Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
soadroli
Llegenda del Barça

2025.05.16. 17:44:10

Jonathan Tah had a verbal agreement with Barcelona but couldn't finalize the move due to FFP. But he is willing to wait a bit longer although he is aware a registration is not guaranteed. @mundodeportivo
Kép
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.16. 12:58:08

Hat az a Milan teljesen lefott iden,abbol kiindulni folosleges.A real,city is szemezget Reijnders-el aki szinten jo kis kps es a Holland valogatottba patika.Azt meg nem tudhatjuk,hogy milyen valoban a munkamoralja,de akkor Rashfordnal is felmerul ez a kerdes.Remeljuk a legjobb dontest hozza a vezetoseg.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.05.16. 12:53:44

Leao kapcsán azért nézzetek rá a Milan fórumra,ha van időtök. Jó képességű csávó,de a munkamorálja konvergál a nullához,nem véletlenül tolja a vegetáló Milanba évek óta,és nem igazán jön szóba nagycsapatoknál. Olyan,mint a honfitársa Felix,felvillan, aztán semmi,nemhoz konstans jó teljesítményt.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.05.16. 12:49:35

Ha Leao nem elérhető, akkor én továbbra is Rashfordot hoznám a realitások táján maradva:
Mindkét szélen minőségben tud játszani, egy Flick-féle fejben-fizikailag felfrissítés után akár szűken a Raphinha-Yamal kaliberhez közelítő teljesítményt sem tudnék kizárni nála. Az meg csak plusz pozitívum hogy csatárként is bevethető, így oda is alternatíva lehetne ha a Lewandowski-Ferran kettős sérült/formán kívül van.
Látszott hogy több van benne mint amit a mostani haldokló MU-ban mutatott, az Aston Villában már el is kezdett magára találni, szomorú hogy nem tudott jönni a télen, nagy segítség lett volna a Rapha-Yamal kettős tehermentesítésében, és mivel igaznak tűntek a pletykák így feltehetőleg Flick is igényt tart rá.

Amúgy a Nico bizniszből már bőven látunk pénzt, és feltehetőleg Trincao is sláger lesz a nyáron így belőle is becsurog egy komolyabb összeg, és szerintem Araujo is lépni fog.

Ezekkel, az FFP szabályok lazításával, FDJ, opcionálisan Lewandowski szerződésének módosításával, a nagy mennyiségű tartozott fizetések kifutásával bele kell hogy férjenek idén az átigazolások.

Az utolsó 2 meccsen meg mehet teljes gőzzel a Stegen-Fati-Fort-Pablo Torre kezdetése hogy kiderüljön hol tartanak, kire lehet számítani a jövőre és ki az aki végleg kiárusítás lesz a nyáron.
Torre-t amúgy Flick helyén fixen megpróbálnám Pedri helyettesének benevelni, benne látni azt hogy lenne benne ráció ha fizikálisan felépítik őt is a nyáron, így Pedri tehermentesítése is meg lehetne oldva.

Nagyon magasra rakta Flick a lécet, ahhoz hogy ezt tarthassuk vagy felülmúljuk olyan csapatot kell összerakniuk közösen Decoékkal ahol minden posztra legalább 1 olyan játékos jusson aki megfelelő szintet képvisel a tehermentesítésre és Flick is bátran bedobja őket. Ilyen tekintetben szerintem jól állunk:
Baldénak, Koundénak és a 2 szélsőnek kell minőségi helyettest találni, ha ez megvan akkor jöhet minden más pluszban.

Én bizakodó vagyok az átigazolási szezonra
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.16. 12:29:09

Ferran szerintem tokeletes csere ember,de Lewa fixen gyengebb lesz jovore es valoszinu Raphi is,ezert hoznam Leaot mar iden,benne is ott az eletveszely,evekre meg lenne a 2 szel es a rotalas is megoldhato lenne.
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.16. 12:24:41

Rdinho10 írta:
2025.05.16. 12:00:20
Laporta kedvence Leao es Haaland,Haaland kilove egyenlore,viszont en nagyon megneznem itt Leaot,eletveszely a pali es villamgyors(Milanbol tuti menekulne).Ha lehetne ot hoznam Nico helyett,es akkor Raphi beljebb is mehetne,lehetne egy:
-----------Lewa
Leao-Raphi-Yamal

Ez a 4es mar talan elbirna Lewa utolso evet,eveit is.
Biztos vagyok benne,h Laporta viritani fog valami “nagyobb” nevet,ha van penz,ha nincs :) rem Leao lesz az…Flickkel ez a 2 szel gyilkos lenne.
Amíg van Lewa, és Ferran is ilyen szintet hoz mint amit idén hozott, szerintem nem égető kérdés csatár posztra hozni embert, megleszünk...

