund).
Yamal mögé nincs tippem.
Középre: Partey (Arsenal). Azért a két fiatal, sérült VKP kérdéses, hogy milyen állapotban jön vissza.
Hátra: Valle és Mingueza vissza. Illetve Tah-Araujo csere. Chris ha esészséges, akkor maradjon.
Kapus: Meret (Napoli).
Áthozom ide....bence0330 írta: ↑2025.05.13. 10:38:35
Nico helyett azért én is több nevet hoznék, de ő is jó. Doku nekem szimpi, mert abszolút két oldalas, és balon akár kezdő is lehetne, Yamalnak meg a cseréje, vagy mindkét poszton aktív csere. Rashford nagyon jönni akar, Nico helyett lehet őt is inkább látnám itt.