Lewa pótlásának Haaland fog jönni, de szerintem csak 26 vagy 27-ben, idén kizárt.

Leaot nem sokszor láttam játszani, talán a portugál válogatottban egyszer, ott nem ment rosszul, agilis, technikás, pont olyan ami nekünk kéne! Egyedül a vételárával lehetnek bajok, a Milan nem fogja 70M alatt adni...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Rdinho10
Capitá del Barça

2025.05.16. 12:00:20

Laporta kedvence Leao es Haaland,Haaland kilove egyenlore,viszont en nagyon megneznem itt Leaot,eletveszely a pali es villamgyors(Milanbol tuti menekulne).Ha lehetne ot hoznam Nico helyett,es akkor Raphi beljebb is mehetne,lehetne egy:
-----------Lewa
Leao-Raphi-Yamal

Ez a 4es mar talan elbirna Lewa utolso evet,eveit is.
Biztos vagyok benne,h Laporta viritani fog valami “nagyobb” nevet,ha van penz,ha nincs :) rem Leao lesz az…Flickkel ez a 2 szel gyilkos lenne.
szbsz
Capitá del Barça

2025.05.15. 20:40:33

bence0330 írta:
2025.05.15. 20:26:34
szbsz írta:
2025.05.15. 20:24:12
Hozzuk Antonyt a szélre, ha már úgyis itt van spanyolban és lejár a kölcsöne szezon végén.
Vele az a gond, hogy teljesen egylábas és oldalas, ráadásul jobbra. Szerintem minenképp olyan kéne, aki a baloson jól érzi magát.
Kár, pedig nagyot ment volna egy Raphi - Ferran - Antony hármas elől...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.05.15. 20:26:34

szbsz írta:
Hozzuk Antonyt a szélre, ha már úgyis itt van spanyolban és lejár a kölcsöne szezon végén.
Vele az a gond, hogy teljesen egylábas és oldalas, ráadásul jobbra. Szerintem minenképp olyan kéne, aki a baloson jól érzi magát.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
szbsz
Capitá del Barça

Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2025.05.15. 14:29:58

Alapvetoen bal szelso, de megel a jobboson is, plusz kozepen is. TAA-t en nem tartom akkora fogasnak. Vedekezni nem tud, cserebe tetu lassu. Tamadasba hozza tud tenni ez igaz, de szerintem nekik is inkabb a vedekezest kene rendbe szedniuk. Grimaldo jo!

Egy piackepes kozephatvedet (aki Araujo lesz) el kell adni, meg a Fernin/Olmo/Gavi sorbol legalabb egyet, es akkor remelhetoleg van lehetoseg erdemben erositeni.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.05.15. 13:27:36

Zsolti írta:
2025.05.15. 12:59:48
Nem tudom hogy lesz penz a nyaron, meg milyen viszony van jelenleg a ket klub kozott, de Rodrigot en elhoznam a Realbol. Bal szelso ugye alapbol. Rapha meg mehetne 10-esbe. Lewa/Ferran meg jovore jo lehet centernek, de a szelso poszt egeto.
Én biztosan nem. A Realban inkább jobbszélen szokott játszani, oda nekünk nem kell kezdő ember, meg én amúgysem szeretnék itt látni egy ilyen Real üdvöskét.

Közben a Sport arról ír, hogy Xabi érkezésével a Realnál Grimaldo a favorit balhátvéd pozícióra. :|
Azért ha TAA mellé őt is behúzzák, az nagyon komoly fegyvertény lesz, bődület nagy upgrade a Lucas Vasquez-Fran Garcia pároshoz képest.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2025.05.15. 12:59:48

Nem tudom hogy lesz penz a nyaron, meg milyen viszony van jelenleg a ket klub kozott, de Rodrigot en elhoznam a Realbol. Bal szelso ugye alapbol. Rapha meg mehetne 10-esbe. Lewa/Ferran meg jovore jo lehet centernek, de a szelso poszt egeto.
davi10
Llegenda del Barça

2025.05.14. 22:42:51

Ebben amit linkeltél nincs ilyenről szó. Csak kapott egy ajánlatot a Bayerntől és rajta áll a döntés, nem írják, hogy már választott volna.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Zsoma
Jugador del Barça

2025.05.14. 22:19:27

Alcantara írta: Forrás megjelölésével kommunikálunk átigazolási híreket. Az "állítólag"nem tartozik ebbe a körbe.

https://x.com/FabrizioRomano/status/19 ... 6489145806
Alcantara
Director del Fútbol

2025.05.14. 18:42:20

Okoska írta:
2025.05.14. 18:13:15
Állítólag Tah Bayernt választotta.
Ha ez igaz.... baromi jó, hogy még róla is lemaradunk
. Forrás megjelölésével kommunikálunk átigazolási híreket. Az "állítólag"nem tartozik ebbe a körbe.
Okoska
Capitá del Barça

2025.05.14. 18:13:15

Állítólag Tah Bayernt választotta.
Ha ez igaz.... baromi jó, hogy még róla is lemaradunk
bence0330

2025.05.13. 16:22:47

Bennem felmerült amúgy Sterling neve. Fogalmam sincs, mi van vele, lehet, hogy emberileg van valami gond, de évekig legfelső polcon volt, kétlem, hogy elfelejtett volna focizni. Jövőre lejár a szerződése, és eleve nincs marketingértéke. 30 éves, nem fiatal, de ő aztán tényleg 2 szélen, sőt középen is majdnem ugyanazt tudja hozni, Flick szerintem simán újraélesztené. Ő azért képességileg egyértelműen klasszis, kérdés, ki lehet-e még hozni belőle. Most elolvastam pár cikket, elvileg önbizalom problémákkal küszködik, hát arra itt a tökéletes német gyógyszer. Én mindenképp érdeklődnék egy sort ebben az irányban, nagyon olcsó lenne, és szerintem sok fizut sem kérne el ebben az állapotban.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.05.13. 13:18:32

Kovbal88 írta:
2025.05.13. 12:01:16
Igazából két igazolásra lenne szükség, szélső hátvéd a Mingueza és Cancelo irány itt jó lehet, és egy három poszton is bevethető támadó. Más nem is kellene, mert akkor még pont marad hely egy két fiatalnak, hogy ki lehessen őket próbálni.
Ennyinek bele kellene férnie.
Ha már csere jobbhátvéd, én Maffeora előbb rárepülnék, mint Minguezara, pár milla körül simán el lehetne hozni, évek óta itt tolja a ligában, bár valamiért most csökkent az értéke. idén túl sok Mallorca meccset nem láttam, de ha igen, őt mindig megjegyeztem magamban, hogy tartalékként el tudnám itt képzelni.
Különben ha pénz nem számítana, én Dumfriest hoznám, egyáltalán nem szimpatikus játékos, de egy igazi állat.

Valószínűleg lesz azért valamennyi mozgástér, én úgy érzem hogy Araujo és Fati távozni fog,
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.05.13. 12:01:16

Messa írta:
2025.05.13. 11:38:51
Frimpong elvileg mindenben megegyezett a Liverpoollal, ő fogja pótolni TAA-t, 5 éves szerződést ír majd alá. Ez egy duplán keserű deal számunkra, örültem volna ha itt köt ki. Bár kezdő jobbhátvédre nem feltétlenül van szükség, de egyrészt ő tudna jobbszélsőt is játszani, másrészt Koundé alkalmanként visszamehetett volna középre, amivel ki is lehetett volna pipálni a kh posztot.
Szerintem a Realnak nagyon jó kerete van és nyáron erősödni fognak. Mi már azzal is erősödnék, ha lennének adott posztra cserék. Nem is feltétlenül van szükség drága igazolásokra Nico, már annnak számít. Pár milliós igazolás is remekül tud teljesíteni.
Igazából két igazolásra lenne szükség, szélső hátvéd a Mingueza és Cancelo irány itt jó lehet, és egy három poszton is bevethető támadó. Más nem is kellene, mert akkor még pont marad hely egy két fiatalnak, hogy ki lehessen őket próbálni.
Ennyinek bele kellene férnie.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.05.13. 11:38:51

Frimpong elvileg mindenben megegyezett a Liverpoollal, ő fogja pótolni TAA-t, 5 éves szerződést ír majd alá. Ez egy duplán keserű deal számunkra, örültem volna ha itt köt ki. Bár kezdő jobbhátvédre nem feltétlenül van szükség, de egyrészt ő tudna jobbszélsőt is játszani, másrészt Koundé alkalmanként visszamehetett volna középre, amivel ki is lehetett volna pipálni a kh posztot.
bence0330

2025.05.13. 11:27:10

ocsike83 írta:
2025.05.13. 11:02:12
bence0330 írta:
2025.05.13. 10:38:35

Nico helyett azért én is több nevet hoznék, de ő is jó. Doku nekem szimpi, mert abszolút két oldalas, és balon akár kezdő is lehetne, Yamalnak meg a cseréje, vagy mindkét poszton aktív csere. Rashford nagyon jönni akar, Nico helyett lehet őt is inkább látnám itt.
Áthozom ide....

Ha pénzünk nem lesz, én továbbra is a francia/holland/német/angol ingyen vagy kispad vonalon nézelődnék.

Raphinha mellé/mögé Paixao (Feyenoord), Doku (M.City)
Lewa elé/mellé Kalimuendo (Rennes), David (Lille), esetleg Guirassy (Dortmund).
Yamal mögé nincs tippem.
Középre: Partey (Arsenal). Azért a két fiatal, sérült VKP kérdéses, hogy milyen állapotban jön vissza.
Hátra: Valle és Mingueza vissza. Illetve Tah-Araujo csere. Chris ha esészséges, akkor maradjon.
Kapus: Meret (Napoli).
Ja, Paixao egy vadállat. Azt nem tudom, képes-e a túloldalon is játszani, nekünk most olyan lenne jó, aki mindkét oldalon tud. Én ezért preferálnám Dokut. De Rashford is megoldja a jobbost pár meccsen elég magas szinten.

Centert szerintem nem fogunk hozni, hacsak nem lesz több nagy távozó és nagy játéktér. Azon kevés posztok egyike, ahol van két minőségi ember, túl sok helyen van csak egy játékosunk ahhoz, hogy ide még hozzunk valakit. Persze ezt gondoltam az Olmo transzfer előtt is a tkp-ról. Én is lecserélném Lewyt egy modernebb csatárra ideális helyzetben, de attól még jó ő. Torres is az, még kezdőként is egész jó 1-1 stílusú csapat kivételével, cserének meg mindenképp kiváló.

Partey nagyon jó fogás lehetne, de nem fiatal. Csak akkor igazolnám le, ha valaki megy a Gavi/DJ pakkból, akkor szívesen. Ha nem, akkor szerintem abban joggal lehet bízni, hogy a két masiás közül legalább egy jó lesz. Casadóról tudjuk, hogy kezdő szint, Bernal meg állítólag jobb, de ha ez nem is jönne be, akkor sem állunk ott rosszul.

Merettel meg Minguezával egyetértek, csak nem látom magam előtt, miért akarna bármelyik idejönni. TS-t fájó szívvel, de eladnám egy jó kapusért, mert már nem fiatal, meg nem elég megbízható már évek óta, 20 óta a bajnoki éve brutál volt, de kb ennyi. Viszont szerintem ez lehetetlen, ő tuti marad. Meret túl jó ahhoz, hogy TS mögött ücsörögjön (ez az örök cserekapus dilemma, plusz Teket megkínáltuk egy szerződéssel, ha elfogadja, szerintem nincs is miről beszélni), Mingueza meg local hero lett kb, itt meg az is lehet, hogy időhúzó csere, sosem lehet tudni.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.05.13. 11:02:12

bence0330 írta:
2025.05.13. 10:38:35

Nico helyett azért én is több nevet hoznék, de ő is jó. Doku nekem szimpi, mert abszolút két oldalas, és balon akár kezdő is lehetne, Yamalnak meg a cseréje, vagy mindkét poszton aktív csere. Rashford nagyon jönni akar, Nico helyett lehet őt is inkább látnám itt.
Áthozom ide....

Ha pénzünk nem lesz, én továbbra is a francia/holland/német/angol ingyen vagy kispad vonalon nézelődnék.

Raphinha mellé/mögé Paixao (Feyenoord), Doku (M.City)
Lewa elé/mellé Kalimuendo (Rennes), David (Lille), esetleg Guirassy (Dortmund).
Yamal mögé nincs tippem.
Középre: Partey (Arsenal). Azért a két fiatal, sérült VKP kérdéses, hogy milyen állapotban jön vissza.
Hátra: Valle és Mingueza vissza. Illetve Tah-Araujo csere. Chris ha esészséges, akkor maradjon.
Kapus: Meret (Napoli).
Més que un club :P
bence0330

2025.05.11. 16:16:25

gránit írta:
2025.05.11. 16:10:01
Hátsó szélső posztokra tényleg Minguezát találom a legmegfelelőbb megoldásnak. Tegnap is gólt szerzett, kiválóan támogatja a támadásokat is, és mindkét szélen bevethető. Potom 9 millióért visszahívható, mindössze 1 milliót keres Vigóban, olcsó megoldás lenne, tudnánk spórolni más posztokra.
Ezzel egyetértek, 3 poszton elég magas szint, egy gond van, hogy el sem tudom képzelni, ő miért akarna visszajönni, a Celtában kis túlzással sztár, nálunk meg ki tudja, mi lenne, lehet esélye nem lenne a válogatottságra.
gránit
Director del Fútbol

2025.05.11. 16:10:01

Hátsó szélső posztokra tényleg Minguezát találom a legmegfelelőbb megoldásnak. Tegnap is gólt szerzett, kiválóan támogatja a támadásokat is, és mindkét szélen bevethető. Potom 9 millióért visszahívható, mindössze 1 milliót keres Vigóban, olcsó megoldás lenne, tudnánk spórolni más posztokra.
Válasz küldése